MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2824

    *

    Zaterdag 5 september

    Zon 7u02-20u20

    H Bertinues van Poperinge

    Op Bertinus wordt bewezen wat het voor een maand zal wezen

    *

    .

    *

    Een ander kind, foto overgenomen bij E.J. BRON

    .

    *

    INLEIDING

    Moeten we nu lachen, schreien, of de schouders ophalen en een pint pakken op het succes van Les Diables Rouges?

    Lachen omdat de Europese Verenigde Nazies zo openlijk in hun kaarten laten kijken en daarmee de deur op een kier zetten voor hun eigen ondergang? Of schreien omdat jet ogenblik nadert dat de bom zal barsten? Zelfs de Poet doet ons twijfelen: die soep daar in Syrië? Nee, nee, die wordt niet zo warm gegeten als ik ze daar op de tafel heb gezet.

    En dus kan de tragedie verder worden opgevoerd. Zodat aan de legendarische Chimène (Le Cid) ter gelegenertijd kan gerapporteerd worden, dat ‘le combat cessa faute de combattants’. Wat wel een originele manier is om te zeggen dat er de brui aan gaven. Dat ze er pap op legden, omdat ze erzelf bij waren gaan liggen…..

    O die Franse romantiekers! Moi aussi, j’aime le son du cor, le soir, au fond des bois….

    *

    Wie uiteindelijk het gelach (gelag?) zal betalen, is niet moeilijk. Dat is het Volk dat tientallen jaren naeen de verkeerde Leiders heeft gekozen. Die ons àlle mogelijkheden tot bewapenen en weerstand bieden heeft afgenomen. Zodat er niets anders overblijft, dan naar De Goedendag te grijpen, dat beruchte slagwapen uit 1302, dat toen voor het eerst nieuwe werkwijzen voor het slachtveld op de markt. Niet de man, maar zijn gulden sporen zijn van belang.

    De melding van deze zege, resp. nederlaag voor Filips de Schone, met vooral de eerder pijlnlijke details over de meegenomen gulden sporen, met, zegt de kroniekscherijver zonder het minste respect voor de doden, werd per ijlbode te paard naar Rome gebracht, waar in de vroege morgen van 12 juli 1302 dus de H. Vader bijna van Zijn troon viel van ’t verschot. Allemaal de schuld van die vervloekte Tempeliers, brieste de Koning en die twee staken seffens de koppen bijeen om die hun fortuin te pakken en te verdelen. Wat in 1309 gebeurde. Iedereen werd naar de brandstapel verwezen, maar de Schat van de Tempeliers, die stak beter weg dan die van Hitler in het Poolse Uilengebergte.

    Want beide potentaten, zowel als de Paus, wisten, net als de Europese Verenigde Nazies, dat het met geld is dat men de boter koopt.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    EU geeft lidstaten € 6000 bonus voor iedere immigrant en wil weigerlanden straffen

    Brussels mes op de keel van Oost Europa: accepteer moslims, of anders geen geld – Totale islamisering Europa al halve eeuw geleden besloten

    Het verdronken jongetje in Turkije, dat nu door de politiek als emo-wapen wordt ingezet om nog meer schuldgevoel bij ons op te wekken, zodat niemand het nog waagt te protesteren tegen de miljoenen-moslims-invasie. Vraagt dan niemand zich af waarom een veilig land als Turkije helemaal niets doet om te voorkomen dat tienduizenden ‘vluchtelingen’ op gammele bootjes naar Europa vertrekken?

     

    U gelooft nog steeds niet dat de eurocraten in Brussel doelbewust de poorten hebben opengezet voor de komst van miljoenen moslims? Wat dacht u dan hiervan: EU lidstaten krijgen voor iedere naar Griekenland of Italië gevluchte immigrant die ze opnemen een bonus van € 6000. Bovendien overweegt de EU om lidstaten die weigeren nog meer moslim vluchtelingen op te nemen te straffen met het korten op EU-subsidies en –fondsen, en dat geld te geven aan de landen die wél hun grenzen wagenwijd openzetten. Met andere worden: Europa zal en moet islamitisch worden, of de autochtone volken dat nu willen of niet.

     

     

    Mes op de keel van Oost Europa: accepteer moslims, of anders geen geld

     

    Vooral Oost Europa, dat zwaar afhankelijk is van EU-subsidies, zal de dupe worden van de nieuw te nemen maatregel, waarmee Brussel de immigratie van miljoenen moslims in een nog hogere versnelling wil zetten. Ook Groot Brittannië, dat steeds meer twijfels zet bij het EU-beleid en op diverse beleidsterreinen een uitzonderingspositie wil, wordt hiermee op de korrel genomen. De Oostenrijkse kanselier Faymann vroeg zich op TV hardop af ‘waarom wij nog iets voor de Britten zouden doen, aangezien solidariteit geen eenrichtingsverkeer is’.

     

    Nu al krijgen EU-landen voor iedere immigrant die ze van Italië en Griekenland overnemen een bonus van € 6000,-. Bovendien krijgen landen die royaal zijn met het opnemen van vluchtelingen volgens het plan straks meer Europees geld voor allerlei projecten.

