MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2820

    *

    Vrijdag 4 september

    Zon 7u00-20u22

    H Rosalia

    *

    4 september. Bevrijdingsdag in 1944. Vanaf de Franse gres tot bijna in Bruxellabad, dat toen een paar jaar ver Brüssel werd genoemd en van waaruit bijna de beide Nederlanden + Frans Vlaanderen als één geheel werden bestuurd onder de naam Belgien und Nord Frankreich. Denk daarbij aan de ‘onderhandelingen’ van Leopold II met Hitler… over de Staatkundige herverdeling voor als eenmaal de oorlog gedaan zou zijn. De Coburgers waren tenslotte toch Duitse Prinsen geweest….dus ook Übermenschen, en de Oranjen waren veilig en wel in Londen of Amerika….

    De spits van dat Geallieerde Bevrijdingslegers om diene smerigen Duits in onze streek weg te jagen, bestond uit geharde Poolse vrijwilligers, later gevolgd door Canadezen. Twee daarvan gingen samen met hun kleine verkenningstank de lucht in, vlak bij ons thuis. Jaren lang heb ik geweten, dat hun namen in de Hoogmis weden afgeroepen van op de preekstoel bij ‘Het Jaargebed’ voor onze overleden parochianen, waaronder ook onze Pa. Het was ene Thadeeus Saaro en ene Thaddeus Manoikovsky of zoiets en onbewust legt het voor mij mijn sympathie uit voor hun land. In Roeselare, op de plaats waar de eerste Poolse tanks toen verschenen, staat nog altijd dit Pools kapelletje, als eerbetoon aan al die dapperen. Als dit tenminste nog niet door loslopende fanatieke IS-Jihads is opgeblazen….

     

    *

    .

    *

    .

    We moeten vertrouwen hebben in onze Leiders.

    *

    INLEIDING

    Als de Europese Grote Verlichte Verstanden allemaal een platte band rijden, dan is er afgesproken, tja, wat is er dan eigenlijk afgesproken? Blijven door rijden tegen klippen en bergen op, tot ze ergens gekanteld tegen de vangrail hangen? Of erger, dat ze op het tegenliggende baanvak russen de tegenliggers terecht komen? Met de bedoeling, dat de lijkenwagens de eventuele lastige getuigen wel zullen opruimen?

    Zouden wij niet beter die rampchauffeurs van achter hun stuur vandaan slepen, nu het nog kan?

    Hadden direct moten stoppen, on het onheil te voorkomen, zegt U? Maar meisjes en jongens, dat gaat hun petje, hun ego en vooral hun portemonnee vèr te boven! En waar deponeren ze ondertussen dat eigen geschonden ego? Ergens in Siberië?

    Mijn gewezen stadsgenoot - in elke familie zit er wel ergens een zwart schaap – had, vòòr hij samen et zijn kompaantje, het kleine maar dappere Ingetje Vervotje, verzopen geraakte in de Coburger vleespotten – was ooit de uitvinder van ‘De Tien minuten Politieke Moed’. Den Ief van Garage Leterme was toen nog een ex-collegestudent, net als ik, en een brave huisvader, net als ik, maar dat Ingetje, dat was een echt Tsjeefje geworden. Met super Moderne Ideeën. Samen met haar hondje en haar ‘vriend’ vormde die toch ook wel een ‘normaal gezin’ zeker!!!!

    Ja Ja, Gods diepten zijn onmeetbaar diep. En zeggen dat ze nu bijna voor haar Schepper had gestaan, want ze zat ook in die Thalys naar Parijs….Ja, het heeft niet mogen zijn, hé….

    Voilà. Via de CVP ben ik weg er mee. Recht in de armen van onze Fluppe…..Wij moeten geen slippendragers, maar mannen als Jan Breydel en Pieter Deconinkck hebben, niet toevallig de twee die verstandbeeld op de Grote Markt van Brugge staan, de vaderstand van onze Fluppe.

    Na al die onnozele ‘lentes’, nu eindelijk net als Guiness Good For You, ‘Dewinter for President’.

