MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2684

    *

    Zondag 14 juni

    Zon 5u29-21u57

    H Basilius

    Staat op Sint-Baziel het koren schoon,

    de boer geeft zijn land nog voor geen kroon

    *

    .

    *

    Bootvluchtelingen aan de Italiaans-Franse grens;

    .

    Zitstakingen op straat, omdat zij ‘Vrijheid’ willen.

    Nadat ze die eerst van ons hebben afgenomen?

    *

    INLEIDING

    Twee zaken een klein beetje in evidentie gestemd:

    1° Over de aan de gang zijnde alles overtreffende volksverhuizingen op gang gebracht en in standgehouden door onze Verlichte Verstanden: ‘De Identitaire Beweging Oostenrijk becommentarieert hierover treffend:

    Deze ontwikkeling heeft niets met “vluchtelingen” of “asiel” te maken, zoals dit in het verleden het geval was. We beleven op dit moment een unieke massa-immigratie vanuit Afrika, het Nabije Oosten en het Midden-Oosten naar Europa. Een ontwikkeling, die noch de emigratielanden noch de immigratielanden helpt en voor de Europese volkeren in het kader van de grote vervanging een bedreiging van hun bestaan is.”

    2° als peuter beleefde ik mee de uitzonderlijke avonturen van een jonge man die zijn vlucht beschreef van Hongarije naar Poperinge, want hij wilde Priester worden en in het Hongarije van vòòr de Hongaarse Opstand (1956), bloedig onderdrukt door de Sovjets, was daar natuurlijk geen sprake van. Voor de vriendjes en ook voor mij, was dat fantastisch: zonder geld, helemaal te voet, eten en slaap krijgend bij brave mensen, wekenlang op den dool, op gevaar van zijn leven, want geen papieren…. Met ‘sans papiers’’ werd toen, seffens na de oorlog, nergens ter wereld gelachen! Het was een meeslepend vervolgverhaal in vele delen, die menig moederhart dagenlang deed smelten en die perfect paste in onze tienerdromen.

    Maar ja, de tijden zijn een beetje anders geworden, en de Sociaaldemocraten (de CCC-Lght) heeft de wereldregie van de Kerk afgenomen, en dirigeert nu zelf het hele orkest op hun eentje. Met alle gevolgen vandien: chaos, het geld is op, overal opstad en dus invasie van vreemde legers.

    De Macht werd overgenomen, maar niet het doorzicht. Maar de band met het verleden wordt toch ’n heel klein beetje in stand gehouden. Daar dacht ik net aan, vandaag, zondag, tussen 11 en 13 uur op de VRT. De 7de Dag. Een begrip dat de mensen vertrouwd in de oren klinkt (om kijkers te lokken…) dat zo

    gebruiksklaar overgenomen is uit de Bijbel ‘En de Zevende Dag (van de Schepping) rustte Hij, nadat Hij als sluitstuk en meesterwerk van Zijn schepping, de mens uit at aarde en speeksel had geboetseerd naar Zijn beeld en gelijkenis.

    Een kosmopolitische prestatie in een kinderverhaaltje, da’s waar. Maar voor de Slinxen van geen belang, het is alleen maar nog eens bewezen dat ze achterdoenders zijn.

    Wie bijvoorbeeld ook Sinkxen waren, maar zeker geen achterdoenders, waren de tijdgenoten van Robespierre. Die wilden geen ‘Gregoriaanse Kalender’ met 7 dagen en een jaar van 12 maanden. Alles volgens Het Tiendelig Stelsel en iedere dag van de week van 10 dagen, een nieuwe naam. Dàt was dus helemaal nieuw. Maar het pakte niet, want als het vuur van de begeestering wat gestild was, werd het Oude weer bovengehaald. Zeer tot spijt van het Frans imperialistisch gevoel, dat nu, met de nederlaag van Napoleon in 1815 in Waterloo, voor de zoveelste keer internationaal ten schande wordt gebracht. Zitten we ondertussen wel met de door alle juristen vervloekte ‘Code Napoleon’, die toendertijd het 2.000 jaar oude Romeins Recht bedoelde te verbeteren.

    Dat sedert die dagen de Fransen weerwraak hebben genomen op de Vlamingen die hen toen hielpen in de pan hakken, moge blijken uit de twee ‘wederdiensten’ waarmee onze Rode CCC-Light (*) politiekers hen hebben begiftigd: onze energie-en financierings-wereld, twee sectoren voor de zuurstof van onze industrie. Anders gezegd: twee sectoren die kakelen en zich volvreten in Coburgia, maar die hun eieren leggen in Parijs.

    Typisch Sllinx: altijd marchanderen met het geld van anderen, om er zelf beter van te worden….

    (*) CCC-Light: Cellules Ciombatants Communiste

    *

    Pssst I

    De 7de Dag bracht mij in de sfeer van de kakelende kiekens van hierboven, die elders eieren leggen. Een paar uur in een overvol kippenhok zitten doorbrengen, zou voor de kijker even verhelderend zijn. Kippen hebben, in tegenstelling tot mensen, geen oren, daarom luisteren ze ook niet naar elkaar. Maar het weze hen vergeven: kippen hebben, net als deze mensen, ook helemaal geen opvoeding gehad.….

    Pssst II

    Voor de soort politiekers die ons nu teisteren, voel ik alleen maar medelijden, omdat ze allemaal verkeerd zijn gebouwd, net als een serie personenwagens van een bepaald merk, dat de koplampen aan de achterzijde heeft gekregen. Een rariteit in de automobielbranche, maar heel normaal in Coburgia.

    Ik leg het even uit. Onze Verlichte Verstanden regeren blindelings met de rug naar wat nog moet komen, (en waar ze geen ogen hebben), want ze zijn continu bezig met de fouten uit het verleden op te lappen.

