MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2726

     *

    Woensdag 22 juli

    Zon 5u55-21u43

    H Maria van Magdala

    Brengt Magdalena regen, dan brengt ze weinig zegen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Gewoon om in de gewenste stemming te komen, een beetje Geschiedenis over de ondergang (1945) van Het Duizendjarig Rijk der Duitse Nationaal Socialisten. Of, als U liever het versluierd eufemisme hoort waardoor het wereldwijde socialisme misschien beter verborgen blijft : de Nazi’s.

    In beeld: de eerste Amerikaanse G. I’s die zonder de minste weerstand de Alpen Vesting hadden veroverd, in de half vernielde Berghof van Adolf Hitler hoog op de Obersalzberg in Berchtesgarden. Daar aangekomen, roofden die voor het thuisfront meteen allerlei persoonlijke sieraden die ooit aan de Führer aller Germanen hadden toebehoord, maar ook: eetserviezen, gemerkt A.H., zilverwerk, gemerkt A.H., beddengoed, gemerkt A.H., cultuurvoorwerpen, gemerkt A.H., enz. Maar het tafelzilver, gemerkt A.H., de kristallen drinkglazen, gemerkt A.H., bleken het meest gegeerd en brachten jaren later bij de verkoop op de zwarte markt, fortuinen op. ‘Sic transit gloria mundi’, zullen we maar zeggen.

    U moet weten, de Berghof was het privé stulpje van A.H., op Staatskosten van berghut prachtig verbouwd en aangepast aan deze roemrijke tijden. Ga in gedachten naar de huidige Europa Wijk in Bruxellabad, waar aan de verbouwingen (op Staatskosten) maar geen einde schijt te komen.

    Daar ontving A.H. uiterst gastvrij de toenmalige wereldleiders, de koningen (o.a. Leopold 3 de Duitse Coburger), de prinsen, de baronnen, de hertogen en de graven. Zo zou de Coburgsche Graaf Gaai Koe Herman daar zeker niet uit de toon zijn gevallen. Maar aangezien A.H. spreekwoordelijk nooit alcohol dronk, nooit rookte en nooit omringd was door schoon vrouwvolk (buiten het Münchense boekenverkoopstertje Eva Braun, die hem trouw bleef tot in de dood, samen met zijn herdershond Blondie, beiden na het verorberen van een strychnine zelfmoordpil. A.H. stierf dezelfde dag, eveneens door eigen hand, op 30 Aril 1945, 10 dagen na zijn 56ste verjaardag…) Zowel Koning Leopold als Graaf Gaai Koe Herman hadden zich moeten tevreden stellen met een glaasje karnemelk. Vandaar dat niemand achteraf een goed woord weet over A.H., een ware droogstoppel die schril afsteekt tegen Bill Clinton, die joviale vrouwenversierder uit de Wastobbe (Washing Ton), en ooit President van het Progressieve Amerika.

    De persoonlijke secretaris van A..H. die met Duitse grondigheid alle gesprekken stenografisch noteerde, blijkt echter volgens Laken geen notities bewaard te hebben van dit gesprek tussen de Führer en de Koning der Coburgers. Volgens Laken werd daar met geen woord gerept over de vergroting van het Koninkrijk der Saxen Coburgers na de oorlog, maar over de vrijlating van de laatste krijgsgevangen. Die waren op dat ogenblik echter al lang thuis….

    De versie van dit onderhoud op de Berghof zelf, bleek echter totaal anders. Zeer verveeld met de vraag om die voorkeurbehandeling, had A.H. uiteindelijk ingestemd met deze génante visite van dat kruiperige koningske. Hij deed dat om tegemoet te komen aan de vraag van de minnares van Benito Mussolini, een zekere Marie-José, ook een Coburgse, die na de oorlog voor enkele dagen (23 om juist te zijn) Koningin van Itaië is kunnen worden, om daarna wegens collaboratie weggestemd te worden.

    Dat is dus de link naar het verleden: de stelende eksters uit het 5de en 8ste Amerikaanse Leger te velde.

    Zouden de EU-bobo’s daar al aan gedacht hebben? Of hebben ze misschien buiten de boekhouding, ‘voor persoonlijk gebruik’, van alles enkele exemplaren bij besteld?   Immers, de voorzienigheid is de moeder van de porseleinwinkel! En wie weet, blijft er na de ineenstorting, nog wat heel?

