MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    12-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2611

    *

    Dinsdag 12 mei 2015

    Bloeimaand

    Zon 5u46-21u20

    H Pancraas, ijsheilige

    Meike, meike, ’k zal je pakken’, zei de duivel en hij verleidde Pancraas.
    Tot vriezen helaas

    *

    11 Mei 1940: Het fort van Eben-Emaal, de trots van elke rechte gehaarde (!) Coburger in die tijd, viel in minder dan een paar minuten in handen van de Duitsers, die boven op de on-inneembare versterking landden met zweefvliegers. Daar hadden de Generaals van de Sire der Sex & Coburg-Gotha’s, een verarmd adellijk Duits Geslacht, niet op gerekend. Die stoute Duitsers toch! Zo lelijk huishouden omdat ze La Ville Lumière wilden gaan innemen!

    Wat meer is – maar dat verzwijgt zelfs Wikipedia – hadden Duitse ingenieurs, als specialisten in de materie, de oorspronkelijke bouwplannen getekend. Verder werden de werken uitgevoerd ‘op zijn boers’, dwz dat er gezaaid werd ‘naar de zak’. Geldgebrek, een oude Coburgse Ziekte. En waarschijnlijk, net als nu, wegens allerlei pietluttige regeltjes, en het nodige ‘Verzet’ van de Socialisten, die zelfs tot nà de nederlaag van 28 Mei, de politiek huldigden van ‘Het Gebroken Geweer’, in het teken van het Internationaal Pacifisme.

    Ha ja! De Belgische Arbeider mocht in geen geval terugschieten naar de Duitse arbeiders van Adolf Hitler, die het land wilden binnenvallen…. Deze houding steekt wel enigszins schril af tegen de leden van het VNV, die wèl in de voorste gleden streden tijdens de 18-Daagse Veldtocht. Maar wel was het kot te klein, toen de Duitsers, na de ‘Wapenstilstand’, hun Vlaamse krijgsgevangenen totaal onverwacht zo maar vrijlieten. Proef als taal-examen aan aan de poort: het Onze Vader in het Nederlands opzeggen. En wat hebben vele Francofonen toen bij ‘ces Boches du Nord’, de Vlamingen dus, snel dat gebed willen leren!

    Maar ja, men blijft maar herhalen, zelfs door de mond van BDW in eigen persoon, dat de Vlamingen toen zonder de minste nuance, ‘onvergefelijk fout’ zijn geweest. Zelfs met terugwerkende kracht tot die dagen wil men alle overtuigde rechtlijnige Vlamingen achter de prikkeldraad van het ‘cordon sanitaire’ houden. Nogal wiedes, want zodra die aan de macht zouden zijn, zouden ‘de slechten’ wel eens aan de overkant kunnen gevonden worden. Daar waar ze historisch thuishoren.

    .

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebroken_geweer

    *

     

    *

    .

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2335969

    *

    Overstromingsgevaar van de Dender nog altijd niet aangepakt

    ma 11/05/2015 - 13:00 Luc Pauwels, Denny Baert

    *

    Ruim vier jaar na de grote overstromingen waarbij in Vlaanderen zo’n 2.000 gebouwen onder water liepen, is in het zwaar getroffen Dendergebied nog altijd geen enkele van de verouderde stuwen en sluizen aangepakt. Terwijl langs Vlaamse kant de plannen in de administratieve molen blijven hangen, heeft Wallonië de afgelopen jaren wel zijn huiswerk gemaakt.

    het volledige verhaal

    Na de overstromingen van 2011 had toenmalig minister van Openbare Werken Hilde Crevits (CD&V) beloofd de stuwen en sluizen op de Dender, in Geraardsbergen en Aalst tegen 2012 te moderniseren. Maar sindsdien is er langs Vlaamse kant niet één van de zeven installaties aangepakt. Zes van die complexen dateren nog uit de jaren 1860 en voldoen helemaal niet meer.

