MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    19-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2551

    *

    Zondag 19 april

    Zon 6u41-20u44

    H Emma

    *

    Lijkwade van Turijn. Deze is na 5 jaar nogmaals (tot 24 Juni) tentoongesteld voor het groot publiek in de kathedraal aldaar. Volgens de overlevering zou dit de lijkwade zijn waarin Christus na de kruisiging werd begraven. Wetenschappelijk bewijs echter ontbreekt, of wat had U gedacht, want het DNA-onderzoek zou wel eens tot verrassende resultaten kunnen leiden….

    .

    .

    *

    Ideaal om zich te verbergen: de strategisch gelegen Kemmelberg

    .

    Waar het OKW van Coburgland kan blijven vechten tot de laatste Vlaming.

    *

    INLEIDING

     

    In de tijd van de Red Star Line tussen Hoboken en New York, toen zoveel Vlamingen uitweken om in Amerika een nieuw leven te proberen, werden ze voor vertrek, gekeurd als… vee, op elkaar getast in de ruimen en ginder door een strenge immigratie-politie gekeurd voor de 2de keer. Gebit OK? Geen geslachtsziekte? Geen besmettelijke ziekte? Ha, Meneer is verkouden? Dan gaat Meneer niet mee. Laat me Uw beide oren eens zien?! En Uw tanden? Zijn er alcoholiekers in de familie?

    Amerika liet immers alleen kerngezonde èn jonge mensen toe.

    Bij aankomst: papieren niet OK. Foert! Het land uit. Amerika en de Red Star Line zijn er rijk door geworden, Vlaanderen arm. Er was hongersnood in het land en de mensen stierven er als vliegen. Tenzij zij in benden den boer optrokken om te bedelen en te stelen….

    Ongeveer ook in die dagen roep-toerende een Italiaans schoolmeesterke uit Predoppio in het Noorden, met veel arm-gezwaai, dat de kleine man moest ontwaken. Een beetje in navolging van de Russische Bolsjewieken die toen net de laatste Romanovs hadden vermoord en de Republiek uitgeroepen. Ook de stoottroepen van Benito Mussolini eisten dat het Koningshuis zou verdwijnen, want Generalissimo Franco, de ex-terroristenleider in Spanje was hun grote voorbeeld.

    Als kind zag ik de liedjeszangers na de Hoogmis bezig met hun accordeon de nieuwe schlagers van toen brengen, met in de aanbieding goedkope gedrukte teksten voor het publiek. Eerst ging het over die “Arme Spaanse vluchteling, heel alleen in ’s wereld leven, geen vader of moeder, geen broer of zuster” en de moeders weenden tranen met tuiten, terwijl ze de rest van de week bij het werk, flarden van deze liedjes voor zichzelf neurieden. Die teksten kwamen later terecht in mijn maragarine-doos, bij de rest van mijn schatten, veilig voor de broer of zusjes.

    Dan ineens galmden de vriendjes op de Jongensschool over ene ‘Bandiéra Rossa’ en de tekst was niet meer huilerig, maar effenaf martiaal, gemaakt om op te marcheren “Avanti popolo, Avanti popolo, la Republica a triomfera, a trimomfera’ en van onze Pa mocht ik dat niet zingen thuis als hij het hoorde. Broer had van hem ‘In de stille Kempen’ overgenomen, en hij hoorde dat liever. Ons Ma daarentegen hoorde liever van ‘Daar bij die molen, die mooie molen’, waarop onze Pa dan met een knipoog naar zijn werk trok.

    Meester op school leerde toen ook dat de ‘fasces’, het Antieke Romeinse teken van de samengebonden roeden-bundel, een soort van ‘Eendracht maakt Macht’, het symbool was geweest waaronder de Legioenen van Julius Cesar hadden gemarcheerd, waarbij de ondertoon bleek te zijn, dat wij maar beter blij konden zijn dat die onze voorouders dat Leiderschap en die Beschaving hadden aanvaard.

    Maar thuis vonden noch Franco noch Mussolini noch die Hitler genade, tot ons Ma alle ‘slechte praat’ verbood, en wij ’s avonds, groot en klein, allemaal in ons slaapkleed en op onze knietjes, broers en zusters onder het waakzaam oog van Pa & Ma, rond de Leuvense stoof, nog een ‘tientje’ meer moesten bidden omdat het niet opnieuw oorlog zou worden. Aan die ene van’14-’18 hadden zij genoeg gehad, en zie maar eens hoeveel familie er toen gestorven was. Hetzij in ’t slijk aan ’t Front of door het gas, hetzij aan de Spaanse Griep daar waar ze diep in ’t Fransche naartoe waren gevlucht.

    Toen ineens (1943) was onze Pa gestorven en was er alleen nog verdriet en veel miserie in huis. De rest van de oorlog ging aan ons voorbij en Grote Broer liep op een mooie morgen rond met een pakje Engelse sigaretten (Player) die een Canadese of Poolse soldaat van uit een stalen monster uit de colonne, hem had toegeworpen. Toen waren ook seffens alle Hakenkruisen verdwenen, en kwam de ‘Stars and Stripes’ in het straatbeeld, toen we van ‘buitenleerling’ op ’t College ingedeeld werden bij de ‘Stadsleerlingen’ en, na de Pl. Communie, het volle leven kon beginnen.

