MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2714

    *

    *

    Dat van ‘Britania rules the waves’, was vroeger

    Nu wordt het ‘Islam rules the wives….

    *

    INLEIDING

    Onder leiding van de weinige Pastoors die we nog hebben, dienen wij, Vlamingen, elk op zijn plaats, op te roepen tot de Heilige Oorlog tegen de oprukkende Islammerij, de Ideologie van de Dood. Onder de slogan die Arabist Hans Jansen gelanceerd heeft: de vijand is al binnen de poorten, het is de hoogste tiijd.

    Op deze blog heb ik met beperkte middelen al vele jaren geprobeerd de gemoederen te mobiliseren, maar nu de nood het hoogst is, passen geen bedekte oproepen meer, maar de regelrechte strijdkreet onzer voorvaderen: ‘voor Outer en Heerd, onverveerd’!!!!

    Uiteraard moet de strijd beginnen in de kieshokjes, met als resultaat dat de koppen moeten rollen van onze Progressieve Malloten, die het onheil over ons hebben gebracht of er dapper aan meegewerkt hebben. Waarbij ik in de eerste plaats denk aan de Leiders der gevestigde partijen die het land sedert WO II aan de rand van de afgrond hebben gebracht.

    Ten tweede moet de Ideologie van de Dood verboden worden. Wie Moslim verklaart te zijn, die gaat er onverbiddelijk uit met heem de familie.

    Ten derde wordt er werk gemaakt van deze persoonlijke slogan waarmee ik ben groot gebracht en mijn kinderen heb voor getoond: ‘Wie niet werkt; moet niet eten’. Iets dat uiteraard alleen geldt voor wie arbeid-bewkaam is. Wie de syndicalist wil uithangen, zal eerst zelf juridisch verantwoordelijk gestemd worden voor zijn daden. Wie belastinggeld verkeerdelijk besteedt, eindigt onvoorwaardelijk aan de hoogste boom.

    Op die manier zou het leven in Vlaanderen een paradijs kunnen worden. Wat meteen mijn innigste wens is op de dag van wat Vlaanderens Hoogdag zou moeten zijn.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Wereldwijd onderzoek: Ruim 50 miljoen moslims steunen ISIS, vooral in Europa

    Tolerantie voor islam keert als een boemerang terug: Steun voor ISIS onder moslims in Europa veel hoger dan in Arabische landen

    *

    Londen: Vorige week liep een in een ISIS vlag gewikkelde moslim met een kind op zijn schouders, dat met een klein ISIS vlaggetje zwaaide, bij de Big Ben. De politie liet hem ongemoeid omdat ISIS ‘geen verboden groepering’ zou zijn.

     

    Uit een wereldwijd onderzoek blijkt dat ruim 50 miljoen moslims achter de extreem wrede en gewelddadige islamitische terreurgroep ISIS staan, véél meer dan de Westerse elite ons wil doen geloven. Een Britse peiling laat zien dat het aantal mensen dat negatief denkt over ISIS fors is gestegen naar 80%, maar dat de steun voor ISIS onder de moslims in het land juist toeneemt. Misschien nog wel het meest bizar is dat ISIS veel meer steun geniet onder moslims in Europa dan in Arabische landen zoals Saudi Arabië en Egypte.

     

    Het Clarion Project constateerde in een uitgebreide studie dat 8,5 miljoen moslims ‘positief’ staan tegenover ISIS, en ongeveer 42 miljoen ‘enigszins positief’ (2). Uit onderzoek van het Washington Institute bleek vorig jaar al dat er nauwelijks steun voor ISIS is in Arabische landen zoals Egypte, Libanon of Saudi Arabië, maar juist veel meer onder moslims in Europa.

     

    ICM peilde vorig jaar dat maar liefst 15% van de Fransen ISIS steunt. Dat is meer dan de totale moslimbevolking in het land (10% - 14%), wat volgens sommige experts aantoont dat veel mensen enkel uit protest tegen de socialistische regering Hollande hebben aangegeven voor ISIS te zijn. Maar liefst 27% van de Franse jongeren (18-24 jaar oud, voor het leeuwendeel moslims) staat achter ISIS. (3)

     

    Groot Brittannië: 1,5 miljoen potentiële moslim terroristen

     

    De cijfers van de recente ICM-peiling in Groot Brittannië laten zien dat ISIS de steun geniet van 9% van de bevolking, voornamelijk moslims. Dat suggereert dat inmiddels de helft van het aantal Britse moslims in meer of mindere mate positief staat tegenover de jihadgroep. Dan hebben we het over 1,5 miljoen potentiële terroristen, alleen al in Groot Brittannië. Tegelijkertijd nam het aantal Britten dat ‘zeer negatief’ is over ISIS toe van 44% naar 80%.

     

    Moslimleiders geven natuurlijk weer de schuld aan het Westen. Omer El-Hamdoon, president van de Muslim Association of Britain, zei dat zijn geloofsgenoten ‘ontevreden’ zijn over het beleid van de regerende Conservatieve partij, die de islam teveel zou beperken.

