MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2815

    *

    .

     

    *

    Ter attentie van die plaatselijke macaroni-vreters, die erger dan 10 Vande La La Liere’s, deze morgen al 12 keer de stroom hebben onderbroken…

     

     

    Die muil, wel geen Vlaamse Leeuw,

    maar die doet me toch deken aan de chef van mijn roedel Duitse Herders….

    *

    INLEIDING

    Voorafgaande opmerking.

    Een Zwarte Kater in een kooi, opgesloten bij een getergde beer: ik geloof nooit dat zoiets goed afloopt voor die kleine opgejaagde kat, al is die nog zo zwart.

    *

    Niet dat ik zit te springen om Mohbama er met bruut geweld uit te krijgen (wat mij trouwens toch nooit zou lukken zonder frontervaring bij IS), maar het is lang geleden dat ik nog zoveel goed nieuws opgediend kreeg.

    Poetin, hier gemakshalve dikwijls aan geduid als ‘De Poet’, gaat de Muzelmannij met huid en haar nu echt eens aanpakken, sè. Het werd tijd. Want tussen dit en een paar jaar lopen de meesten van ons rond met een brandende collega op de rug. Om op een verlaten strand, beiden de kop te worden afgesneden….. En hij, de Poet, doet dat, wat goed is voor hem ‘not in hus ownbackyarden’, zoals de Zwarte Ongeluks Kater hem dat voordoet, maar op een ander. Ik geloof nooit, dat het lang zal duren. De ‘Lutte met den Beir’ is trouwens al lang afgevoerd als kermisattractie.

    En als onze Leiders Grote Verlichte Verstanden nu eens mee de bocht namen? Het is een unieke mogelijkheid. We vragen de vroegere Boottrekkers van de Wolga, om alle Islamistzakken ‘langs Maas- en Scheldeboorden’ terug naar huis te sleuren, het Zeegat in. Daar trekken ze wel hun pan, zoals ze dat deden om hier te geraken. Gewoon omdat hun land hen nodig heeft. En wij liever hun hielen dan hun tenen zien. Vooral de hielen van de Immams?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Het Westen heeft in Syrië opnieuw een forse tegenslag te verwerken gekregen nu Rusland daadwerkelijk is begonnen met militaire steun aan de regering van president Assad, die zowel tegen de islamistische rebellen, Al-Qaeda/Al-Nusra als ISIS vecht. Bij de hoofdstad Damascus hebben de Russen reeds een militaire basis opgezet vanwaar luchtaanvallen op ISIS zullen worden uitgevoerd. In de komende weken zullen duizenden Russische militairen en grote hoeveelheden wapens naar Syrië worden overgevlogen. Er tekent zich een beschamende nederlaag voor de Amerikaanse president Obama en zijn bondgenoten in de EU, Turkije en het Arabische blok af – tenzij het Witte Huis net zoals precies 2 jaar geleden een directe oorlog met Rusland wil riskeren.

    Diverse Israëlische media berichten dat Russische MiG-29 en MiG-31 gevechtsvliegtuigen en Yak-130 toestellen actief zijn boven Syrië. Volgens de krant i24News is de regering Obama volledig op de hoogte van de Russische interventie, maar weet men in Washington nog niet hoe te reageren.

    Het Kremlin is ook op het diplomatieke front actief. Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov heeft in de afgelopen weken met een leider van de Syrische oppositie over een politieke oplossing van het conflict gepraat. Tegelijkertijd reisden diverse Arabische leiders naar Moskou om met president Putin het groeiende internationale terrorisme te bespreken.

    Russische militaire steun voor Egypte

    Putin beloofde onder andere grote hoeveelheden moderne wapens aan de Egyptische president Fattah el-Sissi te verkopen. Die is op zijn beurt reeds begonnen met het doorsturen van raketten en andere wapens naar het Syrische leger (5). Er is ook serieus sprake van dat Egypte twee gloednieuwe Franse ‘Mistral’ helikopterdekschepen, die eigenlijk voor Rusland waren bestemd, aanschaft. Die zouden vooral bedoeld zijn als militair tegenwicht voor Iran (4).

     

    Het Russische staatspersbureau TASS bericht dat Rusland niet zozeer vast zit aan president Assad, maar toch heeft ingegrepen omdat ze een herhaling van de door de VS en de NAVO veroorzaakte politieke en humanitaire drama’s in Libië en Irak willen voorkomen.

    Dilemma’s voor premier Netanyahu

    Het Russische militaire ingrijpen in Syrië stelt de Israëlische premier Netanyahu voor een dilemma. De Israëlische regering heeft recent onder grote politieke druk uit Washington zijn grote bezwaren tegen het kernakkoord dat Obama met Iran sloot moeten inslikken. In Jeruzalem staat men veel positiever tegenover Putin, mede omdat die er persoonlijk voor gezorgd heeft dat het omvangrijke Syrische chemische wapenarsenaal grotendeels werd ontmanteld, en omdat de Russen zich veel feller verzetten tegen de oprukkende islamitische terreurgroepen dan Obama, die een groot deel van de meest radicale moslimbewegingen juist steunt.

