MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    29-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2578

    *

    Woensdag 29 april

    Zon 6u21-21u00

    H Catharina van Siëna,
    patrones van Italië en de lakenhandelaars, co-patrones van Europa

    *

    .

    *

    Het Rode Labour wil de Sharia

    .

    *

     

    INLEIDING

     

     

    In voorgaand stukje over

    We all love The Coburg Country Club’, de CCC,

    toch wel vergeten zeker van daaraan toe te voegen ‘zo lang dat nog kan of mag’. Want eenmaal de laatste als Vrij Burger geboren Vlaming gevlucht of gehalsrecht zal zijn, zullen we ons gedacht op Piet Sanders (iets anders) moeten zetten. Misschien op een of ander verlaten eiland in de Stille Zuidzee, op Papoa Nieuw Guinea of op Nova Zembla. Of we daar met onze Zwarte Leeuw op Gouden veld wel welkom zullen zijn, is nog maar de vraag…. Maar moeten wij dan daar ook weer welige velden hebben, en weiden als wiegende zeeën, met torens die rijzen vol zwier? Misschien wonen we daar wel in holen, diep onder de grond, als opgejaagd wild, gegeerd net als olifanten, voor het ivoor vaan on ze tanden….

    *

    Had Londen in Mei-Juni ’40 voor Hitler gecapituleerd (net als wij zelf en een maand later ook La Douce France) dan was ons veel narigheid bespaard. We zouden dn wel allemaal in gans Europa Hoch Deutsch gesprochenn haben, allemaal Bratwurst mit Kartoffeen haben gefressen en met de hielen geklakt. Maar Mos Keten? Cowboys uit Amerika naar de maan? Ja, misschien wel, maar dat zou dan zonder Werner von Braun gewesen sind! ‘We never surrender’ van wijlen W.C. (Conservatieve Partij) had dan nooit nodig geweest, en nog veel minder, zowel dààr als bij ons, al dat bloed, al dat zweet, al die tranen. Nu dreigt alles geruisloos en zonder één schot, in handen der Muzelmannerij te vallen….

    Want nu speelt Labour, de doodgravers van die wereldberoemde Churchill-mentaliteit in Engeland, ‘quitte of double’ om met de Islammerij in het gevlei te komen... Echte poker dus. Ze gokken: er op of er onder, zeker van hun zaak. Net als het Clinton-wijf in Amerika doet.

    Is met dat even verschieten! Kritiek op de Islam gelijk stellen met de hoogste misdaad op aarde! Dat is toch bij hen vrijwillig onder de sloef kruipen!

    Maar dit is tenminste duidelijk. Onze kleurloze partijen in Coburgland, de BDWërs op kop, durven, uit schrik voor hun schaduw, zo geen duidelijk ‘Pro Islam’ standpunt innemen. In plaats van ‘de korte pijn’, verkiezen die een langzame wurging. Korte tijd later weet dat lijk dan van niets anders meer….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Leider Britse Labour partij: Als premier maak ik kritiek op islam een ernstige misdaad

    *

    Xander 27-04-2015 15:06- in EU, Iran / Syrië, Islam & Terreur, Maatschappij

     

    Radicale moslims diep geïnfiltreerd in Europese linkse en socialistische partijen – Sharia inmiddels geaccepteerd naast Britse wetten

    In vrijwel heel Europa, en zeker in Groot Brittannië, geldt dat een stem op ‘links’ een stem op ‘islam’ is. (Foto: Ed Miliband)

     

    Ed Miliband, de leider van de Labour Partij (de Britse versie van de PvdA) heeft in een interview gezegd dat als hij bij de volgende verkiezingen premier wordt, kritiek op de islam in het Verenigd Koninkrijk voortaan een ‘ernstige misdaad’ zal worden. Vijf jaar geleden waarschuwde de toenmalige minister van Onderwijs al dat het extremistische Islamic Forum of Europe erin geslaagd was diep in de Labour partij te infiltreren. Het IFE streeft ernaar om van Groot Brittannië en heel Europa een islamitische Shariastaat te maken.

     

    ‘We gaan ervoor zorgen dat mensen bij de politie geregistreerd worden, zodat die islamofobie als racistische misdaad zullen blootstellen,’ aldus Miliband. ‘We gaan op dit punt de wet veranderen en zo absoluut duidelijk maken dat wij haatmisdaden en islamofobie verafschuwen. Voor het eerst zal de politie in heel het land islamofobische aanvallen gaan registreren.’

     

    Miliband bezwoer tevens dat een toekomstige Labour regering een Palestijnse staat zal erkennen, al voegde hij eraan toen geen voorstander te zijn van sancties tegen Israël, zoals de EU van plan is.

     

    ‘Liefdadigheid’ blijkt steun voor terreur te zijn

     

    Volgens de socialistische leider staat de snel groeiende Britse islamitische gemeenschap achter overheidsinitiatieven om ervoor te zorgen dat moslimjongeren niet radicaliseren en zich bij terreurgroepen aansluiten.

