MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2610

    *

    .

    *

    Het einde van Coburgia:

    .

    Het eerste en het laatste programmapunt

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    http://www.vlaamsbelang.org/files/20150510_dezondag_barbarapas.pdf

    http://dezondag.streekkrant.be/

    .

    *

    BARBARA PAS OVER DE VERNIEUWINGSOPERATIE VAN VLAAMS BELANG

    *

    “Het dieptepunt is bereikt”

    Barbara Pas is één van de gezichten die het vernieuwde Vlaams Belang gestalte moet geven. De 34-jarige Oost-Vlaamse is fractieleider in het federaal parlement, waar ze al acht jaar zetelt. “Een uitspraak over de verbruining zal je van mij niet hore

    U bent handelsingenieur van opleiding. Waarom hebt u voor de politiek gekozen?

    Dat was niet het oorspronkelijke plan (lacht). Ik wou verder studeren, Rechten. Maar ik raakte gefascineerd door een vacature van toen nog Vlaams Blok. Dat was vlak voor de veroordeling in 2004. Mijn broer, cartoonist Fré, werkte al voor de partij. Hij heeft me overtuigd van de goede werksfeer. Ik heb gesolliciteerd, en voilà.

    Waarom kiest iemand voor een partij die veroordeeld wordt voor racisme?

    Dat proces was één van de voornaamste redenen. Je kan het mijn rechtvaardigheidsgevoel noemen. Ik vond het absoluut niet kunnen dat een partij

    uitgesloten werd. Men heeft vijf wetswijzigingen   en   een   grondwetswijziging doorgevoerd om het Vlaams Blok te veroordelen, tja. Dat proces ging

    niet over racisme, het systeem had gewoon schrik van ons. Was ons eerste doel niet België kapot krijgen, dan zou dat proces er nooit gekomen zijn. Ik wilde niet langer aan de kant blijven staan. De partij lag mij ook inhoudelijk, ik stemde er voordien al voor. Het klinkt misschien niet sexy, maar ik was als tiener al bezig met de communautaire problemen. Ik ben Vlaamsgezind

    opgevoed, vandaar. Al waren wij thuis niet met partijpolitiek bezig.

    Filip Dewinter tweette onlangs dat racist een eretitel geworden is. Vindt u dat ook?

    Zijn   uitleg   achteraf   was   juist.   Het woord racisme is uitgehold. Iedereen die ook maar wat kritiek durft te hebben op de multicultuur, wordt racist genoemd. Ik zou het alleen niet zo geformuleerd hebben. Dit kan verkeerd geïnterpreteerd   worden.   Racisme   is een misdrijf waar ik nooit aan gelinkt wil worden.

    Kristof Calvo (Groen) noemde u een jaar geleden op televisie een racist.

    En ik heb meteen klacht ingediend. De uitspraak moet nog volgen.

    Hebt u Dewinter teruggefloten?

    Hij weet hoe wij hierover denken. Zijn stijl is niet de mijne. Filip provoceert graag. Al snap ik zijn redenering wel. Als je niet provoceert, krijg je geen aandacht. Maar je loopt wel het risico dat enkel de provocatie blijft hangen, en niet wat je ermee bedoelt. Dat wil ik vermijden. Een uitspraak over de verbruining zal je van mij niet horen. Ik viseer geen mensen.

    Is Dewinter zo geen rem op de vernieuwing van de partij?

    Filip heeft bijzonder veel verdiensten. We gaan hem zeker niet uit de partij zetten, als je dat bedoelt. Laat hem zijn ding maar doen in het parlement. Het zou trouwens dom zijn geen beroep te doen op de ervaring van mensen als Filip en Gerolf (Annemans, red). Maar aan het roer staat nu een nieuwe, jonge garde. En iedereen moet mee in de richting die wij uitstippelen.

    Wie is uw politieke voorbeeld?

    (snel) Pim Fortuyn. Hij is het symbool van de vrije meningsuiting. Ik vond hem ook zeer charismatisch. Zijn dood heeft veel indruk op mij gemaakt.

