MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2754

    *

    Vrijdag 7 augustus

    Zon 6u17-21u19

    H Cajetanus

    *

    .

    *

    .

    Vlaams Erfgoed, evenwaardig aan schapen levend de keel oversnijden?

    *

    INLEIDING

    Schapen onverdoofd de keel over snijden en laten leeglopen uit alle lichaamsopeningen, is een wezenlijk deel van de Islammerij cultuur. Altijd toegepast door mannen die in principe geen enkele beroepservaring hebben, maar die het eigenhandig gestoken dier tot de laatste stuiptrekking willen volgen. Die ervaring willen zij op regelmatige tijden zien ingeoefend worden. Die kennis mag niet verloren gaan, want stilaan bedekt met een laagje Beschaving. Hun zoontjes vanaf de puberteit en soms veel vroeger, moeten dat aanleren om van kindsbeen af de ervaring op te doen van Vader Ahled of van Nonkel Mohammed. Iedere nieuwe generatie Moslimmers moet immers ten allen tijde geoefend en aangeleerd worden hoe er moet gekeeld worden. Oefenen op dieren, om later een trap hoger te moorden bij de mens. Zij staan bij dat lillend vlees op dat ogenblik bijna oog in oog met hun Allah. Doodt de Ongelovigen is immers zijn Eerste en Laatste Gebod. Dit geldt vooral voor de extremisten, maar meteen ook voor alle ‘gematigden’…..

    En precies deze onmenselijke traditie wil de SP-schepen van Hasselt, samen met ‘de Moslim Executieve’, als Vlaams Cultureel Erfgoed doen erkennen. Ja, U leest het goed: als onderdeel van het breder Vlaams Cultureel Erfgoed. Wij, die zelfs al lang geen kieken, kip of kraai meer mogen dood doen….

    Het is wel tegen alle wetten in, maar het is de wens van de Moslimwereld, die zich reeds de eigenaars van het land gaan gedragen, die zelf hun religieuze waandenkbeelden boven de Wet willen verheffen.

    In zekere zin, een normale vraag, ja een gerechtvaardigde eis, omdat immigranten nu eenmaal even gemakkelijk als ‘sans papiers’ buiten de Wet leven, als anderen er in.

    Het komt deze schepene van de Limburgse Hoofdstad dan ook heel normaal voor dat hij een voorsnaakje wil op de totale Islamisering. Naar eeuwenoude Islam traditie: overal waar zij voet aan wal zetten (sic), willen ze zich als Meesters gedragen. Want door hun barbaarse wreedheid voelen zij zich de facto ook de Meesters.

    De De Morgen brengt dit heugelijke nieuws waarin de Islammers vlotjes gelijk krijgen. Onder verstaan; Allez zeg, is dat nu zo erg, voor die ene dag in het jaar’? – We leven toch in het land dat aaneen hangt van de compromissen!

    Deze keer zal hun haring dus niet braden. Volgende keer beter. Want zij weten: de tijd werkt in hun voordeel en ze blijven maar hopen Moslimkindekes kopen, die binnenkort met messen gewapend, hun eisen kracht zullen bijzetten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/binnenland/ben-weyts-onverdoofd-slachten-vlaams-erfgoed-niets-van-a2415050/

    *

    Ben Weyts: "Onverdoofd slachten Vlaams erfgoed? Niets van"

    *

    Bijna vijftig moslimorganisaties hebben Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) in gebreke gesteld. Zij willen dat hij het verbod op onverdoofd slachten op tijdelijke slachtvoeren intrekt. Maar de Europese wetgeving laat dat niet toe.

    Eind september vindt het Offerfeest plaats. In totaal zullen moslims dan naar schatting meer dan 40.000 schapen zonder verdoving slachten. De voorbije jaren kon dat in een erkend slachthuis of op een tijdelijke erkende slachtvloer, maar nu komt daar verandering in. Voortaan kan het ritueel slachten alleen nog plaatsvinden in de slachthuizen.

     

    Zo'n 48 moslimorganisaties klagen die verandering aan en stellen Weyts in een brief in gebreke. Zij geven aan dat er in sommige provincies, zoals Limburg, geen mogelijkheid is om gebruik te maken van een erkend slachthuis. Over heel Vlaanderen is de mogelijkheid minder dan 25 procent, zo stelt Habib El Ouakili, een van de ondertekenaars van de brief en sp.a-schepen in Hasselt. Hij vreest dat de toeloop te groot zal zijn, waardoor veel moslims niet ritueel zullen kunnen slachten, en vraagt overleg.

    "Bij de haren gesleurd"

    Als de erkenning van onverdoofd slachten als Vlaamse culturele traditie zou volgen, dan zou het Europese verbod niet meer gelden

     

    Weyts wijst in een reactie op de Europese regelgeving. In een verordening van de Raad van de Europese Unie staat dat het slachten van bijvoorbeeld schapen niet is toegestaan zonder verdoving. Als het gebrek aan verdoving noodzakelijk is voor een religieuze rite mag er van deze regel worden afgeweken, maar alleen in erkende slachthuizen. De tijdelijke slachtvloeren voldoen wat dat betreft niet aan de Europese regelgeving.

