MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    21-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2637

    *

    Donderdag 21 mei

    Zon 5u46-21u33

    H Konstantijn de Grote

    *

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Constantijn_de_Grote voor de meer wetenschappelijke benadering van wat ondergetekende schrijft.

    *

    Naamdag van Imperator Konstantijn de Grote, die via Het Edict van Milaan (321) een einde stelde aan de Christenvervolging in heel het Romeinse Rijk. Huh bouwde een nieuwe hoofdstad, op het kruispunt van de wegen die als een levensader doorheen het centrum liep van het Romeinse Rijk en Oost met West, Noord met Zuid verbond. Deze plaats is ons bekend als Constantinopel, de Stad van Contantijn. Vanaf dan was Rome alleen nog de Hoofdstad van het West Romeinse Rijk. Tot in 1453, op 29 Mei, deze in handen viel van de barbaarse Turken, van kop tot teen ‘gemoslimiseerd’ werd en verder als Istambul door het leven moest. De Basiliek van de Heilige Wijsheid werd de grootste moskeet ter wereld. Het Oost Romeinse Rijk, voor wat er nog van overschoot, ging voortaan door het leven als Het Byzantijnse Rijk, en de Christenen aldaar werden Orthodoksen genoemd, getrouw aan de Oude Ritus.

    Resultaat: de Christenheid onthoofd (toen al!), en hoogmoedig geworden door deze overwinning, is aan de Verovering van het Westen en de gehele wereld geen einde meer gekomen. Dank zij de ‘globalisatie’ en het communistisch-socialistische ideeëngoed, is sedert WO II de ontkerkelijking, de vernietiging van onze Beschaving in een versneld tempo geraakt.µ

    Als daar niet spoedig verandering in komt, liggen wij straks allemaal met ons hoofd als aardwormen tegen de grond geplakt, met de kont omhoog, het erbarmen van Allah, het spookbeeld van de Almachtige door een demente woestijnrover uit zijn duim gezogen af te smeken.

    Militair kan het Westen voorlopig dan nog wel de sterkste zijn, maar ten eerste is de vijand reeds overvloedig ‘binnen de poorte’, en secundo, er zijn veel te veel collaborateurs in beeld, die niet beter vragen

    dan verder te leven als slaven.

    Het zij zo.

    *

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/persberichten/2439 .

     

    *

    Over "de bestrijding van gewelddadige radicalisering"

    *

    De Voorstellen van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen betreffende "de bestrijding van gewelddadige radicalisering" steken vuur aan de lont in plaats van de brand te blussen

    Chris Janssens: “De ‘partijen van de diversiteit’ N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen zijn elke voeling met de werkelijkheid kwijt. Samenleving heeft geen nood aan méér, maar aan minder islam.”

    Het Vlaams Belang nam deze namiddag zeer laattijdig kennis van het zogenaamd ‘kamerbrede’ voorstel van resolutie van N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen betreffende ‘de bestrijding van de gewelddadige radicalisering’ dat vandaag aan de pers werd voorgesteld.

    Vlaams Belang-fractievoorzitter Chris Janssens is vernietigend voor de resolutie: “Voor het Vlaams Belang is het duidelijk dat deze resolutie er niet in het minst in slaagt nog maar een aanzet te bieden tot een effectieve aanpak van de problematiek van het islamextremisme. In de beste marxistische traditie wordt de ganse problematiek van het islamextremisme herleid tot een sociale kwestie, waarbij de indruk wordt gewekt dat jongeren extremistische moslims worden omdat ze onvoldoende kansen krijgen in onze samenleving en de islam onvoldoende aanvaard wordt.”

     

    Op geen enkele manier durft de resolutie inderdaad enige kritische beschouwing te formuleren bij de islam, waarvan de voorschriften (bevat in de ‘sharia’) nochtans haaks staan op de beginselen van onze democratische rechtsstaat. Meer nog: de islam an sich wordt inzake de gewelddadige radicalisering zelfs vrijgepleit van alle schuld voor de problematiek van het wassende moslimextremisme en de islamitisch geïnspireerde aanslagen. “Het probleem is niet de islam, maar de manier waarop sommigen religie misbruiken om de waarden en grondbeginselen van de Europese beschaving radicaal te verwerpen”, stelt de resolutie op pagina 1.