    En nu, 70 jaar later, is de spreekwoordelijke Rijke Nonkel uit Amerika, herleid tot zijn ware proporties. Net zoals de ‘fasces-dragers’ van toen, Duce en Führer, ondertussen super-socialisten zijn geworden, echte fascisten a.h.w.

    Welke kattenkwaad uitstekende knaap zingt nu nog van ‘Hitler ha ne kletsekop, Mussolini blaas’em op, en Daladier, die speeld’er voetbal mee’. Zelfs de twee eerste namen doen de wenkbrauwen fronsen tot grote vraagtekens, en wie die Daladier ooit wel is geweest, dat vinden ze zelf niet meer terug op Wikipedia.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Duidelijke signalen dat Amerikaanse overheid zich voorbereidt op grote ramp

    *

    Federal Reserve verhuist van New York naar Chicago vanwege ‘mogelijke natuurramp’ – Kernoorlog commandocomplex onder berg in Colorado wordt weer in gebruik genomen

    De Amerikaanse bevolking is de afgelopen jaren stapsgewijs voorbereid op zwaarbewapende militairen op straat.

    De Amerikaanse overheid heeft de afgelopen maanden een aantal ongewone maatregelen genomen die bij elkaar opgeteld een onrustbarend patroon vormen, namelijk dat er kennelijk binnen afzienbare tijd een grote ramp wordt verwacht, een dramatische gebeurtenis die het hele land –en misschien zelfs wel de hele wereld- totaal op zijn kop zal zetten.

    We zetten de belangrijkste maatregelen op een rijtje:

    1. De Federal Reserve in New York verplaatst bijna al zijn activiteiten naar Chicago omdat ‘een mogelijke natuurramp (in New York) de normale operaties onmogelijk kan maken’. Een eigenaardige reden, aangezien New York in de hele Amerikaanse geschiedenis nog nooit getroffen is door een dermate grote natuurramp, dat de Fed hierdoor voor langere tijd moest stoppen met zijn activiteiten. Mogelijk heeft de verplaatsing te maken met een recent artikel in de Washington Post, waarin werd gesteld dat er wetenschappelijke zorgen zijn over een mega-tsunami van bijna 60 meter hoog, die de hele oostkust tot 35 kilometer landinwaarts zou kunnen wegvagen.

    Er zijn echter geen aanwijzingen dat zo’n tsunami op korte of lange termijn moet worden verwacht. Waarom dan toch de verplaatsing van de Fed vanwege ‘een mogelijke natuurramp’?

    2. Het ministerie van Homeland Security gaat ruim 62 miljoen patronen aanschaffen die kunnen worden gebruikt in halfautomatische AR-15 geweren. De aankoop wordt verspreid over de komende vijf jaar. De kogels zijn officieel bedoeld voor het ‘trainen’ van de Amerikaanse douane en grensbewaking.

    Critici wijzen erop dat voor enkel oefeningen zo’n enorme hoeveelheid patronen totaal onnodig is. Wat zou dan de echte reden kunnen zijn? Dankzij de immigratie- en amnestiewetten van president Obama wordt het zuiden van Amerika de laatste jaren overspoeld met vluchtelingen uit Mexico en Midden Amerika, wat de criminaliteit in veel grensregio’s heeft doen exploderen.

     

    3. Het Northern American Aerospace Command (NORAD) verhuist terug naar de door films en series beroemd geworden Cheyenne bergbasis in Colorado. Dit ondergrondse commandocomplex werd 10 jaar geleden verlaten omdat er geen reden meer was om een toekomstige kernoorlog te verwachten.

     

    Het Pentagon trekt $ 700 miljoen uit om de basis weer actief te maken. Volgens admiraal William (‘Bill’) Gortney, commandant van NORAD en het Amerikaanse Noordelijke Commando, is de basis onder de berg ‘bestand tegen een EMP aanval’.

    Eergisteren schreven we dat Gortney heeft gewaarschuwd dat Noord Korea en Iran samenwerken aan een EMP-kernbom. Eén nucleaire explosie op zeer grote hoogte is dan voldoende om alle elektriciteit op een half continent voorgoed uit te schakelen. Hierdoor zal er totale chaos en anarchie uitbreken. Volgens schattingen zal na circa 1 jaar 90% van de bevolking zijn omgekomen.

     

    4. Massale militaire oefeningen in diverse staten vergroten de onrust onder de Amerikaanse bevolking. In heel de staat Iowa oefenen politie, veiligheids- en hulpdiensten deze week op een aanslag of aanval met ‘massavernietigingswapens’.

     

    De burgers in Arizona en Californië zijn gewaarschuwd de komende dagen niet te schrikken van ‘ongewone’ helikoptervluchten. De 1e Marinier Expeditie Macht G-7 houdt namelijk een ‘realistische militaire oefening’.

