MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    08-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2521

    *

    Woensdag 8 april

    Zon 7u04-20u26

    H Walter

    *

     

    .

    *

    Een kleinere partij, geplet tussen twee grootmachten….

    .

    Net als nu, West Europa tussen Amerika en Rusland….

    *

    INLEIDING

     

    Vandaag is het precies 100 jaar geleden van de Armeese Genocide, d.i. de volkerenmoord door de Turken (Ottomaanse Rijk) op de Armeniërs, die tot 77% werden uitgemoord. Reden: tijdens WO I stonden de Turken aan de zijde van Duitsland, en de Armeniërs, op grondgebied waar de Turlen op aasden, werden verdacht van sympathie voor hun buren, de Russen, die vochten tegen datzelfde Duitsland. Dat de Armeniërs meestal Russiscije Orthodoxe Christenen waren, en de Turken rasechte Muzelmannen, wat ze nog altijd zijn, speelde helemaal geen rol in dat conflict. Dat had U trouwens al lang begrepen…..Want altijd als er in die landen iets verkeerd loopt, is de Yslam, die Wredevolle ‘godsdienst’, nooit ver uit de buurt.

    Met stijgende verwarring heb ik deze morgen dan ook bij vriend Xander kennis genomen van de vele Bijbelse voorspellingen over het Lot van ‘de Hoer van Babylon’, waarmee de Yslam maar vooral Mekka is bedoeld.

    Voortdurend spookte het door mijn hoofd: ’en met dat soort ‘lozers’ (de Moslim-Muzelmannen), houden onze Autoriteiten Grote Verstanden zich bezig! Aanpappen met een verliezende en dus veroordeelde partij….. Ziet U ook de gelijkenis met het Ottomaanse Rijk van 100 jaar geleden, dat zich aanschurkte tegen de oorlogvoerende verliezende partij….

    Enfin, volgens de oude Geschriften, zal de pest (Iran) ook deze keer met de hulp van Amerika (en Israël!?) de cholera (Arabia) verslaan, er zal een Prins op een Wit Paard komen, en we zullen allemaal lang en gelukkig leven en nog vele kindertjes kopen. D.w.z. als de eeuwig zingende bossen van Rusland, de Jappen, de Indiërs en de Spleetogen zich buiten de strijd houden.

    Voor mij wordt het allemaal een beetje te veel.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Oorlog Jemen: Saudi’s bombarderen Russisch consulaat

    *

    De luchtmacht van Saudi Arabië blijkt op 1 april het Russische consulaat (annex spionagecentrum) in de Jemenitische stad Aden te hebben gebombardeerd. Dat was niet per ongeluk, maar een directe vergelding voor de Russische hulp aan de pro-Iraanse Houthi rebellen in het land. Het Iraanse parlement heeft inmiddels unaniem de Saudische interventie in Jemen veroordeeld. In profetisch opzicht zijn deze ontwikkelingen een duidelijk voorteken van de toekomstige vernietiging van Saudi Arabië door Iran, zodra dat land eenmaal kernbommen heeft.

    Pal voor hun offensief in Jemen hadden de Saudi’s de Russen nog wel gewaarschuwd dat ze niet konden instaan voor de veiligheid van de Russische staatsburgers als die met vliegtuigen zouden worden opgehaald. Al snel na de interventie riep Saudi Arabië het complete luchtruim boven Jemen tot een no-fly zone uit.

    Iraanse generaal Soleimani in Sanaa

    Kort na het begin van het Saudische offensief arriveerde de commandant van de Iraanse Al-Qods Brigades, generaal Qassem Soleimani, in de Jemenitische hoofdstad Sanaa om het rebellenoffensief te leiden. Vervolgens bombardeerden Saudische F-15’s op 1 april het Russische consulaat in Aden, dat vooral werd gebruikt voor het verzamelen van inlichtingen over de militaire situatie in en rond Jemen. Die informatie werd onmiddellijk doorgespeeld aan Iran en zeker aan Soleimani.

