MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2579

    *

    .

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Och! U herinnert het zich ongetwijfeld nog: “Iech bien ein Berliener’, de woorden van de Socialist Democraat J.F. Kennedy in West Berlijn (1963). Zij die het vergeten waren, of nog niet geboren, kunnen terecht op http://nl.wikipedia.org/wiki/Ich_bin_ein_Berliner voor deze historische woorden, de armenwiekende videaeo als toemaatje. Die woorden waren bedoeld als opstekertje voor de Berlijners tijdens de Koude Oorlog en waren werkelijk voor zowel Amerika en het Westen, bedoeld als een verstikkende liefdesverklaring. Korte tijd nadien ws er die Oswald Lee en de playboy moest het bekopen met zijn leven. Gevolgd door de moordenaar zelf, een dag later. Einde verhaal Kennedy, buiten die tunnel onder de Schelde…. En hier en daar een vliegveld. Maar het fijne van de zaak heeft iedereen seffens daarop meegenomen in het graf. Boeiend, echt boeiend, al die verhalen ove de Amerikaanse cowboys!

    Ter gelegenheid van die reis, en na nadere kennismaking met de figuur van Adolf Hitler, sprak Kennedy nog volgende woorden, die in het Westen en elders zoveel mogelijk verzwegen of anders ‘geduid’ werden uitgelegd.

    Het is pas 50 jaar na datum, dat nu de eigenlijke betekenis doordringt. A.H was, volgens Kennedy, die teen sprak met kennis van zaken, “het grootste genie aller tijden, maar het zou nog jaren duren voor alle haat was gestild, en dus voor dit door de wereld zou worden erkend”. Einde citaat.

    Ik denk dat we nu (bijna) zo ver zijn….want de Socialistische Aanbeden Heilsleer, de A.H. der Socialisten, ontdaan val alle bijkomstigheden, is heden ten dage zo goed als uit haar as herrezen. Dat herrijzen IS wel niet zo, maar het LIJKT zo. Meer nog: van een heidense non-ideologie, heeft ze nu als opvolger van de Führer, een almachtige niet-sterfellijke Allah als opperwezen… Die moet in wreedheid niet onderdoen bij de god der Nazi’s, integendeel.En deze keer komt het er: dat Duizendjarig Rijk!

    In Het Derde Rijk, dat hoop en al slechts 12 jaar duirde, was Hitler de Führer. Nu is het Allah geworden, en die is veel en veel machtiger, want onschendbaar, ja zelfs onkwetsbaar, want hij is zodanig onstoffelijk, dat hij alleen bestaat in de verbeelding. Goden zijn een wereldje apart, waar wij mensen ons mar beter buiten houden.

    Ja natuurlijk, als Christenen een God hebben die uit Liefde tot de mensheid gestorven is aan het Kruis, dan heeft de arme altijd door iedereen gediscrimineerde Muzelman daar toch ook recht op! Al moet het er dan ene zijn, die voldoet aan hun meest bloeddorstige verlangens.

    Wie had het ooit durven denken: de H. Adolf als Patroonheilige van de SP-a….. Of ziet U al de Slinxe Troela Onkeslinx ter bedevaart tiegen naar Moskou, waar de opgebaarde H. Lenin in zijn privé mausoleum de plaats heeft moeten ruimen voor de verkooldee resten van de H. Adolf? Kassa! Kassa! voor Poetin en voor de vermoeide toerist, een avond balaleïka bij Dr Djivago.

    Andere bedevaartsoorden, Beauraing, ja zelfs Lourdes zouden afgedaan hebben en iedereen zou blij zijn, dat Hitler eindelijk Moskou heeft overwonnen….. Iedereen content: Poetin, de EUSSR, de USASR, zelfs Cuba en China, maar vooral de pietrol-tulbanden uit het Midden Oosten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Natuurlijk zijn de VS geen democratie meer, of worden zij in elk geval steeds minder democratisch na al die jaren dat links aan de macht is geweest

    Ik heb een tijd echt gedacht dat het communisme hier, na de val van de Berlijnse Muur, verleden tijd was. Een mens kan zich vergissen. Jarenlang heb ik links gestemd, omdat ik veronderstelde dat het nieuwe linkse denken niets te maken had met de aloude dictatoriale communistische opvattingen. De politiek van Tony Blair en Labour lieten mij zien dat mijn veronderstellingen niet de werkelijkheid weergaven. De praktijk wijst uit dat links nog even dictatoriaal is als het altijd is geweest.

