MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    15-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2540

    *

    Woensdag 15 april

    Zon 6u49-20u37

    Z Waltman van Antwerpen
    *

    .

    *

    Het uur ‘U’ van Het Beest

    .

    Hangt in de lucht. Het komt tot ons lijk bij Charlie Hebdo, waar slechts 2 teruggekeerde ‘Syrië-Strijders’ de hel ontketenden.

    *

    INLEIDING

     

    In Milaan schoot verleden week ‘een man’ in de Rechtszaal, wiens zaal seffens moest voorkomen, een rechter en ‘een andere man’ – getuige?) gewoon dood. Hij kon vluchten, maar de politie is hem op het spoor. Een alledaags gebeuren eigen aan de tijd, en een detail in de Geschiedenis. Veel verder staan we daarbij niet stil…. Want dan zouden er wel eens Moslims kunnen zijn, die zich beledigd voelen. Zo dat hun stoppen doorslaan en zij overgaan tot het vergieten van bloed. Van veel bloed.

    Zo spreekt men ook over de moordpartij van Parijs (Begin Januari dit jaar) altijd van uit het standpunt van de slachtoffers. Ja, die zijn dood, maar hun Slinx schotschrift dat zo goed als failliet was, zit weer voor jaren terug in de lift. Wat een geluk met een ongeluk mag geheten worden, als men de Slinxen goed beluistert. Normale mensen zouden dat succes zoveel mogelijk verzwijgen, want lijkenpikkerij van het zuiverste karaat. Dat verleggen van de klemtonen is een slechte gewoonte bij deze wereldverbeteraars. Dat moet wel, want anders moet men het kind met naam en toenaam vermelden. Om zodoende bij de Islam terecht te komen. Wat niet bevorderlijk is voor de goede verstandhouding met dat soort vriendjes die ons overladen met zoveel ‘Verrijking’ op andere gebieden. Maar troost : het geduld van de Strijders voor de Wreedzame Islam is bijna op.

    Het uur ‘U’ van de IJselijke Islam hangt dus alleen af van wat van de Islam-slachtvelden in het Nabije Oosten teruggekeerde broekschijters zullen beslissen. De dag dat zij beide broekspijpen toegebonden, de blik naar omhoog naar de 72 wachtende maagden geheven, de courage in beide handen nemen, hetzij uit overtuiging of uit mee-loperij, hetzij omdat ze met het mes op de keel gedwongen worden, zullen onze poilitie-posten, onze Rechtbanken, onze Christelijke Kerken, kapelletjes en kathedralen met kogels doorzeefd worden. Zelfs onze hospitalen en kindedagverblijven zullen aangevallen worden. En zoals de Islam altijd is, zullen ze bij verrassing toeslaan, daar waar de bewaking niet sterk genoeg is. Islammers vechten inderdaad liefst tegen vrouwen en kinderen. Lang kunnen wij ons niet verdedigen; het geld is op, door deuren en vensters weggesmeten om al die ‘Verrijklers’ een goed onderkomenl te geven en te blijven geven. Alsof het geld aan de bomen groeit.

    Hulp van elders moet er niet verwacht worden, want overal in Europa is het die dag koekenbak. Na een paar uren of dagen valt dan de doodse stilte, het begraven van de doden en gekwetsten (!), hier en daar onderbroken door een nijdig mitrailleurvuur van weer eens een executie-peloton dat de rest der vrouwen en kinderen afmaakt, begeleid door het kraken van muren onder het geweld van hun bulldozers. Het zijn niet meer de ideeën die de wereld beheersen, maar de Islam.

    Zelfs al moesten ze de zovele soldaten-begraafplaatsen in de Westhoek opruimen, om die vervolglens als massa-graf te gebruiken, zouden die ‘Verweste Gewesten reiken van de Middellandse Zee tot aan de Oeral, in stapels van 8 verdiepingen hoog, zoals de bouwvergunningen toegelaten door Stedenbouw.

    Waar ik deze overtuiging vandaan haal? Gewoon door te waken en te bidden, zoals de Heer in Getsemane, in Het Hofke van Oliveten, daags voor Hij gekruisigd werd.. En door ondertussen te zien en te proberen te doorgronden wat de Islam al sinds 1957 met de eigen mensen doet.

    U vindt daarvan een korte beschrijving hieronder, waarover onze Leugenpers in woord en beeld, begrijpelijk, maar met mondjesmaat berichten. Ha ja, hé, want het is de wil van Allah, Wrede zij met Hem.

    Voor een van die Moslim-Moordenaarslanden de vernielende kracht van het nuvleaire gebruikt, moet het Westen, d.i. de Rechtse Partijen in de USA, kunnen toeslaan om Mekka, Medina, Ryad, Teheran, enz, van de aardbodem weg te vegen. Anders gezegd, door het hart van Het Beest uit te rukken.

    Hiervoor ga ik uit van het begrip ‘Rechtvaardige Oorlog’ en wettelijke zelfverdediging. En ik meen het meer dan ik het kan schrijven.

    Dezelfde Islam-methodes zijn ook toepasbaar voor ons. De aanval is immers de beste verdediging. En als wij het niet doen met hen, doen zij het met ons. Achteraf kunnen we altijd nog zeggen dat het ons spijt. Maar een of twee ‘snipers’ in de struiken voor het Witte Huis aan de Wastobbe, en klaar is Kees en al de rest.

