MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2724

    *

    .

    *

    OnverDuitst - OnverEngelst

    .

    OnveFrrast – OnverAmerikaniseerd

    Maar vooral onverIslamiseerd

    *

    INLEIDING

    Voor wie nog altijd worstelt met zijn geweten: via deze link https://youtu.be/jm48QEigkko kan die live beleven hoe ‘die arme bootvluchtelingen’ zich in de top vaan de Laars van Italië gedragen, eenmaal ze veilig aan land zijn gebracht….

    *

    De oorlog der beschavingen? Onze Sire noemt die gewoon… burgeroorlogen. En zelfs John Crombez zal het ook niet weten. Zelfs al is Moeders Mooiste in de Heilige Familie der Vlaamse Bloeddorstigen. Liever Internationaal Socialist nu, dan Nationaal Socialist vroeger, want de eersten hebben tot hiertoe nog een bijna banco strafregister. Terwijl de laatstgenoemden…

    De Heilige Augustinus, Kerkleraar (°430) zei het op zijn eigen onnavolgbare manier die nog altijd geldt: ‘Het besef van de zonde is het begin van het berouw’. Beseffen dat er een oorlog opgedrongen wordt, is de eerste aanzet tot verweer.

    Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?!

    Als het anders zit, dan steekt de weg vol verraderlijke bedoelingen. Want zoals hieronder ook nogal Christelijk geredeneerd: men ‘gaat niet in debat’ met de slang. Men vertrapt die.

    Dat is iets wat de koewachters uit Amerika hadden moeten dozen, onmiddellijk na 9/11: als colateral dammage, de Islammerij vòòr zijn in het onthoofden. Bij zodanig dat er geen goede Islammers meer zouden zijn, buiten dode Islammers. Die zouden zelfs de moeite niet meer moeten doen, om op bedevaart te trekken naar de ruïnes van Mekka….

    Nu echter, zijn we allemaal samen bezig met op de blaren te zitten!

    PS In de natuur zelf kunnen leeuwen ook niet gekruist worden met muizen, of eiken met rietstengels. Rotsen kunnen alleen door de tand des tijds vermalen worden tot zand in de wind…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    “Oorlog der beschavingen”

    Eindelijk wordt het beestje bij de naam genoemd

    (Door: Dror Eydar – Vertaling: E.J. Bron)

    *

    Laten we het feit niet over het hoofd zien dat een vooraanstaande persoonlijkheid van Frans links de woorden “oorlog der beschavingen” heeft uitgesproken. Misschien, heel misschien zullen we op zekere dag terugkijken en deze verklaring van de Franse minister-president Manuel Valls als het keerpunt beschouwen waarop het Westen wakker is geworden.

     

    Sinds de politieke wetenschapper Samuel Huntington in de jaren-90 de uitdrukking “Clash of Civilizations” (“botsing der beschavingen”) gebruikte, werd dit begrip onder diegenen die als “westerse linksen” bekendstaan een kleinerende uitdrukking met een negatieve lading. Frans links beoordeelt het statement van Valls als blasfemische belastering van haar principes. Welke “oorlog der beschavingen”? Dat zijn toch alleen maar “radicalen”, “extremisten”, “mensen voor wie de samenleving niet gezorgd heeft”, en überhaupt, deze barbaarse aanvallen hebben absoluut “helemaal niets met de islam te maken”.

     

    Niet alleen hier in Israël, maar in de hele wereld is politiek links met intellectuele blindheid geslagen en wisselt een rationele nauwkeurige controle van de realiteit in voor haar visionaire toekomsthoop.

     

    De “Islamitische Staat” (IS) is niet zomaar uit het niets opgedoken. Hij bezit zijn wortels al in de Iraanse revolutie en in diep gewortelde stromingen binnen de islam, die de mensheid al 1500 jaar vervolgen. De poging om die mensen te begrijpen die hoofden afhakken, gevangenen verdrinken en verbranden, vrouwenhandel bedrijven en cultuurschatten verwoesten, is al de volgende stap in de zelfmisleiding van het Westen en zijn intellectuelen. Sinds zes jaar verbiedt de regering van Obama het gebruik van het begrip “islamitisch terrorisme”, en datzelfde geldt voor Europa. Net zoals in de boeken van Harry Potter Voldemort bekend is als “diegene wiens naam niet genoemd mag worden”. Alsof het niet uitspreken van de naam ervoor zou zorgen dat de realiteit verandert.