    Nota Bene

    De kolossale kerk van Lisseweghe-bij-Brugge, was er ooit de vooruitgeschoven vuurtoren zelf van. Hoog op deze stompe toren konden de vuren brandend gehouden worden, die veilig de schepen naar Het Zwin, Vlaanderen rijkste haven nà Antwerpen, moesten leiden. Daar bevindt zich nog altijd de in 1911 herbouwd Afspanning ‘De Goeden Dag.

    Ik zeg dit maar om zoveel mogelijk mensen op slechte gedachten te brengen….

    *

    Pas op: (pardon) iedereen is er welkom, maar ‘de patron’ doet helemaal niet aan poletiek…. Zakkulorum is dan ook zijn enig devies. Maar het is een lieve mens.

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    "Open grenzen en islam zijn het probleem"

    *

    Na de zoveelste jihad-aanslag in Europa (Thalys), die gelukkig door de moed van enkelen amper slachtoffers maakte, riep het Vlaams Belang vervroegd de gezamenlijke Kamercommissie Binnenlandse Zaken en Justitie bijeen.

     

    In een persbericht had het Vlaams Belang gesteld dat deze zoveelste jihad-aanslag “andermaal het gevaar bewijst van de islamisering en de oprukkende jihad in Europa”.

     

    Symptoombestrijding

     

    Gisteren kwam dan ook de gezamenlijke Kamercommissie Binnenlandse Zaken, Justitie en Mobiliteit bijeen. De respectieve ministers: Jan Jambon (N-VA), Koen Geens (CD&V) en Jacqueline Galant (MR).

    Hun verhalen zijn samen te vatten als postmodern gedaas dat neerkomt op symptoombestrijding, struisvogelpolitiek en dweilen met de kraan open. Hun ellenlange betogen kwamen immers nog niet in de buurt van de kern van het probleem; in essentie komen ze neer op het bestrijden van illegale wapenhandel en meer controle op internationale treinen, een doekje voor het bloeden.

     

    ”Schengen = fantastisch”

     

    Wat kan men ook anders verwachten van ministers die dingen zeggen als: “Er kan altijd iets misgaan met een kalasjnikov” (Minister Geens) of “De vraag is niet of er nog een aanslag komt, maar waar en wanneer” (Minister Jambon)? Deze laatste werd ook niet moe te benadrukken dat het Schengenverdrag, dat ervoor zorgt dat mensen vrij en ongecontroleerd door Europa kunnen reizen, “fantastisch” is en iets dat we moeten “koesteren”. Los van de stoere en gratuite grootspraak, was de toelichting van de regering over de handel en wandel van de Thalys-jihadi, de zwaarbewapende 26-jarige Marokkaan El Khazzani, bedroevend en legde ze een naïef en nonchalant veiligheidsbeleid bloot.

     

    De euro en open grenzen

     

    Op de terechte vragen, ook van sommige andere oppositieleden, hoe het nu zit met het opvolgen door de veiligheidsdiensten van moslimterroristen, jihadisten en andere potentieel gevaarlijke moslims, kwam geen serieus antwoord. Minister Jambon had eerder in de media al toegegeven dat er simpelweg geen geld is om de vele (potentieel) gevaarlijke moslims 24 uur op 24 te volgen. Het meest frappante optreden was misschien nog wel dat van Kamerlid Patrick Dewael (Open VLD), die Schengen vergeleek met de euro: allebei zijn ze veel te snel en lichtzinnig ingevoerd. Gezien de slachtoffers die de euro en open grenzen op zowel sociaaleconomisch, cultureel als fysiek vlak hebben gemaakt en maken, een bekentenis om ù tegen te zeggen. Het was immers niet het minst Open VLD die voorstander was en is van de peperdure crisismunt en de ontwrichtende open grenzen.

     

    Burgemeesters

     

    De burgemeesters van Molenbeek en Vilvoorde, Françoise Schepmans (MR) en Hans Bonte (Sp.a), draaiden dan weer het sociaaleconomische riedeltje af, alsof (vermeende) achterstelling dé oorzaak is van zogenaamde ‘radicalisering’. De joden, hindoes, sikhs, boeddhisten, christenen enzovoort die in sociaaleconomisch moeilijke papieren zitten en waar niemand last van heeft, zullen het graag horen. Bonte luidde zopas nog de noodklok over het feit dat hij wegens “geradicaliseerde jongeren” niet de veiligheid kan garanderen van asielzoekers in zijn stad. Wat hij bedoelt is dat zijn stad een mini-Midden-Oosten is aan het worden waar niet-islamitische asielzoekers, met name uit Syrië, niet veilig zijn voor geweld van jonge radicale moslims en jihadisten, die onze samenleving kunnen verzieken mede dankzij het opengrenzenbeleid en de multikul-ideologie van zijn eigen partij.

