MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2749

    *

    Dinsdag 4 augustus 2015

    Oogstmaand

    Zon 6u13-21u24

    J-M Vianney, H Pastoor van Ars,
    patroon van priesters, pastoors en zielzorgers

    *

    4 Augustus 1914: inval der Duitsers, begin van Wereldoorlog I., bijgenaamd Den Groten Oorlog. Gesteld in de wijze der trappen van vergelijking, gevolgd door Den Groteren Oorlog, en last but not least, den Grootsten Oorlog ooit.

    Deze uitputtingsoorlog was meteen het begin van het einde der Koloniale Machten. Half leeg gebloed, konden die zich nog verder slepen tot in de socialistische valstrik van 10 Mei 1940, waar ze, na nogmaals 4 jaar van vernedering en doodslag, elkaar kapot bombarderend, moesten zwichten voor het communisme, de strengere vorm van het socialisme, en best te vergelijken met de huidige wredevolle Islammerij.

    Met deze Islammerij staan we vandaag, honderd jaar later, op de drempel van WO III. Die zal, net als de twee overige, niet op Amerikaans grondgebied worden uitgevochten, maar op het onze. Het zulle geen Amerikaanse steden zijn, die zullen in puin herschapen, worden, maar Europese….

    En onze Elite maar dapper Amerikaans tateren. Amerikaans met haar op. Datzelfde haar, dat wij in Vlaanderen zo goed kennen, omdat het zo veelvuldig voorkomt op de taal van onze Meesters. Of ze nu Frans, Waals of Vlaams spreken: de haargroei is overal dezelfde…

    *

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Hieronder een vingeroefening voor personen die volharden in de boosheid, t.t.z. nog altijd zinnens te zijn voor de partij van enerzijds en anderzijds, dus mossel noch vis te stemmen. Of erger, voor het restant van de Groen-Rode erfgenamen van de Socialistische Verenigde Nazi’s, de collaborateurs van eerst genoemden.

    Vervang in onderstaand artikel de Iraakse plaatsnamen en vervang deze door Uw eigen leefomgeving. Idem voor de personennamen. Op die manier bekomt U een tot op de letter kloppend na-oorlogsverhaal voor Vlaanderen. Bewaar dit bij Uw persoonsbewijzen, Uw verzekeringspolissen, Uw autopapieren en Uw eventueel testament inzake Uw nalatenschap. Die kunnen de levens redden van Uw familieleden, voor geval U het niet hebt overleefd.

    Bedenking bij bovenstaande afbeelding.

    Misschien dat de komende verkiezingsstrijd kan ingezet worden, eenmaal de coalitie van de beide Vlaams Nationalistische Partijen een feit is, en dus de absolute meerderheid binnen handbereik ligt, om eenzelfde affiche te verspreiden. Al valt te vrezen, dat er stemmen zullen opgaan om de tekst tweetalig te maken. Een beetje de laatste stuiptrekkingen van het ‘enerzijds-anderzijds’ gevoel bij dat soort geboren Vlamingen.

    Daarom dient de mogelijkheid te worden open gehouden, om onderaan, en in kleine lettertjes te voorzien: ‘Pour les Wallo/Bruxois la même chose’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Irakese christenen op de vlucht: “We geloven geen enkele moslim meer.”

    (Door: Georg Pulling –Vertaling: E.J. Bron)

    *

    In Jordanië leven ongeveer 7000 christelijke vluchtelingen uit Irak. In een terugkeer naar hun oude vaderland en een toekomstig vreedzaam samenleven van christenen en moslims gelooft niemand meer

    De lucht is bedompt in de parochiezaal van de St. Theresa-kerk in de Jordaanse miljoenenstad Zarqa. In de zaal zie je de ene na de andere houten wand. Ongeveer 50 christelijke vluchtelingen uit Irak hebben hier toevlucht gevonden. Ze leven op een heel beperkte ruimte zonder privésfeer. In het midden van de zaal staan een paar tafels en stoelen. De 50 mensen moeten de enige sanitaire ruimte met elkaar delen. “Dat is net voldoende voor tweemaal douchen in de week”, klaagt een vrouw van middelbare leeftijd.

     

    “We zijn op van de zenuwen”, vertelt de arts Bassam Hazim Abada. Hij “woont” met zijn vrouw Anwar en hun beide kinderen in een van de kleine houten ruimtes. Bassam komt oorspronkelijk, zoals de meeste mensen hier, uit de Noord-Irakese stad Mosul. Al sinds de intocht van de Amerikanen en hun bondgenoten in 2003 zou het leven in Mosul voor de christenen ondraaglijk geworden zijn. Ontvoeringen en moorden vonden dagelijks plaats, sinds 2005 konden christelijke vrouwen zonder hoofddoek en sluier niet meer uit huis.

     

    Ieder gezin hier in de parochiezaal van St. Theresa heeft minstens een familielid verloren: neven, nichten, broers . . . ze werden allemaal vermoord, meestal openlijk op straat; gewoon omdat ze christenen waren. Wie waren de daders? Radicaalislamitische terroristen of alledaagse criminelen? Bassam noemt ze “bendes” en het zouden dezelfde mensen zijn “die nu ook bij de IS zitten.”

