MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    10-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2712

    *

    Vrijdag 10 juli

    Zon 5u41-21u55

    H Maria van Schakkebroek

    *

    10 juli 1584 Moord op Willem v Oranje.

    Hij was de drijvende kracht achter de opstand tegen de Spanjaarden, vermoord door Balthasar Gérard. Met de moord op Willem van Oranje leek de opstand op een gegeven moment quasi verloren. Onder leiding van het bekwame tweespan, Johan van Oldenbarneveldt en Maurits van Nassau (zoon van Willem van Oranje) zouden de opstandelingen de zaak uiteindelijk in hun voordeel weten te beslechten.

     

    *

    .

    *

    Mei ‘68= de hippiewereld.

    Verboden te verbieden

    *   

     

    INLEIDING

    Ik wou dat onderstaande bijdrage van mijn hand was geweest – maar bij gebrek aan talent, moet ik overgaan tot over het muurtje kijken. Met vriendelijke maar dringende vraag aan de lezers over heel de aardcloot, deze tekst zoveel mogelijk verder te verspreiden. Hij heeft niet alleen een grote historische waarde, maar eveneens een verhelderende blik op wat komen moet.

    *

    “Power Flower” slaat op de malloten van Mei ’68 en het moerassige Bruxelllabad gaat terug naar de tijd dat Broekzele ’n moerassig boerendorp was, wat het de facto altijd gebleven is. Alleen spreekt men er nu Fransoos, en een beetje Arabiers, de laatste tijd.

    Wat meer is: de Volks Partei van de Martens, de DeHaenes en van de Van Rompuys heeft er later de kat op het spek gebonden. Met alle rampzalige gevolgen voor de 800.000 trouwe ARCO-spaarders van het vroegere ACW, nu Beweging.net…. Eens moeras, altijd moeras. Net zoals eens dief, altijd dief. Zelfs al loopt iedereen daar nu dag en nacht rond in ceremoniekledij.

    Onderstaand stukje is van de hand van een malle Hollandse jongen, die niet eens schijnt te weten, dat zijn eigen land nog ’n Vlaams getint aanhangseltje heeft. Een soort lastige appendicite, noch mossel noch vis en speelbal tussen Den Haag en Parijs. Die Meneer H. Numan mag dan al een malle Hollander zijn, hij geniet volop mijn warme sympathie. Omdat hij klare taal spreekt. Omdat hij recht op zijn doel afgaat. En omdat hij zowel nagels als spijkers met koppen slaat. Meer zelfs: hij slaat onafzienbare oceanen van spijkers, de ene na de andere kop, dat ik hem maar meteen aan het woord laat.

    Hier volgt nu Het Lang Evangelie…..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Dat krijg je als je idioten de kans geeft

    (Door: H. Numan)

    Beste mensen, we staan op de rand van de Europese afgrond. Ik was zelf (als onder-onder-onderdeurtje, en daar het scharniertje van) aanwezig toen het verdrag van Maastricht gesloten werd. De atmosfeer daar was super optimistisch. Grappen en grollen alom. De grote bazen waren echt vrolijk, dit zou voor de komende eeuwen vrede, veiligheid en welvaart geven! Ze waren zo blij dat ze met onder-onder-onderdeurtjes, en daar het scharniertje van (o.a. ik dus) grapjes maakten. Maar helaas. Dat krijg je als een bende hippies de touwtje in handen geeft.

    Vergis u niet, wat we nu meemaken is rechtstreeks een gevolg van de 1968 revolte. Dit is het absolute faillissement, niet enkel van de EU, niet enkel van de Euro maar van links wensdenken. Van de maakbare samenleving. Dat je uitsluitend naar het goede in de mens moet kijken en vooral geen rekening houden met z’n slechte eigenschappen. En absoluut niet als realiteit tegenstrijdig is aan je politiek correcte denkwereldje.

    Die idioterie zie je overal in terug, vooral binnen de politiek en de rechtelijke macht. Veel van die jaren-60 flowerpower hippies studeerden rechten (net zo gemakkelijk als geschiedenis, maar je krijgt er een veel betere baan mee) en belandden in bestuurlijke functies. De belangrijkste van die hippies willen niks weten over hun verleden destijds, maar onder vier ogen geloven ze nog steeds in die idioterie.

