MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2822

     

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    O, juist. Jullie weten niet wat dat is, inkwartieringen? Geen erg. Julie krijgen straks tekst en uitleg van de Regering. Die zullen de 75-jarige instructies, uit het Duits vertaald, wel op Tinternet zetten. En wat meer is, jullie krijgen – tegen betaling uiteraard- binnenkort wel een paar ‘kwartiermeesters-met-armband van de EU’ over de vloer voor de laatste instructies. Een beetje afhankelijk van Uw eigen bankrekening, of wat ook precies ‘kost en inwoon’ wil zeggen.

    In Mei ’40 wisten de mensen het ook niet. Toen werd het er in geranseld met de kolf van hun geweren.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    De Wehrmacht-laars op onze nek?

    *

    Velen onderkennen het gevaar niet, maar er is een duidelijk signaal. Trap de burger naar beneden. Wij vaderlanders met de Nazi-laars op de nek. U bent het niet eens met deze kreet? U hebt de Tweede Wereldoorlog niet meegemaakt!

    Ons land omvergelopen in de Tweede Wereldoorlog. Nu gebeurt hetzelfde in 2015, op bevel van onze eigen regering die de opdrachten van de EU als een “puppet on a string” uitvoert. Ons dwingt nog meer vreemdelingen/gelukszoekers op te nemen! Hoe groot is ons kleine, ja, kleine landje aan de zee? Hiermee wil ik niet zeggen groot van hart, maar in vierkante kilometers.

     

    Baas in eigen land, ja, ja, maar het bent u, de Vaderlander, die kiest. Velen hebben dus gekozen voor de laars op de nek en onderdanig ja en amen knikken bij alles wat onze regering doet. Er kan nog meer bij. Men stemt op partijen die het niet goed met ons voor hebben! Vluchtelingen kunnen duizenden euro’s betalen om een ticket for life te krijgen. Zijn het dan vluchtelingen of komt dit neer op gelukzoekers?

     

    Wij, de oorspronkelijke bewoners van dit landje (ja het is een landje), moeten plaatsmaken en vooral meebetalen aan het geluk van gelukzoekers. Straks krijgen we nog gedwongen inkwartiering, met wat geluk blijft er nog een plekje voor jezelf over in je eigen huis. Niet wij zijn baas over ons leven en wat wij willen, nee, het zijn Merkel en onze regering onder leiding van Rutte. Onze regering bepaalt wat wij mogen, wat wij aan woonruimte mogen hebben, en is dat teveel naar de mening van onze regering. Je kunt er best wel iemand bij nemen, namelijk een buitenlander met spierballen, 3 vrouwen en 8 kinderen.

     

    Screenshot_20Wij, de autochtone bevolking, brengen met graagte het benodigde geld op om deze mensen, die nooit ook maar enige eurocent zullen bijdragen aan onze oude dag, een leven in luxe te geven. Onze regering liegt en bedriegt. Tot nu toe is het alleen maar één grote puinhoop geworden, de burgers slikken eens een keer en daar gaan ze weer, vol goede moed naar hun zelfgekozen ondergang. Duizenden banen weer verloren, maar ach, niet getreurd… Het gaat toch goed met de economie… ach, dan kunnen er nog wel wat mensen bij, mensen die nooit van plan zijn om te gaan werken… Ach ja, zo zielig toch, allemaal gevlucht.

     

    De Angela Merkel-laars op de nek! En Rutte, de lachende bedrieger, doet mee.

     

    Partijen willen referendum negeren!:

     

    De Tweede Kamer loopt nauwelijks warm voor de nieuwe referendumregels die ze zelf heeft vastgesteld. Burgers was meer inspraak beloofd bij het tot stand komen van de referendumwet, maar een groot deel van de politici kondigt al aan dat de uitkomst van een volksraadpleging over Europa zal worden genegeerd. Democratische knutselwerkjes.

