MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2549

    *

    .

    *

    De kalender wijst het aan:

    Walpurgisnacht (auch Hexenbrennen)

    *

    INLEIDING

     

    Nee, nee! U heeft mijn titel helemaal verkeerd gelezen! U diende te lezen de Islam REIKT de oplossing, en niet de Islam IS de oplossing.

    Leg ik even uit met weer een duik in de Geschiedenis van WO II. U zag dit een eindje terug nog op de TV, in het Limburgs oorlogsverhaal van ’De Slaak van DeKeyser’ over die familie van jeneverbrouwers.

    Na Mei ’40 lieten de Nationaal Socialisten, (dus de NaSo’s, en niet de Nazi’s, zoals men verkeerdelijk blijft zeggen !!!) al vlug alle Vlamingen in de krijgsgevangenkampen weer vrij. Om allerlei praktische redenen wilden ze van die zorgen af, wilden ze de handen vrij, en je weet maar nooit, die werkzame handen van dat ‘broedervolk’ zouden nog wel eens goed van pas kunnen komen in die ‘frissche fröhliche Krieg’. Immers, de kopman van de BWP, de vroegere SP-a had inmiddels, zoals vele keren aangehaald op deze blog, reeds opgeroepen om de handen ineen te slaan, nu het land zich onvoorwaardelijk aan de Duitse Arbeider had overgegeven, na 18 dagen vruchteloze te hebben geveldtocht. Ik weet het niet, was er niet bij en moet dus voortgaan op ‘van horen zeggen’. Vlaming of Waal? Dat bleek toen uit de kennis van het Onze Vader…..

    Zo heb ik ook horen zeggen, dat veel Franstaligen in een paar uur ’n spoedcursus ‘Vlaams’ namen bij de Vlamingen in het kamp, om dare-dare het Onze Vader in het Nederlands te leren opzeggen….

    In Kenia deden onlangs de Muzelmannen die de 148 studenten aan de Univ koelbloedig afmaakten, ongeveer dezelfde pref. Wie uit de Koran kon citeren, ging vrijuit, de andere wachtte de Dood, met het bekende Allah Hu Albar als afscheidsgroet.

    Op de Middellande Zee nu, gebeurde al geruime tijd zonder dat de wereld er erg in had, ongeveer hetzelfde: Christenen ‘gingen teveel aan dezelfde kant van de boot staan, waardoor ze over boord sloegen en verdronken’. Allez, dat was toch telkens de officiële versie in ‘de Media’: ruwe zee, gammele overladen bootjes, dorst of dringend toiletbezoek, en HOP! Man over boord! Redenen tè over om het potje gedekt te houden, want de mensen zouden wel eens kunnen beginnen nadenken.

    Tot deze week in de nacht van Dinsdag op Woesndag, toen er ineens ‘uit de biecht’ werd geklapt en een openhartige politieman (iemand met sympathie voor de Lega Nord?) het niet meer over zijn hart kon krijgen, en de Pers inlichtte….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    *

    Hoe religieuze haat 12 christelijke bootvluchtelingen fataal werd

    *

    Een religieuze discussie tussen moslims en christenen aan boord van een migrantenboot op de Middellandse Zee kreeg dinsdagnacht een dramatische ontknoping. Twaalf christelijke vluchtelingen werden overboord gegooid vanwege hun geloof.

    Met meer dan honderd zaten ze dinsdagnacht in een rubberen bootje: Ivorianen, Malinezen, Senegalezen, Nigerianen en Ghanezen. Allen hadden ze het doel om het Italiaanse vasteland te bereiken in de hoop op een beter leven in Europa, maar ondanks de gedeelde smart ontstond er verdeeldheid in het bootje.

    Religieuze discussie

    Volgens getuigen brak er een religieuze discussie uit tussen christelijke Nigerianen en Ghanezen en islamitische Ivorianen, Malinezen en Senegalezen. De felle woorden liepen uit op directe bedreigingen in de richting van de christelijke minderheid in de rubberboot.

