MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    05-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2666

    *

    Vrijdag 5 juni

    Zon 5u32-21u50

    H Bonifatius

    *

    .

    *

    *

    INLEIDING

    O (buiging) die Mailbox! Zeker niet de schuld van de afzender, maar van de inhoud van weer eens een overweldigende boodschap. En weer kijk ik, als kind op de vlucht in Mei ’40, angstig achterom. Neen, daar hoog in de lucht, zijn dat geen gierzwaluwen, maar de meest gesofistikeerde ‘drones’, zoals die speelgoed vliegdingen thans heten. Neen, op hun buik geen Kruis van Lotharingen deze keer, maar duidelijk zichtbaar op al die buiken, de bloedrode Halve Maan…. Heilige Moeder Maria, prevelt mijn al lang overleden Moeder, duidelijk ontdaan: deze keer zal vluchten niet helpen. Laten we allemaal daar in die droge gracht kruipen, in de hoop dat niemand ons ooit levend zal terugvinden….

    En toen werd ik door een klop op de deur gewekt. Hé, dacht ik, het land van Mussolini is nog zo slecht niet. Pas 8 uur in de morgen, en al 30°….

    Mijn postbus IN begint dus rare kuren te krijgen. En dit zeker niet door de warmte. Bij het lezen van onderstaand bericht moest ik wel 20 keer mijn ogen uitvegen: maar op TV Limburg, ja ja de ‘Gewestelijke’, zag ik net op dat moment een paar bloeddorstige inwijkelingen-schapendoders aan het woord, en toen wist ik dat het geen droom was. Hun ‘godsdienst’ wilde een Offerfeest met veel dode op een verschrikkelijke manier afgemaakte dieren, en daar moesten stromen bloed bij bijkomen, anders was het geen feest. Ook moest de verheven kennis van het doden om te doden aan de jeugd worden voor getoond, en dat wilden ze vooral: het genot om te zien doorgeven hoe ogen breken, en hoe het bloed uit de overgesneden keel gutst. De doodsangst leren ruiken. Echte mannen Moslims weten waarom!

    De Djihad in gans het Westen is dus voorbij. De rest is ‘moitoring’ van de nederlaag van onze Joods-Christelijke Beschaving. Zoalas inze Minister-President Boer Swa doet met het probleem van de ‘transfers’: hij ‘monitort’ dat. Het Socialisme heeft het Christendom er onder gekregen, de Pastoors zetten zich niet meer voort, en nu denkt iedereen daarmee de vriendschap van de pietrolboeren te hebben verworven. Derde keer, goede keer wordt gedacht. Het Communisme heeft Rusland aan de afgrond gebracht, het Socialisme deed hetzelfde met Duitsland, en nu zal dat socialisme, dank zij Het Beest eindelijk zegevieren….

    Het Christelijk geïnspireerde ‘Naastenliefde’ heet nu ‘verboden te discrimineren’ en in die twee synoniemen huist een wereld van verschil.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Om eens over na te denken in het licht van de recente gebeurtenissen.

    De Shoe Bomber was een moslim. De Beltway Snipers waren moslims. De Fort Hood schutter was een moslim. De   ondergoed Bomber was een moslim. De US.S. Cole Bombers waren moslims. De Madrid Trein Bombers waren moslims. De Bali Nightclub Bombers waren moslims De Londense metro Bombers waren moslims. The Moscow Theater Aanvallers waren moslims. De marathon van Boston Bombers waren moslims. De Pan-Am vlucht # 93 Bombers waren moslims. De Air France Entebbe Kapers waren Moslims. De Iraanse ambassade Takeover, was het werk van moslims. De Beiroet Amerikaanse ambassade bommenwerpers waren moslims. De Libische Amerikaanse ambassade aanval werd uitgevoerd door Mosiims. De Buenos Aires zelfmoordterroristen waren moslims. De Israëlische Olympisch Team Aanvallers waren moslims. De Keniaanse VS ambassade Bombers waren moslims. De Saoedische, Khobar torens Bombers waren moslims. De Beiroet Marine Kazerne bommenwerpers waren moslims. De Besian Russische School Aanvallers waren moslims. De eerste World Trade Center Bombers waren moslims. The Bombay en Mumbai India aanvallers waren moslims. De Achille Lauro Cruiseschip Kapers waren moslims. De 11 september 2001 airline Kapers waren moslims. De Oklahoma City beheader was moslim. Moordenaars van de Parijse cartoonisten waren moslim.  (En waarschijnlijk miste ik er nog een paar).

    Bedenk eens:

    boeddhisten leven met hindoes = No Problem. hindoes leven met christenen = No Problem. hindoes leven met Joden = No Problem. christenen die leven met Shintos = No Problem. Shintos leven met Confucianisten = No Problem. Confusians leven met bahá'ís = No Problem. Baha ' woont bij Joden = No Problem. Joden die leven met Atheïsten = No Problem. Atheïsten leven met boeddhisten = No Problem. boeddhisten die leven met Sikhs = No Problem. Sikhs leven met hindoes = No Problem. hindoes leven met bahá'ís = No Problem. bahá'ís leven met christenen = No Problem. Christenen die leven met joden = No Problem. Joden die leven met boeddhisten = No Problem. boeddhisten die leven met Shintos = No Problem

