MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2764

    *

    *

    *

    INLEIDING

    Tut, tut tut: toateldag tutteldoek. Dat was, in mijn kinderjaren, vanwege een lieve oude man uit de buurt met een klein spraakgebrek, zijn manier van zeggen, dat het allemaal larie en apekool was. Eigenlijk zei die man: Tut tut Tut: we vegen op het einnde van de week, dus op zaterdag, al wat op het bord geschreven stond, weg met de schotelvod. Heel de buurt deed hem dat al lachen na, als er bedoeld werd dat iets niet de moeite waard was ‘om over naar huis te schrijven’..

    *

    Dus ook de schotelvod over (zie hieronder) hoe de Islammerij al dan niet in Holland denkt over de gelijkheid van man en vrouw. Al stenigden wij in onze Beschaving die nog net niet, het is nog niet zo lang geleden, dat in onze trouwboek gedrukt en geschreven stond, dat de vrouw de man moest onderdanig zijn. Tot eind de jaren ’50 van vorige eeuw, kon een vrouw trouwens geen handelsregister krijgen en dus een handelszaak opstarten, zonder de geschreven toelating van de man. Zij was, zoals dat toen heette, ‘wilsonbekwaam’. De toenmalige CVP, die lange tijd geregeerd had met volstrekte meerderheid, deed daar niets voor. Waarom ook een eeuwenoude formule veranderen, als daar niemand voor wakker lag? Maar, zo werd gedecreteerd: “Vader was de baas in huis, maar wat Moeder zei, dat zou geschieden’….

    *

    Wat de Noorderburen uitsteken, is hun probleem. Het onze in Vlaanderen is het onze. En da’s al erg genoeg.

    We schrijven in gedachten, volgens de kalender: een paar mand verder, en lezen dat de 2de sympathiekste Burgemeester ter wereld, den Termont van Gent en van de Genstsche Fieste, zoals jullie allemaal weten, herstellende van darmkanker, aan de Grootkalief van Bruxellabad, het Gravensteen, het voormaig stulpje van de Graven van Vlaanderen heeft toegezegd als veilige verblijfplaats voor de dagen dat deze ’t Stad bezoekt. Het is een soort erfpacht naar Islamitisch Recht, dus gratis, gas, water en elektriciteit, onderhoud en herstel ten laste van ’t Stad. Renovatie langs buiten en langs binnen volledig op kosten van de Gentesche Stroppen, had de man geëist. ‘Veiligheid voor alles’, zei die, als hij die on-inneembare burcht midden een slotgracht had gezien, in de hoofdstedelijke folders beschreven als het neusje van de zalm..

    Daar stond o.a. ook in, dat Vlamingen een koppig volkje waren, zeer gehecht aan Vorst en Vadderland. En derhalve was de verhoogde troonzaal overal afgesloten met spiegelglas voor alle onbevoegden, die naar binnen wilden kijken. Een oude Islammerij gewoonte, werd gezegd, alhoewel de eigenlijke bedoeling was, dat niemand dievelings iets kon afloeren, dus ook niet de bezigheden der haremvrouwen, maar dat de Hoge Gasten wel degelijk alles konden zien wat op de gewone verdieping gebeurde.

    ‘Het zekere dan maar voor het onzekere’, en met die slogan in het achterhoofd had deze Koninklijke Nobele Allahzoon besloten om de viering van de inname van de Stad der Stroppendragers daar te organiseren, eerst binnenskamers voor de voorname kring van kromzwaard-ver-eremerkten, met als apotheose de slotvertoning op de Kouter. De ‘Place d’Armes’ zoals Termont wist te zeggen, want als échte Geneneire kende de man zijn Pappenheiers. Temeer daar hij en het voltallige Stadbestuur als eregasten overal aanwezig mochten zijn.

    *

    Persoonlijk was ik daar niet bij (wat denkt U wel van mij!), maar aansluitend bij voorgaand opstelletje, onder de Hoge Bescherming van de Zwarte Ongelukskater uit de USA, heb ik het verhaal van een bevriende relatie die verder wenst onbekend te blijven.

    De man is inderdaad, helemaal en nog voor vele jaren, naar het einde toe overstuur naar buiten gelopen, maar hij geraakte niet tijdig weg uit de volksmassa op de Kouter. Verborgen achter de gesloten bloemenkiosk helemaal aan het andere uiteinde van de Kouter, had hij echter in alle veiligheid de openlucht-demonstratie van Turks-Arabisch volksvermaak kunnen volgen….

    *

    Zijn relaas over de feestelijkheden begin in de Spiegelzaal, waar jonge knaapjes verzameld rond de troon, de aanwezige Sjeiks op z’n Arabisch moesten ‘verlustigen’ met handelingen die in het Westen alleen voorkomen in de handboeken voor pedofilie. Wat trouwens niet zo erg lastig scheen te zijn, want enkele meter lager waren de meestal jonge vrouwen van de uitverkoren gevangenen, als om prijskamp de bewakers aan het verlustigen. De afspraak was, zo was hen wijsgemaakt, dat de 5 best geslaagden, in ruil daarvoor hun echtgenoot, die weer een verdiep lager mochten toekijken, konden vrijkopen. Een slim leugentje om bestwil, wisten de Hoge gasten, want het hele zootje zou later die nacht afgevoerd worden naar de Kouter. Maar de idee alleen al, dat ze daarmee iedereen bij hun pietje hadden, werkte behoorlijk opwindend. Echte Arabische lol, zoals op de uitnodigingen vermeld.

