MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2548


    *


     

    *

    .

    *

    INLEIDING

     

    Op alle Italiaanse dagbladen is het hier DEZE morgen voorpaginanieuws, en op de Rai, de Officiële Staatszender, wordt het onophoudelijk gecommentarieerd: onderweg kieperden 15 ‘Muzelmannen’ 12 van hun lotgenoten overboord als voer voor de haaien, omdat ze Christenen waren. Een mini-genocide dus. Die 15 Dhihadisten werden bij aankomst aangehouden.

    De ‘Vlaamse’ papierpulp-gazetten, samen met de TV op kop, vermelden het gebeurde ergens tussen de rubrrieken over gebroken armen en benen, haast verborgen, tussen ander (slecht) nieuws over de toeristentochtjes tussen Afrika en Sicilië, met bootjes waarmee wij langs onze kanten nog geen toom kippen naar de overkant der beek zouden durven vervoeren..

    Maar aangezien Het Beest in gematigde toestand een ‘verrijking’ is, gaan we liefst over tot de (wraakroepende) orde van de dag.

    *

     

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/buitenland/1.2306732

    *

    Nieuwe scheepsramp met 41 doden in Middellandse Zee

    *

    Nauwelijks enkele dagen nadat er meer dan 400 vluchtelingen verdronken zijn in de Middellandse Zee is daar opnieuw een schip met migranten gezonken. Sinds het weekend zijn er nu al 950 mensen omgekomen op zee.

    Het drama met zinkende schepen met bootvluchtelingen in de Middellandse Zee begint dus gigantische proporties aan te nemen. Voor de kust van Sicilië zijn nu vier bootvluchtelingen gered door de Italiaanse marine. Die vertelden dat er hun schip gezonken en dat er nog 41 andere mensen vermist zijn. Tot nu toe is er geen spoor.

    Nog erger is dat 15 vluchtelingen die gered werden, bij hun aankomst in Sicilië gearresteerd zijn door de Italiaanse politie op verdenking van moord. Mede-opvarenden beweerden na hun aankomst dat de vijftien -het zouden moslims zijn- tijdens de reis een aantal christelijke vluchtelingen uit Nigeria en Ghana overboord hebben gegooid nadat er ruzie was uitgebroken tussen beide groepen.

    De Italiaanse politie onderzoekt nu de beschuldigingen. De vijftien zijn alvast in staat van beschuldiging gesteld.

    Hoe dan ook zijn er sinds het weekend al 950 mensen omgekomen in de Middellandse Zee. De zwaarste ramp was het zinken van een schip waarop 400 mensen zouden gezet hebben. Van hen is er intussen nog geen spoor.

    *

    *

    UITLEIDING

     

    De Waarheid, geheel de Waarheid en niets anders dan de Waarheid: de feiten zijn de volgende.

    Toen sommige schipbreukelingen onderweg, jonge mannen, vrouwen en kinderen, elkaar bij de hand namen, en samen begonnen te bidden voor een veilige overtocht, werden 12 van hen, omdat ze blijkbaar Christenen waren, met veel getier en Allah Akbars gevat en overboord gegooid, te midden een school hongerige haaien. De daders verklaarden Muzelmannen te zijn, die als Dhihadi’s in opdracht van ISIS, naar Italië kwamen, om er gewelddadig de Sharia in te voeren. Bij aankomst werden ze door de overige opvarenden aangeklaagd bij de Scheepspolitie, die de 15 mannen meteen arresteerden. In het belang van het onderzoek, worden hierover, zoals naar gewoonte, geen mededelingen gedaan.

    *

    Het is natuurlijk veelbekekend, dat ‘onze’ media schrijven en spreken door middel van een politiek-correcte woordenschat. ‘Bootvluchtelingen’ wekken compassie, daar waar ‘Muzelmannen’ zoals die in Italië (en in Frankrijk) genoemd worden, eerder direct aan gruweldaden doen denken. ‘Moslims’ zijn een verrijking, ‘Muzelmannen’ zijn een verschrikking. Zo zit het verankerd in ons collectieve geheugen….

    *

    Van hetzelfde niveau is de aan gang zijnde discussie over het stempelgeld in Coburgland. Vriend Guido op http://blog.seniorennet.be/guvaal/ heeft daar vandaag een klare kijk op. Die syndicale misbruiken zijn inderdaad als vele kleintjes op een groot kerkhof! Een mooi doordenkertje!

    Ach, wanneer gaan die van Het Vlaams Belang eindelijk eens in de Regering geraken, zodat eerst om te beginnen de beerputten voor de kiezers kunnen open gegooid worden, zodat die daarna grondig kunnen toegegooid worden, nadat deze eerst, uit zorg voor ‘het milieu’ witter dan wit opgekuist werden. Vooral geen nieuwe wetten maken, gewoon de bestaande rigoureus toepassen!

    O die werkloosheid en dat misbruik van stempelgeld in Vlaanderen, terwijl er 54.000 vacatures zijn, die niet ingevuld geraken!