    Het bleef helaas niet bij bedreigingen. Twaalf christenen werden door hun islamitische reisgenoten over boord gegooid. De overige christenen wisten te voorkomen dat ze in het water terechtkwamen door zich stevig vast te houden en een menselijke ketting te vormen.

    Toen de Italiaanse kustwacht de bootvluchtelingen van boord haalde, vertelden de christenen ontdaan wat er was gebeurd. Ze wezen vijftien verdachten aan die allen naar de Pagliarelli-gevangenis in Palermo op Sicilië zijn gebracht. Ze worden verdacht van meervoudige moord op religieuze gronden. Als ze schuldig worden bevonden, kunnen ze straffen krijgen die oplopen tot acht jaar per slachtoffer.

    De politie neemt het verhaal serieus omdat alle getuigen afzonderlijk van elkaar dezelfde details over de gebeurtenis hebben verteld. De Italiaanse minister van Justitie Andrea Orlando heeft toestemming gegeven aan de vervolging van de vijftien verdachten. Zijn handtekening was nodig omdat de misdaden zijn begaan op internationale wateren.

    Hoe massa-immigratie leidt tot oorlogstaferelen op zee

    Het religieuze conflict is het zoveelste drama op de Middellandse Zee in korte tijd. Het schip Foscari van de Italiaanse marine pikte deze week vier migranten op uit het water van het Kanaal van Sicilië. Het viertal zei in Tripoli op een boot met 41 anderen te zijn gestapt. Maar omdat de opblaasbare romp al snel leegliep, zonk het bootje. De 41 andere opvarenden zouden het niet hebben overleefd.

    En op ongeveer 80 zeemijlen voor de kust van Libië werden 144 immigranten uit het water gered nadat hun boot was omgeslagen. Ook trof de kustwacht de ontzielde lichamen van negen personen aan in het water.

    Ook vrijdagochtend werden er weer 301 vluchtelingen afgeleverd bij de haven van Pozzallo aan de zuidkust van Sicilië. De autoriteiten troffen naast de vele jonge mannen ook opvallend veel zwangere vrouwen en zuigelingen aan. De stuurman van de boot is aangehouden op verdenking van mensenhandel.

    Intussen lijkt het erop dat de boten die de mensensmokkelaars gebruiken, opraken. Deze week werden leden van de Italiaanse marine op zee beschoten door criminelen die, na hun 'lading' te hebben gelost, hun boot weer mee terug naar Noord-Afrika namen. Een Italiaanse vissersboot werd vrijdag voor de kust van Libië geënterd door gewapende mannen. Het is nog niet duidelijk of het hier om Libische autoriteiten of om criminelen gaat

     

    *

    UITLEIDING

    Zoals U hebt kunnen lezen, voelt Elsevier een beetje nattigheid. Dus valt de onzijdige omschrijving ‘religieuze haat’, toe te wijzen aan iets dat van de twee kanten komt. Pilatus had het niet beter onder woorden kunnen brengen!

    Kan ik inkomen, moest die vaststelling overeenkomen met de feiten, zoals die met de neus op de feiten, in de Italiaanse media is verschenen. Ier was dus ‘ruzie aan boord’. Ik zou het inderdaad zeer menselijk vinden, dat de Christenen niet de andere wang aangeboden zouden hebben! Maar het klopt niet. Zoals altijd waren het de Muzelmannen die volgens de Koran, uitvoerden wat de Profeet hen had bevolen: doodt de Ongelovigen, de Joden, maar vooral de Christenen. Daar waar in de Bijbel der Christenen staat: GIJ ZULT NIET DODEN, en “Bemin Uw Evennaaste gelijk Uzelf’.

    Dus weeft Elsevier een mooi verhaal bij mekaar, en voilà, het nieuws is de deur uit.

    Moraal van het Verhaal.

    Zelf wie tot hiertoe de kop halvelings in het zand had, begint zich nu waarschijnlijk te realiseren wat al die ‘jonge mannen’ voor ogen staat, naast de zoektocht nar een beter leven. En ik, die dacht, dat het in de eerste plaats asielzoekers waren, die vluchtten om hun leven e redden !!!!