     

    Landen die weigeren mee te werken zullen juist worden gestraft. De EU heeft al 32 rechtszaken geopend tegen landen die hun asielwetten niet voldoende hebben aangepast om nog meer immigranten op te kunnen nemen.

     

    Jonathan Arnott, lid van Nigel Farages Britse Onafhankelijkheidspartij UKIP, noemt het voorstel ‘schandalig. Dit is pistool-tegen-je-hoofd politiek van de EU, en velen van ons vinden dat maar niets.’ (1)

     

    Het zielige verdronken jongetje

     

    Net als in de rest van de wereld staan ook in eigen land politiek en media op zijn kop door een foto van een verdronken 3-jarig jongetje uit Syrië op een strand in Turkije. Politici en andere kopstukken gebruiken de foto onmiddellijk als wapen tegen iedereen die het waagt te protesteren tegen de komst van miljoenen moslim migranten naar Europa.

     

    Omdat de Nederlanders al decennia ‘soft’ en ‘emo’ zijn gemaakt, worden een aantal voor de hand liggende vragen door bijna niemand gesteld:

     

    1) Waarom konden de ouders van dit jongetje niet in Turkije blijven, veel dichter bij hun thuisland?

     

    2) Waarom doet Turkije er helemaal niets tegen dat vluchtelingen vanaf zijn eigen stranden in gammele bootjes stappen, en biedt het hen vanaf Syrië ongehinderde doortocht?

     

    3) Waarom staan Turkse agenten te dringen om foto’s te maken om aan Westerse persbureaus te geven, terwijl een normale menselijke reactie zou zijn om eerst naar het jongetje toe te rennen en hem op te tillen, om te zien of hij nog te redden is (2)? ALS dat al is gebeurd, dan is het jongetje overduidelijk weer teruggelegd, doelbewust om deze ‘zielige’ foto te kunnen maken.

     

    4) Welke vader stapt uit eigen beweging in een veilig land op een gammel rubberbootje, wetende dat zijn vrouw en kinderen niet kunnen zwemmen? En hoe kan het dat (voor zover bekend) enkel zijn vrouw en kinderen zijn verdronken? (3) Is er misschien iets gebeurd zoals we eerder dit jaar konden lezen, toen moslims andere vluchtelingen gewoon overboord gooiden en overgaven aan de verdrinkingsdood, om zo de aandacht te trekken van de Europese marine- en patrouilleschepen?

     

    5) De vraag die we al veel vaker stelden: waarom weigeren bijna alle moslimlanden in de regio om hun geloofsgenoten op te nemen? Waarom wordt 90% doelbewust doorgestuurd naar Europa, ook door de steenrijke Arabische Golfstaten? Kan het dat hier een welbewust plan achter zit om ons continent te ondermijnen?

     

    Totale islamisering Europa al halve eeuw geleden besloten

     

    Gisteren maakte een lezer mij attent op het –mij overigens al bekende- boek ‘Eurabia’ van de Joods-Britse schrijfster Bat Ye’or, wier onthutsende feiten door onder andere de Nederlandse arabist prof.dr. Hans Jansen werden bevestigd. Ye’or schreef dat uit officiële documenten is gebleken dat Europese politici al in de jaren ’60 en ’70 zich massaal committeerden aan de stapsgewijze islamisering van Europa door het toelaten van steeds grotere aantallen moslims.

     

    Het einddoel: een multiculturele superstaat, waarbij Europa veranderd zal zijn van een vrij en welvarend continent in een slaafs en onderdanig onderdeel van een groot islamitisch imperium rond de Middellandse Zee en in het Midden Oosten. Bovendien zou door de Europese steun van het in 1973 speciaal voor dat doel uitgevonden Palestijnse volk de Joodse staat Israël, die als de grootste blokkade voor dit moslim imperium wordt beschouwd, van de kaart moeten worden geveegd.

     

    Gevestigde Europese orde heeft eigen volken de oorlog verklaard

     

    Ye’or schreef dat de gevestigde orde met name de media zou gaan gebruiken om de argeloze Europese bevolking te misleiden door een vrijwel uitsluitend positief beeld te schetsen van de islam, terwijl tegelijkertijd de eigen cultuur en eigen historie naar beneden zouden worden gehaald. Daarbij zouden ook glasharde leugens worden ingezet, zoals de mythe dat moslims in het verleden bijna overal vreedzaam samenleefden met de Joodse en/of christelijke minderheden. De historisch bewezen waarheid is echter exact het tegendeel.

     

    De conclusie lijkt meer dan gerechtvaardigd dat het establishment in ‘dhimmi’ Europa, dus ‘onze’ leiders, de gewone bevolking de oorlog heeft verklaard, en al tientallen jaren de massa immigratie vanuit de islamitische wereld als belangrijkste wapen inzet om onze welvaart, onze vrede, onze veiligheid en onze toekomst te laten vernietigen. Velen van u zullen niet kunnen geloven dat een dergelijk verraad mogelijk is, maar als u nog eens 10 à 15 jaar willoos naïef afwacht, zult u zelf ondervinden dat van overdrijving geen enkele sprake is. Dan zal het echter veel te laat zijn het tij nog te keren.