     

    “Dat was geen leven meer in Mosul. Daarom zijn we jaren geleden al naar Karakosh gevlucht”, vertelt Bassam. De kleine christelijke stad, ongeveer 25 kilometer verwijderd van Mosul, nam duizenden vluchtelingen op. Bassam vond werk in een ziekenhuis. “We hebben iedereen behandeld. Christenen en ook moslims.”

     

    In juni 2014 werd Mosul veroverd door IS. Op dat moment zou het in Karakosh nog veilig zijn geweest. Maar begin augustus 2014 viel IS ook Karakosh aan. De christenen moesten ´s nachts hals over kop vluchten. Bassam en zijn gezin kwamen uiteindelijk via de Koerdische hoofdstad Erbil in het Jordaanse Zarqa terecht.

     

    Mevrouw Nagham – haar volledige naam wil ze niet noemen en ze wil zich uit angst ook niet laten fotograferen – bleef tot het laatst in Mosul. “De IS-mensen hebben ons opgeroepen binnen 48 uur ons huis te verlaten, anders zouden ze onze kinderen ontvoeren”, vertelt ze met een gebroken stem. Daarna markeerden de milities de huizen van de christenen met de Arabische letter “N” (voor Nazarenen/christenen).

     

    Op 18 juli 2014 vluchtte Nagham uit haar huis en moest nog mee aanzien hoe de islamitische buren het direct begonnen te plunderen. “Die waren blij dat IS kwam, zodat ze ons have en goed konden roven”, zegt Nagham met een verbitterde stem. Op de vlucht liep ze toen ook nog enkele IS-mensen in de armen en ze werd bijna doodgeschoten.

     

    De christelijke vluchtelingen zijn meestal zeer ontwikkelde mensen. Artsen zoals Bassam zijn geen uitzondering. Ook Nagham werkte aan de universiteit van Mosul. Hier in Jordanië mogen ze als vluchteling echter niet werken, afgezien van het feit dat er nauwelijks werk is. “we kunnen niets doen, alleen maar wachten”, klaagt Bassam. Hij wil eigenlijk verder naar zijn broer, die in Canada woont, maar nu zit het gezin hier vast. In ieder geval kunnen zijn beide kinderen – met steun van Caritas – de school bezoeken.

     

    Of hij ooit bij zijn broer zal komen? De arts haalt zijn schouders op. Hij moet nu eerst een dringend noodzakelijke oogoperatie ondergaan. Caritas helpt ook bij de kosten voor medische behandelingen. In totaal verzorgt Caritas 1000 van de 7000 christelijke vluchtelingen in Jordanië.

     

    In de parochiezaal van de St. Theresa-kerk gelooft niemand dat hij ooit nog zal terugkeren naar Karakosh of Mosul. De mensen hebben teveel verschrikkelijke dingen meegemaakt. “Wij geloven geen enkele moslim meer”, zeggen Bassam en zijn vrouw. En ze spreken voor iedereen hier in de zaal.

    Bron:
    www.kath.net
    Auteur: Georg Pulling

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Ik denk er goed aan te doen, U nogmaals onder ogen te brengen waar de oorzaak ligt van al die miserie in wat men noemt ‘Het Midden Oosten’ en dus meteen in Noord Afrika. Laat het AUB goed doordringen, zodat het duidelijk wordt waar de ‘Bestuursmeerderheden’ ons Continent in de miserie hebben gebracht door van onze Beschaving een ‘melting pot’ te hebben willen maken.

    Al sinds de intocht van de Amerikanen en hun bondgenoten in 2003

    U leest het goed: op initiatief (op bevel?!) van de cowboys uit de Wastobbe (Washing Ton) aan de overkant der Oceaan, hebben onze regeerders samengewerkt om het bestaande systeem onder Sadam Houssein met bruut geweld onderuit te halen. Om daar de relatieve rust te vervangen door de veldtocht der Islamisten tegen onszelf. Onder de naam Arabische Lente. De door Amerika (in hun voordeel) gewilde melting pot, waar water en vuur voortaan samen in vrede zouden moeten samenleven. Onderliggende bedoeling van dat alles: de op apegapen liggende Amerikaanse economie weer nieuw leven inblazen. Typisch Hitleriaans: de wapenindustrie tot bloei brengen, om vervolgens overal elders ‘Handelsakkoorden’ te gaan afsluiten. O.a. de meest recente met Europa, die dan dezelfde soort akkoorden met Rusland gedwongen door de USA, moet opzeggen. Waardoor Rusland op zijn beurt alle Europese invoer verbiedt. Waardoor onze bloedeigen landbouw nu bezig is haar laatste adem uit te blazen. Maar geen probleem, hoor! Er zullen dagelijks meerdere Amerikaanse vrachtschepen onze havens binnenlopen. Dat die ‘koopwaar’ buiten alle Europese regeltjes is tot stand gekomen: wie maalt nog daarom! Honger is immers de beste saus!

     

    Ziezo: elk zegge het voort, want het is het voortzeggen waard!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!