    Zij die hardhorig blijven, paardenbrillen dragen of verder luisteren naar de laffe Grote Verstanden met de Kleine Hersentjes, zijn dus vanaf nu medeplichtig aan de aan gang zijnde genocide op de Christenen overal ter wereld. Dat er kilo’s bloed kleeft aan de handen van onze verkochte media, is reeds hun schuld (zwijgen=instemmen), maar na feiten als deze, is het alsof ze in hoogsteigen persoon met eigen handen deze 12 mensen, alle vorige en alle nog komende slachtoffers, in de opengesperde muilen van die uitgehongerde haaien hebben gehouden, tot deze in lappen uit elkaar gereten binnen geslokt waren.

    Ik wens al deze mensen nog vele slapeloze nachten met al die in de dood gebroken ogen op hun betvlies! In afwachting van de deelname als penitentie aan de eerstvolgende Pegida-optocht van Burgers tegen de Islamisering van het Avondland.

    nu is het nog niet te laat. Wat wel het geval zou zijn, als de nieuwe ‘Walburgisnacht’ voorbij zal zijn. Of had U liever een nacht zoals De Brugse Metten in gedachte?

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    04-05-2015
    nike air max pas cher
    nike free run noir et blanc

    nike free 3.0 pas cher dispose d'un coloris blanc, noir et rouge qui prouve une fois de plus vous ne pouvez pas vous tromper avec ce que schéma de couleurs. Il ya eu aucune information officielle concernant ce modle, mais regardez pour eux de commencer tomber maintenant dans les États que les détaillants commencent obtenir leurs paires et les mettre en place pour la différence principale sale. Nike Shox Rivalry femme NERD . ceux qui sont beaucoup plus solide pour une utilisation en extérieur. Pour vérifier tous les produits qui seront disponibles au Token38, cliquez ici.Via nike air force Vous nike air force lecteurs vraiment laisser votre opinion soient entendus dans la section des commentaires du premier regard sur les D Lillard 1. Merci l'Portland Business Journal, vous pouvez obtenir un coup d'oeil ce que l'entreprise est en train de faire l'avenir de la nike blazer vintage basse. Cliquez ici si vous êtes intéressé.

    12a vidéo postée par chaussures nike shox pas cher sur le 10 février 2015 09:52 PST «M. John (SoleEngineer) 3PT: Kyle Korver. Ressemble plus à un maillage d'ingénierie supérieure avec une superposition de TPU en forme une clôture à mailles de chaîne. Nous savons déjà que pour les moutures 2015 il y aura une chaussure Nike Free 5.0 Tr Fit 4, une Air Force 1 Downtown, une Toki et cette superbe Pre Montreal. Faites-nous savoir ci-dessous ce que vous pensez de cette pair. Pour les jours plus frais, la firme de lOregon nous propose des coloris plus sobres.' Cette Chaussure est revtue dans un argent métallique supérieure avec des hits de Hexalite pourpres, violets lacets, et un pourpre doublure intérieure. pour les dernires mises jour que la famille de la nike air force 1 mid wheat des athltes prend la cour cette fte season.

    Chaque épisode présente un noir. Supérieure avec des accents rouges et jaunes fluo.0 dans les commentaires ci-dessous. et il devrait tre de l'amusement. Je ai vu ces en personne, et ils sont vraiment propre . De solutions de rechange qui vous cotera au moins la moitié du prix. Pour lune de ses équipes vedettes, nike free run 2 femme vient de sortir une paire dAir Max 90 relookée. nike blazer pas cher lance officiellement la vapeur 360 Fielding Glove.

    http://www.freechaussure.fr/

    04-05-2015, 10:28 geschreven door nike air max pas cher


    18-04-2015
    Indien...
    ... men moest beginnen met jacht te maken op de mensenhandelaars zou men al een stap in de goede richting zitten. Onmogelijk? de Mossad heeft in de jaren '60 Adolf Eichman kunnen lokaliseren en ontvoeren in Argentinië. Met de moderne middelen van nu moet dat zeker gaan. Maar de wil ontbreekt.

    18-04-2015, 16:59 geschreven door Walter F


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!