    De centrale boodschap van de resolutie is dat onze samenleving zich meer moet openstellen voor de islam. De resolutie bepleit dan ook de erkenning en betoelaging van nóg meer moskeeën, de invoering van “een kwalitatieve imam-opleiding” in Vlaanderen, duurzame contacten met imams als zogenaamde vertegenwoordigers van islamitische minderheden en meer moskeebezoeken in het onderwijs.

     

    Helemaal gek wordt het wanneer er in de resolutie ook onomwonden voor gepleit wordt om de mediaberichtgeving rond thema’s die verband houden met de islam te manipuleren. Klassieke media moeten volgens N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen “doordacht omgaan met beelden over terrorisme en zorg dragen voor een juiste terminologie en beeldvorming”. De VRT moet ook “ambitieuze doelstellingen op tafel leggen over een grotere aanwezigheid van etnisch-culturele diversiteit op tv” en de openbare omroep moet ook zoeken naar “personen die op basis van de studie van de islam, kennis van de Koran, ervaring en geloofwaardigheid in de media een positief verhaal kunnen brengen”.

     

    Chris Janssens: “N-VA, CD&V, Open VLD, SP.a en Groen zijn duidelijk elke voeling met de werkelijkheid kwijt. Onze samenleving heeft voor het Vlaams Belang geen nood aan méér, maar aan minder islam. De resolutie van de pleitbezorgers van de diversiteit zet alleen maar de deur open voor verdere islamisering en steekt dus het vuur aan de lont in plaats van de brand te blussen. Het Vlaams Belang zal een eigen voorstel van resolutie indienen in het Vlaams Parlement met als krachtlijnen dat er meer controle moet komen op en minder geld moet vloeien naar de islamitische structuren in ons land. Het Vlaams Belang wil ook naar Oostenrijks voorbeeld een verbod op buitenlandse financiering van in ons land gevestigde moslimorganisaties en moskeeën.”

    Wim Van Osselaer

    Persverantwoordelijke fractie Vlaams parlement

    *

    *

     

    Had de titel van dit ‘manifest’ niet eerder moeten luiden; ‘De Bestrijding van de Gewelddadige Islamisering? Dat zou toch een wereld van verschil hebben uitgemaakt, en tenminste rechtzinnig hebben geklonken! Maar ‘Rechtzinnig’ en ‘Taqiyya’ zijn nu eenmaal begrippen die tegenover elkaar staan als water en vuur….

    *

    Natuurlijk werd het Vlaams Belang geweerd bij deze bespreking van alle kleurloze kleurpartijen, de BDWërs op kop. Slaven in spe hebben zich dan ook als dusdanig te gedragen! Zo verwerven die misschien in het Hiernamaals elk hun deel per persoon van die 72 dagverse maagden ….

     

    Deze partij ziet, weet en roept dat er in de straat een uitslaande brand is, maar de Grote Verstanden hebben schrik hun potentiële kiezers die ze het land binnen gesmokkeld hebben, te mishagen. Dus vegen ze rap de stoep van het huis dat in brand staat…

    Dit is zelfs geen hypocrisie meer, geen bedekte medeplichtigheid, maar regelrecht mededàderschap. Zij erkennen dus duidelijk hun onmacht tegenover het oprukkend fanatisme dat alleen de bedoeling heeft zich meester te maken van onze rijke gewesten. Om er, na de vernieling van het laatste Kruis, overal de Halve Maan te planten.

    Zij vegen niet alleen met een schijnheilig gezicht de stoep van het in lichterlaaie staand huis, ze beweren zelf de brandweer te vervangen, door te blussen met benzine.

    Afspraak voor de afrekening in de stemhokjes!!!