     

    In november 2014 kondigde een overheidscommissie aan dat er een onderzoek was ingesteld naar vier zogenaamde islamitische ‘liefdadigheids’instellingen die banden zouden hebben met jihadstrijders in onder andere Syrië. Eén van deze moslimorganisaties, Al-Fatiha Global, waar de door IS vermoorde Britse gijzelaar Alan Henning voor werkte, werd onderzocht nadat er een foto verscheen van één van diens leiders met zijn armen om twee gemaskerde mannen met machinegeweren.

     

    ‘Kleine minderheid’ in werkelijkheid grote meerderheid

     

    Keurig in koor met de gevestigde orde in Europa beweerde Miliband dat extremisten in Europa slechts ‘een kleine minderheidsgroep’ vormen. Uit opeenvolgende onafhankelijke opinie onderzoeken in heel Europa blijkt echter keer op keer dat radicale islamitische groepen en ideologieën door een ruime meerderheid van de moslims in Europa –en in de rest van de wereld- worden ondersteund.

     

    Links aangestuurd door Turkije en moslimblok

     

    De Turkse president Erdogan eist -net als de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation- al jaren dat islamofobie en alle kritiek op islam wereldwijd wordt gecriminaliseerd, en laat geen gelegenheid onbenut om Europa te bekritiseren omdat dit nog niet overal is gebeurd.

     

    Churchill zou nu gevangen worden gezet

     

    Door de Britse wetten, die speciaal de islam beschermen, zou Winston Churchill anno 2015 in de gevangenis belanden. Churchill noemde de islam een ‘achterlijk systeem’, een ‘vreselijke vloek’ en de ‘meest agressieve en militante ideologie ter wereld’, die ‘aanzet tot slachtpartijen’ door ‘genadeloze fanatici’.

     

    Sharia naast Britse wet geaccepteerd

     

    Groot Brittannië telt inmiddels honderden door de overheid getolereerde (en dus impliciet erkende) Sharia rechtbanken, die geheel buiten het Britse rechtssysteem opereren. Onlangs werd nota bene een christelijke voorganger in een gewone rechtbank berecht door een Sharia rechter, en dat enkel omdat hij in het openbaar de Bijbel had geciteerd.

    Eerder dit jaar werd een dominee in Duitsland eveneens gerechtelijk vervolgd omdat hij in zijn preken kritiek op de islam had geleverd (zie links onderaan). Ook in Frankrijk, dat zowel in absolute aantallen als percentueel de grootste islamitische gemeenschap in Europa heeft, kan kritiek op de islam binnenkort bestraft worden met een boete van duizenden euro’s.

    Xander

    Breitbart

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Over duidelijkheid gesproken!

    Konden alle politieke strekkingen maar zo’n rechtlijnige, duidelijke en niet mis te verstane naam kiezen als ‘Het Vlaams Belang’. Net zoals taal niet vatbaar is voor interpretatie, laat ze stref, laat ze kaal, z’ is Vlaams en z’is de mijne.Eo ook is Vlaams Belang in de allereerste plaats het belang van àlle Vlamingen!

    Socialisme, net als ‘Labour’ of ‘De Democraten’ in de USA, dat zijn eigenlijk de code-namen voor ver-idealiseerd heidendom, in de mening dat de modale burger nog altijd even achterlijk is op politiek gebied als 200 jaar geleden of ten tijde van de Franse Revolutie. Verstand op nul en de taddraaiers volgen! Steve Stunt uit Hasselt was er ooit dicht bij toen hij zei dat hun voormanen, zijzelf dus, eerst zelf rijk moesten zijn, voor ze de massa een beetje rijkdom konden ter beschikking stellen. Hij vertelde er jammer genoeg niet bij, dat het dan ging om de (lege) Staatskas-geld.

    Maar dat soort ‘wonderbare visvansgt’ is al lang gedaan, over en uit. Die haring braadt dan niet meer. Dus wordt er gezocht (en gevonden) naar de andere oplossing: goedkoop vleien en stemmen werven bij de nieuwkomers. De Muzelmannerij is nu hun levensverzekering geworden. En dat zullen wij geweten hebben….

    Maar stom als ze zijn, geven ze zich veel te vroeg bloot. Ze zwaaien al met de vlag van de overwinning, nog voor die binnen is. Zodat de Rechtlijnigen nergens moeten op wachten om van die valse profeten hun maskers af te rukken.

    Net als in de Antwerpse Zoo, kalft men olifantenmelk elders af, om het beestje te redden. (“afkalven”, van het werkwoord afkalven, gelukkig bij de mensen een beetje in onbruik geraakt dank zij Neslé en andere nep-prducten), dus net als bij het olifantje Q, wordt de Vlaamse levensreddende moedermelk afgekalvd, om via het OCMW van de ganse wereld, de Roge Elite het leven te redden. Dat is tegen de natuur want de eigen moedermelk is alleen voor de eigen baby.

    Bij het Vlaams Belang luidt diezelfde zin in gekuist en hormonen-vrij Vlaams:

    Eigen volk eerst.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    29-04-2015
    We moeten eerst...
    ... van de rode volksverraders afkomen, dan pas zullen we ons daadwerkelijk tegen de islam kunnen verzetten. Dat is ook de reden voor het cordon rond het Vlaams Belang, een uitvinding van de azijnzuiper uit Turnhout ene zekere J.G. ne groene, maar door en door rood.

    29-04-2015, 18:03 geschreven door Walter F


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!