    Xander

    1) Breitbart
    (2) De Nieuwe Realist
    (3) HLN.

    **

    UITLEIDING

    Uit mijn persoonlijke herinneringen.

    Dat van dat geld en die boter wist ons Ma ook. Heeft ze ons ontelbare keren verteld, toen we als kind met onze voeten op ‘het onderste’ van de warme kachel van de Leuvense Stoof moesten wachten tot Grote Broer thuis kwam van zijn werk en het tijd was om nar bed te gaan.

    Na de dood van onze Pa was Grote Broer moeten stoppen met zijn studies, om als apothekers loopjongen wat centjes in huis te brengen. Toen kwam er reeds ‘wit brood’ in huis, maar de boterhammetjes bleven geteld! Het oorlogsbrood, de plakkerige klomp zwarte klei, meer zagemeel dan écht meel, was toen al door hem tegen de muur geplakt waar het gewoon bleef hangen… Dat was de tijd dat er twee messen nodig waren om brood te snijden. Een broodmes om te snijden, en het kleineren andere om dat eerste mes schoon te krabben om te kunnen de volgende snijden. Ja, ‘den Duits is dood, met al zijn Hitlerbrood’ was toen een populair deuntje dat zowel gezongen als gefloten kon worden.

    Maar die wachturen in de late namiddag, toen het al weer vroeg donker werd, waren een soort van heiligdom vol herinneringen aan onze Pa en hun jonge jaren samen voor wij allemaal geboren waren. Als jong meisje was ons Ma, in de jaren 1919-1920, lang voor het Front was ge-effend, en de boeren weer op het land konden, zei ze, naar het Ieperse meegekomen met hare Nonkel, die van direct bij de Pastoor voorspraak had gekregen voor verschillende hectaren goede landbouwgrond. Het was iedere dag bijna onbegonnen werk, om de koeien te vinden die moesten gemolken worden, daar het onkruid en de distels uren in ’t ronde meer dan manshoog stonden. Gelukkig was onze Pa daar al, om te helpen zoeken en om de kudde bijeen te drijven naar de afgesloten omheining. Want van het Hof en de latere mooie stellingen stond nog niets recht. Boer V.D. was nog geen beetje content, er een gratis werkkracht bij te krijgen, tenminste toch voor dat avondwerk, voederen en melken Die stond weliswaar op vrijersvoeten, maar dat was zelfs bevorderlijk voor de ‘affesastie’…. Lachte ons Ma dan altijd. De eigen meisjes, waren namelijk nog veel te klein om al onder de koeien te kruipen…. Elodie, de boerin, heb ik nog gekend als mummelend zittend standbeeld-met-de-schuivende paternosterbolletjes, in haar ‘veldkapel’ die ze later had opgericht ter herdenking van haar verongelukte man.

    O.L.V – B.V.O. stond er in een mooie boog boven de deur, die ze altijd dicht hield om ons, kwajongens, te verschalken.

    Moeder had daar op dat Hof veel geld zien verdienen en er zelfs aan meegeholpen. Ze had dus ‘lijfellijk’ kunnen vaststellen, dat er met boter veel geld te verdienen viel.

    Maar, zei ze als slot: altijd zorgen dat er nies aan de vingers blijft plakken. Want, zei ze als besluit, geld stinkt.

    Maar tegen die tijd zaten wij allemaal te wiebelen op onze stoel, want we wisten dat Ma zich niet lang zou laten pramen, om in ’t lang en in ’t breeds te vertellen over die fietstocht tot helemaal boven op de Kemmelberg. Zij was de lange tocht begonnen met haar vriendinnen, zonder aan iemand te zeggen, dat ze haren ‘bing’ daarover had ingelicht. Nen ‘bing’ is het Iepers-Poperings dialectwoord voor.. vrijer, maar ons Ma durfde dat deftig word niet goed te gebruiken.

    Onze Pa let dus de groep onderweg zijn ‘tegen gekomen’, en was dan maar met het gezelschap meegereden. De wind stond ‘op kop’ en er was véél wind. Tot onze Pa ineens inspiratie kreeg en zei te hopen dat tegen ze terugkwamen, de wind zou ‘gedraaid’ zijn. Waarna heel het gezelschap, na enkele ogenblikken van naar elkaar kijken en beschaamd zwijgen, in lachen was uitgebarsten. Wat onze Pa op slag deed voorop en wèg rijden.

    Ach Ma, je vertelde dat wel honderdmaal, en iedere keer konden wij mee genieten van die fietstocht en van je lach tussen al die mooie herinneringen.

    *

    De preciese woorden herinner ik me natuurlijk niet meer, maar bij ‘Den Habschar’ in Lily & Marleen was die avondlijke scène onderweg naar Kemmel daar ineens weer. En raar maar aar, ineens vond ik diene acteur toch maar ne Jan—m’n-Kl¨te, omdat de vrekkigheid er bij hem en bij zijn dochter er zò afliepen.

    Op tafel gebracht met eerlijk verdiend geld, smaakt de boter veel beter…

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!