MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2691

    *

    Vrijdag 19 juni

    Zon 5u29-21u59

    H Romuald

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Napoleon Hollande van Frankrijk was vandaag niet in Waterloo om de nederlaag van die andere Napoleon te helpen vieren. Daar deze nederlaag in feite de voorgeboorte blijkt te zijn van de EU Verenigde Nazi’s, zoals daar verkondigd, is dit wel erg. Vaders horen toch altijd thuis bij verjaardagfeestjes van de kinderen?! Napoleon Bonaparte en niet Adolf Hitler als uitvinder van de (open deur) ‘Vesting Europa’

    Hoe van het slagveld van Waterloo het begin, van De Nieuwe wereld Orde kan gemaakt worden, is mij verder een raadsel. Of moet ik eerder zeggen van de stof voor een Grieks drama zoals dat van Koning Oedipus, de Eeuwige Zwerver. Want waar blijven dan WO I, WO II en de nakende onderwerping aan de Islammerij?

    Waterloo zou aldus beter het begin van het einde genoemd worden, begeleid door een door-en-door triestige treurmars, in plaats van De 9de Symfonie van Beethoven….

    Waarom ik zo nijdig doe? Vanwege wat U hieronder leest over Qatar in het Frankrijk van Keizer Hollande. Daar wij in Coburgia nog altijd half onder de voetzool van Frankrijk leven, moeten vooral wij Vlamingen veel alerter zijn dan onze Noorderbren. Die zijn, volgens vriend Xander, nu al in alle staten wegens de wurgende invloed van de islammerij. Als de Hollanders al zo paniekerig doen, veilig gescheiden van die Fransen, door ons, Vlamingen, wat moeten wij dan niet denken over de Slinxe Hovaardigheidsbekleders bij ons!

    En precies de dag nadat in Bruxellabad de Eenheidsfractie ter Bevrijding eindelijk gestalte kreeg, schijnt het Vaticaan bevallen te zijn van een flinke turf wereldsamenwerking. Fundamenteel heeft de Paus gelijk, want inderdaad wij Westerlingen zijn bezig met de tak af te zagen waarop we zitten. Maar de remedie is erger dan de ziekte. Al kan ik ‘Rome’ volgen voor wat betreft de egoïstische verspilling van fossiele brandstoffen. Die houden inderdaad het sprookje van de opwarming van de aarde in stand, en als frootste nadeel financieren ze onze onderwerping aan de Islammerij.

    Ik moet nog een beetje bekomen. Vooral als ik hieronder lees, dat Nigel Farage katijvig doet tegenover Marine La Plume. Ik kan alleen zeggen, dat zelfs als een hond slaag krijgt van zijn Meester, hij deze blijft volgen om hem te verdedigen. Dat hebben honden en Vlamingen met elkaar gemeen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Franse regering steunt Qatar in rechtszaak tegen Front National om kritiek op islamisering

    *

    Front National leider Marine Le Pen –hier in het Europese parlement- komt aan het hoofd te staan van de nieuwe fractie van samenwerkende Europese vrijheidspartijen, het ENF.

     

    We hebben het dit jaar al vaker over kampioen ‘dhimmi’ staten Groot Brittannië, Zweden en Denemarken gehad, maar wat dacht u van Frankrijk, het land waar percentueel de meeste moslims wonen en dat begin dit jaar nog werd getroffen door een bloederige terreuraanslag op het satarische magazine Charlie Hebdo. Wij voorspelden al dat de gevestigde orde niet de islam, maar ‘islamofoben’ zou gaan aanpakken, en dat is nu precies wat er in Frankrijk gebeurt. De socialistische regering kiest zelfs de kant van Qatar in een rechtszaak tegen het Front National, omdat die partij zich negatief heeft uitgelaten over de financiering van de islamisering door het streng islamitische en steenrijke Arabische oliestaatje.

     

    In Frankrijk mag je –op straffe van een hoge boete- sinds eind vorig jaar in het openbaar niets meer negatiefs zeggen of schrijven over de islam. Inmiddels is ook kritiek op de islamisering en op (andere) moslimstaten in de ban gedaan. De ‘nummer 2’ van het Front National, Florian Philippot, is door Qatar voor de rechter gedaagd omdat hij had gewezen op het onomstreden feit dat het emiraat het ‘islamisme dat (mensen) vermoordt’ financiert.

     

    In de Causeur wordt geconstateerd dat ‘het extreem zeldzaam is dat een andere staat een burger aanvalt vanwege een belediging in de pers en het uiten van een waarheid. Het is zelfs haatdragend dat een regime dat rustig obscuur en onderdrukkend kan worden genoemd de moed heeft om de vrijheid van meningsuiting van de burgers van een vrij en democratisch land te beletten.’

    Links en islam gezamenlijke tegen Front National

    L’Opinion schrijft dat de enige bekende Fransman die het voor Philippot durft op te nemen de Frans-Joodse filosoof Finkielkraut is. Die schreef dat hij achter Le Pens tweede man staat in diens strijd ‘tegen een staat die een van de meest actieve takken van de radicale islam steunt: de Moslim Broederschap. Deze bemoeienis –en geen schandaal- heeft bijna een aura van anti-fascisme. Dit is de grote misleiding. Ze (de gevestigde orde) staan niet tegen Qatar op omdat dat het Front National aanvalt, door velen beschouwd als de vijand, zo niet zelfs de enige vijand. Qatar kan daarom met alles wegkomen. Met geld heeft het land alles gekocht.’