    *

    Als toemaatje nog dit: als het in Vlaanderen ook al zo erg is gesteld, hoe moet het dan zijn beneden de taalbrens? Of is de armoe dermate besmettelijk, dat deze net als Ebola verspreidt en ook Vlaanderen dreigt mee naar de dieperik te trekken. Samen met deze gedachte, toch nog even in evidentie gesteld: Coburgland moet van de Navo dringend zijn Luchtmacht vernieuwen. Kost minstens 5 miljard Euro, en dat geld is er niet. Maar wel roomt de Francofonie uit solidariteit JAARLIJKS tussen de 18 en de 20 miljard Europa af van Vlaanderen.

    Dat is zelfs geen REUZEn-BEERPUT, maar een nooit eindigende TSUNAMI van bedrog en oplichterij. Wie en vooral hoe lang geleden al zei daar ooit iemand iets over stamelend en bedelend aan de poort blijven staan?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    19-04-2015
    De huidige massamigratie en de hypocrisie daarrond.
    Ik versta gewoon niet de problematiek van al die 'verzopen parasieten' op de Middellandse Zee, waar nu al die deftige mensen uit de politiek zoveel misbaar om maken. Wat mij betreft, ik voel me telkens een beetje opgelucht bij dergelijk nieuws. Dat klinkt misschien raar, maar het is wel zo. Zoveel luizen minder in de pels, denk ik telkens. Niet dat ik mensen haat, maar ik voel al die ware volksverhuizingen of massamigraties wel als een serieuze bedreiging voor mijn eigen welzijn, en vooral dat van mijn kleinkinderen. Dat heeft allemaal niets meer vandoen met een gezonde migratie van mensen. Ik vind het dan ook nogal goedkoop, al dat geweeklaag vanwege onze politici. Zijn zij immers niet de werkelijke oorzaak van al deze doden? Want mochten zij wat strengere regels hanteren m.b.t. migratie, zoals elders in de wereld wel gebeurt, de eigen gemeenschap uiteindelijk ten goede, dan zouden zoveel armoezaaiers zich toch niet geroepen voelen om de oversteek naar Europa te wagen, in handen van scrupuleuze mensenhandelaars. En waarom altijd naar Europa? Waarom niet wat dichter bij huis, of zijn ze daar misschien niet welkom? Zou kunnen. In hun thuislanden kweken ze, excuseer mij de uitdrukking, maar de Paus heeft het onlangs toch ook en terecht zo benoemd, als konijnen, en dan komt die hele konijnenplaag over ons uitgezwermd, en iedereen kent daarvan de gevolgen. Ik kan mij onmogelijk goed voelen bij die gedachte. Zo erg als al onze politici blijkbaar bekommerd zijn om het welzijn van al die op komst zijnde parasieten, onschuldige, maar ook veel heel gevaarlijke sujetten, de islam weet je wel, zo weinig maken zij zich zorgen om het welzijn van hun eigen mensen. Dat is waarlijk de wereld op zijn kop, als u het mij vraagt, en ik ben het daarmee helemaal niet eens. Ik meen dat ik dit recht heb. Vandaar, hoe meer bootjes kapzeisen, hoe beter ik me ergens voel. Het lijkt geen fraaie of nobele gedachte, en ik wil ook helemaal niet dat mensen sterven, verre van, maar het is naar mij subjectief aanvoelen wel een beetje een kleine pleister op de stinkende wonde van de massamigratie waar wij nu mee worden geconfronteerd. En die is niet mijn schuld, maar wel die van de zogezegde politieke 'intelligentsia' die onze maatschappij terroriseren met hun waanideeën. Zij hebben het bloed van al die verzopen migranten aan hun handen, niet ik. Zij zijn de echte verraders van onze maatschappij, omdat zij zijn verkozen om het welzijn daarvan als eerste punt op hun agenda te hebben, en niet de ondergang, waar zij nu deftig en met reusachtige paardenbrillen op aan meewerken. Ik heb daar evenmin schuld aan. De enigen die dus met de vinger dienen gewezen, zijn al die geleerde warhoofden, die zich politici noemen. En die mensensmokkelaars, en allerlei advocaten, die daaraan meewerken, en dus ook medeplichtig zijn. Wanneer gaat men die daders eens aanpakken?

    19-04-2015, 14:45 geschreven door Geronimo


    17-04-2015
    Papierpulp-gazetten, TV en radio
    Om even in te pikken op de poco nieuwsduiding graag het volgenden. Op radio Nostalgie om 13.00.u. " In de Dom van Keulen is een plechtigheid gehouden voor de 150 slachtoffers van de vliegramp in de Franse Alpen". Dit als inleiding, de nieuwslezer vervolgde(letterlijk citaat) "De co piloot van het vliegtuig ZOU opzettelijk het vliegtuig hebben laten neerstorten".(einde citaat) Indien de Franse onderzoekers niet onmiddellijk gelekt hadden dat er st*nt aan de knikker was hadden we waarschijnlijk nooit geweten wat er echt gebeurd was. Nu iedereen weet dat een tot de islam bekeerde moordenaar 150 mensen vermoord heeft in de naam van allah, spreekt deze nieuwslezer nog over "ZOU". Indien de media het probleem met de islam niet erkennen zijn zij een deel van het islam probleem.

    17-04-2015, 15:03 geschreven door Walter F


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!