     

    Sommige Europese landen gaan zelfs nog een stap verder en verbieden het ritueel slachten in zijn geheel. Dat is onder meer het geval in Denemarken, Zweden, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. België is dus net als Nederland, waar slachten zonder verdoving ook alleen mogelijk is in erkende slachthuizen, verre van de strengste leerling in de klas.

    In hun brief suggereren de moslimorganisaties nog dat het Offerfeest zou kunnen worden gezien als een culturele traditie. Als die erkenning zou volgen, dan zou de Europese verordening niet meer gelden. De Europese Unie geeft immers aan dat het dierenwelzijn ondergeschikt is als het een negatief effect heeft op het "wezenlijke karakter van het betreffende culturele evenement". Weyts liet aan de VRT evenwel al verstaan dat het "bij de haren getrokken zou zijn" om het onverdoofd slachten te omschrijven als een Vlaamse culturele traditie.

    *

    UITLEIDING

    Neen, dat de tuberculose terug in het land is, heeft niets te zien met de Islam noch met die arme ‘vluchtelingen’. Zelfs niet met die paar sukkelaars die we (verpacht) hebben moeten opvangen en onderdak geven. Want het waren zij die voor onze pensioenen zouden gewerkt hebben. En meteen ook natuurlijk voor de langdurig werklozen, die meestal Slinx stemmen. Die komen weliswaar uit landen waar er zelfs geen woord bestaat voor hygiëne, properheid op zichzelf of op hun omgeving. Wij Westerlingen, moeten wel, voor we het zwembad ingaan, onder een ontsmettende douche, en door een ontsmettend voetbad, maar hun vrouwen mogen geheel aangekleed zo maar het water in. Is Moslimtraditie op religieuze gronden. God ziet mij. Hier vloekt men niet, maar dan op z’n barbaars gezegd. Daarna is het weer onze beurt, in dat zelfde water. Maar ja, het kan nu eenmaal niet anders: de Moslimmers willen het zo. En dus wijkt de Wet.

    Maar wat als niet een paar ‘vluchtelingen’ op ons dak zijn komen zitten, maar enkele miljoenen van die soort? Dan is er op de scholen weer de luizenplaag, of voedselbesmetting. Ha ja, want omwille van de Moslims, wordt er ‘halal’ opgediend voor iedereen hetzelfde, met alle gevolgen vandien. Toepassing van de Wet? Moet even naar de achtergrond verschoven worden. Want de vrees voor varkensvlees is veel te groot. Onze koteletjes zijn bijlage niet goed genoeg voor Moslimkindjes.

    Halal geslacht wil dus zeggen (afgezien van het dierenleed) dat het consumptievlees besproeid werd met bloed vol bacteriën, met uitwerpselen en urine, door de dieren in doodsangst uit dat stervend lichaam uitgedreven en verspreid, samen met dat van tientallen anderen, over de slachtvloer…..

    Dergelijke etenswaar ondergaat geen voedselinspectie (tenzij deze van dezelfde afgestompte geloofsgenoten?), in tegenstelling van onze eigen voedselketen die haast onbetaalbaar wordt gemaakt door allerlei regels en regeltjes waarop streng wordt toegezien.

    Waar het onderscheid dan wel ligt? In de rituelen van een 1400 jaar achterlijke woestijncultuur.

    En nu is het zo, dat een menselijk organisme die gewend is aan dat soort brol, daartegen de nodige weerstand heeft opgebouwd. Onze eigen kindjes? Tja, dat is dan een zoveelste ongemakkelijke waarheid als er om de haverklap links of rechts een ‘epidemie’ uitbreekt waarvan niemand ooit preekt over de oorzaak. Wat wel in geuren en kleuren uitgelegd wordt, als er ergens een Chirogroep last krijgt ban buikloop. Dan is het gewoon de salmonella bacterie in de portie voor de zoveelste keer opgewarmde spaghetti….

    Wie zei daar ook weer dat Afrikaanders en Pietrol pompers mensen zijn lijk wij? Om over na te denken. Vooral als daar een barbaarse wreedaardige ideologie mee gemoeid is.

    Ja Ja, de klok terugdraaien? Maar hoe?

    Misschien is dat het geheim recept van Mohbama: & Cie: in oorlog geraken met Rusland, en als die terugvecht, dan een paar Hiroshima-bommetjes op West Europa?

    Is voor de Yankees een ver-van-mijn-bed-show en opgekuist staat netjes….. Na verloop van tijd kan dan een samenleving opgestart worden op z’n Amerikaans…. Ja, zelfs een totaal nieuw ‘ras’: gestreept wit en zwart, even hersenloos als zijzelf, op de kop lopend met de voortplantingsorganen hoog in de lucht. Toegegeven: is eens wat anders.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!