    Franse gevestigde orde bij Qatar in de tas

    De burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, sprak zich openlijk voor Qatar uit. ‘Ik vind dat als ze zich beledigd voelen ze het recht hebben om hun toevlucht te zoeken tot de wet.’ Hidalgo is een zeer actieve pro-homo promotor, en beweert niet te weten dat homo’s in het emiraat in de gevangenis worden gegooid en gestraft worden met zweepslagen.

    Nog een voorbeeld van de schaamteloze hypocrisie van ‘links’ Frankrijk: de advocaat die Qatar zal verdedigen is Jean-Pierre Mignard, tevens de advocaat van de socialistische president Francois Hollande.

    De ambassade van Qatar in Parijs steunt al jaren een groot aantal Franse ‘vips’ zoals de voormalige ministers van buitenlandse zaken De Villepin en Védrine, ex ministers van cultuur Mitterand en Lang, de oud burgemeester van Parijs Delanoë, oud premier Rocard en natuurlijk een keur van linkse intelligentsia, waaronder cartoonist Plantu, die zowel voor als na de aanslagen kritiek leverde op Charlie Hebdo.

    Plantu is zelfs de winnaar van de twijfelachtige ‘Doha Award’, een prijs van € 10.000 die hij ontving uit de handen van de Qataarse ambassadeur in Parijs, Mohamed Al Kuwari, voor het uidragen van zijn pro-islamitische en pro-Arabische standpunten.

    Linkse intelligentsia op de loonlijst van islam

    Islam koopt niet alleen complete Franse bedrijven op, maar ook de Franse cultuur. Voorbeeld is Edwy Plenel, voormalig redacteur van Le Monde, een linkse moralist die al jaren schrijft tegen ‘islamofobie’ en wiens nieuwe boek, ‘Voor Moslims’, recent door het Doha Magazine in het Arabisch werd vertaald. Dit boek werd bewerkt door het Qataarse ministerie van Cultuur, dat eerder wilde dat de Voltaire School in Doha –opgezet door de Franse overheid- een boek over het christendom terugtrok.

    De Franse intelligentsia staan daarom feitelijk op de loonlijst van Qatar. Dat kan zonder overdrijven een vorm van jiza worden genoemd, de onderdanigheidsbelasting die de Islamitische Staat oplegt aan christenen.

    Dit zijn de linkse ‘dhimmi’s’ die Europa en alle vrije en democratische waarden van ons continent hebben verraden aan de islam. En als we als Nederlanders niet goed gaan oppassen en nadenken, zal het pro-islamitische linkse blok in Nederland –D66, PvdA, SP en GroenLinks- in een toekomstige nieuwe regering hetzelfde doen.

    PVV vormt fractie met andere Europese vrijheidspartijen

    De enige grote Nederlandse partij die openlijk de islamisering van ons land en Europa wil stoppen, de PVV, heeft in het Europese Parlement samen met het Front National, het Italiaanse Lega Nord, de Oostenrijkse FPÖ, het Belgische Vlaams Belang, de Poolse KNP en het Britse voormalige UKIP-lid Janice Atkinson de fractie ‘Europa van Naties en Vrijheid’ (ENF) gevormd.

    PVV-leider Geert Wilders, die pas met de Poolse KNP wilde samenwerken nadat voorzitter annex Holocaust-ontkenner Korwin-Mikke zich uit die partij terugtrok, sprak van ‘D-Day’ voor Europa. Het nieuwe Europese vrijheidsblok gaat zich verzetten tegen de verdere opheffing van de democratie en het zelfbeschikkingsrecht van de nationale lidstaten tegen gunste van Brussel. Verder eist de ENF fractie een onmiddellijke stop op de massale toestroom van immigranten, en wil het de opvang van asielzoekers buiten Europa laten plaatsvinden. (2)

    Vergeefse poging anti-Russische resolutie te blokkeren

    Vorige week probeerde het ENF nog vergeefs om samen met de EFDD (Europe of Freedom and Direct Democracy, geleid door de Brit Nigel Farage) een anti-Russische resolutie in het Europese parlement te blokkeren (3). Het EFDD wil vanwege Marine Le Pen en de openlijke anti-islam standpunten niet samengaan met het ENF.

    Xander

    (1) Arutz 7
    (2) KOPP
    (3) EU Observ

    *

    *

    UITLEIDING

    Ik mag er niet aan denken, dat het spreekwoordelijk Frans imperialisme nu als slagwapen het kromzwaard van de Islammerij heeft ingehuurd om ons land voor de elfendertigste keer onder de voet te lopen. Indien niet door sansculotten met hun zakken vol waardeloze assignaten, dan door de EU-aanbidders met straks waardeloze Euro’s, waarover ze het grootste gezag uitoefenen. Noch Merkel noch Cameron zullen een poot uitsteken om ons te helpen. Integendeel, net als De Grote Mogendheden dat vroeger al eens vorderden met Frans Vlaanderen (Vrede van Utrecht-1713°) zullen ze ter wille van de lieve vrede, maar weer eens doen lijk goede socialisten plegen te” doen: betalen met andermans, dus met Vlaamse rijkdommen.

    Als het waar is, dat de Geschiedenis zich voortdurend herhaalt, dan staan we er niet goed voor. Na Constantinoplel nu nog Rome die in handen valt van de Islammerij en een Super Clan die de wereld regeert: dit wordt worstelen om te overleven.

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!