MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2709

    *

    .

    *

    Mario Draghi, een levensgevaarlijke intrigant die één van de grootste bedreigingen voor onze toekomst is.

    *

    INLEIDING

    De site van het Orakel van Delphi zal straks, net als de antieke ruïnes van Palmyra in Syrië, in handen vallen van het Islam Beazettingsleger. De volgende stap zal dan het antieke Rome worden. Om vervolgens. eveneens van de aardbodem te verdwijnen, want de Islammerij moet en zal de Grootste en de Dikste hebben. Allah Akbar, tot zelfs in de onderbroek! Ook de Heilige Berg Olympos zal er moeten aan geloven, want Zeus, de Oppergod, ligt al eeuwen aan diggelen, en nu zal uit de herinnering met een luide knal en een grote stofwolk, samen met de grote Europese Droom, in stofdeeltjes vergaan. Allah kwam. Allah zag. Allah overwon: de hedendaagse versie van het ‘Veni, vidi, vinci’ van wijlen Julius Caesare….

    Het staat in de sterren geschreven, want de stormklokken in Europa zijn stom en zonder de minste klank geworden. Net als Klokke Roeland in Gent, die al jaren uit de toren is verwijderd, en ergens aan de voet van het trotse Belfort tussen het onkruid ligt te verkommeren. Want de Stadskas is leeg. Tot op de bodem uitgevreten door al dat vreemd gespuis. Of Klokke Roeland, of de Stem van de Dichter nog rilt en trilt, zijn trotse stemme door de Stede? Ik vrees van niet, want wie zijn oor te luisteren legt, hoort ze kreunen van ingehouden woede, in afwachting dat de ‘Groendienst’ dat pleintje opkuist…

    Tot de laatste dag blijven we vol gepropt met het Grieks-Europees drama, waaraan maar geen einde schijnt te zullen komen. ’Maastricht’ waar ooit alles begin in rozengeur en maneschijn, wordt straks ons graf.Want op leugens en bedrog wordt geen wereldrijk gebouwd. Hoogstens een kortstondige dictatuur. Europa heeft het achteruit paardje rijden overgenomen van Coburgia, dat Lilliput-Verenigd Europa en nu moet het op de blaren zitten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Banken dankzij ‘Goldman Sachs’ ECB-president Draghi grote winnaars Griekse crisis

    *

    Enkele jaren geleden deden we al uitvoerig uit de doeken hoe de Europese Unie is overgenomen door voormalige (??) medewerkers van de beruchte ‘vampierinktvis bank’ Goldman Sachs. Mario Draghi, de huidige president van de ECB, is daar de bekendste van. Hij zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat het feit dat Griekenland met valse cijfers en statistieken de eurozone in was gefraudeerd werd weggemoffeld. Ook stelde hij de banken in staat hun miljarden blootstelling aan Griekenland op de Europese belastingbetalers af te wentelen. Draghi kan dan ook rustig als één van de grootste publieke vijanden van ons continent worden beschouwd.

     

    Terugkijkend op een chaotische instorting

     

    Lang nadat Griekenland uit de eurozone is getreden en Duitsland zijn oude vertrouwde D-Mark weer heeft ingevoerd zullen beide volken elkaar nog steeds ervan beschuldigen het meeste geprofiteerd te hebben van de korte, maar tumultueuze periode van de gemeenschappelijke Europese munt, de euro, en zeker ook van zijn chaotische ineenstorting.

     

    De realiteit is dat niemand de Grieken heeft gedwongen om het hun oligarchen en corrupte politici zeer eenvoudig te maken om jarenlang tegen extreem lage rente miljarden te lenen van Europa, heel goed beseffende dat dit geld nooit meer zou kunnen –en wat hen betreft ook niet zou hoeven- terugbetaald.

     

    De Duitse exporteurs profiteerden eveneens, want de euro was niet alleen een stuk zwakker dan de Duitse Mark, maar de Zuid Europese concurrenten werden ineens opgezadeld met een voor hen veel te dure munt. Kortom: die waren geen partij voor de Duitse kwaliteit- en exportkampioenen.

     

    Nu Griekenland, straks Italië, Spanje en Frankrijk

     

    Dat ging een paar jaar goed, maar toen brak de financiële crisis uit. Wat bleek: Zuid Europa had in die paar jaar dankzij de sterke euro en lage rente biljoenen geleend om de eigen levensstandaard fors te verhogen. Dit ver boven hun stand leven begon deze landen een voor een op te breken. De golf staatsbankroeten begon op het kleine Cyprus, toen was het wat grotere Griekenland aan de beurt, en daarna volgden de écht grote schuldenmakers Italië, Spanje en Frankrijk.

     

    Banken de winnaars, burgers weer de verliezers

     

    Triest genoeg waren de gewone burgers weer eens de verliezers, in zowel Griekenland en Italië als in Duitsland en Nederland, en in iedere andere EU-lidstaat. De paar jaar van grote voorspoed die de euro leek te hebben gebracht bleek achteraf volledig te zijn gefinancierd met gigantische schulden. Dat hele schuldenproces bleek bovendien beraamd te zijn door mega banken zoals Goldman Sachs. Dat was een rechtstreekse schending van het Verdrag van Maastricht, dat inmiddels lang en vergeten in de prullenbak ligt.

     

    Daar waar vrijwel iedere gewone Europeaan door de onvermijdelijke staatsbailouts zijn spaargeld, zijn pensioen, zijn baan, zijn welvaart en zijn toekomst verloor, waren er dankzij de eurocraten in Brussel en Frankfurt een handjevol winnaars die hier ontelbare miljarden mee verdienen: de banken.