    We hoeven niet naar Amerika te kijken om te ontdekken wat links van plan is. ‘De lange mars door de instituties’ heeft ervoor gezorgd dat links in elk opzicht de touwtjes in handen kreeg. En die macht grijpen zij aan om de linkse idealen er koste wat het kost, desnoods ten koste van de eigen bevolking, door te drijven. Hun moraal, hun opvattingen zijn de enige juiste.

    De opvattingen van anderen, als die strijdig zijn met de linkse ideologie, worden genegeerd en ondertussen worden die zo besmeurd en zelfs zwart gemaakt dat het volk, dat blijkbaar alles gelooft wat in de kranten staat en op de tv wordt verkondigd, het niet meer aandurft om tegen het politiek correcte denken in te gaan, laat staan ertegen in verzet te komen. De wensen van de bevolking tellen niet, ook al zouden die de wensen van een meerderheid zijn.

     

    De EU is met leugens en bedrog gestart. Wij zouden op het gebied van de handel gaan samenwerken. De plannen om tot één Europa te komen, waaruit uiteindelijk één bevolking moet ontstaan, lagen echter al vast. Dat is ook de belangrijkste reden waarom links de instroom vanuit het Midden-Oosten stimuleert. De ‘vluchtelingen’ stroom zijn een godsgeschenk, want nu kunnen er nog veel meer binnenkomen dan normaal al het geval is. In Nederland 180.000 in 2014, het jaar daarvoor 140.000. Sinds jaar en dag komt er in ons land elk jaar een stad aan bevolking bij.

    De andersdenkenden, en tegelijkertijd het volk, werden bedreigd met rampspoed en ellende, ‘het licht gaat uit’, als zij anders zouden willen. En, zoals we vanuit het naziverleden weten, als leugens maar lang genoeg worden herhaald dan worden die uiteindelijk geloofd.

     

    “In de Verenigde Staten regeert de meerderheid niet, in ieder geval niet in die zin dat er sprake is van een causaliteit tussen de wensen van de bevolking en de wetten. Zodra een meerderheid een andere mening heeft dan de economische elites of georganiseerde groepen, verliest de meerderheid. Hoewel in de VS het meerderheidsprincipe in de grondwet is ingebouwd, stellen wij vast: zelfs wanneer tamelijk grote meerderheden een bepaalde politiek willen, krijgen ze die niet.” (Uit een actuele studie van de Princeton University)

     

    Dat leidt tot een uitholling van de democratie.

     

    “…De politiek in Europa – ooit gegroeid op humanitaire idealen en egalitaire overtuigingen – verwordt tot een apparaat dat gericht is op het behalen van maximaal voordeel voor kleine, maar invloedrijke groepen”.

     

    “Deze ontwikkeling is waarschijnlijk alleen maar te verhinderen wanneer de burgers van Europa hun resterende vrijheidsrechten excessief gebruiken en een slaapwandelende politieke en economische elite stoppen, voordat het model Europa definitief een geval voor de historische musea geworden is”.

     

    Helaas gaat rechts, voor zover zij nog niet beïnvloed is door het linkse denken, erin mee, omdat de bedrijven zich wel kunnen vinden in een grote onderlaag, die dag en nacht voor weinig geld wil/moet werken. De snode linkse plannetjes neemt rechts daarom maar voor lief of zij negeert die.

     

    Onze toekomst in de EU is een kleine ‘elite’ die het geld en de macht in handen heeft en een grote onderlaag, die het geld voor de top moet verdienen. En dan wil ik het nog niet eens hebben over de rampspoed die de onacceptabel grote instroom uit een cultuur, die totaal conflicteert met onze opvattingen en die van plan is om haar ideologie hier te vestigen, met zich meebrengt.

     

    Uit de EU is de enige oplossing willen wij onze vrijheid en onze rijkdom, die tot nu toe min of meer eerlijk verdeeld was, behouden. Door:
    “Wachteres”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Hoe het in de (ideale) Slinxe Samenleving, de S.S. er werkelijk aan toegaat, zien we zeer goed in Noord Korea. Echt Stalinistische maatregel! Massa executie van de eigen mensen. Dat schept een band!

    In de jaren ’30 in Spanje is dat niet gelukt met Franco. Een gelukkig maar, anders had van meet af aan de Mare Nostrum volgestouwd gelegen et Duitse U—Bote, en had A.H. direct voet aan wal kunnen zetten op de binnenkoer van de toenmalige Sultan van het Turkse Rijk. Einde verhaal.

    Die Franco, en ook Churchill, die nooit het Socialisme hebben aanvaard, zullen branden in de hel! Hun landen zijn nu al vergeven van de Islammerij: de wraak van de Profeet zal verschrikkelijk zijn!

    Zou het kunnen dat op die manier WO II, die al het verlengde was van WO I, de aanloop is naar WO III en het Einde der Tijden?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!