MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2741

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Het ergste dat nog moet komen is dus waarvoor op deze blog al zo lang en zoveel werd gewaarschuwd. De massale ‘familiehereniging’. En zowel Afrikaanders als Islammers hebben, dat is algemeen geweten, een zeer uitgebreide en altijd verder uitdienende familiekring. Met het oog op de hervestiging, hebben zij de laatste 20 jaar flink aan hun voortplanting gewerkt. In het vooruitzicht van op die manier veel kiendjesgeld, leefloon en/of alimentatiegeld in het Land der Blanken te verwerven. Want werkloos en dus gratis woonst, gratis medische zorgverstrekking, en gratis ouderenzorg. Neem daarbij de Algemene Vrijgeleide voor terroristen, en hun leefwereld kan niet meers stuk.

    Wie dat allemaal betaalt, is hen een zorg! Manna dat uit de hemel valt, is een mensenrecht, overal waar Slinxen de teugels houden. En over moneten gesproken, ‘s’il y en a plus ‘op tafel), il y en a encore’ ‘in Moeders Keuken)…..

    En voor geval dat daar ooit een einde aan zou komen, nemen die toch gewoon de boel over!? De spandoeken ‘Kill the Boer’ uit Zuid Afrika zijn, vers gewassen ontsmet en netjes gestreken, bij duizenden aangekomen. Daar heeft de zwartmensch ook alle overgenomen, zelfs zonder betalen, en sedertdien zijn er nog nooit zoveel blanke bazen over de kling gejaagd. De oogsten daarentegen zijn sedertdien een beetje (veel) tegen gevallen, omdat de velden zichzelf niet bewerken, maar daar wordt aan gewerkt. Enfin, ik bedoel, de palavers daarover zijn in volle gang.

    Ooit was alleen Afrika zwart. Maar sedert WO II nu ook in Amerika. Straks ook in Europa. Zwart-bont, en onderworpen.

    Maar dat durf ik niet meer herhalen, want de beschuldiging van ‘racist’ zweeft als 100 horzels boven ons huis. Het kunnen ook drones zijn, te oordelen naar de geluidsoverlast. Twee ‘witmenschen’ lekker in de schaduw, en drie Duitse Herders, de eigendom afgeschermd met 2.5 meter hoge afsluiting: daar moet zwaar racisme huizen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duitse politie: Immigranten nemen complete gebieden over

    *

    Zwitserland erkent: Veel vluchtelingen zijn te lui om te werken, misbruiken hun trauma’s – Negatieve balans: Vluchtelingen kosten de samenleving per persoon vele tienduizenden euro’s meer dan ze opbrengen

    Volgen Ulfkotte moet de echt massale, extreem kostbare toestroom van vluchtelingen naar Europa nog komen als de asielzoekers die nu worden toegelaten straks hun complete families mogen laten overkomen.

    ‘Flüchtling, Flüchting über alles,’ noemt de Duitse journalist-auteur Udo Ulfkotte spottend de welkomstcultuur voor immigranten bij onze Oosterburen – een die volgens een recent gelekt document in ons land overigens minstens zo vriendelijk is (4). Terwijl de door het linkse establishment gecontroleerde media hosanna blijven schrijven over de toestroom van honderdduizenden vluchtelingen naar Europa, ziet de realiteit er voor steeds meer gewone burgers totaal anders uit. De Duitse politie bevestigt wat we enige tijd geleden al schreven, namelijk dat complete wijken en gebieden door immigranten worden overgenomen. Hier wordt niet langer het Duitse, maar veelal het islamitische ‘recht’ gehandhaafd.

    We schrijven moslim immigranten, omdat het overgrote deel van de asielzoekers die naar Europa komen uit Noord Afrika en het Midden Oosten komt en de meesten van hen moslim zijn. Een kleiner deel is afkomstig van de Balkan en Oost Europa.