    Langs Waalse kant heeft men er afgelopen jaren wel werk gemaakt om de installaties te updaten: van de 5 stuwen- en sluizencomplexen zijn er 3 aangepast en volgend jaar zullen ze allemaal aan de hedendaagse normen voldoen.

    Vergunningen

    In Vlaanderen blijven de plannen voor intussen vastzitten door oeverloze procedureslagen. eerst moet er een milieueffectenrapport worden opgemaakt en daarna moet er een bouw- én een milieuvergunning worden afgeleverd, waartegen telkens geprocedeerd kan worden.

    In Wallonië heeft men dit alles in één vergunning gebundeld, met een korte doorlooptijd van 6 maanden. Daardoor kunnen de Walen hun waterwerkzaamheden in amper 2,5 jaar realiseren.

    Helaas zal de modernisering van de Waalse stuwen nog weinig opleveren bij overstromingsgevaar, want waterbouwkundig is het logischer om eerste de stuwen in de benedenloop van een rivier aan te pakken. Door de moderne stuwen in Wallonië kan het water in theorie sneller worden afgevoerd. Maar dit zal in de praktijk niet het geval zijn, omdat de Vlaamse stuwen dat water niet kunnen slikken.

    Regenrivier

    De Dender is 65 kilometer lang en ontspring in Wallonië, bij Aat door de samenvloeiing van de Oostelijk en de Westelijke Dender. Het meeste water in de Dender is evenwel niet afkomstig uit de twee bronnen, maar uit de regen die in het bekken naar de rivier stroomt.

    Doordat het een typische regenrivier is, is het belangrijk dat het water goed kan wegvloeien. Dat dit bij overvloedige regen niet het geval is, werd in 2011 bewezen door grote overstromingen in de omgeving van Geraardsbergen.

    Gewestelijke bevoegdheid

    Eén derde van het Denderbekken ligt in de Waalse provincie Henegouwen, twee derde in de Oost-Vlaanderen, waar de rivier ter hoogte van Dendermonde uitmondt in de Schelde. Op de stroom staan dertien stuwen- en sluizencomplexen om de waterafvoer te regelen: vijf langs Waalse kant en acht langs Vlaamse kant.

    Door de zesde staatshervorming in 2011 is het onderhoud van rivieren niet langer een federale bevoegdheid en zijn Vlaanderen en Wallonië dus elk verantwoordelijk voor de installaties op hun grondgebied.

    *

     

    .

    Coburgia, het land dat ooit wel eens, in de tijd dat de uilen nog spraken, als O Edel Land der Belgen werd bezongen, valt steeds meer en meer in stukken vaneen. Wat in 1830 bedoeld werd als Succursale de La Ville Lulmière, heeft zijn tijd gehad.

    In Coburgia dus, het land waar méér dan + 6 mio Vlamingen al bijna 200 jaar met de ene hand de les worden gespeld, terwijl ze met de andere hand onderwijl door +3 mio Francofonen worden kaal geplukt, zijn eindelijk de Rode Manitoe’s met hun Groene Dwergen sinds 25 Mei 2014 aan kant en bij het grof schadelijk huisvuil gezet. Waar ze, zoals een beetje overal in het Post-Communistische Europa, zijn blijven zitten mokken. En onderling elkaar afmaken.

    Neemt niet weg, dat de 6de Staatshervorming (want hierover gaat het: zij de lusten en wij de lasten), ondertussen nog een ferme pak lasten heeft bijgevoegd, bij de reeds gekende 16 à 18 miljard Euro per jaar die van Vlaanderen dievelings naar Wallo/brux wordt overgeheveld. Een bedrag dat trouwens nooit serieus ergens werd betwist. Die 6de Staatshervorming was het knutselwerk van alle voorgaande kleurloze kleurpartijen samen, uitgenomen de Vlaamse…. Het resultaat is dan ook wraakroepend.

