MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2751

    *

    Woensdag 5 augustus

    Zon 6u14-21u22

    H Oswald

    Regen op Sint-Oswald maakt het koren duur

    *

    5/8/1305: Marteldood van de mythischefiguur William Wallace, Schot en succesvolle vrijheidsstrijder, op een zucht van de bevrijding uit de Schotse onderwerping aan Engeland, wordt door Edward I van Engeland op een listige manier gevangen genomen, en bijna eigenhandig door deze de keel overgesneden en daarna gevierendeeld.

    Zevenhonderd en tien jaar later, vandaag dus, is het weer bijna zo ver: 2015 wordt het jaar dat het Schotse volk bij volksraadpleging zijn vrijheid zal kunnen terug opnemen.

    1305, dus 3 jaar na 1302 en de Gulden Sporenslag, komt voor de Vlamingen de verjaardag van de Onafhankelijkheid steeds dichterbij. Samen met het verjagen van de Islammrij uit ons land, komt binnen drie jaar misschien ook voor Vlaanderen de Dag der Dagen. Dat hebben onze Vlaamse mensen zelf in handen, waarbij ze vooral de Zwarte Leeuw op Geluw veld moeten trouw blijven, en geen ersatz daarvan.

    .

    *

    ?

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Overheen de Vrijheidsdrang der Vlamingen, wat een mensenrecht is, is er vooral de duivelse indoctrinatie door de eigen Overheid, als vijand van dat Volk. Het wordt goed verborgen gehouden, want ten gronde is dat een militair Staatsgeheim.. De Verkochte en Collaboratie Pers bericht dapper over van alles en nog, zo belachelijk mogelijk (de opwarming van de aarde), uitgenomen over wat ze in de eerste plaats waar ze zou moeten over berichten: wat hangt er vanwege vijandige regimes boven ons hoofd, en hoe ver is onze samenleving nu al ‘onderworpen’, d.i. geïslamiseerd, gehersenspoeld en zo goed als willoos gemaakt. Het recht om geïnformeerd te worden is een mensenrecht, zodat zij, de massa op zekere morgen niet wakker gemaakt hoeft te worden door mitrailleurvuur in hu straat. Om uit hun huizen gehaald te worden door gemaskerde rovers met zwarte vlaggen, onder het roepen van Allah Akbar. Dat deze actie zou beperkt blijven tot de huizen waar voordien de letter ‘N’ met kalk geschreven werd (N van Nazarener, Christen), is een sprookje. Zie Syrië…..

    Moest een enkele gazet als vermetele ‘Einzelgänger’ het toch riskeren, dan is deze de volgende dag failliet, want geschrapt van de susidielijst!

    Gelukkig zijn daar de stemmen der talrijke Vlaamse Vrijheidsstrijders. Hieronder vindt U er zo ene, die vrij en vrank de Waarheid verspreidt. Met tekst en uitleg daarbij, zodat niemand het licht van de zon kan loochen.

    “Waar men geen kleinheid kan ontwaren”…

    Met fierheid en opgeheven hoofd geef ik vandaag weer http://www.golfbrekers.be/ door, met vraag dit nobel proza zoveel mogelijk verder te verspreiden. De vijand is niet alleen reeds lang binnen onze poorten, maar de ontelbare kinderen van de vijand zijn dat ook. In onafzienbare rijen getallen. Al marcheren die, met de zwarte IS-vlaggen in top, voorlopig nog niet in paradepas voor onze neus, onder het zingen dat ze ‘gegen Engeland wollen fahren’, neen: neen, ze glippen er stiekem binnen. Of zin ze reeds in het geheim aan het oefenen, om geboeide gevangenen in rijen van drie naar de executieplaats te brengen? Te zien aan het bewegen van die sukkelaars hun lippen, zullen dat wel het eerste contingent Christenen zijn….

    Hoe kunnen onze Vlaamse mensen zo onverschillig blijven tegenover deze dreiging die voelbaar i de lucht hangt? Precies dezelfde reactie als van de slachtoffers die voor de camera’s worden opgevoerd, die op het punt staan volgens vaste Islammerij traditie, te worden onthoofd. Duizend jaar geleden (1096) veroverden de Vlamingen van toen als eersten de Heilige Stad Jeruzalem. Omdat de Muzelmannen daar als wilde beesten tekerk gingen. Ze leverden er de Eerste Koning van. Gedurende 200 jaar ware de Vlaamse Tempeliers de levende schilden voor de bedevaarders op reis in het Nabije Oosten. Het was Pieter de Kluizenaar die de Westerse wereld mobiliseerde voor de Eerste Kruistocht. Overal streden Vlamingen in de eerste gelederen. En nu, in 2015 zijn er slechts een paar eenzame enkelingen die via het Internet durven oproepen tot actie. De Muzelmannen zijn opnieuw in oorlog met ons, dus moeten wij de wapens opnemen.

