MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2538

    *

    Dinsdag 14 april 2015

    Grasmaand

    Zon 6u51-20u36

    H Lidwina van Schiedam

    Op Sint-Lidwina na de noen worden alle velden groen

    *

    .

    .

    *

    .

     

    *

    INLEIDING

     

    Bij ons in de Westhoek zei men in bepaalde omstandigheden, dat als men van iets niet zeker is, dat men er dan moest bijzeggen: ‘peur-être’, waardoor de woorden een sarcastische ondertoon krijgen. Zo mijn mening over de ‘Neo Nazi’s’ in de nieuwe Amerikaans-Kievse Regering, zo uitbundig gesteund door o.. Guynocchio, de Getnse Konijnentand in aanbidding op beide knieën voor de Amerikaanse Zwarte Ongelukskater. De Westhoekse mensen nemen na die ‘peut-être’ meestal geen blad voor de mond om hun mening te zeggen. Zo zeggen ze van een beduusd gezicht dat het hen doet denken dat ‘moest Uw kop op een zwijntje staan, men zou zweren dat ’t beestje ziek is’.

    Och, vriend Xander bracht eens te meer een stapel bewijzen aan, dat Amerika oorlog met Rusland wil, en dat het die oorlog wil uitvechten boven onze bloedeigen kop. Zoiets mag niemand verwonderen, want Amerika is verzot op dat soort oorlogen. Het houdt hun economie draaiende…. Eerst door wapens te verkopen, en achteraf door ‘Marshall-Hulp’ voor de wederopbouw. Wat wil zeggen tweemaal aan de kassa passeren. Tweemaal, en twemaal op andermans kosten!

    Maar dat wist U al.

    Wat wel mijn aandacht getrokken heeft, is dat extreemrechtse Azov bataljon, dat onafhankelijk van het Oekraïense leger opereert. De afbeelding hierboven zal de rest wel verduidelijken, ook al is het met Russische lettertekens versierd.

    Het verband? Wel, meisjes en jongens, in het Grote Verhaal van de Grote Nazi Wereldoorlog, staat toch duidelijk, dat de inwoners van Kiev de Duitse pantsers in 1942 met bloemenslingers, handgeklap en vele kusjes werden ontvangen! Blij als ze waren van de Bolsevieken voorgoed verlost te zijn, zo dachten ze. Oekraïniërs die het konden, werden trouwens, uit hang naar het Westen, de trouwste helpers van de Duitsers. O.a. in de vele ‘Lagers’….. Het was pas nadat de ‘Volkscommissarissen’ met de botte bijl orde op zaken hadden gesteld, dat de Oekrainiërs als geheel terug op het rechte communistische pad geraakten.

    Hun Kaïn-teken nu roept maar al te duidelijke herinneringen op aan de Swastika. Zo dat we gerust kunnen stellen, dat onze bloedeigen maar ook bloedrode Slinxe EUSSR zoals in Hitlers tijd, maar al te graag maatjes is om samen de ‘Untermensschen’ kaputt zu machen, en om van het Slavische Oosten hun wingewest te maken.

    JaJa, ik begin meer en meer te begrijpen waarom de Vlamingen na WO II zo hard werden aangepakt: het was voor Slinx de enige gelegenheid om de eigen schuld onder de mat te moffelen, en om terzelfdertijd de held uit te hangen in tegenstelling met de foute Vlamingen. Hendrik De Man? Die heeft nooit bestaan! En nooit heeft de BWP (Belgische Werklieden Partij) na Mei ’40 geproclameerd dat onze arbeiders hand in hand met de Duitse arbeiders zich moesten inzetten voor De Nieuwe Orde. De Nieuwe Orde van het zuiverste socialistisch gehalte. Dat verminderde fel na Operatie Barbarosso toen de ene Socialistische held de andere aanviel…

    Wel, die Nieuwe Orde, dat is heden ten dage het einddoel van dit democratisch socialistisch Amerika en zijn knechtjes..

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Franse geheime dienst: Russische invasie Oekraïne is verzinsel van NAVO

    *

    Het hoofd van de Franse geheime dienst DRM heeft forse kritiek geuit op de NAVO, vooral vanwege de voortdurende beweringen dat Rusland van plan zou zijn om Oekraïne binnen te vallen. Volgens generaal Christophe Gomart is er in werkelijkheid niet één aanwijzing voor zo’n invasie waargenomen, en zijn de Russen nooit van plan geweest om militair in te grijpen. Het doorprikken van de anti-Russische Westerse propaganda van het afgelopen jaar komt nu dus ook al vanuit de gelederen van de NAVO lidstaten zelf.

