MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2683

    *

    Zaterdag 13 juni

    Zon 5u29-21u56

    H Antonius van Padua, patroon van de brood- en pottenbakkers

    Sint-Antonius schoon en helder, vult het vat en ook de kelder

    *

    .

    *

    .

    Het hoofd van de H. Johannes de Doper.

    *

    INLEIDING

    In Zwöden, hoog in het Hoge Noorden, zijn ze, alhoewel ze er met de neus bovenop zitten, blijkbaar het Noorden kwijt.

    Of liever, de Linke Slinxe Socialisten, o pardon me, de ‘Sociaal Democraten’, blijken daar in hoogsteigen persoon, de plaats van de Almachtige te hebben ingenomen. Om als een der eersten De Nieuwe Wereld Orde in het dagelijks leven in de praktijk te brengen. Maar daar Slinxen overal ter wereld, net als de Islammers, gewoon na-apers zijn, hebben ze (en ook een beetje om verkozen te kunnen blijven) de Wet van de Christelijke Naastenliefde een hedendaagse invulling gegeven. Eerst was er het Gebod van de Zachtmoedige ‘Hebt elkander lief’, en dat hebben zij weggewerkt, en geprobeerd te vervangen door de ‘Verzorgingsstaat’, war jammer genoeg mislukt is wegens te duur. Ze proberen het toch te doen dat, zoals Slinxen altijd plegen te doen, met het geld van anderen. “Beminde Gelovigen, verbouw Uw garages tot tweede verblijfplaats woonhuis voor Uw toekomstige moordenaars.” Marx en Allah zullen ’t U lonen

    Maar leest U gerust eerst hieronder wat ik bedoel. En doe dan lijk wijlen Godfried Bomans het zo welsprekend kon beschrijven: ga in een hokje staan, sluit de ogen, knars met de tanden en maak vuisten in Uw zakken, tot Uw colère over is.

    En ja, wat ik bedoel met Mohammed-de-Achterdoender, de uitvinder van de Islammerij ongeveer 600 jaar na de Dood van de Zachtmoedige. Die woestijnrover was een na-aper en een achterdoender, wat mag blijken uit de chronologie en uit het feit dat hij het vele duizenden jaren Oude Testament van het Joodse Volk bijna klakkeloos heeft overgenomen en aan zijn verwaand persoontje heeft aangepast. Uiteraard alles onder bedreiging van het kromzwaard en overgoten met harteloze boosheid.

    Een mens kan zich de vraag stellen, of de koekoeken het van de Islammers hebben, of de Islammers van de koeoeken, dat zich bij definitie enten op draaglichamen. Aan hun ‘asielzoekers’ zien we iedere dag, dat wie niet werkt, toch kan eten. Dat diep weggestopt in de kaftan, luieriken ook loont, Is zelfs duidelijk te zien aan de vuile gordijntjes waar er in onze eigen straten Niefaniers hokken. Na-aperij en teren op het zweet van anderen – maar het goed kunnen uitleggen – is dat de vaste oeververbinding tussen ‘sociaaldemocratie’ en islammerij? De aarde draait toch ook vanzelf?!

    Westerse mens! Open je ogen, voor de Islam ze sluit, in een leeggebloede schedel (de uwe) op de offerschaal zoals in de afbeelding hierboven van iemand die ook de waarheid verkondigde. Of denk aan de vergane schedel, ergens langs de kant van de weg, want niemand is Profeet in eigen land.

    Vroeger eerden we op school dat God overal was; in de Hemel, op de aarde en op alle plaatsen. Als we niet spoedig ten strijde trekken, zal dat straks niet God meer zijn, maar de Islammerij.

    De Nieuwe Wereld Orde? M’n voeten, Gérard! Leer eerst de Oude Wereldorde respecteren, die uit de handen van de Schepper, en dan komt de Vrede vanzelf.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Zweden: Villa-eigenaren dienen garages te verbouwen voor vluchtelingen

    De humanitaire grootmacht Zweden zal vermoedelijk het beloofde land voor “vluchtelingen” blijven die zich de EU-mensensmokkelaar- en taxionderneming naar Europa kunnen veroorloven. Zweden heeft niet alleen zijn hart geopend voor voornamelijk jonge mannen uit hoofdzakelijk islamitische landen, het (nog) Europese land dient nu ook al zijn garages voor alle zogenaamd noodlijdende mensen uit de hele wereld te openen. De creativiteit kent hier geen grenzen. Zo stelde de parlementariër Fredrik Schulte in de Zweedse Rijksdag voor dat de eigenaren van villa´s hun garages verbouwen tot woningen voor vluchtelingen.

    Hij zou zich kunnen voorstellen dat het belastingtechnisch gezien zeker rendabel zou zijn om zijn garage te verbouwen voor nieuwkomers: “We hebben immers een groot probleem met de woningnood. De Zweedse immigratieautoriteit heeft duizenden mensen een verblijfsvergunning verstrekt, maar er zijn geen woningen voor hen. Het zou fantastisch zijn als men een systeem zou hebben waarmee de mensen – medeburgers – hun woning (aan de nieuwkomers) zouden overlaten en daardoor economische voordelen zouden hebben. En het zou eveneens fantastisch zijn wanneer iedereen mensen die op de vlucht zijn en asiel hebben gekregen, zou kunnen begeleiden en ondersteunen.”