    Vlamingen van alle leeftijden, begraaf toch jullie kinderachtige onderlinge geschilletjes. Sla de handen in elkaar en grijp (in de stemhokjes) naar de Goedendag. De strijdkreet van onze voorvaderen is nog altijd geldig: Dieu le veut. Voor één keer letten we niet rang, taal of afkomst buiten beschouwing. Het gaat om onze Christene Vlaamse Diet. Harop, ten strijd! Voor God en Vaderland.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.golfbrekers.be/

    *

    Integratie?

    Wie komt er hierheen voor een beter leven? Wie weigert zich te integreren? Wie heeft er steeds kritiek op onze cultuur, onze gebruiken, onze wetten? Als we nog meer op onze buik gaan liggen, geraken we niet meer recht.

    Voor en alles en nog wat willen ze subsidies. De multicul wil betaald worden. Maar als het erop aankomt, dan krijgen zij wel geld bijeen. “Crowdfunding” ofte bedelen bij geloofsgenoten.   Je moet het hen nageven: ze hebben een samenhorigheidsgevoel waar wij jaloers op zijn. Eens het gebouw aangekocht, mogen de Vl. en Fr. gemeenschappen opdraaien voor de werking. Met deze subsidies financieren wij onze eigen ondergang.

    Nieuwe islamitische school in Vorst via crowdfunding

    Het islamitische centrum El Hikma (‘De Wijsheid’) heeft via crowdfunding, zowel op de ‘klassieke’ als de online manier, 1 miljoen euro ingezameld. Daarmee koopt het een gebouw in de Sint-Denijsstraat in Vorst aan, waar ze een nieuwe islamitische basisschool zullen openen. Lees verder…

    Het is niet de eerste islamitische school en het zal ook niet de laatste zijn.

     

    Eerste islamitische middelbare school van België opent in Schaarbeek

    De Franse Gemeenschap heeft dan toch groen licht gegeven voor een eerste erkende islamitische middelbare school in België. De vzw die nu al de lagere school La Vertu op de Haachtsesteenweg in Schaarbeek uitbaat, wilde er al een paar jaar ook een middelbare school openen. Lees verder…

    Honderden kinderen op wachtlijst moslimscholen

    De drie gesubsidieerde islamitische lagere scholen in Brussel kunnen het aantal aanvragen niet meer slikken. Honderden kinderen staan op de wachtlijst. ‘We geven dezelfde waarden door als op een jezuïetenschool in de jaren vijftig.’

     

    Al-Ghazali in Etterbeek, La Plume in Molenbeek en La Vertu in Schaarbeek krijgen zo veel aanvragen dat ze zelfs geen inschrijvingen op de wachtlijsten meer aanvaarden.   Lees verder

    Het zou interessant zijn eens een proef op de som te nemen of leerlingen met een andere religie ook dezelfde tegemoetkomingen zullen krijgen in een islamitische school als bij het katholiek onderwijs. Het Vlaams Belang trok vijf jaar geleden aan de alarmbel.

    https://youtu.be/-ekxaNz5Cl4

    **

    UITLEIDING

    In een voorgaande blog kan ik wel sommige lezers op een verkeerd been hebben gezet, met het idee dat de Overheid onze stadsparken zou moeten her aanleggen om ze met bananenbomen te beplanten. Was niet bedoeld dat de asielzoekers daarvan zoals thuis zouden kunnen leven, maar dat het hen zou aansporen om verder te ‘vluchten’ als eeuwig Wandelende Joden. Misschien wel tot binnen de Noordelijke Poolcirkel, waar ze grotendeels niemand in de weg zouden lopen. Buten een paar honderd uitgehongerde poolberen. En waar de grondstof (ijs) in onuitputtelijke hoeveelheden aanwezig is om mosketen te bouwen.

    Waarbij voor hen het enige nadeel zou zijn, dat ze het kontheffen zouden moeten afleren, wegens vervroren knieën en te koude voeten. Wat hen zou kunnen aansporen, om langs de andere kant van de aardbol terug af te zakken, om zo terug in het Land van Herkomst aan te belanden. Gesteld dat ze weten wat ze willen. Al wat U wilt; als dat maar niet onze welstand en rijkdom afpakken is.

    *

    De dorstigen laven, de hongerigen spijzen, de naakten kleden, de gevangenen verlossen: allemaal goed en wel, maar het kan nooit de bedoeling zijn geweest om helemaal geen tijd meer over te hebben om nog iets anders te doen!. Trop is trop, en teveel is teveel. Dus moeten de zeldzame goeden het bekopen voor de vele kwaden….

    Kijk, daar hebt U alweer een slogan voor de volgende verkiezingen….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!