    In Vlaanderen gelden, naast en boven de ontembare financiële wetmatigheden, de vele genoegdoeningen die in de Gestemde Lichamen, hoofdzakelijk bemand en bevrouwd door Rood-Groene kikkers, rigoureus gedicteerde regeltjes die rigoureus moeten opgevolgd worden. Al die ontelbaar vele ‘milieu regeltjes’ waar de Francofonen bij hen rigoureus en met klank hun gilet aan vegen….Wij betalen, en zij draaien….

    Vlaanderen geraakt dus niet waterziek-vrij, wegens gebrek aan een sterk gezag, aan geld en aan een teveel aan schoonmoederlijke bevliegingen van de milieulobby. Precies het tegenovergestelde van wat de Francofonen wèl van genieten: een overvloed aan (Vlaams) geld en lak aan oude Coburger milieu regeltjes…..

    *

    ‘Ruimtelijke Ordening’ in Vlaanderen staat al vee jaren gelijk aan vernietigen van wat onze voorouders eeuwen lang voor hebben gevochten: landbouwgrond, eerste noodzaak voor het leven zelf, winnen op de Zee.

    De Roze-Rode kleurloze kleurpartijen hebben jaar na jaar na jaar onze boeren het leven onmogelijk gemaakt, om de ontstane leegte op te vullen door invoer uit de cowboylanden of andere verre streken. Dat kweekte hier wel werklozen, maar deed het geld (en de percentjes) stromen. Hier werd de voedingsindustrie met de meest stiefmoederlijke voorschriftjes beknibbeld, maar in de havens kwamen hele scheepsladingen aan, volgestouwd met bijna rottend materiaal, dat via een magische toverformule ‘Nihil Obstart’ werd verklaard. Alles OK, want het kwam van elders. Maar o wee voor de kortwoner te lande, die nog zelf in de gauwte een kieken of een konijntje durfde te slachten.

    Is ongeveer hetzelfde als onder de Duitse Bezetting: ‘Verboten” – “Es wird geschiosen”….

    Onze goede landbouwgrond werd zelfs op veel plaatsen ‘terug gegeven aan de natuur’. Zodat zich daar ongestoord kikkers en padden konden vermenigvuldigen. Of dat de trekvogels daar konden doodvallen van de vogelpest. Hovingen, hofsteden, boerderijen, werden tot luxueuze burchten verbouwd voor wie Slinks sprak, maar Rechts geld verdiende. ‘Gewestplannen’ veranderden om de haverklap van kleur, al aar gelang de tijdelijke “coalities’ in de Besturen. Wat alles bijeen gerekend, van Vlaanderen het lelijkste land ter wereld heeft gemaakt. Met een ‘kustlijn’, waar na 30-40 jaar de flatgebouwen als zandkastelen ineenzakken. Met wegen, groot en klein, vol stilstaand verkeer. Waarop om de 100 meter flitspalen met reuzenboetes staan. Waarvan +80% bestemd is voor Wallo/Brux, waar er zo goed als geen van die dingen zijn….

    Vlaanderen, O welig Huis mijns Vaders, waar de dagen trager waren….

    Maar buiten deze kleine tekortkomingen, vallen er over Vlaanderen alleen positieve zaken te melden. Iets wat dan ook veelvuldig gebeurt. In de verkiezingstijd….

    Post Scriptum.

    Zoals U hebt kunnen vaststellen, heeft het Vlaams Belang nog voor vele jaren brood op de plank…

    (Get) Digitalia

    *

    Dan mocht de Beiaard spelen

    van al uw torentransen,

    dan mocht de grijsheid kwelen,

    [dan mocht de jonkheid dansen.] (bis)

    Dan schiept gij opgetogen

    tot prinsen, Vlaamse steden,

    die onder zegeboden

    [op zegewagens reden.] (bis)

    Dan liet gij uw rondelen

    en kanten gevels glanzen,

    dan hieldt gij landjuwelen,

    [dan vlocht gij lauwerkransen.] (bis)

    Dan spreidet gij voor d'ogen

    uw vrijheid, kunst en zeden,

    op allen mocht gij bogen,

    [om allen werdt g'aanbeden!] (bis)

     

     

    ******

     
















    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!