     

    Onderstaande statistiek laat zien dat met name de Duitse, Franse, Nederlandse, Italiaanse en Spaanse banken hun miljarden aan waardeloze Griekse schuldpapieren onder het mom van deze staatsbailouts op het argeloze Europese publiek hebben afgewenteld:

     

    Door dit massale overdragen van risico’s en verlies van private banken naar het gewone volk stegen de staatsschulden van bijna alle EU-landen –niet alleen Griekenland- naar onhoudbare hoogten. Zo kon het dat de Griekse staatsschuld ondanks het gedeeltelijke bankroet in 2012 naar een nieuw record steeg. Dat is niet zo vreemd als bedacht wordt dat slechts 10% van de miljardenbailouts in de Griekse economie terecht kwam. De rest was voor de banken en de oligarchen.

     

    Griekse leugen dankzij Draghi jarenlang voortgezet

     

    In datzelfde jaar zorgde de nieuwe ECB-president Mario Draghi –tussen 2002 en 2005 vice voorzitter en managing director van Goldman Sachs- ervoor dat de documenten waaruit bleek dat Griekenland in 2001 met behulp van zijn voormalige (?) werkgever de begroting en schuldencijfers had vervalst om tot de eurozone te worden toegelaten, niet werden vrijgegeven, officieel omdat ‘het bekend maken hiervan de crisis zou kunnen doen oplaaien, waardoor de toekomst van de eenheidsmunt bedreigd wordt.’

     

    Die ‘oplaaiing’ en bedreiging voor de ‘eenheids’munt kwam er uiteindelijk toch, en wel in 2015. Die almaar verder uit de hand lopende crisis zou later aantonen dat de euro helemaal niet zo ‘onomkeerbaar’ was als de politici hun onderdanen steeds voorhielden.

     

    Europeanen moeten woede niet op elkaar, maar op de EU richten

     

    Misschien zouden de Grieken hun woede eens moeten richten –en afreageren- op de bankier die op dit moment moet besluiten over het lot van zo’n € 100 miljard aan Griekse spaargelden, en die er jarenlang hoogstpersoonlijk voor zorgde dat de Griekse leugen op kosten van de Griekse en Europese belastingbetalers kon worden voortgezet: Mario Draghi, de man die aan het hoofd staat van het belangrijkste financiële instituut van de EU: de ECB.

     

    Misschien zouden álle Europeanen dat eens moeten doen, voordat ze elkaar straks opnieuw in de haren vliegen nadat hun landen dankzij Brussel, Frankfurt en hun eigen eurofiele regeringen één voor één zijn ingestort.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    *

    UITLEIDING

    Hiermee heeft Het Kwaad weeral een nieuwe naam gekregen: de Afgod GELD. Of, in Bijbelse termen geredeneerd; een Nieuw Gouden Kalf werd op de oude troon gezet. Kan de mensheid weer omheen dansen en boeleren en hoereren….. Liefst de lucht doorklievend met kromzwaarden tot het bloed tot aan de knieën reikt.

    Geld maakt niet gelukkig, en toch wil iedereen de rijkste van het kerkhof zijn. Want geld is gelijk aan Macht en macht is het wapen van Satan. Zie Saoud Arabia, dat wereldwijd de Islammerij sponsort, mosketen bouwt en onderhoudt omdat het zijn sluipmoordenaars uitzendt: dank zij de pietrol hepen wij hen rijk maken. In Jun i 1975, toen we zwaar op rantsoen gesteld waren inzake pietrol, kropen onze achteruit regeerders in het stof om de Arabische ‘cultuur’ te mogen promoten. Zij verkochten – voor veel geld- er hun ziel voor.

    En toen enkele jaren later het oude Rusland zich zelve bevrijd had van het goddeloos communisme, weigerden ze de uitgestoken hand om betere voorwaarden af te dwingen inzake ’s lands bevoorrading. Het is inderdaad een oude boeren wijsheid, dat het een domme muize is, die maar één gaatje heeft….

    Maar zij wisten beter. Zelfs in onze plaats. Ook al omdat de Rus het Christendom zou verdedigen, daar waar het Midden Oosten juist dat Christendom wil vernietigen. Iets wat beter past in de ideologie van de progressieve Slinxsigeid. Anderen de kop afbijten om zelf de grootste te zijn.

    Net als tijdens de Franse Revolutie wilden en willen zij nog altijd de rijkdommen van Rome in beslag nemen. Vooral om zichzelf te verrijken.

    Daarom ook doen ze zo enthousiast over de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, wier dichtste familie in het geheim lid is van de Moslim Broederschap en dus dievelings overal oorlog stookt.

    ‘Geld’ en ‘Gat’ zijn samen vooraan in de plaats gekomen van ‘God’, en zo blijft het aloude Driemanschap verder bestaan. Achterste voor, lijk de achteruitregeerders zelf. Dat het verkeerd loopt, zien we iedere dag, maar het duivels spel met mensenlevens gaat door. Wordt er immers niet gezegd dat we met 7 miljard teveel zijn op deze aardkloot? Brandstof genoeg dus voor het hellevuur!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    08-07-2015
    Die Italiaanse draak
    is niet alleen een gevaar voor de toekomst, dat is een dodelijke draak heden en zet daar die Italiaanse communistische troela uit dat EU gedrocht die als liefhebberij "moslims knuffelen" heeft en je hebt het beeld van Armagadon, de ondergang van Europa. Raar dat het 2 Italianen betreft, het land dat Griekenland tracht in te halen...

    08-07-2015, 22:30 geschreven door Jean


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!