MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    02-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2661

    *

    De INLEIDING bovenaan, zowel als de UITLEIDING onderaan zijn van de hand van ab.digitalia.it.

    Zoek niet, ik ben een illustere onbekende en zou dat graag, ook uit lijfsbehoud, zo houden. Het elders overgenomen MIDDENSTUK staar er dan weer integraal, omdat ik ‘links’ zo link vind en vooral onbetrouwbaar inzake het archiveren. En juist archiveren ten persoonlijke titel voor de toekomst is zo leuk aan het commentariëren van de politieke actualiteit. Het is zo een beetje als ‘Making Memories’

    Ik jeune mij daarin,

    als ik een liedeke kan dichten

    Ik jeune mij daaran

    als ik dat liedeke kan.  

    *

     

     

    *

    .

    *

    INLEIDING

    Men is er dus aan uit in Parijs: ISIS moet gestopt worden, maar niemand weet hoe.

    Straks staan ze voor onze huizen met de meest wreedaardige moordneigingen, en niemand weet he ze daar weg te houden. Want het Westen, inclusief de Amerikaanse ‘zwijnen’, zijn 100ù of meer voor godsdienstvrijheid.

    Onze Grote Verstanden hebben er alles voor over, om te bewizen dat alleen tolerantie de wereld kan redden. Al weten ze, dat waar er gehakt wordt, dat er spaanders vallen.

    Moh Bama, de Zwarte Ongelukskater in het Pentagon, beziet zijn verken, en ziet dat het àl vel is. Met de dag is hij zekerder van een bevoorrecht plekje in Allahs schoot. Liefst niet met z’n Michèle, wegens er op uit gekeken, maar met 72 van de alle flinkste dagverse maagden waar elke Strijder recht op heeft.

    Geen rijstpap met gouden lepeltjes, maar tastbare goed van poten en oren voorziene wulpse teven. Net zoals in de oertijden, voor de grote Big Bang.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

     

    Mocht U er nog aan twijfelen: U staat op het punt om weeral tussen de lijnen een nieuwe oproep voor de nieuwste Kruistocht gelezen.

     

    *

     

    Eerste ISIS terroristen bereiken grens Gaza met Israël

    *

    Vandaag stonden aan ISIS verbonden terroristen in Gaza voor het eerst aan de grens met Israël, kort voordat ze in een vuurgevecht met Hamas belandden, waaraan ze 48 uur eerder een ultimatum hadden gesteld. Eerder deze week dreigden ze de haven van Eilat aan te vallen. Ondertussen rukt ISIS in Syrië op richting de Turkse grensplaats Azaz. Als die valt, dan krijgen de jihadisten virtueel de controle over de strategisch zeer belangrijke stad Aleppo.

    Nadat de groep ‘Ansar al Dawa al-Islamia’ zijn naam had veranderd in ‘Supporters van de Islamitische Staat van Jeruzalem’ en Hamas een ultimatum had gesteld om tientallen gearresteerde leden vrij te laten, ontstond er vanochtend een vuurgevecht tussen leden van beide terreurbewegingen toen Hamas hen wilde arresteren. Eén tot enkele ISIS terroristen kwamen daarbij om het leven, waaronder de 27 jarige Youssef al-Hatar, plaatselijke ISIS leider (5).

    Al langer zijn er berichten over de aanwezigheid van ISIS/ISIL strijders in Gaza, maar die werden pas deze week bevestigd. Afgelopen zaterdag werd een hoge veiligheidsofficier van Hamas, Sabah Siam, door vijf schutters met ISIS-insignes vermoord. Na de komst van ISIS richtte Hamas in Gaza wegblokkades op.

    Gazastrook binnenkort ‘provincie van ISIS’?

    Op sociale netwerken roept Ansar al Dawa al-Islamia alle bewoners van Gaza op om het ‘ketterse regime van Hamas’ de rug toe te keren, en niet langer met hen samen te werken. Ook zou de groep al op korte termijn de Gazastrook tot een provincie van ISIS willen uitroepen. Tevens werd de verantwoordelijkheid opgeëist voor een serie bomaanslagen die in mei bij het hoofdkwartier van Hamas werden gepleegd.

    ISIS in de Sinaï dreigde op 28 mei om in samenwerking met ISIS-Gaza de Israëlische havenstad Eilat aan te vallen en de Gazastrook over te nemen. Ondertussen startte het Israëlische leger de grootschalige oefening ‘Keerpunt 2015’, gericht op het tegengaan van islamistische invallen vanuit de Gazastrook. (1)

    ISIS in Syrië aan winnende hand

    In Syrië lijdt het regeringsleger van president Assad de afgelopen tijd zware verliezen. ISIS opende een nieuw front dat de terroristen dicht bij de Turkse grensstad Azaz heeft gebracht. De grensovergang hier is de belangrijkste levensader voor de rebellen in Aleppo; als deze valt, dan krijgen de jihadisten feitelijk de controle over het strategisch zeer belangrijke –en deels in puin geschoten- Aleppo.

     

    Frankrijk: ‘Arabische landen moeten zelf troepen inzetten’

    In Parijs komen vandaag zo’n 20 ministers uit het Westen en het Midden Oosten bij elkaar om te overleggen hoe het Iraakse leger, dat onlangs Palmyra en Ramadi aan ISIS verloor, kan worden geholpen. Luchtaanvallen blijken ISIS niet te hebben gestopt, maar het Westen denkt met uitzondering van de Britten nog niet aan de inzet van grondtroepen. De Franse minister van Buitenlandse Zaken Laurent Fabius wil dat de Soenitische Arabische landen zelf soldaten inzetten om ISIS te bestrijden.

