MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2520

    *

    *

    *

    INLEIDING

     

    Besluit: in de Koran staat alles wat men erin projecteert. De ene leest er ‘Make love; not war’, en de andere leest ‘Make war, not love’. Yslam is Wrede, of Yslam is Vrede. Eigenlijk allemaal een beetje moeilijk om volgen.

    Zo lees ik vandaag graag bij Xander, dat in de Koran zou staan, als men goed nadenkt, dat het land Israël in feite toebehoort aan het Volk van Mozes. En dus niet aan de Arabierse Pietrol-Boeren….

    Anderen vinden dan weer, dat er staat ‘niet’ aan het Volk van Mozes, want diezelfde Mozes was ook een der voorvaderen der Arabieren…

    Tja, zo kan ik het ook. Je moet alleen maar zottekes vinden, die niet willen zien, ook al hebben ze kaard en bril.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Ontsnapte kerngeleerde: Egypte bereidt oorlog tegen Israël voor

    *

    ‘Koran erkent dat land Israël aan Joden toebehoort, maar de sjeiks negeren dit’

    Israëlische troepen trokken het Suezkanaal over tijdens de Yom Kippur oorlog in 1973. Egypte wil nog altijd wraak nemen vanwege de verpletterende nederlaag die het toen leed. Israël gaf de Sinaï pas terug aan Egypte toen dat land bereid was een officieel vredesverdrag met de Joodse staat te ondertekenen.

    De in 2011 uit Egypte gevluchte nucleaire wetenschapper Noha Hashad zegt dat de militaire opbouw en strijd van het Egyptische leger tegen islamitische terreurgroepen in de Sinaï slechts een dekmantel is voor een toekomstige oorlog tegen Israël. ‘Egyptische generaals geven overal lezingen en vertellen verhalen dat Israël de enige vijand en het enige doelwit van de Arabieren is. Op TV, in films en door beroemde acteurs wordt dagelijks opgeruid tegen de Joden. Ze behandelen Israël als een tijdelijk verschijnsel.’

     

    ‘Koran erkent Joods recht op Israël’

     

    Dr. Hashad, geboren als moslim, gaf aan de universiteiten van Caïro en Beni-Suef les in nucleaire wetenschap en had haar eigen onderzoekslaboratorium. Eind jaren ’90 kreeg ze belangstelling voor de Joodse staat Israël nadat ze ontdekte dat in de Koran duidelijk staat geschreven dat het land Israël aan de Joden (lett. ‘het volk van Mozes’) toebehoort, en dat in het boek eveneens verwezen wordt naar de door moslims ontkende Tempel van Salomo.

     

    ‘De sjeiks weten dit, maar zij houden liever de foutieve lezing in stand om dit recht van de Joden te ontkennen en het land over te nemen,’ aldus Hashad. Na onderzoek op de Al-Azhar Universiteit, een van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van de islam ter wereld, ontdekte ze ‘de originele interpretatie van de Koran, dus vóór deze gepolitiseerd werd. Het bleek dat ik gelijk had: het land Israël is van de Joden.’

     

    Gearresteerd en gemarteld vanwege ‘Zionisme’

     

    Maar haar zoektocht en ontdekkingen alarmeerden de geheime politie, die haar toegang tot de bibliotheek blokkeerden en haar in 2002 met grof geweld arresteerden op beschuldiging van het ‘steunen van het Zionisme’. Gewond en zonder medische verzorging werd ze in de gevangenis gegooid. Tegen de andere vrouwelijke gevangen werd gezegd dat Hashad Joods was, waarop ze dagenlang door hen werd gemarteld.

     

    Vervolgens werd ze weer vrijgelaten, om in de loop van 2 jaar nog eens 5 keer te worden gearresteerd. Tijdens een van die keren namen de agenten haar mee naar een Joodse begraafplaats, overgoten haar met benzine en dreigden haar met een lucifer bij haar oor in brand te steken. ‘Ze zeiden me dat ik hen inspireerde om alle Joden te vermoorden. Dit is wat er met iedereen in Egypte gebeurt die het voor Israël opneemt.’

     

    Tijdens de ‘Arabische Lente’ opstand in 2011 had ze eindelijk de kans om te ontsnappen. Een verzoek om een operatie in Jordanië –de jarenlange regelmatige martelingen door de politie hadden haar voet en delen van haar rug verlamd en haar kaak verbrijzeld- werd plotseling gehonoreerd, en vanuit Jordanië wist ze vervolgens naar Israël te ontsnappen.

     

    ‘Egypte bereidt oorlog tegen Israël voor’

     

    Inmiddels is dr. Hashad 51 en waarschuwt ze dat de Egyptische anti-terreuroperaties tegen onder andere het aan ISIS verbonden Ansar Bay al-Maqdis in de Sinaï niet zijn wat het lijken. ‘Dat is allemaal voor de show. Tijdens de presidentscampagne steunde Ansar Bayt al-Maqdis (president Abdel Fattah) al-Sisi. Hij vecht niet echt tegen hen.’