    Probleem voor Netanyahu is dat de Russen in Syrië tegelijkertijd samenwerken met Iran (3), dat zoals bekend een van Israëls grootste vijanden is. Israël is er echter niet bij gebaat dat president Assad het veld ruimt, omdat het eens stabiele Syrië dan net als Libië, Irak en de Gazastrook definitief in een gewelddadig en chaotisch broeinest vol islamitische terroristen zal veranderen. Dat is één van de redenen waarom Israël –zeer tegen de zin van Washington en Ankara- achter de schermen de Koerden van wapens en munitie voorziet.

     

    Riskeert Obama opnieuw WO-3?

    De ontwikkelingen in Syrië gaan dus totaal anders dan de Verenigde Staten hadden gepland. Mocht Obama, die op zijn zoveelste buitenlandse blamage afstevent, proberen met militaire middelen het tij te keren, dan riskeert hij daarmee een directe confrontatie met Rusland en mogelijk de Derde Wereldoorlog.

     

    In september 2013 scheelde het een haartje of die gevreesde oorlog was al uitgebroken. Een Russische vloot hield toen in de Middellandse Zee een Amerikaans-Britse aanvalsvloot tegen, en dreigde alles wat er richting Syrië zou worden gelanceerd uit de lucht te schieten. Dankzij briljant diplomatiek optreden van Putin kon Obama op het nippertje worden afgehouden van het veroorzaken van een nieuwe wereldbrand.

     

    Amerikaanse politici blijven feiten verdraaien

     

    Israëlische defensie specialisten bevestigen dat het beëindigen van de Syrische burgeroorlog ISIS niet zal kunnen stoppen (6). Amerikaanse politici draaien de feiten echter nog steeds om, en houden op bizarre wijze vol dat ISIS pas kan worden verslagen zodra president Assad is afgezet (2), en dat terwijl die van meet af aan nu juist een van de belangrijkste krachten tégen ISIS is geweest. Hetzelfde geldt voor de Koerden, die met Amerikaanse instemming door de Turken worden platgebombardeerd – waarbij en passant ook doelbewust dorpen met veel gevluchte christenen worden geraakt (7).

    Xander

    (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Infowars
    (3) KOPP
    (4) DEBKA
    (5) DEBKA
    (6) DEBKA
    (7) Aina.org (/ ARD)

    *

    UITLEIDING

    Ik zou zeggen, da    is nu ne keer klappen sè, en niet zeveren zoals we gewend zijn. Wat door mij roedel Duitse Herders, die anders voor iedereen de liefste teddyberen ter wereld zijn, meteen begrepen wordt als ‘Pak de beestjes’. Doen ze subiet, zoals gewoonlijk met alle vreemd gespuis dat ongevraagd of met verkeerde bedoelingen op ons erf komt, uitgenomen met giftige ratelslangen die al eens uit de naburige olijfgaarden afzakken, op weg naar vers stromend water aan de voet van de heuvels. Precies alsof ze de ogen en de gesleten tong van Het Beest instinctief herkennen.

    Doen ze trouwens ook, als ze op de TV in hun dutje gestoord worden door de stem van de Zwarte Ongelukskater uit Amerika. Mens, wat zouden ze die gaarne in triepkes trekken….

    Wat een heel verschil is, bij het zien op het scherm van het Clinton Wijf. Van zodra die haar vals gebit open trekt, vangt het huilen met de pet aan. Net Poolhonden in de verlaten toendra. Neen, op hun stemmen hoeft dat mens moet die niet rekenen. Terwijl ze kwiispelstaartend beginnen rond te springen, als de Republikeinse tegenkandidaat, Donald Trump, zelf nog maar aangekondigd wordt.

    Maar als de Poet in beeld komt, is hun enthousiasme met niets meer te temperen. Van direct begint het kwispelstaarten en het rondjes draaien. Als willen ze zegen: ‘Die moeten we hebben. Veel amusement en veel gôe beetjes en ‘Freies Manoeuvre’ op alle Zwarte Ongeluks Katers ter wereld.’. Brave Zwarte Pieten uitgzonderd.

    *

    Alle gekheid op een stokje. Dieren voelen instinctmatig het gevaar; zo niet alle veranderingen die in de lucht hangen. Voelde ons ‘Tjoetje’, ons verkske, waarvan ik gisteren vertelde, net voor hij uit zijn stal ter slachtbank werd gesleept. Ook hij deed zijn mond niet open. Net bijna zoals vriend Xander deed in bovenstaande bijdrage. Moeten we dus aannemen, dat het eindelijk in het Oosten bloost, zij het na veel bloedvergieten, ook ‘daagt’? Dat er een einde komt aan de decadentie?

    Russische militairen staan voor de poorten van Egypte. Wat De Woestijnvos Rommel niet lukte, zal de Poet nu overdoen. Toch raar hoe een dubbeltje rollen kan….

    *

    En daar staan nu met hun meulekens, de Verenigde Europese Nazies, dei een beetje voorbarig de pluim op hun eigen hoed wilden steken. Dat dank zij hen, er al zoveel jaren aan een stuk geen oorlog meer was voorgekomen. Hebben die dus mooi de verkeerde kant uit gekeken. Tenzij Jean Fraude Juncker nog bijtijds het tijj kan doen keren. Maar ja, wie weet, hoe het moet, tegen ebbe en vloed? *

     

    *

    Dit was de allerindividueelste expressie van de allerindividueeolste emotie van……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!