MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    16-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2544


    *

     

    .

    *

    .

    Wat niet al lachende kan gezegd worden is de waarheid niet….

    *

    INLEIDING

     

    Van aan onze kant der Alpen (waar we nu al meer dan 13 jaar veel veiliger leven dan F. DeWinter in Ekeren!) is het inderdaad wat moeilijk om tot in détail te zien wat er werkelijk is gebeurd in Gent. U las op deze blog dus hierover al de dag nadien, ttz U kreeg voorgeschoteld wat mijn glazen bol had waargenomen. Waarbij ik vaststel, dat deze eigenlijk wegens haar accuraatheid tweemaal met Hoofd Letter zou mogen geschreven worden.

    Het ziet er dus (zie hieronder) ut, dat er door de Staatszender zwaar geprobeerd werd te provoceren. En als dat uitkomt, dan mag de Juffrouw die niet eens onder de zonnebank moet om er getint uit te zien, haar carrière vergeten. Wat echter veel leuker is, dat Pegida en meteen gans waarheidlievend Vlaanderen de kans krijgt om de Leugenpers in haar blootje te zetten. Ga gewoon voor de Rechter in (desnoods Eenzijdig) kortgeding, en eis de publicatie van het beeldmateriaal. Liefst op een vooraf bepaalde datum en uur, zodat gans Vlaanderen kan zien hoe we met kwaad op zicht, gemanipuleerd worden.

    Pas op: dat zou een tijdbom zijn, waar Rood-Groen en samen met de Moslim Executie en der Tsjeven-voorhoede in de steigers zullen gaan. Wat niet mag beletten tot de actie over te gaan.

    Nadeel: net als de kleur-syndicaten is Pegida-Vlaanderen geen Rechtspersoon, en Meneer de Jugepee zou daar misschien een reden zien, om de rechtsgang te weigeren. Werk dus voor een advocaat. Wel Anke VanderMeersch, waarop wacht U om de uitdaging aan te gaan?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://rechtsactueel.com/2015/04/14/pegida-liegt-vrt-journaliste-danira-boukhriss-waar-zijn-de-beelden/

    *

    PEGIDA: liegt VRT-Journaliste Danira Boukhriss? Waar zijn de volledige beelden?

    door RechtsActueel • 14 april 2015

    *

    Zoals eerder gemeld betoogde PEGIDA Vlaanderen gisterenavond voor een tweede keer in Gent. De rood-groene media zijn erop gebrand PEGIDA weg te zetten als een ‘racistische’ beweging; en dus werden alle slogans, alle spandoeken aandachtig bekeken. Helaas, er werd niets bezwarends aangetroffen; een poging van een enkeling om een racistische slogan aan te heffen werd door de eigen mensen meteen gesmoord.

     

    Dus besloot de VRT een provocatie op te zetten. Zij stuurden allochtone journaliste Danira Boukhriss uit, die pal post vatte naast twee gesluierde moslimvrouwen, die de deelnemers onophoudelijk uitdaagden. Volgens de VRT en mevrouw Boukhriss zelf werd zij daarbij geconfronteerd met brutaal racisme: zij zou door een deelnemer aan de manifestatie uitgemaakt zijn voor ‘makak’ en ‘zwetzak’. Zoals het hoort keurde woordvoerder Rudy Van Nespen van PEGIDA een dergelijk vermeend wangedrag meteen af.

    Alleen: is er wel gebeurd wat mevrouw Danira Boukhriss beweert dat er gebeurd is? Op de Facebookpagina van PEGIDA zijn er intussen twee getuigenissen verschenen van mensen die vlakbij het gebeuren stonden, en formeel ontkennen, dat de beweringen van Boukhriss waar zijn.

    De eerste zegt: ‘ Aan Mevrouw Danira Boukhriss : Na het lezen van tal van reacties wil ik hier toch even op reageren. In uw onmiddellijke omgeving stonden er twee vrouwen van allochtone afkomst, waarvan één met nikab, de initiële reactie van die man in schijnbaar dronken toestand was tegen hen gericht, maar ik heb de woorden en racistische uitspraken die U hem in de mond legt niet horen roepen. U bent wel op zijn reactie ingegaan en riep er uw cameraman bij, terwijl U die man bleef provoceren. Zoiets levert natuurlijk mooi beeldmateriaal op. Racistische uitlatingen van wie of tegen wie dan ook zijn helemaal niet goed te praten, maar uw professionalisme als reporter schoot hier wel tekort….of misschien ook helemaal niet ?   Ik stond op nog geen 2 m afstand aan uw linkerkant en heb alles kunnen mee volgen.’

     

    Wat we hier onthouden, was dat de reactie van de man dus hoegenaamd niet tegen Boukhriss zelf gericht was, maar tegen twee gesluierde moslimvrouwen die kwamen provoceren en in wiens buurt mevrouw Boukhriss zich had opgesteld.

     

    De tweede getuige reageert en bevestigt: ‘ Dan stonden wij vlakbij mekaar, P., en je hebt groot gelijk, wat die zogezegde racistische uitspraken betreft. De politieman in burger heeft ook NIET gereageerd, dus is er niets strafbaars gezegd.’