    Fredrik Schulte behoort tot de voormalige regeringspartij Nya Moderaterna van Fredrik Reinfeldt, die in 2014 door een middenlinkse meerderheid werd afgelost. Reinfeldt heeft, zoals bekend, de deuren van Zweden voor alles wat multiculti is en voor alle vluchtelingen ter wereld wijd opengezet en daarna ook zijn landgenoten verzocht hun harten en portemonnees te openen. Dat was niet alleen gunstig voor het aantal procenten en het gewicht van de Zweden-Democraten. De gevolgen van de massa-immigratie in het nieuwe multiculti-Zweden hebben ook andere krachten laten opdraven.

    Om 06.00 uur in de ochtend van de 16e mei bracht de nationalistische “Swedish Resistance Movement Stockholm Division” het islamitische deel van het multiculturalisme akoestisch naar de villawijk van Saltsjöbaden. Met het appel van de ex-regeringschef Reinfeldt, “Open jullie harten, wij brengen de multiculti naar jullie toe”, op het busje geplakt, werden de buurtbewoners gewekt en werd aan hen gevraagd of ze er problemen mee zouden hebben, want zij zouden toch voor multiculti hebben gekozen.

    Wij maken geen gemene zaak met hun nationalistische ideologie; we geven hier alleen maar de akoestische informatie of toekomstmuziek voor de villa-eigenaren met garages weer.

    *

    *

    UITLEIDING

    Het ziet er stilaan naar uit, dat de Zwitsers in hun hoge onneembare bergen, weer de besten zullen zijn. Wij, het volk der Lage Landen, zullen net als in de tijd der woeste Vikingen, de overvallen van uit de zee of de riviermondingen gewoon moeten ondergaan. Vroeger had men zelfs dikwijls geen tijd om de stormklok te luiden: de roofploegen waren al terug weg naar andere oorden. Het enige wat men kon doen, was de doden beween om ze vervolgens te begraven, iets wat de gewone mens de dag van vandaag op afstand meemaakt in Syrië. Net hetzelfde als bij de Noormannen, maar dan met heel wat meer geknetter en lawaai, en met dezelfde en zelfs ergere resultaten.

    Het grote verschil is wel, dat het ras der waaruit die roofploegen zijn samengesteld, nu een permanente verblijfsvergunning hebben in het te veroveren land. Onze Verkochte Media, samen met de Pakbonden, doen niet anders dan grotendeels uit na-ijver, waarschuwen voor de ‘nieuwe rijken’, waarbij ze in feite intentioneel vermijden verdere specificatie te geven. Omdat ze nu al wéten, welk soort mensen dat zullen zijn? De soort leeft nu al in de woestijn, kleedt zich in lange witte kraaknette gewaden en legt schaatspistes aan op gloeiend heet zand. Ze hebben de duurste renpaarden ter wereld, en amuseren zich, zoals de Kruisvaarders tot hun stomme verwondering zagen, met de jachtvalk op de vuist. Hun dienaren pompen aardolie uit de ondergrond, die ze vervolgens aan ons tegen woekerprijzen doorverkopen als pietrol.

    Nee nee, het zullen niet de sympathieke Couckenbakkers zijn met de vele miljarden, maar de Echte Grote Koekenbak, onder de Hoge Bescherming van de Orde van het Kromzwaard.

    Pssst I

    Heb altijd een speciale voorliefde gehad voor de H. Brigitte van Zweden. Maar nu blijkt dat die in een of andere harem van een pietrol-marchand van ter plaatse zou zitten.

    Pssst II

    Er is iets grondig mis met de Socialisten Sociaaldemocraten, iets dat niet te snappen valt. Zeker, volgens mij is er niets goeeds aan – ik denk daarbij ook aan Den Bleiter – maar nu zou ik toch eens willen weten, hoe het resultaat van de voorzittersverkiezingen een dag te vroeg is uitgelekt, namelijk op vrijdag, als we op TV de ‘Ledenvergadering’ zien, die met opgestoken rode kaart de volgende dag (zaterdag) hun stem uitbrengt. Niet alleen die opgestoken lidkaart (?) doet denken aan de rode scheidsrechtserskaart, maar dat daar dan dezelfde voorzitter uit blijkt, is mij een raadsel. Een soort voordien beklonken geheimgehouden conclaaf? Orders van ‘Hogerhand’? Wie zal het zeggen?

    Mij schijnt de Nieuwe een mixte te zijn tussen een Cromwell en een Tjombé, een Crombé dus. De Burgemeester van Oostende, de Koningin der Badsteden, zendt zijn zonen uit. Zoiets kan nooit goed aflopen. Daar hadden we vroeger in de H? Hartenbond een stormachtig lied voor: ‘De zee verheft haar woeste baren’..

    *

     

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!