MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2667

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    Liz-a-Bed, als bij mirakel, wéét het. Ze is een Homans: net als die Frase filosoof: je pense, donc je suis. Ze denkt, dus ISIS ze. Met Arafatsjaal en al. Net zoals alle Bobo’s van de Weg-met-Ons partij. Als het maar opbrengt en we salonfähig blijven.

    Als we Het Neest maar flink blijven steunen, zal het verder fel blijven vriezen. Zodat het ijs van de speelvijver waarvan het in de sterren staat geschreven, dat we er alen zullen in verdrinken, ‘houdt’. Hierna, straks kunnen we schaatsen! Turkey’s zijn inderdaad nog van de slechtsten niet, er zijn er veel en veel slechter. Maar Sssst! Geen namen noemen, want dat zou racistisch zijn….

    Als kind heb ik zo een vriendje door het ijs weten zakken, en toen, in die dagen, het verdriet meegemaakt van iedereen die het niet had kunnen voorkomen. De stoere bink wilde uithangen en tegenover het knappe buurmeisje zijn stoerheid willen bewijzen, door te bewijzen dat het ijs wèl hield’. En waarachtig! Het lukte. Hij was al een heel eind ver naar het midden, en net toen hij triomfantelijk wilde keren, begaf het. Het bad was ijskoud en hij kon niet zwemmen want hij was geen vis. Telkens hij zich probeerde vast te klampen aan de scherpe rand, brak die weer af. En neen, het duurde echt niet lang voor we hem niet meer zagen…

    Het is een beetje contradictorisch, om in een bloedhete zomerdag, te schrijven over door het ijs zakken. Maar het subsidiëren van de Islam in de mening iets, al is het ook maar één enkele letter, aan de Koran te kunnen ver-vlaamsen, is al even contradictorisch. Dat staat inderdaad gelijk aan het zich op dun is wagen, met de stellige zekerheid dat men bij de BDWërs gebakken lucht verkoopt. Men kan zelfs niet zeggen ‘Hier scheert men gratis’, want men gebruikt er het geld voor dat we zelf broodnodig hebben.

    U zult op de video tot Uw grote verwondering vernemen, dat er vandaag in ons land reeds meer dan driehonderd (300) mosketen bestaan. En in geen enkele ervan weet niemand precies wat daar gebeurt. Stel U even voor, dat in de jaren ’40-’45 de Overheid 300 Nazi-vergaderzaken had gedoog of gedeeltelijk betoelaagd, waar de Nationaal Socialistische Leer werd onderwezen: hoe zou U deze houding aanvaard hebben? Nzisme is even gevaarlijk als Islamisme, ja zelfs 1.000 keer gevaarlijker want 1.000 keer totalitairder… Nazi’s wilden ook niemand ‘bekeren’. Hen overheersen volstond. Islammerds willen de twee! Of de kop gaat er af.

    Stoerdoenderij bij de vijver, die de ogen deed sluiten. Eerst, gedurende korte tijd voor de lol, maar toen het ijs begaf, voor eeuwig.

    Juist, Ma, waar hebben wij dàt verdiend?! En met spîjt in het hart moet ik toegeven, dat rond ons kerkje de grafmonumenten zienderogen opgeruimd worden. Er komt ook geen volk meer. Want de meeste mensen sterven nu in de nabije stad. Want ons piepklein dorpje is ingepalmd door de lintwormen van de stad. Wie daar sterft doet daar al jaren gouden zaken met de vele begrafenisondernemers daar. Veel beter zo, wordt ons voorgezegd, want de milieuvergunning schijnt al goedgekeurd te zijn, om rond ons kerkje een ruime parking aan te leggen. Met skare-baan, bankjes om op te zitten en veel groen. Allemaal dank zij de BDWërs en hun doorgedreven dienstijver voor de kadaver-discipline van de veel kleuren wereld…. Zo zal die bende bonte kraaien, eindeloos kunnen palaveren boven het gebeente van mijn ouders, voor weie we daar vele jaren geleden een ‘Eeuwige Vergunning’ betaald hebben…

    Verder zal het er ook heel stil worden. Want de automatisatie van de klokken is stuk, en er is geen geld voor de reparatie. Dit tot groot jolijt van het nabije vergaderlokaaltje voor de Volgelingen van de Wassende Maan. En neen, vroeger was het niet zoveel beter, maar alles wat we zagen was het ònze!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    1,5 miljoen euro extra voor moskeeën

    Terwijl de Vlaamse regering bespaart op ouderenzorg en tevens onderwijs, kinderopvang en energie fors duurder maakt, wil minister Homans (N-VA) wél 40 nieuwe moskeeën laten subsidiëren. Kostprijs: 1,5 miljoen euro.

     

    In de pers had Homans reeds laten weten dat er “40 nieuwe aanvragen van moskeeën in de pijplijn zitten voor erkenning”. Eens erkend heeft een moskee recht op een bijpassing van haar werkingstekorten. Uit de cijfers van de voorbije jaren – die angstvallig stil worden gehouden, maar telkens door het Vlaams Belang worden opgevraagd – blijkt dat die tekorten jaar na jaar toenemen, alsook dus de subsidies. Van de huidige 28 erkende moskeeën ontvangen er inmiddels 24 een subsidie. Gemiddeld ontvingen ze vorig jaar 37.500 € belastinggeld. Homans wil nu dus 40 extra moskeeën laten erkennen. Een snelle rekensom leert dat deze vrijgevigheid van Homans de belastingbetaler ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar zal kosten.