    Russisch consulaat totaal verwoest

    Volgens getuigen werd het Russische consulaat totaal verwoest. De Russen probeerden vervolgens via Saudi Arabië’s bondgenoot Egypte toestemming te krijgen om hun burgers per vliegtuig te evacueren. Honderden Russen wachtten inmiddels op de luchthaven in Sanaa om in veiligheid te worden gebracht.

    Na de weigering van Riyadh had Rusland geen andere keus dan zijn burgers per boot weg te halen, waarna ze vervolgens naar Egypte werden gebracht, en vanuit Caïro naar hun thuisland werden gevlogen. (1)

     

    Iraanse parlement: Saudi Arabië wordt ‘verzwolgen door vuur’

    Het Iraanse parlement heeft de Saudische militaire interventie in Jemen en de Amerikaanse en Israëlische steun hiervoor fel veroordeeld, en waarschuwde dat het land ‘verzwolgen zal worden door het vuur dat in Jemen werd aangestoken’. Ook zullen de hele moslimwereld en het Midden Oosten een ‘zware prijs’ betalen voor wat er nu in Jemen gebeurt.

    Afgelopen zondag vonden er zware gevechten plaats tussen het Saudische leger en pro-Iraanse Shi’itische rebellen in Aal-Awamiya, een plaats in het noordoosten van Saudi Arabië, vlakbij de Perzische Golf en ver van Jemen verwijderd. Iran stookt dus zélf niet alleen in Jemen, maar ook in Saudi Arabië het vuur verder op. (3)

     

    Bijbel voorzegt totale vernietiging Saudi Arabië

     

    De waarschuwing ‘verzwolgen te worden door vuur’ is exact wat de Bijbelse profetieën schrijven over het lot van Saudi Arabië in de laatste fase van de eindtijd. In Jesaja 21:9 voorzegt de profeet met dezelfde woorden de ondergang van Babylon als in Openbaring 18:1-2 en 14:8 wordt gebruikt: 'Babylon is gevallen, gevallen':

    '... de heerlijkheid van Kedar (zal) ten ondergaan.' (21:16)

     

    Deze plaatsen liggen allemaal in Arabië, dat volgens de Bijbel in de eindtijd zal worden vernietigd door 'Elam', het huidige Iran. Alle letterlijke referenties in de Bijbel wijzen op steden in (Saudi) Arabië.

    De Bijbel beschrijft dat in onze tijd heel Arabië, inclusief de 'glorie van Kedar' (= Mecca), zal worden vernietigd. Dit blijkt onder andere uit deze profetie over Babylon: '... het zal in eeuwigheid niet meer bewoond worden, noch bevolkt zijn van geslacht tot geslacht; geen Arabier zal daar zijn tent opslaan...' (Jes.13:20)

    De ultieme vervulling van deze profetie is de verwoesting van Babylon. Dat het hier om de eindtijd gaat valt op te maken uit vers 9, waarin over 'de dag des HEEREN' wordt gesproken waarop 'de sterren... hun licht niet doen stralen,' en de zon 'bij haar opgang verduisterd is', net als de maan. Deze teksten kunnen dus onmogelijk over gebeurtenissen in het verleden gaan, zoals enkele uitleggers beweren.

    Eindtijd-Babylon ligt aan Rode Zee

    De Bijbel noemt expliciet de Rode Zee als een geografische indicatie waar dit eindtijd-Babylon zich zal bevinden: 'De aarde heeft gebeefd van het geluid huns vals, van het gekrijt, welks geluid gehoord is bij de Schelfzee (SV, KJV: Rode Zee).' (Jer.49:21). Eén blik op de kaart leert dat Mecca zich vlakbij de Rode Zee bevindt.

    Sommigen zullen er wellicht op wijzen dat deze tekst spreekt over Edom, dat zich hoofdzakelijk in het huidige Jordanië bevondt. In Ezechiël 25 staat echter dat 'Edom' zich uitstrekte van Teman (Jemen) tot Dedan (in Saudi Arabië)(vs.13). Groter-Edom omvatte dus de hele westkust van het Arabische schiereiland. Haar vernietiging wordt als volgt voorzegt: 'Zoals Sodom en Gomorra met hun naburen ondersteboven gekeerd werden, zegt de Here, zal daar niemand wonen en geen mensenkind daar verblijf houden' (Jer.49:18).