    De uitgehongerde mannelijke gevangen ondertussen, hadden hun buikje rond kunnen eten en rond gedronken. Wisten zij veel dat het malse stukjes geroosterd vlees tot op het bot waren weggesneden van hun eigen dierbaren, wier hoofden op palen gespiest, het feest op de Kouter mochten opvrolijken. Moslimistische humor, voor getoond door de ISIS-strijders in Christelijk Syrië (Mossul), weet U nog?! Zij kregen die feestelijke maaltijd aangeboden, omdat ze straks moesten meedoen in een bepaalde filmopnames, die daarna per ijlbode naar Mekka zouden overgebracht worden om opgesteld te worden rond de Zwarte Steen in de Kaaba.. Met een beetje meeval, zou hiermee een mooie filmcarrière bij de hoogste pietrol-pompers verzekerd zijn.

    Zij zouden dar echter een beetje geboeid naartoe gebracht worden, in groepjes van vijf. Zo had de scenarioschrijver het bedacht. Zij zagen wel, toen ze daar aangekomen en nog even moesten wachten, dat op bepaalde plaatsen iets onder de kasseien werd verstopt, maar zij dachten aan de klank- en lichteffecten die daar waarschijnlijk bij hoorden. Dat er een fijn draadje van hoopje tot hoopje liep, viel hen ook op, maar ze dachten dat zulks een Moslimerij-gewoonte moest zijn waarmee ze totaal niet bekend waren.

    Toen werden zij begeleid, met vijf, tot aan zo’n hoopje, waarop zij moesten knielen, terwijl de schijnwerpers van de omliggende daken op hen gericht werden. Krijgshaftig tromgeroffel weerklonk, toen het syntex met een oorverdovende knal uit elkaar sloeg. Zij hadden in die laatste seconden al lang hun ziel aan de Schepper terug gegeven.

    Van de weeromstuit zat ik meteen recht in bed.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/8/PVV-plaatst-Koran-teksten-op-billboards-in-Utrecht-2669132W/?masterpageid=158493

    *

    PVV plaatst Koran-tekst op billboards in Utrecht

    *

    De PVV in Utrecht heeft een citaat uit de Koran geplaatst op billboards langs de weg. De partij reageert daarmee op de 'positieve boodschap van de profeet Mohammed' die door stichting Tasmim op borden in de stad werd geplaatst.

     

    'De beste zijn degene die het beste zijn naar hun vrouwen - Profeet Mohammed,' luidt de tekst die sinds kort is te lezen op billboards in de stad Utrecht. De tekst is afkomstig van stichting Tasmim die graag 'positieve boodschappen van de profeet Mohammed' wil verspreiden onder niet-moslims.

    Andere tekst

    Sinds maandag krijgen inwoners van Utrecht nog een andere tekst van de profeet Mohammed te zien op billboards. Maar deze keer is de tekst niet afkomstig van stichting Tasmim.

    'Maar de vrouw van wie jullie ongehoorzaamheid vrezen, vermaant haar, laat haar alleen in haar rustplaatsen en slaat haar,' is te lezen op de billboards. Deze tekst is afkomstig van de PVV in de provincie Utrecht. 'Toen er in de straten van Utrecht posters verschenen met een tekst alsof de vrouw in de islam níet minderwaardig en onderdanig wordt behandeld, leek het ons wenselijk om dan op dezelfde manier aandacht te vragen voor deze misstanden via het plaatsen van billboards,' laat fractievoorzitter René Dercksen weten in een persbericht.

    Verborgen vrouwen

    De partij wil met de posters ook aandacht vragen voor de 'verborgen vrouwen' in Nederland. Uit het onderzoek 'Opgesloten in eigen huis' van het Verwey Jonker Instituut bleek dat 200 tot 250 vrouwen in gedwongen isolement leven in Den Haag.

    Fractievoorzitter Dercksen zegt in het persbericht: 'Het Verwey Jonker Instituut stelde vast dat een forse groep vrouwen in Den Haag elke vorm van mensenrechten wordt onthouden. Dat is in andere steden natuurlijk niet anders. Deze vrouwen zitten letterlijk gevangen in hun huizen, natuurlijk vooral als gevolg van de toenemende islamisering.'

    Stichting Tasmim was nog niet bereikbaar voor commentaar. Op de Facebookpagina van het project 'De Boodschapper' van de stichting is te lezen: 'PVV Utrecht heeft als tegenreactie (haatreactie) op onze borden, nu eigen posters door de stad laten hangen in Utrecht om de Islam in een kwaad daglicht te zetten.'

    *

    UITLEIDING

    Toen die nacht het meeste angstzweet was opgedroogd, dacht ik mij vergist te hebben. De Islamitische Islammers die wij kennen zijn toch allemaal zeer ‘gematigd’, want die brengen ons alleen maar ‘verrijking’…. En was dat wel in Gent, geweest? Of had die traumatische geschiedenis zich voorgedaan in Mechelen rond wat vroeger het Aartsbisschoppelijk Paleis was? Of in Brugge, rond de Bloedkapel? Of in Oostende, op het Kursaal? Want op al die plaatsen zijn de Socialisten inderdaad aan ’t Bewind. Niet in Mechelen, da’s juist, maar de Somers draait zijn hand niet om, om van Partij te veranderen.

    Ach, ik weet het niet. Ik moet in ieder geval nogal wat tekeer zijn gegaan, want mijn lieve echtgenote vertelde me, dat ze de rest van die nacht in de zetel was gaan slapen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!