     

    Want idioterie, dat is het. Of malligheid, zo je wilt. Iedereen denkt wel eens rare dingen als hij dronken of stoned is. Gelukkig beschikken de meeste mensen over genoeg gezond verstand om dat soort dromen niet voor werkelijkheid te zien. Hippies, en dus onze regering en die van de EU, missen dat soort realiteitszin. Hebben ze nooit gehad ook. Deels omdat ze geboren zijn met een gouden lepel in de mond, deels omdat ze zijn opgevoed met enorme welvaart en in vrede, en deels omdat ze nu eenmaal zo denken als lid van de elite.

    Het drama van Griekenland had nooit plaats hoeven vinden. Als men gewoon gezond verstand had gebruikt. Maar dat mocht niet. Gezond verstand werd in Maastricht buiten de poort gezet. Ieder zinnig mens weet dat je de kat niet op het spek moet binden. Je gaat een kleuter van vijf jaar niet onbeperkt toegang tot de koektrommel geven. Verwachtende dat die dan één koekje pakt en niet de hele trommel leeg vreet.

    We kunnen onze eigen postzegel behouden, onze eigen politie-uniformen (of wat daar voor doorgaat), onze kroonkurk met z’n Argentijnse schone en ons volkslied. Maakt totaal niets uit. Als je je eigen munt opgeeft, ben je niet meer onafhankelijk.

     

    Dat hoeft op zich geen probleem te zijn. Nederland is net zo goed een bondsstaat van Duitsland als Beieren, Denemarken, Oostenrijk en Zweden dat zijn. Het verschil met Beieren is dat we een andere taal spreken en een ander paspoort hebben. De rest is gelijk. Wanneer Bonn de koers van de D-Mark wijzigde, volgde Den Haag hooguit een uur later. Exact hetzelfde geldt voor Denemarken, Oostenrijk en Zweden. We hebben allemaal geprobeerd financieel onafhankelijk te blijven, en dat kostte ons allemaal een flinke recessie in de jaren-70.

    Deze keer echter is het heel anders. De verschillen in cultuur en economie tussen de landen in het noorden van Europa onderling zijn lang zo groot niet als die tussen Noord- en Zuid-Europa. Dat hoeft ook geen probleem te zijn zolang je daar rekening mee houdt. Dus niet alleen de munt opgeven, maar ook de wettelijke en gerechtelijke bevoegdheden die daarbij horen. En dat is nooit gebeurd. Daar was destijds geen maatschappelijk draagvlak voor, en nu nog veel minder.

     

    Sterker nog, Griekenland (en vrijwel zeker de rest van de Balkan-bende) mocht de Euro in met vervalste papieren. Met andere woorden: het was al bekend dat Griekenland flink met witkalk aan de slag was geweest, enkel om de euro binnen te komen en men accepteerde dat! En de overtreffende trap: Griekenland kan niet uit de Euro en ook niet uit de EU gegooid worden. Ze kunnen enkel verzocht worden om op te stappen. De enige mogelijkheid om ze er uit te trappen, is als Athene op dit moment euro’s aan het drukken is in plaats van drachmen. Want dat is valsemunterij. En zelfs als ze dat doen, dan nog is het niet eenvoudig.

     

    Er is namelijk geen Europese regering die dat kan verbieden, en geen Europese politie die de regering in Athene kan arresteren. Dat is precies wat Jean-Kloot Junckers probeert door te drukken. En dat is nou net waar niemand op zit te wachten, behalve een paar malloten en een alcoholist in Brussel.

     

    In het onwaarschijnlijke geval dat hij dit weet door te drukken, zal het een pyrrusoverwinning zijn. Valt enkel hard te maken door de EU te veranderen in een DDR of Noord-Korea. In een absolute dictatuur dus. Waar nu sprake is van forse tegenzin zal dan onmiddellijk veranderen in rechtstreeks verzet of in ieder geval non-coöperatie en sabotage. Daarom maak ik me daar niet zo veel zorgen over, dit middel is heel wat erger dan de kwaal. Alleen Jean-Kloot droomt daarover en enkel als hij bezopen is. De hele dag dus.

     

    Wat gaat er dan gebeuren? Wat nu al gaande is, en dat is precies dezelfde manier waarop Indiërs van hun heilige koeien afkomen. Je laat het dier gewoon creperen. Je voedt het niet meer, en dan zal het langzaam maar zeker verhongeren. Maar dat is het probleem van de koe, niet van jou.