    Hoe zou u zichzelf omschrijven? Als een conservatief?

    (denkt na) Als conservatief betekent dat je wil behouden wat goed is, dan ben ik dat zeker. Ik hecht veel belang aan tradities, normen en waarden. De gelijkwaardigheid van man en vrouw en de scheiding tussen kerk en staat bijvoorbeeld. Ik vind ook de christelijke tradities veel moois hebben, al ben ik geen praktiserend gelovige. Het kan toch niet dat er op de markt van Antwerpen   geen   kerststal   komt   of   dat kruisbeelden uit de rechtbanken verdwijnen omdat dat mensen tegen de borst zou stoten. Wij zouden veel trotser moeten zijn op onze tradities. Anderzijds wil ik wel het einde van België en de oprichting van een Vlaamse republiek. Dat is dan weer zeer progressief. Het is moeilijk een etiket op mezelf te kleven.

    Heeft Vlaams Belang zijn dieptepunt bereikt?

    Daar ben ik van overtuigd. De regeringspartijen maken het ons ook niet moeilijk. Het   is   ongelooflijk   welke bocht N-VA aan het maken is. Vóór de verkiezingen was Vlaamse autonomie een   voorwaarde   voor   sociaaleconomisch herstel, nu willen ze eerst sociaaleconomisch orde op zaken zetten vooraleer aan meer autonomie te denken. Ik denk dat veel mensen teleurgesteld zijn. Zij zullen nu wel inzien dat N-VA geen alternatief is voor onze partij.

    Hoe ziet u de partijvernieuwing?

    Ik zal Karel Dillen citeren: ‘Wij mogen geen partij zijn zoals de kleurpartijen. Wij moeten bewijzen dat een partij niet   noodzakelijk   een   bende   tafelspringers, arrivisten, mandaatwellustelingen en regeergeilen hoeft te zijn.’ Dat zei hij in 1977 en diezelfde ambitie moeten we ook vandaag hebben. Of zoals Joris Van Hauthem altijd zei:

    Vlaams Belang moet een ijsbreker zijn. Wij moeten taboes op de agenda plaatsen.

    Legt u zich dan neer bij de rol van eeuwige oppositiepartij?

    Ik hoef mijn programmapunten niet zelf uit te voeren, als ze maar uitgevoerd worden.

    Dat maakt u mij niet wijs.

    Kijk, ik ben ervan overtuigd dat wij perfect zouden kunnen besturen op gemeentelijk en Vlaams niveau, maar zolang het cordon sanitaire bestaat, lukt dat niet. Dat is een grote handicap voor ons. Ik kan alleen maar hopen dat de andere partijen daarvan afstappen, nu een   nieuwe   garde   de   partijleiding overneemt. Federaal zouden we niet

    kunnen regeren, of het zou moeten zijn om de boedelscheiding te regelen. Wij zijn N-VA niet. Wij sluiten geen compromissen op onze belangrijkste punten.

    Waar zit het vernieuwende in uw verhaal?

    Onze   kernthema’s   blijven   dezelfde, veiligheid, migratie en Vlaamse onafhankelijkheid, maar onze oplossingen moeten geactualiseerd worden. Een

    voorbeeld. De migranten die hier al wonen, moeten we niet meer willen wegsturen. We moeten ervoor zorgen dat zij zich integreren. Wij zijn ook deenige partij in Vlaanderen die zich afzet van de Europese Unie. Dat moeten we duidelijker brengen. Europa moeit zich met tachtig procent van wat er in België beslist wordt. We staan daar onvoldoende bij stil. Sociale dumping bijvoorbeeld. Dat is een groot probleem, veroorzaakt door Europa. Wij willen zelf weer kunnen beslissen wie hier   binnen   komt,   en   onder   welke voorwaarden.

    Hoe kijkt u naar de bootvluchtelingen?

    Zolang je die mensen het signaal geeft dat ze hier welkom zijn, zullen ze blijven komen. Je moet dus in de eerste plaats een duidelijk ontradingsbeleid voeren. En zij die hier aankomen varen, moet je terugsturen. Letterlijk het

    roer omdraaien als ze aankomen.