     

    In Michigan wordt in juni de grote militaire oefening genaamd ‘Northern Exposure gehouden’. Militairen gaan daar trainen op het verlenen van ‘defensieve steun’ aan de burgerbevolking.

     

    Dan is er nog de veelbesproken 8 weken durende militaire oefening ‘Jade Helm’ die Amerikaanse militairen in maar liefst 7 staten tegelijk gaat voorbereiden op een ‘onconventionele oorlog’ in de VS zelf. Hiervoor worden de staten Texas en Utah tot ‘vijandig gebied’ verklaard.

     

    De ‘Groene Baretten’, de ‘Navy Seals’ commando’s en de elite 82e luchtlandingsdivisie worden allemaal ingezet bij deze oefening, net als grote aantallen militaire vliegtuigen en helikopters. Waar met name tegen wordt geprotesteerd is dat er soldaten in burgerkleding worden ingezet om te zien of zij zich ongemerkt onder de burgerbevolking kunnen mengen.

     

    5. De onverwachte sluiting voor 6 maanden van 5 grote Wal-Mart supermarkten verspreid over het hele land, zogenaamd omdat die allemaal tegelijkertijd ‘problemen met de leidingen’ zouden hebben gekregen, doet velen zich afvragen of er niet iets anders aan de hand is wat niet bekend mag worden gemaakt. (1)

     

    6. Christenen verlaten in drommen het Amerikaanse leger, wat extra opmerkelijk is omdat conservatieve Amerikaanse christenen doorgaans massaal achter de militairen staan.

     

    Onder Obama is er echter een almaar vijandiger wordende sfeer in het leger ontstaan tegen christenen, reden voor velen om eruit te stappen. Zo werden een groot aantal christelijke kapellanen disciplinair gestraft omdat ze individuele soldaten geestelijke bijstand verleenden en daarbij de Bijbel gebruikten of christelijke standpunten uitdroegen.

     

    Sommigen vinden het een goede zaak dat (met name de christelijke) religie uit het leger wordt verbannen, maar volgens anderen wordt de moraal in het leger hier juist door ondermijnd. Er zijn er die vermoeden dat het duidt op een geplande binnenlandse militaire operatie tegen Amerikaanse conservatieven die vast willen houden aan grondwettelijke rechten zoals het recht op het dragen van vuurwapens. (2)

     

    Conclusie?

     

    Het is onmogelijk met zekerheid te zeggen of bovenstaande ontwikkelingen inderdaad zullen uitlopen op een grote verwachte of zelfs ‘geplande’ ramp, mogelijk een ‘false flag’ aanslag waar de laatste jaren druk over is gespeculeerd.

     

    Desondanks geldt ook hier het spreekwoord ‘waar rook is, is vuur’. De gebeurtenissen in de VS zouden heel goed in verband kunnen staan met de echte economische en financiële situatie van het land, dat er vele malen slechter voorstaat dan door het Witte Huis wordt toegegeven. De lang gevreesde ‘dollar crash’ zou daarom wel eens veel dichterbij kunnen zijn dan wordt gedacht.

    Xander

    1) The End of The American Dream (via Zero Hedge)
    (2) The Daily Sheeple (via Infowars)

     

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Juist! De Nonkels noch de cowboys uit Amerika hebben in heel hun Geschiedenis, buiten Pearl Harbour, nooit enige ravage gekend op hun grondgebied. Af en toe een paar zware stormen en een beetje wind, ja dat wel. Maar moesten hun huizen (buiten de steden en de wolkenkrabbers) gebouwd zijn van steen en beton lijk bij ons, in plaats van hout en asfaltpapier, de schade zou nog meevallen. Nu worden hun huizen als kaartenhuisjes uiteen geblazen en nog geraken ze niet geleerd. Kan ik weten, want heb er veel gereisd.

    Net als bij Hitler, gaan ze dus, als ’t begint te spannen, ondergronds. Iets dat niet mag verwonderen, want Het Gezag (de dragers van de fasces!) in Coburgland, doen/deden net hetzelfde. Daarvoor vinden ze de Kemmelberg het best geschikt. Netjes dicht bij zee, om indien nodig rap weg te zijn via Dunkerque of zo.

    Maar voorlopig staat alles daar te verkommeren, want geen kat die het gebruikt, zelfs niet om er diep onder de grond, de muizen te vangen. Het Hoofdkwartier zit misschien wel met de poepers, maar, zo zegt de Minister van Defensie, de Vlaming 2de Klasse der BDWërs, ‘The money is up’.

    Een goede raad: steek dat hol vol met ‘asielzoekers’, smijt de vele nooduitgangen toe, sluit de toegang af en smijt de sleutel weg. Uit WO I stamt daar dat fameuze openlucht ‘Ossoarium’ met stapels doodskoppen, en na WO III zal men ondergronds hetzelfde kunnen doen. Zo, dat de toeristen terugkomen.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!