     

    De politieleiding van de deelstaat Nordrhein-Westfalen, grenzend aan Nederland (vanaf Enschede tot het uiterste zuiden van Limburg), erkent inmiddels dat vooral in het Roergebied complete wijken en stadsgebieden zijn overgenomen door immigranten. De politie heeft hier feitelijk niets meer te zeggen. In veel van deze rechtsloze gebieden heersen criminele migrantenbendes en/of wordt een vorm van de islamitische Sharia wet opgelegd. Winkeliers, bedrijven en autochtone Duitsers die niet konden verhuizen leven hier voortdurend in angst. (1)

     

    Asielzoekers krijgen voorrang boven autochtone bevolking

     

    Volgens Ulfkotte zijn Duitsers in hun eigen land zelfs tot tweederangs burgers gedegradeerd. Alles moet wijken voor de komst van honderdduizenden kansarme, voornamelijk islamitische immigranten. Het enige wat die moeten doen om te worden toegelaten is zeggen dat ze traumatische ervaringen hebben. Dat kost Nordrhein-Westfalen nu al meer dan € 100 miljoen per jaar, enkel aan medische kosten. In willekeurige stadjes en voorsteden zoals Bergisch Gladbach en Meerbusch lopen deze kosten bij sommige asielzoekers op tot € 50.000,- tot over de € 100.000,- per persoon. (2)

     

    Het verschil met autochtone Duitsers is schrijnend. Slachtoffers van ongelukken, misdrijven of andere traumatische ervaringen moeten maandenlang wachten voordat er eindelijk plek is bij een therapeut. Bovendien wordt net als in Nederland door alle bezuinigingen slechts een beperkt aantal uren vergoed.

     

    De doelbewuste afbraak van de sociale zekerheid in Europa door middel van massa immigratie is door de gevestigde orde dan ook in de volgende versnelling gezet. De deelstaat Baden-Württemberg gaat nog een stap verder en haalt met opzet 650 ‘getraumatiseerden’ uit het Midden Oosten, en ondersteunt hen ieder met € 30.000,-. Duitse ontwikkelingswerkers en soldaten die in het buitenland trauma’s oplopen, worden echter in de kou gezet.

     

    Zwitserland: Vluchtelingen misbruiken trauma’s en zijn te lui om te werken

     

    In Zwitserland krijgen de burgers tenminste nog te horen dat de ‘vluchtelingen’ uit landen zoals Eritrea te lui zijn om te werken en hun traumatische ervaringen misbruiken voor het krijgen van uitkeringen, toeslagen en gratis behandelingen. In Duitsland, Nederland en de rest van de EU is het niet politiek-correct om dit te berichten, aangezien vluchtelingen alleen maar zielig mogen zijn. (2)

     

    Massa immigratie: € 40.000 schuld voor iedere werknemer

     

    Volgens Ulfkotte begint de stemming zelfs onder de flegmatieke Duitsers langzaam maar zeker om te slaan. Dat wordt in zijn ogen hoog tijd, omdat de vluchtelingenstroom naar Europa nog niet eens echt op gang is gekomen. Immigranten die nu worden toegelaten zullen straks namelijk ook hun complete familie mogen laten overkomen. En dan gaat het in veel gevallen om meerdere vrouwen en een groot aantal kinderen.

     

    Al in 2007, dus nog vóór de economische en immigratie crises, lag er op iedere Duitse werknemer een gemiddelde schuld van € 40.000,- door massa immigratie. De jongste cijfers zijn om voor de hand liggende redenen niet bekend gemaakt, maar gezien de explosie aan asielzoekers –die de maatschappij veel meer kosten dan ze opleveren- kan gevoegelijk worden aangenomen dat deze schuld fors is gestegen.

     

    ‘Immigranten kosten veel meer dan redding Griekenland’

     

    Wat voor Duitsland geldt, geldt ook voor de rest van de EU, benadrukt Ulfkotte. Er komen steeds meer mensen die van dezelfde sociale ‘taart’ willen snoepen, zonder daar echter ooit iets voor te hebben gedaan of nog voor te zullen doen. De enigen die aan asielverzoekers verdienen blijken dan ook de instellingen en medewerkers in de immigranten-, vluchtelingen- en integratie industrie te zijn.