    Dat is niet van ‘Keskedie’, maar van Pöeske schoet’.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Waarom protesteren de moslims deze keer niet?

    *

    Het leed van de Palestijnen in het vluchtelingenkamp Jarmoek is ten hemel schreiend. Alleen: de meeste Arabieren interesseert het niet. Ze houden zich alleen bezig met Palestijnse slachtoffers als er Israëli´s in het spel zijn.

    Er bestaan twee soorten doden – diegenen, wier lot politiek te misbruiken valt en wier tragedie luidkeels valt te betreuren, en diegenen, die gewoon gestorven zijn. In het Syrische Jarmoek is deze huichelarij op dit moment heel indringend te zien. Al maandenlang worden daar Palestijnse vluchtelingen afgeknald, doodgeslagen en uitgehongerd.

    Maar noch uit de Gazastrook noch uit de “Westelijke Jordaanoever” hoor je van massademonstraties of oproepen om de ongeveer 16.000 broeders en zuster te hulp te snellen, die in Jarmoek worstelen met de dood. Dat de Palestijnen daartoe anders wel in staat zijn, dat ze razendsnel alle internationale forums – van de Verenigde Naties tot aan het Internationaal Gerechtshof – weten te gebruiken om hun bedoelingen kracht bij te zetten, vermoedt een ieder die zich eraan herinnert wat er gebeurt als er ook maar één enkele Palestijn het slachtoffer van de Israëli´s wordt.

    Waarom smokkelt Hamas geen wapens naar het buurland? De sluiphandel in omgekeerde richting functioneert toch ook? Waarom grijpt Hezbollah niet in om de ingesloten mensen te redden? Anders is ze er toch ook heel snel bij om aan de kant van de Palestijnse slachtoffers in Israël te gaan staan?

    De eeuwige huichelarij

     

    Waarom, tenslotte, vinden de moslims in Duitsland geen gezamenlijke dag voor een massaprotest tegen de schendingen van de mensenrechten die in Syrië plaatsvinden? Dat lukte toch ook in het geval van de Gaza-oorlog? De antwoorden op al deze vragen zijn duidelijk: de moslims interesseert het lot van deze mensen niet. Sommigen komt hun dood zelfs goed uit.

    Terwijl de Syrische regering onder haar tiran er blij mee !s de Palestijnen kwijt te raken die zich tegenover haar hebben opgesteld, blijft Hezbollah vasthouden aan haar Syrische bondgenoot – en de soennitische en christelijke Palestijnen voor een lonend doel. De meerderheid van de moslims in Duitsland ontlaadt op haar beurt echter weer liever haar haat tegen de Joden en Israël dan de interne islamitische oorlog te beklagen.

    Van oudsher interesseert de meesten van hen het lot van de Palestijnen nauwelijks. Treurig genoeg is deze kilte vast te stellen voor veel Arabische regeringen. Anders valt het niet te verklaren waarom er 70 jaar na de vlucht en de gedeeltelijke verdrijving van de Palestijnen uit de joodse staat [vertaler: door de Arabieren aan hen opgedrongen!] zelfs in de Gazastrook nog Palestijnse vluchtelingenkampen bestaan. Ook Jarmoek bestaat al een halve eeuwigheid.

    Om welke reden Arabieren – niets anders zijn de Palestijnen – sinds 1957 in dit Syrisch-Arabische vluchtelingenkamp moeten huizen, is alleen duidelijk voor diegene, die het verhaal van de huichelarij en harteloosheid kent. Dit zal nu heus niet in het tegendeel veranderen. Jarmoek blijft het slagveld – niet van de duivel, maar van de mens.

    Bron:

    www.welt.de
    Auteur: Jacques Schuster

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

     

    *

    UITLEIDING

     

    Kijk, als gewezen Pallieter-lezer zou iedereen moeten weten, dat ondergetekende een goed hart maar een slecht karakter heeft. Net als die ‘Mens van Goede Wil’ alsmede de overige Partijgenoten van Het Vlaams Belang, kan ik geen onrecht verdragen.

    De lectuur van die Palestijnse Kampen, waar het lijden zonder begin en zonder einde verloopt, revolteert mij. Zelfs al zijn het Kont-omhoog-heffers, het zijn ook maar mensen, ter wereld gekomen als beeld en gelijkenis van het Opperwezen. Ze zijn bestemd om de Heren der Schepping te zijn, en ze worden door hun eigen mensen behandeld minder dan varkens.

    De gelijkenis met ‘halal’-slachten valt weer niet op…..

    Als de Beschaafde Wereld hierop nu eindelijk niet eens reageert, dan verdient die om ook niet beter behandeld te worden. De Islam is inderdaad de beschaving van de Dood, helemaal zoals Het Beest is, gepokt en gemazeld.

    Deo Gratias! Al heb ik meer goesting om, zoals op onze Bisschoppelijke Colleges geleerd, te schrijven A.M.D.G.; Dat is Latijn en wil zeggen: Af Majorum Dei Gloriae.

    Hé Hé, dat lucht op. Het voelt net zo aan als thuiskomen na een lange reis.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!