    *

    Kijk, bij de bestrijding (1) van om het even welke misdaad (2) treedt een verstandige bestrijder (3) op met adequate middelen (4). Ver van de brandhaard aan de symptomen proberen te werken, is zinloos. Tenzij dat de medeplichtigheid de dekmantel is voor dit zinloos optreden.

     

    Ik verklaar mij nader.

     

    (1)     Bij de bestrijding…. Kan iemand het zich voorstellen dat de aanvallende godsdienstfanaten ooit met gewone militaire of zelfs met hemelse middelen kunnen gekalmeerd worden? Wie dat gelooft, leeft in de verwachting van hun overwinning. Een overwinning, die altijd voort bijlange ‘de laatste’ nog niet zal blijken te zijn.

    (2)     Om het even welke misdaad: deze en ook alle voorgaande of nog te verwerken ‘opstanden’, zijn altijd gericht tegen het bestaande Gezag, of dit nu van dezelfde of van lichtjes andere strekking is. Het Westen is daar zelfs de eerste en de grootste schuldige aan, door met alle middelen, voor zeer precieze eigen belangen, het vuur aan de lont te steken. Sadam Houssein (Irak), Khadafi (Libië) en Mali zijn daar de recentste typevoorbeelden van, met als leidende slechte geesten: Bush, Tony Blair, Fr. Hollande. Gevolg: het fabeltje van de veel belovende Arabische Lente, de democratisering, hing in de lucht…

    (3)     Een verstandige bestrijder: wie, buiten wat muilentrekkers klaplopers, de namen weet van diergelijke luyden, mag die altijd mededelen. Onze F16’s ‘doen goed werk’, maar aarde aan de dijk? De EU-coalitie? De USA Starfighters? Vooral geen grondtroepen, en vooral geen essentieel verzet tegen de moordende, plunderende en verkrachtende ongeregelde roversbenden. Heel de misdadige achterban kijkt toe, en vecht, in gedachten, deze strijd mee.

    (4)     De misdaad met adequate middelen bestrijden: dat kan heel eenvoudig niet, nn niet, gisteren niet en morgen niet, want er staan veel te veel geheime particuliere belangen op het spel. Landingsrechten (Turkije), spionage mogelijkheden, coalities met oneindige vertakkingen, enz. Er mogen in geen geval maskers vallen!

    Dat zou pas kunnen, als de ‘onrust’ dermate groeit, dat een Derde Wereldbrand algemeen als enige uitkomst wordt gezien. Dan gaat het over alles of niets, er op of er onder, waar de Natie met de langste adem zal altijd aan het langste eind trekken.

    Russische Roulette dus, met de Globe als voetbal. Waar hebben we dat nog gezien?

    Het staat als een paal boven water, dat er deze keer geen miljoenen doden zullen zijn, maar miljarden.

    Dàt is, waar de ‘Bestrijding van de Gewelddadige Radicalisering Islamisering had moeten over gaan.

    Een gastmoeder die en gewetenloos gerechtskind toegewezen heeft gekregen, blijft de situatie toch ook geen meester, door die kwast altijd maar meer toe te geven?

    Er is een lijn die geen enkele samenleving straffeloos kan laten overschrijden: de lijn van het Algemeen Belang van de Vlaamse mens, boven de zinloze nukken van een groepje fantasten, die van ons land een tweede vaderland van hen alleen willen maken.

    Als de laatste Vlaming zal gestorven zijn, zal op de laatste kerktoren, dan het Kruis ook vervangen worden door de Halve Maan?

    Met de idee dat het moorden dan zal kunnen ophouden? Mis Poes! Dan beginnen ze het onder elkaar toe te passen!

    *

    op een eeuwig zwijgen en door niemand voort te vertellen.

    (Get) Digitalia

    *

     

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    21-05-2015
    Er is maar een oplossing
    voor dat gigantisch islam probleem en dat is "correct" stemmen voor PVV, VB, FN, enz. zodat ze de meerderheid halen in heel Europa dan onderling afspreken wat er moet gebeuren, dus niet via die EU misdaadorganisatie maar onderling.

    21-05-2015, 22:04 geschreven door Jean


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!