    Brandende oliebronnen

    Het is geen verrassing dat Iran zich tegen Saudi Arabië zal keren, want de Bijbel voorzegt dat ‘de hoer’ zal worden vernietigd door ‘het beest’ waar zij op rijdt, dat zijn de volken die ze misleid heeft met haar geestelijke hoererij: de islam.

    'Want de HEER houdt een dag van wraak, een jaar van vergelding: hij verdedigt Sion. De wateren (lett. ‘stromen’ of ‘tunnels’) van Edom (het huidige Saudi Arabië) worden pek (= teer, ruwe olie), zijn grond verandert in zwavel, het land wordt één grote pekoven. Het blijft er branden, dag en nacht, voor eeuwig stijgt de rook er op. Het land ligt verloren, tot in het verste nageslacht, nooit zal iemand het nog betreden' (Jes.34:8-10, NBV).

    Deze tekst laat letterlijk zien dat Saudi Arabië een 'stroom' van brandende 'tunnels' of bronnen zal worden, één grote pekoven, oftewel: brandende oliebronnen.

    Dit wordt bevestigd in Openbaring 18, waar gesproken wordt over het lot van de 'stad' van de 'hoer': 'En de koningen der aarde, die met haar gehoereerd hebben en weelderig geweest zijn, zullen over haar wenen en weeklagen, wanneer zij de rook van haar verbranding zien' (Opb.18:9). '... en riepen, toen zij de rook van haar verbranding zagen, zeggende: Welke stad was aan deze grote stad gelijk!' Herinnert u zich nog hoe de olievelden tijdens de Eerste Golfoorlog (1991) door Saddam Hussein in brand werden gestoken? Zelfs op klaarlichte dag was de lucht verduisterd door gitzwarte rook. De profeet Jesaja schildert voor het eindtijd-Babylon exact hetzelfde lot af.

     

    Overigens spreken ook islamitische profetieën van precies dezelfde gebeurtenis. Zodra de dag komt dat radicale moslims onder leiding van Iran daadwerkelijk Saudi Arabië verwoesten (mogelijk al binnen nu en ca. 10 jaar), zullen ze zich hoogstwaarschijnlijk gesterkt voelen door deze oude profetieën en ervan uitgaan dat zij de wil van Allah vervullen.

    Xander

    1) DEBKA
    (2) DEBKA
    (3) YouTube (via Shoebat)

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Natuurlijk hecht de moderne alleswetende mens van vandaag geen belang meer aan al die oude Profetieën. Die worden gewoon afgedaan als verzinsels. Buiten de keren dat ze een schot in de roos blijken te zijn geweest.

    Net als iemand ‘vervloeken’, hem kwaad toewensen tot in het 7de Geslacht, wat een oud gebruik schijnt te zijn, bijna even oud als het verhaal van Adam & Eva. Die werden uit het Aards Paradijs weg gejaagd, en door Jahweh vervloekt om ‘te werken in het zweet huns aanschijns’ en om ‘hun kinderen ter wereld ter brengen in de grootste pijnen’. Dat vervloeken is dus des mensen, maar het imiteert zo’n klein beetje een Hogere Macht. Men gelooft er wel niet aan, maar niet als weigeren om onderdoor een ladder te lopen, blijven er toch altijd twijfels. Je weet ook nooit wat er boven op die ladder, boen je hoofd hangt….. Het vervloeken is dus wel iets meer dan zeggen: ‘Loop naar de duivel’, en het is net hetzelfde met ‘Profetiën’. Men gaat hen best een eindeje uit de weg. Het is net alsof ze via een Hogere Macht even in de toekomst hebben mogen kijken. Want aan de Eeuwigheid is noch begin, noch een einde aan. Let maar even op, wat die ondergrondse ‘Deeltjesversneller’ in Génève nog allemaal aan de oppervlakte brengt! U zoudt nog kunnen verschieten van de klap….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!