MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2744

    *

    .

    *

    Het slachten kan beginnen

    .

    Zelfs zonder milieuvergunning!

    *

    INLEIDING

    De toestand met de Islammerij wordt kritiek. Het wordt stilaan zo erg, dat zelfs de braafste mens er het hoofd zou bij verliezen. Het hoofd koel houden uus. Vooral bi deze hitte.

    München (waar ooit een Hochbraun Haus stond), staat nu ook al op het punt zich nogmaals onvoorwaardelijk te moeten overgeven. Even ‘bedingingslos’’ als in 1945. En deze keer kunnen ze niet voorwenden ‘nichts gewusst zu haben’, integendeel, onder de deskundige leiding der plaatselijke Internationale Socialisten, hebben ze het zelf gewild. As Salem Aleycum en de rest is geschiedenis.

    Ik denk dat de Führer aller Germanen in zijn hemd in de Hel voor Lucifer staat te dansen van blijdschap: erger dan zijn eigen Bruine Bende, zijn de Bruine en Pikzwarte Islammers nu eindelijk (bijna) de baas in zijn Duizendjarig Rijk.

    Het zal niet lang meer duren, of er staan opnieuw standbeelden van Dolf-met-de-Snor in München. Met opgeheven gestrekte rechterarm, en met onder de linker elleboog, waarop duidelijk dezelfde sinistere Swastika, een zeker Niet-Bijbels Boek, waaronder er bloed met beken drupt.

    Maar da’s geen erg. In het door datzelfde socialisme ten gronde gerichte Spanje, bouwen landgenoten van ons daar huizen in eigen stijl die helemaal niet geschikt zin voor de Zuiderse Zon: plat dak, enorme brede ramen om veel zon door te laten (!). Ze ‘globaliseren’ meteen het uitzicht van typisch Zuiders (en typisch Spaans) naar karakterloze glasbouw in containervorm. Het wordt er stikken blazen en braden. Precies of die TV-hoernalisten nog nooit in Italië zijn geweest. Hier zijn de huizen al eeuwen dezelfde, verbouwd, gemoderniseerd (langs binnen) en dus zeer typisch eigen voor elke landsstreek: licht hellend dak, gebakken dakpannen op beton roostering, overstekend dak voor schaduw en om de muren ’s winters sneeuwvrij te houden, kleine ramen met goed dicht sluitende blinden. Heel wat frisser in de lange hete zomers, leuk eigen terras om de ondergaande zon te zen onderduiken, en (nog belangrijker) lekker warm in de winter. Uitzondering natuurlijk voor hier en daar een toekomstdroom van een modernist die zich 24/24 maximum airco kan veroorloven en in de winter alle plaatsen verwarmt met dure vloerverwarming. ’n Echte Socialist, te oordelen naar de gazet die iedere morgen half uit de brievenbus hangt.

    Ach die Roden met hun Regeltjes (voor anderen). Zelfs de natuur willen die naar hun hand zetten. Kraaien en vossen moeten gepamperd worden, en die kweken dus zonder onderscheid van rang of stand. Gevolg: overbevolking. Hun natuurlijke vijanden zijn vertrokken naar andere oorden. Koeien mogen maar zoveel melk geven, en boeren krijgen subsidies om hun velden ‘terug aan de natuur te geven. Bermen mogen maar op bepaalde uren en dagen meer gemaaid worden. Gevolg: wildgroei van voor de mens schadelijke insecten (wespen, teken). Alleen alles wat iets hoger reikt dan hun eigen gestalte, krijgen ze niet getemd: hagel, regen, sneeuw, wind. Al proberen ze nu toch al met ‘hagelkanonnen’ de hinderlijke festivals de hand boven het hoofd te houden.

    Die van Hierboven laat dus niet met zich sollen: mieren mogen nesten maken zoveel ze willen. Tot ze zelf in nesten geraken. Af en toe spoelt de regen ze toch weeg!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Illegalen: München kondigt de noodtoestand af

    (Door: Hinnerk Grote – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    In München, de rustige hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren, die in tegenstelling tot Berlijn, Hamburg en enkele steden in het Roergebied niet direct met de toestroom van illegale immigranten in verband wordt gebracht, hangt iets in de lucht. Want nu merken ook de Oer-Beiers dat niet alle Oriëntalen komen om hun oliedollars in de chique boetiekjes en juwelierswinkels in de Maximilianstraße uit te geven.

     

    Iedere dag komen meer dan 700 illegalen de metropool in het zuiden van Duitsland binnen. Nu proberen diegenen, die korte tijd geleden deze toestroom van “geschoolde krachten” zo graag wilden, de geest die ze zelf opriepen terug in de fles te krijgen. Daarom heeft de burgemeester van München, Dieter Reiter (SPD), de noodtoestand uitgeroepen.