    Islamisering

    Andere partijen zwijgen liefst zoveel mogelijk over de moskeesubsidiëring, zeker in tijden waarin de Vlaamse regering het leven voor de Vlaamse gezinnen fors duurder maakt en zelfs geen middelen meer heeft om betaalbare zorg voor onze Vlaamse rusthuisbewoners te waarborgen. De enige partij die protesteert, is uiteraard het Vlaams Belang. Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens pakte Homans gisteren hard aan in het Vlaams Parlement: “De essentie is dat voor mijn partij Vlaams belastinggeld niet gebruikt mag worden voor de verdere islamisering van Vlaanderen, want dat is wat u doet met de subsidiëring van moskeeën. U creëert geen Vlaamse islam, maar wel de islamisering van Vlaanderen.”

    Erdogan

    Wat bezielt Homans om zoveel belastinggeld weg te geven aan moskeeën? Homans beweert dat door moskeeën te erkennen en te financieren, er een soort van ‘Vlaamse islam’ zal ontstaan, die niet radicaal is. Chris Janssens maakte in het Vlaams Parlement brandhout van deze strategie: “Minister, blijkbaar gaat het er bij u om dat we zo veel mogelijk moskeeën erkennen en er Vlaams belastinggeld aan spenderen zodat de overheid er enige vat op zou kunnen hebben. Mag ik daarbij enigszins mijn twijfels hebben? Van de huidige 28 erkende moskeeën zijn er 13 Diyanet-moskeeën, die eigendom zijn van en beheerd worden door de Turkse staat, die er zelfs de imam aanstelt. In Humo van deze week wordt door Turken getuigd hoe die moskeeën AKP-bastions zijn, bastions van de partij van de Turkse fundamentalistische leider Erdogan. Hij was onlangs nog te gast in ons land om zo veel mogelijk Vlaamse Turken te zeggen dat ze toch maar niet te veel moeten integreren en het best Turk blijven. ”

    Fundamentalistisch

    Vorige week toonde een Turkse krant overigens bewijzen dat het Erdogan-regime extremistische rebellen in Syrië en Irak bewapent, waaronder Islamitische Staat. Drie andere door de Vlaamse regering erkende Turkse moskeeën zijn dan weer eigendom van de internationale fundamentalistische organisatie Milli Görüs, die net als IS de ambitie heeft een islamitische staat te vestigen. Ook andere erkende moskeeën zijn verre van gematigd te noemen. Het is dus een leugen dat de Vlaamse regering meer invloed zal verwerven in moskeeën door die te betoelagen. Alsof Erdogan en de fundamentalistische organisaties die deze moskeeën controleren nu plots gematigder zullen worden wanneer ze Vlaams belastinggeld krijgen.

    Hier vindt u het verslag, alsook de beelden, van het debat.

    *

     

    *

    UITLEIDING

    Binnen een paar dagen is het precies 30 jaar geleden, dat ‘De Resolutie van Straatsburg’ werd overeengekomen tussen Europa en de Pietrol Bazen. Eerst hadden die het Wersten met de gemeenste commerçantentruc ter wereld ‘droog gezet’, om daarna breed glimlachend in hun witte gewaden, als engelen uit de Hemel de bezin kraan (op hun voorwaarden) weer wilden opendraaien. Op voorwaarde dat wij de on-gelimiteerde immigratie van hun bevolkingsoverschot zouden opvangen.

    En aldus geschiedde, want over de rest van Europa lag er 40 jaar na het einde van WO II, nog een communistisch IJzeren Gordijn. Veel uitleg erd er niet gegeven? Niemand vroeg er ook naar, want ze waren voorgoed voorbij, die jarenlange ‘Autoloze Zondagen’ en die stilvallende economie wegens penurie van de pietrol.

    En dat er stilaan meer en meer ‘gastarbeiders’ overwaaiden met in hun voetspoor eindeloze ‘familieherenigingen’, God-nog-aan-toe: niemand zag daar kwaad in, en zelfs de Pastoor donderde van op de preekstoel dat die sukkelaars ook ‘kinderen Gods’ waren.

    Dat het eerder ‘Kinderen van de Duivel’ waren, hef ik niemand te vertellen. Iedereen die ogen in zijn kop heeft, bruine of blauwe, weet het. En iedereen weet, dat het van kwaad naar erger gaat.

    Onmenselijk om zeggen: maar de sleutel van onze problemen ligt op die plaats, waar net Amerika (met onze hulp) oorlog aan het stoken is. Diep in het Europese achterland prikt men de Russische Beer, tot die zich woedend zal oprichten om terug te slaan.

    Dan zal men opeens rap-rap inzien, dat de Islammerij die we zo gekoesterd hebben, in feite een soort dodelijke kanker is van de pancreas is geweest. Wèg dus het gedoogbeleid, wèg dus de woestijn-pietrol en leve de aardolie uit de Russische steppen….. Daar vriest het dat het kraakt, en heeft men geleerd niet door het ijs te zakken.

    Denkt U ook niet, dat het beterkoop is een ijspiste in Moermask tegen de Poolcirkel te helpen financieren, dan dat te doen in Qatar, aan de rand van de bloedhete woestijn? Maar ja, Lis-a-Bed heeft het voorlopig voor het zeggen!

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!