MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    26-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2699

    *

    Donderdag 25 juni

    Zon 5u30-22u00

    H Adelbert van Egmond

    De koekoek moet na Sint-Jan zwijgen,
    anders is er niet veel goeds meer te krijgen

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Als ik ooit ‘ns 5 minuten tijd heb, serveer ik hier ‘Het Konijn en de Strop’, het stichtend verhaal van een jolig konijn, dat met zijn kop en zijn lange oren, in een stropers strop geraakt. Het verhaal zal gaan over lege strop – strop rond de nek – eerst slappe strop – dan hoe meer geweld om los te komen, des te meer …gestroopt.

     

    Inch’Allah! In de titel bovenaan staat ‘Vierde Rijk’, maar eigenlijk bedoelde ik het ‘Eeuwigdurend Rijk’. Want bij De Nieuwe Wereld Orde heeft men niet de minste last van valse bescheidenheid.

    Elk nadeel heb se voordeel, wisten we al van uit de voetbalwereld. Met z’n allen modderen we wat aan rond de Grieken, net als verstoppertje spelen, en terwijl we die richting uit kijken, sluit het net zich over onze hoofden. De Superstaat, van de Noordpool tot de Bosphorus, de grootste ooit, wordt verder gevormd en uitgewerkt volgens de revelaties van de Franse Revolutie en de bloederigheid van de Arabische Lente. Tot we allemaal opstaan en slapen gaan met het Allah Akbar op onze lippen! Zeg dat na, of ge wordt opgesloten en onverdoofd ondergedompeld in een metalen kooi, samen met anderen, in het dichtstbijziende Provinciaal Zwembad, tot de dood er op volgt. Onderwater verfilmingsrechten exclusieve eigendom van de plaatselijke Immam voor gebruik als didactisch materiaal.

    Het verzet organiseren? Overal op de grond stampen om Pegida’s te doen opschieten? Veel tijd is er niet meer. Zelfs niet om minstens nog te proberen het roer om te gooien. Het is zelfs al te laat om een Tiende Kruistocht binnen de muren van de eigen stad te organiseren, want de vijand is overal binnen de poorten. Maar dat lossen onze Verlichte Grote Verstanden wel op, als het zover is. Met weer eens een paar honderd van die onnavolgbare compromissen. Voorbeeld: niet alle kerken worden vaan direct zo maar moskeeën.. Bepaalde erfgoedbouwsels blijven voor het nageslacht bewaard in hun oorspronkelijke toestand. Als archeologisch curiosum.

    Ook zal het niet toegestaan zijn, toch niet in de eerste jaren, om het groot publiek zonder entree toe te laten bij religieuze terechtstellingen. De samenleving, die teveel gefocust is op de vele Festivals, moet eerst ietwat gewennen aan de Oosterse cultuur.

    Omdat het voor onze Arabische ‘verrijers’ ook ondoenlijk is om de orde te handhaven als iedereen een andere taal spreekt, zal om te beginnen een eenheidstaal worden opgelegd, eerst het Amerikaans, omdat dit nu al vertrouwd in de oren klinkt en perfect opvolgbaar is aan de overkant der Grote Plas. Eenmaal deze gewoonte ingeburgerd, wordt het dan Arabisch, de taal der Meesters.

    Ja Ja! Op de ‘verrijking’ staan geen remmen!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/economie/-eurolanden-moeten-meer-soevereiniteit-inleveren-a2372198/

    *

    Eurolanden moeten meer soevereiniteit inleveren"

    Vier van de vijf 'presidenten': eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem, Parlementsvoorzitter Martin Schulz, Europees president Donald Tusk en Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker. ©AP

    Het is onvermijdelijk dat de eurolanden meer soevereiniteit opgeven om de stabiliteit van de eurozone te garanderen. De eurocrisis leert dat vrijwillige afspraken en Europese regels niet voldoende zijn om nieuwe drama's als in Griekenland te voorkomen. Dat schrijven de 'vijf presidenten' van Europa - voorzitter Juncker van de Europese Commissie, EU-president Tusk, ECB-baas Draghi, Eurogroepvoorzitter Dijsselbloem, Europees Parlementsvoorzitter Schulz - in een gezamenlijk rapport.

    Verdergaande integratie van de eurolanden wordt als het aan de 'presidenten' ligt uitgesmeerd over de nodige jaren. Voor de korte termijn (tot medio 2017) stellen ze bescheiden stappen voor als de oprichting van een Europese Budgettaire Raad die gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengt over het nationale begrotingsbeleid.

    Daarnaast moet er striktere afspraken komen die de concurrentiekracht van de nationale economieën (loonontwikkelingen koppelen aan productiviteitsstijging) versterken.

    Het rapport over de 'voltooiing' van de economische en monetaire unie, volgt op eerdere blauwdrukken van de vorige Commissievoorzitter Barroso en van voormalig EU-president Herman Van Rompuy. Die gingen aanzienlijk verder met hun aanbevelingen. Het rapport van de vijf presidenten heeft alle kenmerken van een moeizaam compromis en is eveneens interessant om wat er niet in staat.

    De vijf presidenten benadrukken dat de eurozone meer moet doen dan 'overleven'. Het moet lonend zijn voor burgers, bedrijven en lidstaten de euro te hebben, waarvoor ze immers hun monetaire beleid hebben afgestaan aan de ECB. "We zijn vastbesloten de monetaire unie te versterken", zegt Dijsselbloem.

    Tekortkomingen

    Het rapport analyseert de tekortkomingen van de eurozone (wel een gedeelde munt maar weinig middelen om eurolanden in het gareel te houden), alsook het crisisherstel dat afgelopen jaren plaatsvond. "Het is nu de hoogste tijd de funderingen te versterken", aldus de presidenten. Anders verscheuren de grote verschillen tussen de landen uiteindelijk het europroject.