    “BILD”bericht:

    München – Burgemeester Dieter Reiter (SPD) heeft de noodtoestand uitgeroepen. De reden: het dramatische aantal vluchtelingen!

    “Vandaag zijn er 740 vluchtelingen aangekomen”, zei Reiter donderdagavond. Het centrum voor eerste opvang in de Lotte-Branz-Straße in het Euro-industriepark zou vol zitten.

    De regering van Ober-Bayern heeft de burgemeester verzocht de noodtoestand uit te roepen. Dan kunnen de brandweer en de Technische Hulpdienst nu tenten opbouwen.

     

    Reiter eiste dat de asielprocedures “duidelijk sneller afgewikkeld worden dan tot nu toe”. Hij eiste meer geld van de staat, van de deelstaat Beieren en meer personeel evenals meer centra voor eerste opvang op het platteland. […]

     

    Maar bij dit geld (waar moet dat dan vandaan komen?), meer tenten en een paar veldkeukens van de Technische Hulpdienst blijft het waarschijnlijk niet. Wat er in München en in andere steden op dit moment gebeurt, is geen catastrofe, maar gewenste ellende. Een catastrofe zijn de daarvoor verantwoordelijke politici van de systeempartijen. Die echter voeren liever de “strijd tegen rechts”, zoeken naar noodoplossingen, die er niet zijn. en ondertussen laten ze het toe dat er iedere dag duizenden nieuwe kostgangers van de Balkan, uit het Morgenland en uit Afrika ons land binnenvallen. Maar hun ideologische (of beter: idiote) levensleugen haalt hen nu in. En vroeger of later zal niet alleen in München de noodtoestand moeten worden uitgeroepen, maar in het hele land. Dan komt echter niet de Technische Hulpdienst met tenten en veldkeukens. Dan komen er mannen met geweren, voor zover die er dan nog zijn in het Duitse leger.

    Bron:

    www.pi-news.net
    Auteur: Hinnerk Grote

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

    Ne as overal in alle grote Europese steden, begint dus in München de paniek toe te slaan. Neen, dat is geen paniek, maar gewoon een toevallige vlaag van criminaliteit, die niets te zien heeft met de Moslimerij. Is vanzelf gekomen en zal dus ok wel vanzelf weer weggaan. Waartoe zoiets in werkelijkheid leidt, kunnen we ieder uur zien verergeren in Calais, aan de Kanaaltunnel. Het kat en muis spelletje zal niet lang meer duren, want de wapens + de manschappen werden al geruime tijd geleden aangevoerd.

    De minste ‘onvoorzichtigheid’ kan de vlam in de pan doen slaan. Waaruit we mogen besluiten, dat deze plaatsen (Calais, Duinkerken), ooit zo’n kleine 300 kaar geleden door Frankrijk van ons weg geroofd grondgebied, aan de overkant van Het Kanaal stilaan een veel te sinistere bijklank hebben gekregen. Eerst moest in de laatste junidagen van 1940 hun ‘hulpleger’ daar met rode kaken en de broek vol, vluchten voor de Duitse Socialisten, en nu is er zelfs geen Winston Churchill meer om te roepen dat ‘they will never surrender’. Ze moeten dat inderdaad niet meer doen, want het fiere Albion is al lang in handen van de Kontheffers-Straatbidders.

    Hoe het gevaar keren, weet geen mens. Alleszins niet zij die er verantwoordelijk voor zijn, want die kijken nog altijd achteruit, naar de verkeerde kant dus.

    Naar mijn bescheiden mening dient de ‘Reconquista’ zich op twee vlakken te volrekken. Eerst door de toestand in de Prachtlanden (met zoveel mogelijk tam-tam er rond) zo gunstig mogelijk voor te bereiden. Zowel op diplomatiek vllk met zachte dwang, als op militair vlak met ijzeren vuist. De Heersers daar overtuigend heropvoeden (met het klassieke worteltje voor de neus), of ze met harde hand dwingen. Terzelfdertijd moet er in al onze eigen landen een ‘ontradings-effect’ gloeiend heet gestookt worden. Van administratieve plagerijen tot broodroof wegens onvaderlands gedrag. En voor al te hard verzet daartegen, de frisse ochtendwandeling tot tegen de muur.

    Daarom gewoon niet versagen, en nu de Sossen overal in de minderheid geraken: vooral de stier bij de horens vatten! De rest komt vanzelf, mits er vanaf dan, geregeerd wordt met de blik op de Toekomst.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!