     

    ,,Ons standpunt zal niet wijzigen door dit referendum”, zegt VVD-Kamerlid Van ‘t Wout. Zijn partij was sowieso geen voorstander van een referendum en hij zegt dat vooral ‘vrienden van Poetin’ tegen samenwerking waren van de EU met Oekraïne. ,,Wij buigen niet voor Poetin.” De liberaal heeft sowieso geen hoge pet op van de recente ontwikkelingen in de burger-inspraak.

     

    Mensen, lees dit goed: U hebt geen inspraak! Wij, de autochtone bevolking van Nederland, hebben geen zeggenschap, wij worden geleefd, onze stemmen weggegooid, in de prullenbak ermee! Wij zijn monddood. Is dit niet gelijk aan de Nazi-laars op onze nek!?

     

    Wie 40.000 steunbetuigingen heeft, kan bijvoorbeeld een onderwerp op de agenda van de Kamer krijgen. ,,Ook die burgerinitiatieven zijn tot nu toe democratische knutselwerkjes gebleken die weinig effect hadden.”

     

    D66, warm pleitbezorger van referenda, zegt ook niet direct dat partijen zo sportief moeten zijn om de mening van de burger doorslaggevend te laten zijn. ,,Het is aan de partijen om iets met de uitslag te doen”, zegt de woordvoerder van voorman Pechtold. D66 was altijd voor een referendum, het was één van hun kroonjuwelen, maar NU, weg met juwelen. Andere mening, mannetje Pechtold zijn jasje waait naar heersende de wind, bah!

     

    Knutselwerkjes? Ja, misschien wel. Mensen ga er nu eens een keer werkelijk tegenaan!

     

    De partij vindt dat Geen Stijl over een ‘oneigenlijk onderwerp’ een volksraadpleging wil, omdat het eigenlijk iets groters wil aankaarten: de macht van de EU. Ook PvdA en CDA willen niet zeggen of ze zich iets van het oordeel van de kiezer aan zullen trekken, mocht het tot een referendum komen.

     

    Nee uiteraard zeggen deze partijen geen woord hierover! Lees wat SP-er Van Bommel zegt!:

     

    SP-Kamerlid Van Bommel ziet het met lede ogen aan: ,,Als de partijen straks zeggen: ‘Bedankt voor de uitslag, maar wij varen onze eigen koers’, dan is daarmee direct de nieuwe referendumwet om zeep geholpen.”

     

    Screenshot_18Wat is een wet? Een wet wordt genegeerd als het uitkomt, behalve door advocaten. Het woord van de wet geldt niet voor ons, de autochtone bevolking van Nederland, en wordt absoluut genegeerd door onze politici!

     

    Een wijze uitspraak:

     

    Ook de PVV, fel tegen expansie van de EU, is voor een referendum over dit onderwerp waarvan de uitslag overgenomen wordt door het parlement. CU-Kamerlid Segers wil ook sportief zijn, al stemde zijn partij voor de samenwerking met Oekraïne: ,,Als we overruled worden, moeten we onze plek kennen.”

     

    Uiteraard trekken de door ons zelf gekozen (niet door mij) politici zich niets aan van burgers die NEE zeggen. Dat hebben deze mensen , die het beste met “ONS” voorhebben nog nooit gedaan. Juist en Amen!

     

    WAAR is de Hollandse moed gebleven? De moed tot verzet? De moed om tegen dit regime, dat zonder onze goedkeuring besluiten neemt, te strijden? De jongere generatie van Vaderlanders heeft de moed laten zakken of laten we zeggen: zijn te gemakzuchtig. Velen zijn als een “spekkie” in de ijzeren klauw van onze ministers. Morgen zien we wel weer verder!

     

    Morgen, lieve mensen, is vandaag!

     

    Screenshot_19Onze ministers, die buigen tot ze zullen barsten voor een nieuw regime, het Merkel-regime. Ik vraag me zo vaak af, waarom is het dat we moeten? Waarom moeten we (en nee, dit zijn geen vluchtelingen, maar brutale gelukzoekers) onze landen volstoppen met in potentie gevaarlijke personen die voor niets zullen terugdeinzen? Ja, waarom kiezen mensen voor het volproppen van eigen Vaderland?