    De maatregelen voor de korte termijn passen binnen de bestaande verdragen. De nieuwe Budgetraad adviseert maar kan niet afdwingen. Verder wordt aanbevolen de bestaande procedure aan te scherpen die vastgoed- en financiële bubbels te voorkomen.

    Pas in de tweede fase (na 2017) moeten er bindende Europese economische normen komen, bijvoorbeeld voor een goed functionerende arbeidsmarkt. En pas als alle landen hun economieën op orde hebben, kan er volgens de 'presidenten' sprake zijn van een Europees bufferfonds dat landen in zware recessie te hulp schiet.

    Zo een speciaal eurozonebudget alsook contractuele beleidsafspraken tussen Brussel en de eurolanden, stuitten eerder op groot verzet, bijvoorbeeld in Nederland. Premier Rutte dreigde tijdens een lunch met Van Rompuy dat Nederland dan uit de euro zou stappen.

    Het rapport van de presidenten wordt naar verwachting donderdagavond door de Europese regeringsleiders kort besproken. Daarna zal vermoedelijk om een nadere uitwerking worden gevraagd.

    *

    *

    UITLEIDING

    In de Antieke Wereld duurden ‘Rijken’ meestal enkele honderden, zo niet duizenden jaren. Is een Wet van Meden en Perzen. ‘Onze’ Keizer Karel, aan wiens Rijk na de Ontdekking van Amerika geen einde kwam, deed het ook ,nog betrekkelijk goed, maar na hem bakten Bonaparte, Stalin en Hitler het heel wat slapper. Ze slachtten wel degelijk een voldoende aantal mensen af, maar de hen bemeten tijd was (gelukkig) veel te kort. China daarentegen is zonder veel kleerscheuren ondertuit de verstillende deken van het Marxisme geraakt, en nu staat de Islammrij te dringen om de wereld in te palmen, tegen   maar vooral mèt te zin van de Slinxe Globalisten die elkaar tot aan de eindstrijd aanvullen. Bij die eindstrijd zal de ene gewoon de andere vernietigen.

    De les die de huidige potentaten uit het verleden hebben opgestoken, is dat ze vooral omslachtig moeten te werk gaan. Vooral niet brutaliseren. De mensen er in luizen, zonder dat ze eer erg in hebben. ‘Schengen’ zou vrijheid zonder beperking en zonder overheidsingrijpen geven aan het ‘bewegen’ van personen, goederen diensten en kapitalen over heel Europa. Nadelen? Ach ja, wie let daar nu op? Elk land behield zijn soevereiniteit, z’n eigen sociaal stelsel, z’n eigen belastingssysteem, zijn eigen besturingssysteem. Volkeren? Tja, dat vooral was een sentiment dat§ vooruit en vooral diende te worden gesloopt! Volkeren willen altijd hun vrijheid, en vrijheid is een woord dat Europa zo vlug mogelijk afgeschaft wil zien.

    En zie: dank zij het onhebbelijk gedrag der Grieken – misschien zelfs wel uitgelokt – kan de EU nu wrong na wrong de duimschroeven aandraaien. Eerst de teugels van alle Begrotingen strak houden, misbruiken niet beteugelen (sociaal toerisme), criminaliteit tolereren door o.a. Justitie te laten ontsporen: allemaal zaken die op zeker ogenblik de burger zullen doen roepen om ‘goed bestuur’.

    Voorbeeld: het georkestreerd laten leeglopen van Afrika, de greep naar de macht van de Islammerij: de gewenste beroering is er, nu zal Europa de Reddende Engel beginnen spelen. Om onderwijl aan de andere kant natuurlijk hun greep op de samenleving te versterken.

    Concreet bedoel ik het volgende: Italië stikt onder de ‘bootvluchtelingen’ op doorreis naar elders. Maandenlang werden ze zo goed en zo kwaad als het kon, opgevangen voor Bed, Brood en Bad. Maar de vloet waarop we leven wordt steeds heter. Al die gelukzoekers overspoelen de dorpen, de steden, de landerijen. Van uit de heuvels zijn het net sprinkhanen. Want die mensen willen ook leven, en geld hebben ze niet. Dus toont de Militaire Overheid zijn tanden: minuut na minuut, zelfs ’s nachts, hangt de lucht tussen de heuvels vol van zoekende helikopters. Wie, wat waarom? Geen mens die het weet. Maar iedereen raadt het.

    De gewone stroom ‘rijke’ toeristen is zo goed als weggevallen. De zomer blijft alles leeg. De mensen hier verliezen hun broodwinning en dus kijkt iedereen er naar uit, dat de Staat maatregelen zou nemen. Het is dàt, of zelf op de vlucht gaan.

    Voilà. Is bewezen wat bewezen moest worden. De samenleving zal een gat in de lucht springen, voor elke goede maatregel, al weet men op voorhand, dat deze de persoonlijke vrijheid zal inperken. Misschien is er straks wel een ‘Ausweis’ nodig, om te kunnen gaan winkelen in het dorp… De genaamde X, Y, Z, kan op (datum) van (uur- tot (uur) op straat komen mits hij/zij een afgepunt boodschappenlijstje kan voorleggen. De namaker wordt met dwangarbeid gestraft.

    De grootvaders op de terrasjes beamen deze voortuitzichten, die ze nog herkennen uit de tijd van Mussolini, toen het ook met deze oorlog dreigde verkeerd af te lopen.

    PS Toen ook stak ieder dak te velde, ieder schuurke, groot of klein, , meestal vol met verstekelingen die daar schuilden voor de nacht, en overdag als wolven ongezien rondzwierven onder het loof der eeuwig groene olijfbomen.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!