    Generaal Gomart verklaarde op 25 maart tegen het parlementaire comité voor Defensie dat de DRM doorgaans een excellente verstandhouding met het oppercommando van de NAVO in Norfolk heeft, maar dat de crisis in Oekraïne forse verschillen van mening heeft veroorzaakt tussen de Europeanen en de Amerikanen.

    ‘Geen activiteiten die nodig zijn voor invasie’

    ‘De echte moeilijkheid met de NAVO is het feit dat de Amerikaanse geheime diensten domineren, terwijl de Franse inzichten enkel voor kennisgeving worden aangenomen,’ aldus Gomart. ‘De NAVO heeft bekend gemaakt dat de Russen een invasie van Oekraïne voorbereidden, maar de informatie van de DRM kon deze bewering niet overeind houden. Wij hebben feitelijk vastgesteld dat de Russen geen commandoposten hebben opgezet, noch logistieke maatregelen hebben genomen.’

     

    ‘Er waren geen activiteiten die men als voorbereiding op een invasie had moeten nemen,’ vervolgde de generaal. ‘Op het tweede bevelsniveau waren er geen overeenkomstige initiatieven. Vervolgens bleek dat wij het met onze vermoedens bij het juiste eind hadden.’ De Russische soldaten die wél in de Oekraïne zouden zijn gezien zouden met hun aanwezigheid enkel druk op president Poroshenko hebben gelegd, maar daar nooit ter voorbereiding van een invasie zijn geweest.

    Met Gomarts onthullingen gaat de Franse geheime dienst recht tegen het officiële NAVO standpunt in dat Rusland massaal voorbereidingen heeft getroffen –en nog steeds klaarstaat- om Oekraïne binnen te vallen.

     

    Duitsers: Rol Rusland wordt overdreven

     

    De Franse generaal is niet de eerste hoge Westerse official die de NAVO openlijk tegenspreekt. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier beschuldigde NAVO-opperbevelhebber generaal Philip Breedlove er enkele weken geleden al van de militaire rol van Rusland in Oekraïne te hebben overdreven. Het Bureau van de Bondskanselier had het zelfs over ‘gevaarlijke propaganda’.

    Ook Steinmeier verklaarde dat de informatie van Duitsland niet overeenkwam met wat de NAVO of de Amerikanen beweerden. Washington blijft echter volhouden dat de spanningen in Oost Europa steeds groter worden en een directe bedreiging zijn voor de Amerikaanse veiligheid, en dat daarom alles moet worden gedaan om deze bedreigingen te beantwoorden.

    Verzet in EU tegen NAVO/VS groeit

    In de EU groeit echter het verzet tegen de door de NAVO en de VS gewilde escalatie. Italië en Griekenland willen stoppen met de sancties tegen Rusland, omdat deze grote schade aan hun toch al wankele economieën toebrengen. Frankrijk moet door de rest van de EU worden ‘gered’, omdat de coalitie van conservatieven en sociaaldemocraten tot elke prijs willen voorkomen dat het anti-Brusselse Front National het voor het zeggen krijgt. Dat nu uitgerekend Frankrijk de NAVO verwijt foutieve info te verspreiden, is dan ook enkel olie op het vuur.

     

    Amerikanen trainen extreemrechts bataljon

    Door het verzet uit Europa besloot de Amerikaanse president Obama om het sturen van troepen naar Oekraïne voorlopig te stoppen. Het Oekraïense leger zou vanaf maart deels door de NAVO worden getraind. Bij militaire manoeuvres in het land zouden Amerikaanse luchtlandingstroepen op 20 april gaan samenwerken met het extreemrechtse Asov bataljon, dat onafhankelijk van het Oekraïense leger opereert. Volgens de Russische OVSE waarnemer schendt dit bataljon het wapenstilstandsverdrag van Minsk (2).

    Oekraïne heeft inmiddels het associatieverdrag met de EU ondertekent, waarin ook toenadering tot de NAVO wordt geregeld. In 2020 moet Oekraïne aan alle NAVO standaarden voldoen en gereed zijn voor toetreding, wat door Rusland als een grote bedreiging wordt ervaren.

