MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2679

    *

    Donderdag 11 juni

    Zon 5u30-21u55

    H Barnabas, regenheilige

    Als het regent op Sint-Barnabas, zwemt de oogst in een waterplas

    *

    Deze ‘’weerspreuk’ bewijst dat de weervoorspellers van toen even begaafd waren als die van nu, die op hun beurt even begaafd zijn als een blinde die skaat naar een ei…….

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Ik ben geen gewoontelezer van The Guardian, en dus ben ik de Limburger Collega http://blog.seniorennet.be/vroeger/ dankbaar daar de zeer wetenschappelijke benadering – want wetenschappelijk, dat was die benadering toch wel, zeker! – te hebben ontdekt tussen zelfverheerlijking en criminaliteit uit zogezegd godsdienstfanatisme.

    Volgens mij inderdaad een schoolvoorbeeld van ‘hineininterpretieren’…. Ze verwarren bij The Guardian zelfs het verschil tussen ‘oorzaak’ en ‘gevolg’ door Breivik op dezelfde hoop te gooien als de eerste de beste ISIS-massamoordenaar zoals die vandaag tewerk gaat in Mossoel. Breivik is gewoon het gevolg van (slechte) persoonlijke reactie op een lawine van (oneindig slechtere) acties, zinder begin en zonder einde.

    Wat ik denk? Dat het Vlaams Belang, die altijd kort op de bal speelt, nooit op de man, iets moe veranderen aan zijn gekende leuze ‘Eigen Volk Eerst’. Gewoon uit wettelijke zelfverdediging zou dat oeten zijn: ‘Alleen Eigen Volk’. Want als er teveel Niefaniers zijn, is er geen plaats meer voor die van ons!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Europa buigt voor Sharia: Brits pretpark heeft speciale dagen voor enkel moslims

    De door politiek en media verguisde burgerbeweging ‘Britain First’ wil een halt toeroepen aan de steeds verder gaande islamisering van hun land.

    Zoals bekend staat Groot Brittannië samen met Zweden en Denemarken bovenaan de Europese lijst van ‘dhimmi’ staten die op steeds meer terreinen buigen voor de eisen van moslims en daarmee de discriminerende islamitische Sharia wetten. Een pretpark in het Britse Stoke-on-Trent, ‘Water World’, is de volgende Westerse organisatie die door de knieën is gegaan en moslims speciale dagen aanbiedt waarop enkel zij –mannen en vrouwen natuurlijk gescheiden- het park mogen betreden. Kortom: Apartheid is aan een heuse comeback bezig – maar dan omgekeerd, en bovendien gesteund én gesubsidieerd door de Westerse overheden.

    Op ‘Islamic Fundays’ worden in Water World, dat bijna een half miljoen bezoekers per jaar trekt, enkel moslims toegelaten. Op ‘alleen zusters’ dag zorgen vrouwelijke bewakers ervoor dat geen enkele man het park kan binnenkomen, met uitzondering van jongetjes tot 4 jaar oud.

    In Nederland gingen enkele zwembaden er al toe over om baden speciaal te reserveren voor enkel moslims (5).

    Islamitisch passende kleding; mannen verboden

    ‘Uw kleding dient cultureel en islamitisch passend te zijn,’ aldus de website van het park. ‘Er is een speciale gebedsruimte in het ontvangstgebied. Alle ramen zijn verduisterd. De hele avond zijn er enkel vrouwelijke parkwerknemers actief... om te zorgen dat geen enkele man binnenkomt.’

    Het park geeft tevens een uitgebreid ‘zwemkledingadvies’ waaruit blijkt dat moslima’s geen enkel stukje blote huid mogen laten zien. Witte T-shirts worden afgeraden ‘omdat deze doorschijnend kunnen worden als ze nat worden’. Verder is er halal voedsel beschikbaar, en kunnen gasten op verzoek extra privacy krijgen.

    Banden met Hamas

    Water World blijkt samen te werken met Interpal, een organisatie die geld ophaalt voor de islamitische terreurbeweging Hamas op de Gazastrook. De Britse Goede Doelen Commissie heeft bevestigd dat Interpal geen bevredigende verklaring voor de samenwerking met Interpal heeft, dat eerder gedwongen werd om de banden met ‘Union of Good’, een door Hamas gecreëerde fake liefdadigheidsorganisatie die geld ophaalt om de Palestijnse terreur te sponsoren, te verbreken.

    De meest recente ‘alleen zusters’ dag was op 17 mei, toen ‘de wederopbouw van levens in Gaza en het verstrekken van schoon water’ het thema was. Deze dag was georganiseerd door ‘Human Appeal’, volgens een (onbevestigd) rapport van de CIA één van de vele islamitische organisaties met banden met terroristen. Het Australische ABC heeft een ander rapport uit 2003 op zijn website staan waaruit blijkt dat ‘Human Appeal International’ nauw verbonden is met Hamas.