     

    We onthouden dat dus een tweede getuige bevestigt dat de termen ‘makak’ en ‘zwartzak’ niet zijn gebruikt tegen Boukhriss, én dat een agent in burger vlakbij stond maar blijkbaar ook die termen niet gehoord heeft.

     

    Intussen heeft zich via de reactiemodule van Rechts Actueel een derde getuige gemeld, die zegt: ‘ Ik was heel dicht in de nabijheid van die VRT journaliste die samen met die twee Moslim vrouwen telkenmale hebben getracht te provoceren met woorden in de mond te leggen wat niet is gelukt. Ik heb op geen enkel ogenblik een verkeerd woord horen roepen dit is PUUR provocatie tegen PEGIDA.   Ik wil zelfs getuigen als het zover moest komen.’

     

    danira boukhriss Nu goed, het zal wel eenvoudig zijn om deze zaak op te helderen, niet? Mevrouw Boukhriss was daar duidelijk alleen om dit soort uitlatingen te kunnen vastleggen; zij is een geschoolde, professionele journaliste van de openbare omroep; zij had een peperdure camera bij die steeds draaide; zij had een geluidstechnicus bij die alle geluid haarfijn vastlegde.   Het zal voor haar dus wel een koud kunstje zijn om de volledige beelden van het ganse incident te tonen, inclusief de termen ‘makak’ en ‘zwetzak’, die bewijzen dat wat zij zegt de waarheid is zeker?

    Als zij die beelden toont, dan zullen wij samen met Rudy Van Nespen bevestigen dat dat niet kan. En dat één man op 350 niet representatief is. Maar als zij de beelden niet toont, dan zijn er twee andere mogelijkheden: namelijk, dat de woorden werden uitgesproken richting de twee gesluierde provocateurs en hoegenaamd niet richting Boukhriss (wat niet aanvaardbaar is, maar wel de context verklaart); of dat de woorden nooit werden uitgesproken, en dat mevrouw Boukhriss gewoon liegt.

    De beelden graag, inclusief de manier waarop mevrouw Boukhriss volgens twee getuigen de betrokkene heeft uitgedaagd. Of is dat te veel gevraagd?

    Er is overigens nog een bijkomende reden waarom het eerder twijfelachtig is dat het M-woord groepen is naar mevrouw Boukhriss zelf. Het zal haar misschien verdrieten, maar afgezien van haar naam ziet ze er qua uiterlijk niet bijster allochtoon uit; ze kan makkelijk doorgaan voor een Vlaamse vrouw met donker haar en een kleurtje van de zonnebank. De stelling van de eerste getuige, als zou de reactie duidelijk gericht geweest zijn tegen de twee gesluierde provocateurs, is dus bijzonder aannemelijk. En dan rijst de vraag: waarom stond Boukhriss steeds bij de twee gesluierde provocateurs? Kende zij die misschien al voordien? Misschien komt er de komende dagen duidelijkheid, want nu Danira een grrroot Slachtoffer van Racisme is komt ze ongetwijfeld in praatprogramma’s en opinieteksten in kranten. Maar onthoud, Danira; wat wij willen zien is het énig mogelijke bewijs, de beelden waarop het M-woord te horen is, gericht aan jou en niet aan de gesluierde provocateurs.

    Beoordee

     

    *

    UITLEIDING

     

    Wat zou de mlening zijn van Daniel Ten Berghe van Gent over deze provocatie? Waas die voordien misschien verkeerd afgesproken? Moesten die Moslimama’s niet aan ’t Rabot zijn, bij de rest van het uitschot? Is het niet eerder het werk van de politie om dat soort incidenten in de kiem te smoren?

    De pan werd op het vuur gehouden, met de hoop dat de vlam er in zou slaan. In het Strafwetboek staat daar ergens wel een mooie straf op voorzien, denk ik.

    Maar weer zal Lamme Goedzak het op een beetje verontwaardiging houden: hij doet zijn best, en Uilenspiegel doet wel de rest.

    NASCHRIFT

    De Rai, toch ook ’n Staatszender, kwam zojuist op dit middag-uur met aangeslagen stem verkondogen, dat zojuist in Sicilië de 10.000ste bootvluchteling van de week was ‘uit zee gered’. En neen, de Militaire Muziekkapel stond hen niet op te wachten (geen geld voor), maar wel een hele sliert luxe cars en bussen, die nu al onderweg zijn naar een afgesproken bestemming, ergens in het binnenland. Alles (redding op zee, opvang en transport)op kosten van een land zo arm als Job. Opdracht van Bruxellabad, zegt men hier…. Bij wie zou op dit ogenblik de kassa rinkelen: denkt U ook hetzelfde als ik?

    Mijn slecht karakter ontwaart namelijk dezelfde slechte trouw als bij de kleursyndicaten die zomaar per jaar zeo’n kleine 300 miljoen stempelgeld ten onrechte hebben uitbetaald, naar het schijnt…. Dat ook is schuimen op de rug van een ander….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!