     

    Griekenland is waarschijnlijk op dit moment bezig om als een idioot drachmen te drukken. Donderdag of vrijdag zijn de euro’s op. Dan moeten ze een alternatief hebben. Ze kunnen die drachme elke waarde geven die ze maar willen. Laten we optimistisch blijven en de waarde officieel 1 op 1 maken. Da’s leuk zolang je intern iets moet betalen. Een postzegel, of een taxirit. Het wordt een ander verhaal als je iets geïmporteerds moet betalen. Dan wordt de marktwaarde berekend. Die ligt waarschijnlijk ver boven het miljoen. Dus 1 euro heeft dan een waarde van 1 miljoen drachmen. Dus als bakker Totallos een zak meel in Frankrijk bestelt, moet hij of € 100,- betalen of 100 miljoen drachmen. Wat hij maar wil. Een land als Rusland kan heel aardig voor zichzelf zorgen, maar een mens leeft nu eenmaal niet van Ouzo alleen. Veel meer export dan rozijnen en Ouzo heeft Griekenland niet. De rest moet ze importeren. Zodra de Grieken zich dat realiseren, en dat gebeurt als ze voor een halfje bruin 10 miljoen moeten betalen, raakt de bruine massa de ventilator.

     

    In Griekenland hebben we twee uiterst verwerpelijke grote partijen: de internationale socialisten en de andere nationaal socialisten, zonder inter. Gouden Dageraad oftewel de Nationaal Socialistisch Griekse Arbeiders Partij. Andere partijen hebben ze daar niet, dat is klein bier op z’n best. Leuk om een coalitie mee aan te vullen. Ga er gerust van uit dat de huidige communistische regering nog maar enkele dagen te gaan heeft. Elke dag na maandag 13 juli is een extraatje. Dat belooft dus pure pret: internationale socialisten worden afgelost door nationaal socialisten. Die weten NOG minder van economie, zijn nog chauvinistischer, aanzienlijk minder intelligent en met (zo mogelijk) heel wat minder manieren dan de internationale variant die er nu zit.

    Dat was de Griekse kant. Nu de andere kant. Dat zijn twee bendes malloten. Aan de ene kant Frau Merkel met de rijke EU-landen, aan de andere kant Monsieur Hollande met de arme tak. Nou weet ik niet of u wel eens naar de Franse tv kijkt, maar ik stond echt verbaasd hoe ontzettend impopulair Hollande daar is. Om in Frankrijk als president uitgejoeld te worden op de 14e juli is bijna onmogelijk. Behalve voor Hollande. Da’s een knappe prestatie!

    Hollande zal hoe dan ook een bankroet van Griekenland willen voorkomen, want … de volgende voor de financiële guillotine is hijzelf. Niet alleen overigens, want hij bevindt zich in goed gezelschap: Italië, Spanje, Portugal en het grootste deel van Oost Europa. Je maakt mij echt niet wijs dat enkel de Grieken Italiaans dubbel boekhouden toepassen en de rest van Zuid- en Oost-Europa niet.

     

    De Franse frank was in 1900 duizend keer zoveel waard als dezelfde munt in 2000. Dat leest u dus heel goed. Als uw (over)grootvader destijds 1.000 frank in een sigarenkistje had gestopt en u zou dat in 2000 omgewisseld hebben voor euro’s had u de waarde van één frank teruggekregen. Daar is een goede reden voor: Frankrijk doorstond twee wereldoorlogen en heeft een peperdure welvaartsstaat opgebouwd, en deed dat uiteraard met de Franse slag.

     

    Landen kunnen prima met elkaar concurreren op prijs. Ze stellen immers zelf de waarde van hun valuta vast. Duitsland maakte de Volkswagen Kever, en Frankrijk de Renault 4. Min of meer vergelijkbare auto’s. Probleem was dat de Renault 4 verre de mindere was in kwaliteit en stukken duurder dan de Volkswagen. Wat doe je dan? Dan devalueer je je valuta. De klant kon dan kiezen tussen een iets duurdere Volkswagen Kever met minder onderhoud of een iets goedkopere Renault 4 en een intieme relatie met de garage. Maar dat is – op nationaal niveau – enkel uitstel van betaling. Op een gegeven moment moet je alsnog het verschil betalen middels een dan wanstaltig opgelopen nationale schuld. De datum van afrekening was het jaar 2000 toen de euro werd ingevoerd en de onrendabele eurolanden niet meer konden sjoemelen met hun eigen valuta. Goede reden dus voor Hollande om te proberen Griekenland te ondersteunen, want anders overkomt hem exact hetzelfde. Hollande staat voor de ontvangende tak van de Euro.