    Ja Ja, ik weet wel, de, de Progressieve Coburger- Volgelingen van De Profeet zijn vandaag nog hun beste maatjes, maar nadien? Als de Euro tempels de lucht zijn ingaan? De Islammerij wil inderdaad niet, dat er iets op deze wereld recht blijft staan, dat zij niet gebouwd hebben! Vòòr de Islammerij is er nooit iets geweest!

    Dus zal ooit het lot van de dure Euro eetserviezen net hetzelfde zijn, als de dure eetserviezen van A.H. Maar deze keer niet in de USA, maar in Teheran of in Ryad…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Europese diplomaten willen eigen servies

    De diplomatieke dienst van de Europese Unie wil een eigen servies voor banketten en diners. Het mogelijke prijskaartje: 1,5 tot 3 miljoen euro. De aanbesteding begint dinsdag, meldden media in Brussel maandag.

    Het tafelzilver voor de zogenoemde Europese Dienst voor Extern Optreden is begroot op zo'n 2 miljoen euro. Dat is de grootste kostenpost. Maar ook voor het porseleinen servies (550.000 euro) is topkwaliteit vereist: geschikt voor de vaatwasser en bestand tegen verkleuring. Op elk stuk moet het Europese logo van twaalf sterren in goud prijken.

    Het servies met bijpassende kristallen glazen, ijsemmers en kandelaars is bedoeld voor gebruik in Brussel en in de 140 EU-vertegenwoordigingen wereldwijd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Naar mijn gevoel begaan de Euro bobo’s een grote vergissing. Ze zeggen zelf dat DIT Europa nog maar een begin is, wat dus wil zeggen, dat bij de minste uitbreiding (of inkrimping!) ze met de verkeerde voorstelling opgescheept zullen zitten. Dus telkens nieuwekosten. Want de dag dat de Hovaardigheidsbekleders van de Verenigde Staten van heel de wereld, de VSW, in Bruxellabad zullen samenkomen, kan men in het de Dames en Heren net aandoen, dat ze moeten eten en drinken uit verouderd materiaal!

    U zult het zien: ieder jaar dat ze er nog zijn, zal de begroting ook op dat punt gevoelig moeten mee stijgen. Want buiten veroudering, is er ook nog het resultaat van huiselijke twisten: La Merkel die Marine La Plume bekogelt met alles wat ze onder handen krijgt… Glasbraak in de vaatwasserij…. Een Hoge Genodigde die per vergissing een souvenir voor thuis in zijn binnenzak wegmoffelt. Een voorzichtige tafelbediende, of keukenpiet, die via de omliggende antiquariaten wat wil bijverdienen…Om nog maar te zwijgen van de vele zwelgpartijen, de drugfestivals waaronder het tafelgerief zal te lijden hebben. Want anders dan bij A.H. zal het er in Bruxellabad aan toegaan, als in de antieke nu verdwenen steden Sodoma en Gomorha. Met grote zware toelopen van Lichte Vrouwen, en nog lichtere mannen. Voor elk wat wils. Want als we dood zijn groeit er gras op onze buik, gras op onze buik…. En Hop! Marianneke Saudepanneke, ’t is morgen vasten avond!

    Nee, het is la Thyssen de EU-Commissaris die bedoeld wordt, maar die volkse heldin, thans bekend geworden over de ganse wereld. Een beetje een kopie van de Franse half blote Marianne, die de vlag van bovenstaande afbeelding manhaftig draagt doorheen het gewoel…..

    Ja Ja, die Begroting zal hoge toppen moeten scheren, want al wie of wat op de loonlijst van EU staat, heeft van het stelen zijn tweede natuur gemaakt. Och, denkende, we zijn onaantastbaar op deze hoogte. En zijn we socialisten of zijn we dat niet?