    Human Appeal heeft regelmatig extremisten als sprekers gehad. Een van hen is Haitham al-Haddad, die recent ook al werd uitgenodigd door de Britse vestiging van Legoland. Al-Haddad noemde Joden bijvoorbeeld ‘... de vijanden van God en de afstammelingen van apen en varkens’. (1)

    Stad Luton ‘bezet’ door moslims

    Groot Brittannië kent de door de gevestigde politiek en reguliere media verguisde ‘Britain First’ beweging, dat zich verzet tegen de voortschrijdende islamisering van het land. Toen twee leiders van de organisatie, Paul Golding en Jayda Fransen, de stad Luton bezochten voor een bezoek aan de plaatselijke christelijke leiders, werden ze verbaal en fysiek aangevallen door moslims, die schreeuwden dat ‘dit ONS land is. Waarom gaan jullie niet terug naar jullie eigen land!’

    Als tegenreactie organiseerde Britain First een demonstratie bij de grootste moskee in het gebied, waarbij christelijke kruizen en spandoeken werden gedragen met teksten zoals ‘Geen moskeeën meer!’ (2)

    Denemarken past zelfcensuur toe

    Denemarken, ooit één van de veiligste landen ter wereld, verandert in snel tempo in een gevaarlijke plek waar radicale moslims het voor het zeggen krijgen. In de aanloop naar de Deense verkiezingen passen kranten en cartoonisten –bang als ze zijn om uitgemaakt te worden voor ‘racisten’ of het slachtoffer te worden van een nieuwe aanslag- inmiddels zelfcensuur toe om de moslims maar niet te kwetsen.

    Over twee weken worden er verkiezingen in Denemarken gehouden. Zelfs gematigde moslims die op de kiezerslijsten staan zeggen dat ze worden geïntimideerd door hun radicalere moslimbroeders, die openlijk streven naar het invoeren van de Sharia. Een van hun grootste successen tot nu toe is het verdwijnen van alle cartoons uit de Deense kranten die moslims als beledigend zouden kunnen ervaren. (3)

    Zweedse moskeeën doelwit van brandaanslagen

    De centrumlinkse regering van ‘tolerantie kampioen’ Zweden, dat groot voorstander is van het voortzetten van de onbeperkte immigratie van moslims, kondigde na enkele pogingen om moskeeën in brand te steken aan stevig op te zullen treden tegen ‘islamofobie’. De regering blijft echter zwijgen over de harde feiten waaruit blijkt dat de criminaliteit en het aantal verkrachtingen in het land is geëxplodeerd als gevolg van de komst van honderdduizenden islamitische immigranten.

    De traditionele Zweedse politieke partijen hebben een ongewoon verbond met elkaar gesloten om de almaar populair wordende Zweedse Democraten minimaal 8 jaar buiten iedere regering te houden. De Zweedse Democraten zijn de enige partij die een halt wil toeroepen aan de ongebreidelde moslim immigratie. Het dunbevolkte land wil jaarlijks minstens 100.000 asielzoekers uit Syrië en Irak opnemen. (4)

    Xander

    (1)  Breitbart
    (2) Shoebat
    (3) Shoebat (/ YouTube 1 / YouTube 2)
    (4) Shoebat
    (5) Dagelijkse Standaard

              UITLEIDING

    Een Vrije Burger die, zo lang het nog kan en mag, die zijn hart lucht op zijn blog, mag zekerlijk de bla-blbla ziekte niet krijgen van de politiekers. ’t Is ’t een of ’t ander: hij zegt wat hij denkt, of hij zwijgt.

    Dat de huidige generaties Tommies nu de Nazi’s in un oorspronkelijke Oostelijke Versie omarmen, is niet hun zaak alleen. Net zoals het ook het hun zaak alleen niet was de eerste versie ervan met zweet, bloed en tranen te bevechten. Dat zij lijden aan het ‘Stockholm Syndroom’, namelijk het verbroederen met hun moordenaars, aanzien we met lede ogen. We kunnen dan ook maar één ding vragen, en dat is dat er een nieuwe Churchill opstaat om het Britse volk van de ondergang te redden.

    Maar als ik Merkel bezig zie met de Zwarte Ongelukskater uit Amerika, weet ik dat het meer dan ooit moet zijn ‘We never surrender’. Want we zullen vechten op onze stranden. We zullen vechten in de lucht en te water. Want net als toen, zijn deze volkeren niet bestemd om slaven te worden.

                *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

    (12)                   

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!