     

    Volgens deze denkwijze besteedt Europa haar aangeslagen morele krachten aan het streven de handen van Israël te boeien in de oorlog tegen de aanvalsgolven van de regionale barbarij, die ook voor Europa zelf een bedreiging vormen. Wij staan aan het front van de verdediging van het Westen, maar delen van Europa beschouwen ons als het probleem in plaats van diegenen die met de zwarte vlaggen zwaaien en de wereld willen verduisteren met moord en religie.

     

    De Fransen herinneren zich heel duidelijk het moment toen in Albert Camus´ uitstekende roman de arts Bernard Rieux het woord “pest” voor het eerst uitsprak. Rieux was net als de rest van ons, hij “geloofde niet in de pest” en werd onvoorbereid verrast. De grootsheid van een vooraanstaande persoonlijkheid is af te meten aan het feit dat deze wakker wordt en een probleem bij de naam noemt. In de 20e eeuw kennen we zo´n man: Winston Churchill. Maar grotendeels, zo schreef Camus, is het voor de mensen te moeilijk om geconfronteerd te worden met de pest. “Daarom maken we onszelf wijs dat de pest slechts bestaat in de gedachtewereld, dat zij een boze droom is die over zal gaan. Maar ze gaat niet altijd over en de mensen zijn van nachtmerrie naar nachtmerrie gegaan, met voorop vooral de humanisten, omdat zij geen voorzorgsmaatregelen genomen hebben.” Is Camus tegenwoordig in Frankrijk nog actueel?

     

    Nu zou het moment zijn, waarop alle verstandig handelende mensen in de wereld, die niet verblind werden door de politieke correctheid, en wier denken niet werd gecastreerd door onverantwoordelijk denken, bij elkaar zouden moeten komen om de westerse beschaving te redden.

    We zouden er aan moeten denken dat de westerse waarden veel omvangrijker zijn en heel veel ouder dan die van de halsafsnijders. De Bijbel, het boek dat het fundament van de westerse cultuur vormt, beschrijft meteen in het begin een verhaal dat zich afspeelt in de Hof van Eden. God vraagt aan de man waarom hij van de verboden vrucht heeft gegeten en daarna stelt hij dezelfde vraag aan de vrouw. Maar de slang vraagt hij niet; die wordt onmiddellijk bestraft.

     

    Dit is een waarschuwingssignaal voor het menselijk ras vanaf het begin: je probeert niet te onderhandelen met de slang; en je probeert niet hem te begrijpen; je trapt de kop van de slang kapot, anders zal hij doen wat hij het best kan: bijten. Ja, het is een oorlog der beschavingen.

    Bron:

    www.aro1.com
    Vertaling: Renate

    Bron oorspronkelijk artikel:
    www.israelhayom.com
    Auteur: Dror Eydar

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    De gemakkelijkste weg is natuurlijk de Bijbel belachelijk te maken, of hem te herleiden tot een verzonnen sprookjesverhaal. Een soort soap avant la lettre. Dan hoeft men er zeker niet dieper op in te gaan.

    Het Heilig Boek der Moslimmers in ‘een doe-verhaal’ met slechte oorlogszuchtige bedoelingen, gekopieerd van de Bijbel der Christenen. De Bijbel van het Joodse Volk, die handelt over duizenden jaren beschaving met ups en downs, gesublimeerd door het eindverhaal over de Mensenzoon is een ‘denk na verhaal’. Het dient dus, in tegenstelling tot het Boek der Moslimmers, niet de onderlinge Haat te verspreiden, maar om de onderlinge Liefde voor ogen te houden. Iets dat Slinxen en Progressieven moedwillig en mèt bijbedoelingen, over het hoofd zien.

    Slinx, overal ter wereld, bevecht de Christenheid, omdat hun wereld hun lelijkste eigenschappen als een spiegel voor het gezicht houdt. Daarom gaat Slinx zij zo goed samen met de Beschaving van de Dood. Die dringt als een dodelijke parasiet door in onze landen zonder grenzen, en zal niet eerder rusten voor zij eerst de Christenen, hun vijanden, en later de Slinxen, hun ‘Brothers in Crime’ van de wereld hebben geholpen. Ze houden ons zelfs de borden voor: ‘Islam will dominate the world’.

    Islamlanden zouden ongenaakbaar zijn, en dàt doort mensen moeten wij massaal zogezegd gastvrijheid bieden? En wij staan erbij en kijken er naar? Of nemen we de wapens op, om te beginnen ter gelegenheid van de eerstvolgende verkiezingen? In de hoop dat de ‘Nationale Feestdag’ die er zit aan te komen, een der laatsten zal zijn. Wij willen geen bonte samenleving, want dat eindigt altijd bont en blauw.

    Ja, Sire, wij Vlamingen gedenken inderdaad zoals U vroeg, de Slag der Gulden Sporen, en dus zeker geen Ersatz!.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!