     

    Laten we één zijn en tegen het EU-front! Het EU-front ontneemt ons al onze waarden en cultuur, wij leven onder de dictatuur van de EU en de eigen regering! Papieren mannetjes en vrouwtjes zijn het, die voor een dik salaris het eigen vaderland verkwanselen, het leven van autochtone bewoners kapot maken.

     

    http://www.npogeschiedenis.nl

    *

    UITLEIDING

    Overal zijn er inmiddels brave zielen, die zonder nadenken (dat doet de Overheid immers in hun plaats) in het gareel springen om overal hand en voet omtrent, hulp te gaan inzamelen voor hen die hulp behoeven.

    Tiens, denk ik dan, is hulp bieden niet in de eerste plaats de plicht van de Overheid, verantwoordelijk voor al die onnoemelijke ellende? Zij moesten, in naam van de Progressieve Vooruitgang, in al die verscheurde landen de Arabische Lente als bloemenslingers aan de bomen gaan hangen?

    Ooorlogsstokers en plichtsverzuimers, dat zij het ja! Vuurtjes gaan stoken, met veel ‘shit’ er aan, en dan de schuld op de Heiligen, d.i. op niemand en of iedereen, steken!

    Hebben ze ‘kredieten uitgetrokken’ voor de opvang? Hebben ze ‘hulpacties’ op touw gezet? Is hun ‘repatriëring voorzien? Neen, denk ik dan. Want ze zijn er, en zitten er goed. Als in de eeuwigheid gebeiteld, gepakt en gezakt.

    Ik herinner me alsof het gisteren was, Oost Priesterhulp van uit de tijd van Het IJzeren Gordijn. Zowel West, maar meest nog Oost Duitsland zwichtte onder de gevolgen van WO II. Maar toch deden de Spekpaters hun werk. Zonder onderscheid des persoons zelfs. Zij brachten redding, troost, hulp en vooral voedsel naar zij die het nodig hadden. Later reden overal in het land de ‘Kapelwagens’, want de mens leeft niet van brood alleen.

    Maar nu in deze verwarde tijden geldt vooral de voorzichtigheid. Dat voedsel moet ‘halal’ zijn, en er mag zekerlijk geen rood KRUIS op de verpakking staan. Want vergeet niet, tussen al die ‘bootvluchtelingen’ heeft de IS van het komende Kalifaat zijn mannetje (en vrouwtjes) gepositioneerd. Zelfs de politiekers houden hun hart vast. Maar net als Het Vilvoords Trekpaard, zullen ze dat varkentje wel wassen als het uit zijn kot komt. Want eigenlijk mogen of willen ze dat, volgens de huidige situatie, nu nog niet weten.

    Maar ook dieven en moordenaars, ook dàt zijn mensen die onze barmhartigheid verdienen. Is iets dat zelf in het Evangelie staat: de andere wang, weet U nog?

    *

    Net als bij Multatuli en de sarong van Adinda die over de aarde sleepte, is dit (mijn verhaal) een eentonig verhaal. Laat onze oorlogsvloot en die van al onze Euro-landen uitrukken om stelselmatig al die sukkelaars terug naar hun eigen have en goed te brengen. Uiteindelijk vragen ze niet betr. Met aan ieder schip, iedere boot, iedere destroyer, iedere mijnenveger, een tros aan de achtersteven met daaraan, aan handen en voeten gebonden een flinke tros Grote Verlichte Verstanden te slepen. Die zullen, voor de vloten ter bestemming zijn, in losse onderdelen als voer voor de vissen gediend hebben. Op de terugreis, hetzelfde procedé toepassen voor de veroordeelde Leiders van daar.

    Er zal inderdaad lang en veel over en weer moeten gevaren worden, maar de zee is barmhartig. En het bijkomend voordeel als waarschuwing voor hun Opvolgers zal zijn, dat in alle eeuwen der eeuwen geboekstaafd blijft, dat hun herinnering, net als golven op het strand, voor altijd zal uitgestorven zijn.

    Ach, de Mens is een vleesetend zoogdier, dat is zo sinds het Begin der Tijden, en dat zal dus ook altijd wel zo blieven.

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!