    Vindt u dat zelf niet onmenselijk?

    Nee. Je zal alleen maar meer drama’s krijgen als je die mensen telkens opvangt. Je moet opvang organiseren in hun regio.

    Uw partij blijft pleiten voor een migratiestop. Dat is toch niet realistisch in de 21eeuw?

    Andere landen kunnen het wel. Zwitserland is het mooiste voorbeeld. Geen lid van de EU, een sociale welvaartstaat, een democratie waar bindende referenda mogelijk zijn, waar migratie aan banden gelegd wordt. De Zwitsers zijn ook fier op hun identiteit. Vlaanderen zou een soort Zwitserland aan de Noordzee moeten worden. Dat is mijn droom.

    In Zwitserland leven drie taalgemeenschappen mooi naast elkaar.

    Ik heb daar geen problemen mee.

    Pint uw partij identiteit niet vast op taal?

    Taal is één aspect, net als geschiedenis, tradities, normen en waarden. Als je wil weten hoe we identiteit zien, moet je in juni naar ons colloquium komen.

    Zet u geen mensen tegen elkaar op door altijd identiteit te benadrukken?

    Je moet al van slechte wil zijn om dat zo te interpreteren. Wij zijn fier op onze identiteit. Mag het? En wie deel wil uitmaken van onze volksgemeenschap, kan dat. Maar dan moet je je wel integreren, zoals de taal leren, en minstens respect hebben voor de leidende cultuur.

    Moet u als partij niet eerst in het reine komen met het verleden? Het beruchte zeventigpuntenplan afzweren bijvoorbeeld?

    (zucht) Dat plan had in de context van de jaren negentig zijn verdienste, verschillende punten zijn trouwens effectief beleid geworden, maar vandaag is

    dat verleden tijd. Waarom zouden wij, de nieuwe generatie, daar moeten op terugkomen? Ik geloofde nog in Sinterklaas toen het actueel was.

    Omdat dat een zwarte schaduw werpt op de partij.

    Tja, ik zal de hint doorgeven aan de voorzitter. Maar ik zie er het nut niet van in.

    *

     

    .

    Als er in Uw galerij een Meesterwerk wordt afgeleverd, dan hebt U als conservator niet het recht om dat te beknibbelen of te willen retoucheren.

    Digitalia is blij deze tekst voor slechtzienden te hebben kunnen (mogen!) aanpassen voor het leesbaar Internet..

    *

    De BDWërs hebben sedert hun stichting de zelfstandige Republiek Vlaanderen als eerste Programmapunt in hun Statuten laten zetten. Sedertdien al iets van gehoord of er iets over vernomen? Waarom zou U ook! Het heeft hen via de kiezer geen windeieren gelegd, en wat meer is, het heeft de poco tegenvoeters (en uit eigenbelang de Francofonen) herleid tot lammetjes….

    Ja Ja! Zo cloot men Frederik!

    *

    (Get) Digitalia

    *

    Dan mocht de Beiaard spelen

    van al uw torentransen,

    dan mocht de grijsheid kwelen,

    [dan mocht de jonkheid dansen.] (bis)

    Dan schiept gij opgetogen

    tot prinsen, Vlaamse steden,

    die onder zegeboden

    [op zegewagens reden.] (bis)

    Dan liet gij uw rondelen

    en kanten gevels glanzen,

    dan hieldt gij landjuwelen,

    [dan vlocht gij lauwerkransen.] (bis)

    Dan spreidet gij voor d'ogen

    uw vrijheid, kunst en zeden,

    op allen mocht gij bogen,

    [om allen werdt g'aanbeden!] (bis)

     

     

    ******



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    12-05-2015
    Respect
    Barbara Pas is een sterke dame waar ik grenzeloos respect voor heb. Wat zij privé moet verwerken, en dan nog zulke sterke politieke prestaties neerzetten. Respect en sterkte Barbara.

    12-05-2015, 14:04 geschreven door Walter F


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!