     

    Aanhoudende propaganda leidt tot nieuwe oorlog

     

    De propaganda uit de Amerikaanse / NAVO bronnen gaat inmiddels onverminderd door. Niet de door Amerika gesteunde rechtsextremisten, maar Rusland zou de wapenstilstand in het oosten van Oekraïne schenden. Ook wordt er nog steeds beweerd dat grote hoeveelheden Russische troepen bij de grens klaar staan voor een ‘invasie’. (1)

     

    Kortom: als Europa niet veel krachtiger voor zichzelf opkomt en breekt met de agressieve Amerikaanse koers, dan blijven we afstevenen op de door Washington gewilde nieuwe grote oorlog op ons continent.

    Xander

    1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
    (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Vòòr er wered uitgevaren een kat, om het even de kleur, voor de voeten krijgen, was in vissersmiddens een slecht voorteken. Maar een zwarte kat, dat was de ziei van een gestorven heks die geen rust kon vinden. Na zo’n ontmoeting werd er zelfs niet uitgevaren, want dan voer de Dood mee.

    Amerika heeft blijkbaar het Noodlot willen tarten, en koos een Moslim-kat met duizend levens als Opperste Leider. Tot daar, ze doen maar. Zo lang ze ons daarmee maar gerust lieten. En komt die Clinton aanzetten, wat nog veel erger is.

    En het Europa van de gewezen Koloniale Machten, waaronder Coburgmand, dacht in het begin met die lange zwarte slungel eventjes de vloer te kunnen vegen. Maar dat was buiten de waard, in casu de Islam, gerekend. En nu zit Europa met de gebakken peren: het is vergeven van de gelukzoekers-bezetters uit de pietrol-landen die alleen wachten om het juiste ogenblik om toe te slaan.

    Hopelijk komen de Amerikaanse Verkiezingen nog juist op tijd!

    Noteer: wie Azov zegt, zegt de Zee van Azov, en zegt meteen De Krim. Wie de Krim zegt, zegt Rusland, met in één en dezelfde adem daarbij Napoleon en Hitler. Begrijpt U nu waarom een zwarte kat altijd ongeluk brengt? Het is alsof de Duivel ermee gemoeid is….

    POST Scriptum

    De ‘bootvluchtelingen’ zijn het voorbije weekend met zo’n kleine 6.000 ineens op Sicilië aangespoeld. Deze morgen om 06 uur deelde de RAI reeds mee, dat er een slordige 1.200 deze nacht veilig waren aangekomen in Palermo. Meestal jonge vrouwen en zeer jonge kinderen. We zagen beelden van stapels schoendozen met daarin splinternieuwe baskets die in de juiste maar aan de nieuwe Europanen werden overhandigd. Want die hadden op hun blote voeten, de normale klederdracht in de jungle, de overtocht gemaakt. Die kunnen nu, na een goede nachtrust met flink ontbijt daarbij, langs alle mogelijke wegen overal doorreizen naar overal, want in Europa is er vrij verkeer van personen, wel-legalen zo goed als niet-legalen.

    Europa doet er dus alles aan, om zijn bevolking te her-boetseren. Weliswaar zonder klei, maar ineens met levend menselijk materiaal. Zo dat er van nu voort geen ‘autochtone’ Duitsers, Engelsen, ransen, geen Nederlanders, enz, meer bestaan, maar een nieuw ras, dat ‘Europeaan’ zal genoemd worden. Een ras zonder gezamenlijk verleden, en dus ook zonder gezamenlijke toekomst.

    Anders gezegd: Amerika, dapper bijgetreden door de EUSSR, zorgt op voorhand voor voldoende aanvoer, zodat er tentallen miljoenen mogen sterven in de oorlog waarop zij op aansturen, zonder totale ontvolking achteraf. Het juiste woord daarvoor moet nog uitgevonden worden, want ‘volkerenmoord’ kan maar op één of meedere afzonderlijke volkeren tegelijk slaan. Voor een ‘melting pot’ die moedwillig vernietigd wordt, met er nog een nieuw woord komen. Misschien kan de Commissie voor Vast Taaltoezicht nu al een studie bestellen, zodat men niet voor verrassingen komt te staan?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!