    Dat hoogmoed voor de val komt, kan dan misschien wel zijn, maar niet voor wie groot geworden is in de vleespotten der socialisten. Zie Willy Claes…Zie DSK, zie Cohn Bendit. En zie, dichter bij huis Van de la la liere….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

    Woensdag 22 juli

    Zon 5u55-21u43

    H Maria van Magdala

    Brengt Magdalena regen, dan brengt ze weinig zegen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Gewoon om in de gewenste stemming te komen, een beetje Geschiedenis over de ondergang (1945) van Het Duizendjarig Rijk der Duitse Nationaal Socialisten. Of, als U liever het versluierd eufemisme hoort waardoor het wereldwijde socialisme misschien beter verborgen blijft :  de Nazi’s.

    In beeld: de eerste Amerikaanse G. I’s die zonder de minste weerstand de Alpen Vesting hadden veroverd, in de half vernielde Berghof van Adolf Hitler hoog op de Obersalzberg in Berchtesgarden. Daar aangekomen, roofden die voor het thuisfront meteen allerlei persoonlijke sieraden die ooit aan de Führer aller Germanen hadden toebehoord, maar ook: eetserviezen, gemerkt A.H., zilverwerk, gemerkt A.H., beddengoed, gemerkt A.H., cultuurvoorwerpen, gemerkt A.H., enz. Maar het tafelzilver, gemerkt A.H., de kristallen drinkglazen, gemerkt A.H., bleken het meest gegeerd en brachten jaren later bij de verkoop op de zwarte markt, fortuinen op. ‘Sic transit gloria mundi’, zullen we maar zeggen.

    U moet weten, de Berghof was het privé stulpje van A.H., op Staatskosten van berghut prachtig verbouwd  en aangepast aan deze roemrijke tijden. Ga in gedachten naar de huidige Europa Wijk in Bruxellabad, waar aan de verbouwingen (op Staatskosten) maar geen einde schijt te komen.

     Daar ontving A.H. uiterst gastvrij de toenmalige wereldleiders, de koningen (o.a. Leopold 3 de Duitse Coburger), de prinsen, de baronnen, de hertogen en de graven. Zo zou de Coburgsche Graaf Gaai Koe Herman daar zeker niet uit de toon zijn gevallen. Maar aangezien A.H. spreekwoordelijk nooit alcohol dronk, nooit rookte en nooit omringd was door schoon vrouwvolk (buiten het Münchense boekenverkoopstertje Eva Braun, die hem trouw bleef tot in de dood, samen met zijn herdershond Blondie, beiden na het verorberen van een strychnine zelfmoordpil. A.H. stierf dezelfde dag, eveneens door eigen hand, op 30 Aril 1945,  10 dagen na zijn 56ste verjaardag…) Zowel Koning Leopold als Graaf Gaai Koe Herman hadden zich moeten tevreden stellen met een glaasje karnemelk. Vandaar dat niemand achteraf een goed woord weet over A.H., een ware droogstoppel die schril afsteekt tegen Bill Clinton, die joviale vrouwenversierder uit de Wastobbe (Washing Ton), en ooit President van het Progressieve Amerika.

    De persoonlijke secretaris van A..H. die met Duitse grondigheid alle gesprekken stenografisch noteerde, blijkt echter volgens Laken geen notities bewaard te hebben van dit gesprek tussen de Führer en de Koning der Coburgers. Volgens Laken werd daar met geen woord gerept over de vergroting van het Koninkrijk der Saxen Coburgers na de oorlog, maar over de vrijlating van de laatste krijgsgevangen. Die waren op dat ogenblik echter al lang thuis….

    De versie van dit onderhoud op de Berghof zelf, bleek echter totaal anders. Zeer verveeld met de vraag om die voorkeurbehandeling, had A.H. uiteindelijk ingestemd met deze génante visite van dat kruiperige koningske. Hij deed dat om tegemoet te komen aan de vraag van de minnares van Benito Mussolini, een zekere Marie-José, ook een Coburgse, die na de oorlog voor enkele dagen (23 om juist te zijn) Koningin van Itaië is kunnen worden, om daarna wegens collaboratie weggestemd te worden.

    Dat is dus de link naar het verleden: de stelende eksters uit het 5de en 8ste Amerikaanse Leger te velde.

    Zouden de EU-bobo’s daar al aan gedacht hebben? Of hebben ze misschien buiten de boekhouding, ‘voor persoonlijk gebruik’, van alles enkele exemplaren bij besteld?   Immers, de voorzienigheid is de moeder van de porseleinwinkel! En wie weet, blijft er na de ineenstorting, nog wat heel?

