MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2608

    *

    Maandag 11 mei

    Zon 6u00-21u19

    H Mamert, ijsheilige

    Al is Mamertus oud en grijs, hij houdt van vriezen en van ijs

    *

    11 Mei: vandaag even een der 3 ‘IJsheiligen’ in beeld gebracht, wiens naamdag in Vlaanderen van oudsher voorbij moet zijn, vòòr Koning Winter ‘s nachts de bloemenweelde in open lucht niet meer kan bedreigen. En van ‘bedreigen’ gesproken….

    In Mei 1940 was het gisteren de tweede dag van de Inval der Duitse Socialisten die gewapenderhand ook aan ons de sociale vrede wilden komen voor tonen. De Bevolking, het Arm Belgisch Leger (ABL) op kop en in de vlucht, hoe dapper ook, kon dat maar matig appreciëren. Tot na de ‘Wapenstilstand’ op 28 Mei, de Belgische Werklieden Partij (BWP) opriep, om samen met de Duitse Arbeiders Partij (NSDAP, de partij van Adolf Hitler), onder leiding van Hendrik DeMan in het later doodgezwegen Plan DeMan, opriep om samen met de Duitse Arbeider te werken aan De Nieuwe Orde.

    Vanzelfsprekend worden onze Rode Broeders daar achteraf niet graag meer aan herinnerd, en leggen zij méér, ja zelfs uitsluitend, de nadruk op hun achteraf gekomen heldhaftigheid om zich tegen deze ‘Nazi’s’ te verzetten. Er kan zelfs een datum geplakt worden op hun ‘bekering’, namelijk 22 Juni 1941, de dag dat diezelfde oorlogsstoker Adolf Hitler met Operatie Barbarosso totaal onverwacht de Sovjet Unie van ‘Vadertje Stalin’, dat andere Arbeiders Paradijs, gewapenderhand binnenviel. Wat de oorlogskansen deed keren….

    Vandaar dat alle Rode Achteraf-Helden (later ook de Groene Kabouters) als er over ‘collaboratie met den vijand’ gesproken wordt, zo graag de schuld afwentelen op het VNV, het Vlaams Nationalistisch
    Verbond, en bij uitbreiding op de gehele Vlaamse Beweging. Waarbij vooral Het Vlaams Blok/Belang kop van Jut werd, om aldus ten eeuwigen dage via het ondemocratisch ‘cordon sanitaire’ gebrandmerkt te worden als ‘Zwartzakken’. Verlate bewaarschool-mentaliteit, of niet soms?

    Dit is ‘the inconvienent truth’ die boven het hoofd hangt van Coburgia, de Staat die bijna 200 jaar lang de meerderheid van zijn bevolking, de Vlamingen, niet alleen als tweederangs burgers heeft behandeld, maar hen ook heeft leeggeplunderd. En dat nog elke dag meer en meer doet via de ‘miljarden transfers’ die in werkelijkheid overkomen als water met een emmer naar zee dragen. Ba de Brixit, de Griexit, straks ook de Walexit?

    Het is ook niet door tussen de lakens te kruipen met de andere kleurloze politiek-correcte kleurpartijen, dat de BDWërs Vlaanderen de Onafhankelijkheid en zijn Vrijheid zullen teruggeven. Wat nochtans Artikel 1 van hun Statuten is en blijft.

    Daarom blijft het Vlaams Belang de enige partij die met de macht die het moet verwerven door Vrije Verkiezingen, ‘ons Volk kan verheffen in de vaart der Volkeren’.

    ‘Vlaming zijn om Europeër te worden’, dat is een lang vergeten slagzin van wijlen Aug. Vermeylen (1872-1945), socialist én Groot Staatsman. Een soort die men al lang niet meer maakt..

    Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/August_Vermeylen .

    *

    Ik zweer dat dit overzicht de waarheid is, geheel de waarheid en niets anders dan de waarheid. Zo helpe mij God Almachtig.

    De Volksjury van de Geschiedenis zal hierover oordelen. Ik reken op de vrijspraak.

    *

    .

    *

    IS (Islamitische Staat)

    .

    heeft zijn oog laten vallen op Rumst (Antw)

    *

    KAPSTOK v/d DAG

    .

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150509_01672583/mannen-bedreigen-pastoor-en-willen-christusbeelden-opblazen .

    *

    Mannen bedreigen pastoor en willen christusbeelden opblazen

    Gisteren om 21:57 door skn | Bron: ATV

    *

    Twee onbekende mannen hebben zaterdag vlak na misviering in de kerk van Rumst, een gemeente in de provincie Antwerpen, ermee gedreigd om de christusbeelden van de kerk op te blazen. Dat meldt de regionale televisiezender ATV.

    Vlak na de eucharistieviering zijn twee mannen de Sint-Petrus kerk in Rumst binnen gewandeld. Ze stapten af op de pastoor en bedreigden hem. Ze bedreigden niet enkel de pastoor maar de hele Katholieke kerkgemeenschap. Want volgens hen zijn de twee christusbeelden van ‘satanische oorsprong’ en dreigden er daarom mee de beelden op te blazen.

    Een ooggetuige zag hoe de twee mannen, alvorens ze de kerk binnengingen, nog foto’s namen van het christusbeeld buiten. De twee onbekende mannen zouden met een Nederlandse nummerplaat rijden volgens de ooggetuige.

    De pastoor van de Sint-Petrus kerk diende een klacht in bij de politie. Op dit ogenblik zouden er geen aanwijzingen zijn dat er effectief een aanslag zou zijn gepland op de kerk. Maar de politie wil niets aan het toeval overlaten en zal extra waakzaam zijn.