     

    Nu de problemen van de rijke tak:

     

    Merkel heeft haar politieke lot verbonden aan de Euro en Griekenland. Maar … ze heeft minstens zo’n groot probleem als Hollande heeft. Destijds kreeg Duitsland steun van Frankrijk voor de Duitse eenwording, op voorwaarde dat Duitsland de euro zou accepteren. Iets dat de Duitsers helemaal niet wilden, vreselijk onverstandig vonden, maar moesten slikken. Anders geen eenwording. Dat soort grappen moet je natuurlijk niet op een rijtje proberen, dan is het niet leuk meer. Ergo, als Frankrijk Duitsland onder druk probeert te zettenm zal dat door Berlijn vrijwel zeker niet geaccepteerd worden. Merkel’s positie is dus een stuk slechter: ongeacht welke uitkomst, vrijwel altijd zal het iets worden dat haar het politieke hoofd gaat kosten.

     

    De schulden wegstrepen (wat Griekenland en Frankrijk graag willen) valt heel erg slecht in de Bondsdag; dan kan ze gelijk haar ontslag aanbieden. Als ze niet toegeeft aan Franse druk en de schulden niet weg streept ook. Had Duitsland nu nog steeds de mark gehad, dan bestond deze crisis niet eens. En waarom dan nu pas, na een half biljard verbrand te hebben? Hadden we dat niet beter voor iedereen acht jaar geleden kunnen doen? Iets dat ze donders goed weten in Berlijn.

     

    Dat is de troefkaart die de Grieken nu aan het uitspelen zijn: of we proberen onze toko te verpatsen aan de Russen (de Chinezen hebben andere problemen aan hun hoofd en zijn wel wijzer dan een wereldoorlog te provoceren) of we forceren flinke onmin tussen Frankrijk en Duitsland. Wij zijn financieel al dood, ons maakt het totaal niet uit dat jullie er ook aan gaan. Of jullie kopen ons af met gratis geld voor altijd en eeuwig.

    Dat krijg je als je gezond verstand aan de kant zet. Je kunt niet eens een abonnement op de bibliotheek aanvragen zonder je ordentelijk te identificeren. Als je een pinpas van de bank wilt hebben zal er toch echt geld op je rekening moeten staan. In beide gevallen komt de deurwaarder of de politie langs als je in gebreke blijft. En met die simpele mogelijkheden hebben ze totaal geen rekening gehouden. Eigenlijk wel, want genoeg economen waarschuwden ertegen, lang voor de invoering van de euro.

    Maar men vond dat destijds niet belangrijk. Dat was zo onwaarschijnlijk. Net zo onwaarschijnlijk als destijds het bezoek van de opvolger van de Oostenrijkse keizer aan Sarajevo. Sarajevo was een negorij in Bosnië. Aartshertog Ferdinand de troonopvolger, maar niet echt belangrijk. Hij was zo populair binnen z’n familie dat die zeer opzichtig niet aanwezig was tijdens zijn staatsbegrafenis. Niemand die toen voorzag dat dit de vonk was die het kruitvat deed ontploffen. Het sop was de kool niet waard… Nou, dat hebben we geweten.

    Wat er ook gaat gebeuren, we gaan hele spannende dagen tegemoet. Door links wensdenken zitten we nu met een probleem dat nergens nodig voor was en dat inmiddels opgelopen is tot een crisis van wereldformaat.

     

    Er is nog een oplossing: Niet Griekenland uit de EU, maar Duitsland en Nederland. Met andere woorden: Merkel geeft toe aan Griekenland, en Griekenland mag in de Euro blijven. Duitsland zelf stapt er uit en zet samen met de rendabele eurolanden een nieuwe euro op. Die nieuwe euro zou dan hele strikte regels krijgen, zodat lidstaten er geen potje van kunnen maken. Griekenland en Frankrijk hebben dan hun zin, niemand wordt de euro uitgezet. En de rendabele landen kunnen gerust slapen zonder risico dat ze de volgende ochtend straatarm wakker worden. Iedereen blij!

     

    Dat is precies wat bijvoorbeeld de PVV al jaren lang roept. Maar omdat Wilders het zegt (30% van het electoraat) gaan we dat niet doen, omdat 100.000 man (ongeveer 0.6 % van het totale electoraat) dan hun gezicht verliezen. Gezond verstand staat nog steeds buiten de poort.

    Door:
    H.Numan
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Een verstandig man weet wanneer hij moet zwijgen. Wat ik bij deze dan ook doe, in het besef dat Gods molen inderdaad wel zeer langzaam maalt.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!