    Ja Ja, ik weet wel, de, de Progressieve  Coburger- Volgelingen van De Profeet zijn vandaag nog hun beste maatjes, maar nadien? Als de Euro tempels de lucht zijn ingaan? De Islammerij wil inderdaad niet, dat er iets op deze wereld recht blijft staan, dat zij niet gebouwd hebben! Vòòr de Islammerij is er nooit iets geweest!

    Dus zal ooit  het lot van de dure Euro eetserviezen net hetzelfde zijn, als de dure eetserviezen van A.H. Maar deze keer niet in de USA, maar in Teheran of in Ryad…..

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Europese diplomaten willen eigen servies

    De diplomatieke dienst van de Europese Unie wil een eigen servies voor banketten en diners. Het mogelijke prijskaartje: 1,5 tot 3 miljoen euro. De aanbesteding begint dinsdag, meldden media in Brussel maandag.

    Het tafelzilver voor de zogenoemde Europese Dienst voor Extern Optreden is begroot op zo'n 2 miljoen euro. Dat is de grootste kostenpost. Maar ook voor het porseleinen servies (550.000 euro) is topkwaliteit vereist: geschikt voor de vaatwasser en bestand tegen verkleuring. Op elk stuk moet het Europese logo van twaalf sterren in goud prijken.

    Het servies met bijpassende kristallen glazen, ijsemmers en kandelaars is bedoeld voor gebruik in Brussel en in de 140 EU-vertegenwoordigingen wereldwijd.

    *

    UITLEIDING

    *

    Naar mijn gevoel begaan de Euro bobo’s een grote vergissing. Ze zeggen zelf dat DIT Europa nog maar een begin is, wat dus wil zeggen, dat bij de minste uitbreiding (of inkrimping!) ze met de verkeerde voorstelling opgescheept zullen zitten. Dus telkens nieuwekosten. Want de dag dat de Hovaardigheidsbekleders van de Verenigde Staten van heel de wereld, de VSW, in Bruxellabad zullen samenkomen, kan men in het de Dames en Heren net aandoen, dat ze moeten eten en drinken uit verouderd materiaal!

    U zult het zien: ieder jaar dat ze er nog zijn, zal de begroting ook op dat punt gevoelig moeten mee stijgen. Want buiten veroudering, is er ook nog het resultaat van huiselijke twisten: La Merkel die Marine La Plume bekogelt met alles wat ze onder handen krijgt… Glasbraak in de vaatwasserij…. Een Hoge Genodigde die per vergissing een souvenir voor thuis in zijn binnenzak wegmoffelt. Een voorzichtige tafelbediende, of keukenpiet, die via de omliggende antiquariaten wat wil bijverdienen…Om nog maar te zwijgen van de vele zwelgpartijen, de drugfestivals waaronder het tafelgerief zal te lijden hebben. Want anders dan bij A.H. zal het er in Bruxellabad aan toegaan, als in de antieke nu verdwenen steden Sodoma en Gomorha. Met grote zware toelopen van Lichte Vrouwen, en nog lichtere mannen. Voor elk wat wils. Want als we dood zijn groeit er gras op onze buik, gras op onze buik…. En Hop! Marianneke Saudepanneke, ’t is morgen vasten avond!

    Nee, het is la Thyssen de EU-Commissaris die bedoeld wordt, maar die volkse heldin, thans bekend geworden over de ganse wereld. Een beetje een kopie van de Franse half blote Marianne, die de vlag van bovenstaande afbeelding manhaftig draagt doorheen het gewoel…..

    Ja Ja, die Begroting zal hoge toppen moeten scheren, want al wie of wat op de loonlijst van EU staat, heeft van het stelen zijn tweede natuur gemaakt. Och, denkende, we zijn onaantastbaar op deze hoogte. En zijn we socialisten of zijn we dat niet?

    Dat hoogmoed voor de val komt, kan dan misschien wel zijn, maar niet voor wie groot geworden is in de vleespotten der socialisten. Zie Willy Claes…Zie DSK, zie Cohn Bendit. En zie, dichter bij huis Van de la la liere….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!