    Zondag vindt er een vormselviering plaats in de kerk. De politie zal vanop afstand een oogje in het zeil houden.

    *

     

    .

    In het anders zo Rumst, bij Antwerpen!

    Was het misschien als grap bedoeld? Ging het om een weddenschap onder Nederlandse kwajongens? Of was het een verre herinnering aan nog vele toekomstige feiten? We weten niet of er al-dan-niet ‘Allah Akbar’ werd geroepen.. We weten het niet, omdat we het niet mogen weten. ATV is dat trouwens aan zijn reputatie verplicht. Over Maghrebijnen weet het niets, ziet het niets, hoort het niets, en zegt het dan ook niets. ATV leeft op roze wolkjes. Het bericht alleen positief over de vreemdelingen….

    Het is een feit, dat de gebeurtenissen op zich niet helemaal kunnen in de doofpot gestopt worden, er waren immers teveel getuigen aanwezig. Nummerplaat genoteerd? Daders in bedwang gehouden tot de Politie er was? Geen K47-opgemerkt. Ook niet in de koffer van de wagen, of op de achterbank, onder een deken of zo? Geen springstoffen gezien? Geen voorhamers? Geen bomgordels? Waarom zou men zich dan zorgen maken?. Het kunnen ook doodgewone verkeerd begrepen toeristen zijn geweest! Misschien hadden ze een raar Hollands accent? Of spraken ze een van de 194 vreemde talen die de streek daar rijk aan is? De dame die voor de camera sprak over ‘afgodidistische’ afbeeldingen en over aanslagen, vreest waarschijnlijk nu al teveel te hebben gezegd….

    GVA had ook kunnen schrijven waarover het werkelijk ging. Intimidatie van een Christelijke Kerkgemeenschap door overijverige Islammers, die, goed voor de Politie, zo stom of zo doortrapt zijn geweest (?!) om hun visitekaartje neer te zetten op de Openbare Parking, onder het oog van vele tientallen getuigen.

    Een reuzengroot H. Hartbeeld, en Satabische Afgodsbeelden die vernietigd zouden moeten worden, bedreigingen aan de Gelovigen dat ze zouden terugkomen om na een gezellig publiek bloedbad, over te gaan tot de gebruikelijke onthoofdingen? Een 20-tal geknielde Rumstenaren in oranje boetenkleed, onderdanig bevreesd en verwonderd in de camera kijkend dat het juist hen moet overkomen…

    Misschien dat de Z.E. Heer Pastoor van de kerktoren zou gegooid worden, met het hoofd voor? Een celibatair manspersoon, stel U dat even voor! Dat moet ‘een pot’ zijn!  

    Misschien wilden zij gewoon komen controleren, of ze gisteren zondag, met de vriendjes zouden terugkeren om de knapste Plechtige Communiekantjes mee te nemen als ‘kindbruid’? Die zijn zelfs volgens de Tsjeven en de Sossen van ter plaatse inderdaad van hun 12de (ge)slaachtrijp….

    Een logische kombinatie zelfs, als U het mij vraagt: de radeloze ouders van die kinderbruidjes, dàt zijn verdorie die geknielde figuren die wachten de een na de ander om elkaars bloed te zien, ja zelfs te voelen spritsen uit de ontzielde lichamen…

    *

    Neen, ik begrijp GVA wel zo’n beetje. Zij moeten de schijn hoog houden. Hooguit zult U horen over ‘mannen’ die roepen, die rijden met NL-auto’s en die nu door Het Parket (misschien) zullen opgespoord worden, terwijl de Politie een oogje in het zeil houdt.

    Of de daders zich later op de dag nu te plette zaten te lachen, of dat ze ineen krimpen van de schrik? Zeg, Rumst, dat is Parijs niet!

    Ik vrees dat dit een mysterie is, dat ons later wel duidelijk zal worden. H. Hart van Jezus, BVO. Tenminste zo lang Uw beeltenis nog niet in tripkes stukken vaneen in de lucht is gevlogen…..

    Post Scriptum

    Daders oppakken en extra streng bestraffen, daarna met de hele clan uitwijzen: zou dat geen moedige daad kunnen zijn. Denk ik van wel, vooral als men kijkt naar de voorbeeldfunctie voor iedereen, voor zowel eventuele daders, als voor eventuele slachtoffers. Maar meest zou het nog een duidelijk signaal zijn dat de Vrije Wereld er niet aan denkt om zich zo maar te ‘onderwerpen’…..

    Dat er op het Feest zelf verder niets meer gebeurde, is logisch. De plaatselijke Boko Haram NL weet ook, dat de Rulstenaren en met hen, heel het land, weten, dat ‘een verwittigd man er twee waard is’….

     

    (Get) Digitalia

    Dan mocht de Beiaard spelen

    van al uw torentransen,

    dan mocht de grijsheid kwelen,

    [dan mocht de jonkheid dansen.] (bis)

    Dan schiept gij opgetogen

    tot prinsen, Vlaamse steden,

    die onder zegeboden

    [op zegewagens reden.] (bis)

    Dan liet gij uw rondelen

    en kanten gevels glanzen,

    dan hieldt gij landjuwelen,

    [dan vlocht gij lauwerkransen.] (bis)

    Dan spreidet gij voor d'ogen

    uw vrijheid, kunst en zeden,

    op allen mocht gij bogen,

    [om allen werdt g'aanbeden!] (bis)

    *

     

     

    ******

     

     














    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!