    Het was echter een parlementslid van de socialistische Labour partij, die tot nu toe altijd zeer pro-islam is geweest, dat erkende dat de grote steun voor ISIS onder moslims aantoont dat de ‘lone wolf’ theorie, die stelt dat slechts een klein aantal moslimjongeren via het internet wordt geradicaliseerd, niet klopt. ‘We moeten ook kijken naar mensen binnen de moslimgemeenschap.’ (4)

     

    Grootste probleem Europa: Tolerantie voor de islam

     

    Haras Rafiq van de contra-extremisme denktank Quilliam Foundation noemde het ‘zeer zorgwekkend’ dat de steun voor ISIS, uitgerekend na een jaar vol extreme wreedheden, toeneemt. ‘Maar ik ben niet verrast. Islamisten zijn al decennia bezig met het indoctrineren van jonge moslims met extremistische ideeën, zonder dat ze daarvoor worden aangepakt.’

     

    En daarmee komen we op het grootse probleem van Europa: tolerantie. De Europese gevestigde orde heeft vanwege de verfoeilijke ‘politieke correctheid’ nooit naar de ware aard van de islam willen kijken, en vrijwel onbeperkt de bouw van moskeeën en komst van miljoenen moslim immigranten toegestaan en zelfs bevordert. Nu blijkt dat niet slechts een enkeling, maar een enorme groep van hen achter de gewelddadige jihad tegen de ‘ongelovigen’ staat, is te hopen dat de ogen van de politiek eindelijk opengaan.

     

    Assendelft en Gouda blokkeren nieuwe moskeeën

     

    In Nederland lijkt dit lokaal al te gebeuren. Zo blokkeerden de gemeenten Assendelft en Gouda onlangs de komst van nieuwe moskeeën (5). We kunnen alleen maar hopen dat dit geen uitzonderingen zijn, maar het begin is van een nieuwe trend die de opkomst van de intolerante, discriminerende islam een halt toeroept voordat ook onze samenleving ontaardt in een poel van geweld en chaos.

     

    EU wil juist méér islam, ook in de politiek

     

    Van de EU hoeven we geen enkele steun te verwachten – integendeel, de hoogste vertegenwoordiger van Brussel voor Buitenlandse Zaken en Veiligheid, Federica Mogherini, verklaarde dat de politieke islam een belangrijk onderdeel van de toekomst van Europa is.

     

    Werpt u even een blik over de grenzen op de meeste landen waar de islam het voor het zeggen heeft gekregen. Als u ook zo’n samenleving wilt, stem dan de volgende keer (weer) op politieke partijen (met D66 voorop) die nog meer macht aan dit Brussel en daarmee aan deze religie willen overdragen.

    Xander

    (1) Infowars
    (2) Express
    (3) Russia Today (via Infowars)
    (4) Mirror (via Shoebat)
    (5) NU

    *

    *

    UITLEIDING

    En ondertussen blijven de duizenden ‘bootvluchtelingen’ maar van overal toestromen. Te land, ter zee en in de lucht. Net als Hannibal met zijn olifanten blijven ze, ‘wijl rang na rang bezwijken’, de Alpen oversteken naar de rijke Europese laagvlakten. Waar het feesten ondertussen gestaag wordt verder gezet. ‘Brood & Spelen’, zo lang het kan, net zoals onder Keizer Nero, die ook zeer goed wist hoe hij de massa tot verdelgens toe moest manipuleren.

    Wie waarschuwt voor de gevaren, is een vuile racist die het zwijgen moet opgelegd worden. Voorlopig blijft het, net als onder de Nationaal Socialisten in Duitsland, eerst bij woorden. Maar het eindigt algauw in kampen, met beestenwagens daar naartoe gevoerd, uitgehongerd en in de crematoria tot as herleid. Och, het waren toch maar “’nutteloze eters’, die op deze manier nog voor iets, namelijk meststof, dienen. Nert als in een horrorfilm, het genre bi uitstek van de tegenwoordige massa.

    Nadat eerst de Is-wolverij haar deel van de koek opgeëist zal hebben voor de spelletjes van publieke onthoofding voor wat betreft de mannen, en voor de publieke markt der sekslavinnerij voor vrouwen. Kwaliteit en leefte in elke prijscategorie! Niet tevreden, geld terug! Vraag binnen wat U buiten niet ziet.

    Immers, de progressieverij stopt voor niets of voor niemand. Googel maar even terug naar de naam Robespierre van kort na de jaren 1789, toen de Egalité, de Fraternité en de Egalité werden uitgevonden, waarvan voordien niemand ooit had gehoord….

    Wie ooit het huidige Cluny (of Clairvaux) heeft bezocht, weet wat ik bedoel. De bewijzen van wat haat vermag, liggen daar voor het grijpen….. Het moet niet altijd Aleppo zijn…..

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!