     

    Ondertussen houden de media de autochtone bevolking zoet met valse berichten over ‘goed voor de werkgelegenheid’ en ‘lage kosten’ en ‘meevallende immigratie’. Cijfers uit Duitsland tonen aan dat zo’n 95% van de asielzoekers wordt toegelaten en amper 5% wordt teruggestuurd.

     

    Ulfkotte wijst erop dat de honderden miljarden die voor de ‘redding’ van Griekenland werden uitgetrokken nog niets zijn vergeleken bij de permanente kosten van de miljoenen immigranten die de EU naar Europa laat komen en hier laat blijven, en die bijna allemaal hun leven lang volledig op kosten van de samenleving zullen mogen leven. Dat betekent dat de Europese sociale voorzieningen al in de nabije toekomst totaal onhoudbaar zullen worden en zullen instorten.

     

    ‘Gewetenloze vernietiging van onze welvaart’

     

    Maar het is de EU nog lang niet genoeg. Naast marineschepen moeten nu ook koopvaardijschepen worden ingezet om de Noord Afrikaanse immigranten van hun bootjes af te halen en naar Europa te brengen. ‘Zijn wij helemaal gek geworden?’ vraagt Ulfkotte zich af. ‘Hoe kan het dat wij miljoenen mensen in de migratie-industrie betalen, die uit puur eigenbelang en om hun banen te behouden deze toestanden steeds verder te laten verslechteren en onze voormalige welvaart gewetenloos vernietigen?’

     

    ‘Hoe kan het dat wij deze waanzin vanwege politieke correctheid nooit ter discussie hebben gesteld? Deze gigantische welvaartsvernietiging veroorzaakt maar één ding: vreemdelingenhaat en groeiende armoede onder hen die ervoor moeten betalen. Want voor de afschrikwekkende kosten moet enkel u, beste lezers, de rest van uw leven betalen, in welk land u ook woont... De kinderen van nu zullen voor de fouten van hun ouders moeten betalen. Dat is nu hèt motto van onze politici en journalisten, die de volgende generaties opzadelen met de erge toestanden in ‘Mekka Europa*.’ (5)

     

    (* oorspr.: ‘Mekka Deutschland’, de titel van een van Ulfkottes boeken. Wat voor Duitsland geldt, geldt dankzij Brussel voor heel Europa.)

    Xander

    (1) KOPP
    (2) KOPP
    (3) 20min.ch
    (4) Geen Nieuws
    (5) KOPP

     

    *

    UITLEIDING

    Zeer realistisch is hier in landelijk Centraal Italië, het gevaar dat de stromen (stroompjes) toeristen jaar na jaar opgedroogd zijn. De mensen gaan liever naar Turkije of Egypte. Er wordt al jaren nergens nog gebouwd of verbouwd. Er is geen industrie meer, mijlenver in het rond. De werkloosheid is algemeen en buiten wat klusjes als vriendendienst, hulp voor wede hulp, is het voor iedereen met de vingers draaien. Zelfs de kleinste eindjes kunnen niet meer aan elkaar geknoopt worden. De streek loopt leeg, buiten wat ouden van dagen….Het landbouwgerief op de velden dateert nog van voor WO II. Je ziet er alleen Ouden en Zeer Ouden van dagen, op de knieën in de brandende zon, de gerooide aardappelen verzamelen in manden. Allemaal taferelen, zoals ‘Het Angelus’ van Millet uit de jaren 1850.

    Er schijnt een tijd te hebben bestaan, waar er geen 10.000 inwoners meer waren in Rome, waar de schapen graasden in de straten, op zoek naar de laatste grassprietjes. Maar, Teken des Tijds, daar zijn nu ook al hele stadswijken, waar er geen blanke meer nog durft te komen.

    Rome is bijna klaar om met op de rug gebonden handen, de Jihadisten tegen te lopen. Met z’n allen moeten wij daar iets aan doen.

    Wie mij liefheeft, volge mij…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!