     

    Filip Dewinter

     

    Anderhalf uur hypocriet geblaat en gebakken lucht ging voorbij, en naast het gebruikelijke heilige huisje dat open grenzen heet en waar nimmer aan mag worden geraakt, werd zoals gewoonlijk de olifant (of kameel) in de kamer niet genoemd, namelijk de islam(isering). De woorden ‘islam’ en ‘moslim’ werden simpelweg niet eens uitgesproken.

     

    Toen het eindelijk de beurt was aan Kamerlid Filip Dewinter, kreeg hij plots te horen dat zijn spreektijd met meer dan de helft werd ingekort, wat neerkwam op slechts luttele minuten om iets te kunnen zeggen. Toch slaagde Dewinter erin om, zoals we van hem gewend zijn, als enige ‘man en baard’ te noemen. Hij had kritiek op het feit dat het probleem blijkbaar “bij illegale wapens, personeelsgebrek of bagagecontrole ligt, en nooit bij de schutter en zijn islamgeloof”, en concludeerde: “Schengen moet weg. Het vrij verkeer van mensen en goederen is uitgedraaid op vrij verkeer van wapens, criminelen en jihadi’s.” Dewinter was de enige die de kern van het probleem durfde te benoemen: enerzijds de open (binnen)grenzen, waardoor jihadi El Khazzani zowat heel Europa vrij kon rondreizen; en anderzijds de islam, waarin de gewelddadige jihadistische leer zich bevindt als het kuiken in het ei en de aansporingen voor elke goede moslim om het voorbeeld van de terroristische profeet Mohammed te volgen, legio zijn.

     

    Dewinter stelde bovendien ook de tegenstrijdige communicatie van de regering aan de kaak, want daar waar Minister BiZa Jambon (N-VA) had gesteld: “De verdachte van de aanslag was opgevolgd, maar niet 24 uur op 24 geschaduwd”, stelde justitieminister Geens (CD&V) dat onze veiligheidsdiensten jihad-verdachte El Khazzani eigenlijk niet kenden. Tot slot ging Dewinter in op de uitspraak van Premier Michel (MR) dat er geen keuze moet worden gemaakt tussen veiligheid en vrijheid. Dewinter merkte op dat het juist de steeds slechter wordende veiligheidssituatie is die onze vrijheid in het gedrang brengt: “Zonder veiligheid geen vrijheid,” aldus Dewinter.

    *

    UITLEIDING

    Dit optreden van een échte Leider van het Volk was verreweg het beste in jaren, inzake de opgedrongen ‘liefdadigheid’ ten opzichte van vooral de slachtoffers van het gestook in hun landen, door onze politici. Voor die zich daar gingen moeien, was alles daar misschien niet ideaal, maar het bleef er rustig. De geest van Het Beest moest daar uit de fles, hé en nu zitten die mensen daar, maar ook wij met de gebakken peren.

    En sorry voor het zeggen, als er dan eens eentje mèt papieren zich wil aanmelden, dan verdrinkt hij toch wel in zee zeker! Ook zijn Mamaatje en zijn ouder broertje. Het gezin had ‘papieren’ op zak, hoe konden de vinders anders zijn naam weten? Of, voortgaande op de reputatie van onze Leugenpers, werden ze daar gedeponeerd, nadat ze elders waren gestorven? Als het zo onmenselijk erg was, waarom werd het dan niet onder de mat geveegd?

    Vier-op-een-rij aan ’t spit, dat wordt niet vertoond. Dode kinderen wel.

    *

    JaJa, ik weet het. Dat tolerant zijn, hé!!!

    PS

    Toch curieus dat de Italiaanse Pers het niet eens gehad heeft over dat verdronken kind. Belziekse gezichte en gevonden verontwaardiging, of gewoon een voetnota i de Geschiedenis?

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!