    Voorbeeld 1: de aanpak van fanatieke Islammers. Ven hun paspoorten.

    Voorbeeld 2: de taxshift, want alhoewel vanzelf gekomen, wil die niet vanzelf weer weggaan. Voorbeeld 3: het pappen en nat houden van illegalen en criminelen.

    Voorbeeld 4: het stilstaand verkeer en de ‘bedrijfswagens’.

    En over dat laatste wil ik het even hebben. De werknemers, ambtenaren, leraren, enz, zijn zowat overal in het land gehuisvest, en allemaal moeten ze iedere dag naar slechts een paar vierkante kolometer naartoe, omdat zich daar ‘de werkvloer’ bevindt. Totaal onverwacht, en dus niet te voorzien, dat geeft U toch toe?

    Zouden onze Verlichte Verstanden al weten dat we in het tijdperk van de computer leven? Koppel de data (adres woonplaats/adres werkvloer) via de computer even aan elkaar, en U ziet voor Uw ogen het verkeer op altijd dezelfde uren stilvallen.

    Achteruit werkende politici sleutelen dus aan het vastgelopen verkeer. Vooruit kijkende politiekers werken met o.a. milieuvergunningen, om de samenhokkende werkvloeren zich te doen verspreiden, ergens waar de computersimulatie dat aangeeft.

    Deze handeling blijven herhalen, tot de vastgoedmakelaars in de centrumsteden zich de haren uit het hoofd trekken…. Maar daar juist komt de kat op de koord: de politieker die zijn eigen ruiten insmijt, moet nog geboren worden. Of hij Lid van Het Vlaams Belang.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Massa-immigratie: Hongarije wil grenzen sluiten

    De Hongaarse minister-president Viktor Orbán zei dat het een fundamenteel recht van ieder land zou zijn om te beslissen wie men het land binnenlaat en wie niet. Om de vluchtelingenstroom te stoppen, zou men op dit moment de mogelijkheid van de sluiting van de zuidelijke grens met Servië onderzoeken.

    Hongarije wil een einde maken aan de toestroom van vluchtelingen naar het land. Zo onderzoekt de fractie van Fidesz op dit moment verschillende opties om de zuidelijke grens naar Servië af te sluiten, waar het merendeel van de migranten het land binnenkomt.

    Minister-president Viktor Orbán zei “dat het een fundamenteel recht van ieder land zou zijn om te beslissen wie men het land binnenlaat en wie niet.” Hij voegde er aan toe dat er zonder de onrealistische regelingen van de EU, die men Hongarije zou hebben opgedrongen, helemaal geen sprake zou zijn van een vluchtelingenprobleem. Volgens geldend EU-recht, aldus het tijdschrift “Hungarian Ambiance”, kunnen migranten niet zomaar naar hun landen van herkomst teruggestuurd worden.

    Bron:

    *

    *

    UITLEIDING

    Ja, maar daarmee heeft U nog geen antwoord waarom de Hongaren meer dan de Zwöden en zeker meer dan wij, ballen aan hun lijf hebben.

    Wel, net als de Roemenen, hebben de Hongaren de vuist van de échte C.C.C. jaren lang in hun nek gevoeld. Zij zien het dus onder hun ogen weer gebeuren: een ander totalitair regime schuifelt binnen, meegesleept aan de voeten van de vele duizenden ‘vluchtelingen’.

    Stalin legde zijn Rode Bijbel op, met de punten van zijn bajonetten, de Islammers wijzen met een vals gezicht naar hn ‘Wredelievende Koran’ en rekenen verder op de sulligheid van de in te nemen landen.

    Een beetje nadenken brengt mij zelfs bij de in Coburgia veel te hoge loonkosten, waar iedereen nu ineens vanaf wil. En niemand die roert over de gelijklopende of al maar door hoger oplopende uitgaven… De dagelijkse TGV van Oostende naar Brussel is nu wel afgeschaft, maar deze besparing zal de nood amper lenigen. Onze oudjes, die de welstand met eigen handen hebben opgebouwd, worden in kippenhokken geperst, zodat er plaats vrijkomt voor ‘bootvluchtelingen’. Resultaat: in elke straat een paar ondergedoken Dhihadisten, dat merkt toch niemand.

    Altijd méér sukkelaars naar hier lokken, zodat het electoraat gestaag aanzwelt. Zodat iedere nieuweling gehuisvest kan worden, verzekerd is van B,B & B met daarenboven een flink ‘leefloon’. Want de lobbyisten weten, het thuisfront in Gambia en/of Senegal verw0wacht flinke maandelijkse stortingen.

    Studeren, gratis, tot 18 jaar, kindergeld tot 25 en ‘studietoelagen’: mens lief het kan niet op, want die ‘kansarme jongeren’ moeten toch aan een diploma geholpen worden. Maar van kindsbeen af de taal leren, zodat ze van in de kleuterklas begrijpen kunnen: hola, dat is tegen hun cultuur.

    En net als ik aan 14-15 jaar, krijgen ze dan zin in avontuur, aan vele ‘kicks’, aan bergbeklimmen of diepzeeduiken, met voor hen en hun cultuur: aan rollen met gewillige Moslim-bruidjes. Bij mij was dat hunkeren naar de beredeneerde confrontatie met ‘het goddeloos communsime’, ver weg van Moeders gezaag…. Had ik mij als ‘Missionaris’ voor de Zwartjes gemeld, ik zou (denk ik) haar zegen hebben gekregen. Maar nu, in deze tijden? ‘Gebruik liever je verstand, dan tussen die apen te gaan zitten’: ik zie het haar al zeggen. En ja, Moeders hebben altijd gelijk, maar niet zo de Moslim-mamaatjes….

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!