    In VS getrainde ISIS commandant dreigt Amerika aan te vallen

    Kolonel Gulmurod Khalimov, een voormalige politiecommandant uit Tadzjikistan die naar ISIS is overgelopen, zegt in een video in de VS te zijn getraind in anti-terreuroperaties, een feit dat door de overheid werd bevestigd. ‘Luister, Amerikaanse zwijnen: Ik ben drie keer in Amerika geweest. Ik zag hoe jullie soldaten trainden op het doden van moslims, op het omsingelen en aanvallen, om de islam en moslims uit te roeien.’

    Daar voegde hij dreigend aan toe: ‘Als Allah het wil zullen wij jullie steden vinden, in jullie huizen komen en jullie vermoorden.’ (4)

    ‘ISIS beging in 5 maanden minstens 5 miljoen misdaden tegen mensen’

    De Iraakse mensenrechtenorganisatie IHCHR schat dat ISIS in slecht 5 maanden tijd minstens 5 miljoen misdaden tegen de mensenrechten heeft begaan, inclusief het massaal vermoorden van vrouwen, kinderen en gehandicapten. Sommige misdaden worden als ‘genocide’ gekenmerkt. ISIS zou zo’n 22.000 mensen geprobeerd hebben te vermoorden. Minimaal 8000 kwamen daadwerkelijk om het leven, nog eens 15000 raakten gewond. De jihadisten richten zich speciaal op christenen, Yazedi’s en andere religieuze minderheden. (6)


    Xander

    (1) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) DEBKA
    (4) YouTube / CNN (via Shoebat)
    (5) Ynet News
    (6) Shoebat

    *

    *

    UITLEIDING

    Ja, ’t zijn droeve tijden als het oorlog wordt

    Als men mensen slacht lijk dieren,

    Als het mensenbloed bij beken stroomt….

    *

    Het moeten zo wat de eerste dagen na Mei ’40 zijn geweest toen ondergetekende als peuter alle moeders tranen met tuiten deed schreien toen hij dat gedicht (zie Jantje en de Pruimenboom) mocht voordragen op het podium in de meisjesschool. Mijn eerste openbaar optreden, omdat, volgens Meester, ik als enige het gedicht helemaal van buiten ken de. De beste van de klas van vier, stel U voor!

    Dat ‘bloed dat bij beken stroomde’, dat wisten de moeders maar al te goed, want daar in de Frontstreek, hadden de moeders de verschrikkingen van Den Groten Oorlog nog allemaal fris in de geest.

    Op leeftijd gekomen, is dat alles een bijna vergeten herinnering, buiten de regels van een kinderversje. En nu is het weer zover.

    Nu is het inderdaad geen oorlog meer tussen buurlanden, maar oorlog over gans de wereld. Gewoon omdat men de Tekenen des Tijds niet heeft willen zien. Toen het Beest nog een onaanzienlijk klein diertje was, heeft men het overal binnen gelaten. Men heeft het gevoed en aan zijn hart gedrukt, in de mening dat beesten ook een hart hadden.

    In Bruxellabad wil een criminele drugdealster uit ‘Rechtbakfobie’ niet voor de Rechter komen. Ze krijgt ‘een 2de kans in September’…. Tekenend voor de pamperpolitiek in dit apenland. Het mens is waarschijnlijk een Niefanier’ en dus moet de Rechter verduldig zijn….

    Tot al die Niefaniers op een bepaalde dag zich zullen kenbaar maken, op een niet verkeerd te begrijpen manier, als Deelnemers aan de Heilige Oorlog, de Djihad ten voordele v an hun ‘godsdienst’.

    Het is al 1600 jaar op dezelfde manier gegaan: er is maar één Islam en die is deze uit het kinderversje hier bovenaan. Al de rest is kinderpraat. Of liever: praat tegen de vaak, omdat wij op tijd zouden willoos zijn.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    03-06-2015
    De oorlog van de islam
    Voor wie het nog niet door had: IS(IS) is wel degelijk dé oorlog van de islam tegen het Westen, kortom, tegen alles wat niet tot de islam behoort. Wereldwijd. En die oorlog, die is volop bezig. Alleen horen wij hier nog niet het kanonnen gebulder of dat van explosieven. Maar dat komt. Daar moet niets anders achter gezocht worden, het is al lang geen lokale strijd meer, het is zich geleidelijk aan als een kankergezwel aan het uitbreiden over de hele wereld. Kwaadaardige metastasen. En iedereen weet wat heel belangrijk is bij het uitbreken van een kanker, en dat is er zo vlug mogelijk bij zijn om metastasen te beletten en de tumor in een vroeg stadium uit te roeien. Dat is nu net wat de Westerse wereld verzuimd om te doen. Ze zien wat er gebeurt, maar ze doen niets ten gronde. Ik denk dat dit enkel ligt aan het feit dat al de politieke kiekens bij ons in het Westen blijven veronderstellen dat IS(SIS) nog altijd een lokaal fenomeen is, en dat ook zal blijven. Waarbij zij zich met hun paardenbril op vastklampen aan de idee dat er een soort gematigde islam zou bestaan. Eentje in alle peins en vree, dat zij zouden kunnen controleren. Een ronduit misdadige houding, naar binnenkort onverkort zal blijken. Hele legers van IS(IS) zijn intussen met goedkeuring van deze grote politieke lichten al binnen onze gemeenschap aanwezig. Het is nu nog enkel wachten op de start van de grote slachtpartijen. En dan kan de grote pret ook bij ons van start gaan.

    03-06-2015, 13:32 geschreven door Geronimo


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!