    Shintos leven met Atheïsten = No Problem. Atheïsten leven met Confucianisten = No Problem. Confusians leven met hindoes = No Problem

    moslims leven met hindoes = Probleem. moslims die leven met boeddhisten = Probleem. moslims die leven met christenen = Probleem. moslims die leven met joden = Probleem. moslims die leven met Sikhs = Probleem. moslims die leven met bahá'ís = Probleem. moslims die leven met Shintos = Probleem. moslims die leven met Atheïsten = Probleem

    MOSLIMS LEVEN MET MOSLIMS = BIG probleem, dus dit leidt tot…

    Ze zijn niet gelukkig in Gaza. Ze zijn niet gelukkig in Egypte. Ze zijn niet gelukkig in Libië. Ze zijn niet gelukkig in Marokko. Ze zijn niet gelukkig in Iran. Ze zijn niet gelukkig in Irak

    Ze zijn niet gelukkig in Jemen. Ze zijn niet gelukkig in Afghanistan. Ze zijn niet gelukkig in Pakistan. Ze zijn niet gelukkig in Syrië. Ze zijn niet gelukkig in Libanon. Ze zijn niet gelukkig in Nigeria. Ze zijn niet gelukkig in Kenia. Ze zijn niet gelukkig in Soedan.

    Dus, waar zijn ze gelukkig? Ze zijn gelukkig in Australië. Ze zijn gelukkig in Engeland. Ze zijn gelukkig in België. Ze zijn gelukkig in Frankrijk. Ze zijn gelukkig in Italië. Ze zijn gelukkig in Duitsland. Ze zijn gelukkig in Zweden. Ze zijn gelukkig in de USA & Canada. Ze zijn gelukkig in Noorwegen en India. Ze zijn gelukkig in Nederland.

    Ze zijn gelukkig in bijna elk land dat geen islamitische staat is. En wie nemen ze kwalijk?

    Ze verwijten de landen waar gelukkig zijn!! En ze willen de landen waar ze gelukkig zijn veranderen in landen waar ze niet gelukkig zijn.

    Islamitische Jihad: een islamitische terreurorganisatie. ISIS: een islamitische terreurorganisatie. Al-Qaeda: een islamitische terreurorganisatie. Taliban: een islamitische terreurorganisatie. Hamas: een islamitische terreurorganisatie. Hezbollah: een islamitische terreurorganisatie. Boko Haram: een islamitische terreurorganisatie. Al-Nusra: Een islamitische terreurorganisatie. Abu Sayyaf: een islamitische terreurorganisatie. Al-Badr: een islamitische terreurorganisatie. Moslim Broederschap: een islamitische terreurorganisatie. Lashkar-e-Taiba: een islamitische terreurorganisatie. Palestine Liberation Front: een islamitische terreurorganisatie. Ansaru: een islamitische terreurorganisatie. Jemaah Islamiyah: een islamitische terreurorganisatie.Abdullah Azzam Brigades: een islamitische terreurorganisatie

    EN een heleboel meer !!!!!!!

    Dit is de wereld waarin we leven .... Dit moeten we allemaal tolereren in het kader van “vrijheid van godsdienst”, vrijheid van mening enz....

     

    *

    UITLEIDING

    Het ene heeft wel niets te zien met andere, en toch blinkt door de gloriol dezelfde vergissing door: niets is nog groot genoeg. Vroeger had elke stad een spelersploegje waar kon geshot worden, met uitsluitend, laten we zeggen, Bruggelingen tegen Gentsen Stroppen, en Maneblussers tegen Luikenaars, enz. Ze vochten iedere zondagnamiddag als leeuwen, dronken een goede pint, en waren de maandag allemaal van de eerste tot de laatste gewoon op het werk. Nu is er vier of vijf keer in de week een match die niemand wil missen. Het kost hopen geld en voor de rest is het de buikriem. Nu draait de hele wereld rondjes in de spelers van elke ‘club’. Men ziet er al de kleuren van de regenboog. En geld. Veel geld. Vooral veel geld. Niets anders meer dan geld. Sport? Als dàt nog ‘sport’ is, als de spelers, hoe jonger hoe liever, doodvallen op de grasmat. En dan blijkt er vooral op en rond die grasmat corruptie te bestaan. Van hoog tot laag. Interpol kan de vloedgolf niet meer aan. Zelfs de Paus van de grasmat is afgeblatterd en ontdaan van al zijn lagen roem, en zal die eindigen als een ordinaire crimineel.

    Idem dito met de tweewiel-fanaten. Het is nooit genoeg. Niet in uitrusting, niet in kilometers, niet in ‘premies’.

    Men heeft het voorvaderlijk Geloof tot in de grond afgebroken, om het te vervangen door een Gouden Kalf vastgevezen met vuistdikke bouten op een metersdikke laag van wensdromen. Ons volk is week en gesloten geworden als een vangst verse mosselen opgevist uit de het water van de zee. Zo sluit zich de lege schelp, met wat overblijft van onze ‘Beschaving’ noodgedwongen aan bij de muil van Het Beest om er vermalen te worden.

    En al wie het anders denkt of zegt, is een vuile harteloze racist die zich moedwillig afsluitvoor de ‘verrijking’ uit de lege woestijn. In onze scholen heeft men zelfs ontdekt, dat er mensen zijn met blauwe of bruine ogen, en dat mag niet.

    De simpele waarheid is echter, dat ogen dienen om te kijken, en niet om bekeken te worden…

    *

    In eer en geweten, de volle waarheid, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid.

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!