     

    ‘Egypte bereidt oorlog tegen Israël voor,’ vervolgt ze. ‘Het heeft Hamas in Gaza getraind en bewapend. Iedereen die Arabisch spreekt kan de leiders van de Egyptische militaire inlichtingendienst horen spreken over de brede kanalen tussen Israël en Egypte, die op de juiste tijd zullen worden gebruikt.’

     

    Eind december 2014 schreef ook kolonel dr. Shaul Shay, voormalig vicehoofd van de Israëlische Nationale Veiligheid Raad, in Israël Defense dat de Egyptische militaire oefening ‘Badr 2014’ bedoeld was als voorbereiding voor een potentieel conflict met Israël.

     

    ‘Palestijnse strijd is bijproduct van Egyptische haat’

     

    Volgens Hashad is het conflict tussen Israël en de Palestijnse Arabieren niet de oorzaak van de Egyptische haat tegen Israël. ‘De Palestijnse strijd is juist een bijproduct van deze haat. (PLO oprichter) Yasser Arafat deed dienst in het Egyptische leger. De PLO werd bedacht door Egypte tijdens de regering van (voormalig president) Nasser.’

     

    Egypte heeft vlak over zijn grens met Gaza een enorme bufferzone ingericht en duizenden hier woonachtige Palestijnen verbannen, iets waar de internationale media met geen woord over reppen. In februari sloot Egypte een $ 2 miljard grote wapendeal met Rusland, en afgelopen dinsdag gaf de Amerikaanse president Obama alsnog de militaire hulp voor Egypte vrij die na de machtsovername door al-Sisi in juli 2013 werd bevroren.

     

    Vertaling boek Abbas om Palestijnse Autoriteit te ontmaskeren

     

    ‘Israël is een juweel, een diamant, en ik heb geluk dat ik hier ben,’ besluit ze. Op dit moment werkt dr. Hashad aan de oprichting van een organisatie die de culturele haat tegen Israël aan de kaak gaat stellen. Ze is tevens bezig met een Engelse vertaling van ‘De geboorte en dood van het Zionisme’ (1977), het eerste boek van Mahmoud Abbas, leider van de Palestijnse Autoriteit, om zo het ware gezicht van Israëls zogenaamde ‘vredespartners’ aan de wereld te laten zien.

    Vanwege dit werk en haar onthullingen over Egypte is dr. Hashad al meerdere malen met de dood bedreigd.

    Xander

    (1)        Arutz 7

    *

    *

    UITLEIDING

     

    Het is al zo lang geleden (1975) van die Yom Kippur oorlog, daar de wereld eigenlijk al bijna vergeten is, dat Egypte indertijd, een en al Arabische pretentie, die aanvalsoorlog tegen Israël heeft ingezet, en dat Israël toen dermate hard terug heeft geslagen, dat de piramiden van Gizeh er nu nog altijd bij staan beven en sidderen van de schrik. Waarom Israël toen bij manier van spreken, niet is doorgegaan tot aan De Bronnen van de Nijl, is een mysterie die wel nooit niet; zelfs niet in der eeuwigheid, zal opgelost worden. Noteer dat ondergetekende niets heeft, tegen geen enkele Egyptenaar, m/v zolang ze maar veilig en wel, zich bezig houden met hun Koningsgraven’, diep onder dezelfde piramiden. Want doen ze dat niet, zoals bij de eerste Arabische Lente, dan stormen ze met in de ene hand de Koran en in de andere een paar K47-ërs, de buurlanden in.

    Zouden die echt geen voldoende landbouw-allures meer hebben? Of zouden ze na al die jaren van Yslamisering vergeten zijn, dat de Nijl door ieder jaar te overstromen, zij aan landbouw kunnen doen zonder kunstmest daarvoor te moeten gebruiken?

    *

    Post Scriptm

    In de Gewijde Geschiedenis (4de Leerjaar) werden wij o.a. onderwezen over een soort vondelingen-schuif die op de Nijl dreef, en waar de beeldschone Dochter van de Farao toen een baby ontdekte, die later, volwassen geworden, Mozes bleek te zijn. Dat was toen het Volk van Israël verplicht tewerk gesteld was in het Land der Farao’s. Lees ook het verhaal van de kleine broer Jozef, gered uit de waterput in volle woestijn, op relatief jonge leeftijd zelfs Onderkoning van Egypte…. Dat zijn Bijbelse verhalen, die ruim uittorenen boven de hedendaagse figuranten in het Land der Farao’s….

    Zie http://wiendel.nl/jozef.html voor dit wondermooie verhaal, des te mooier omdat het hertaald is voor jonge kinderen, en als volgt begint en U direct meetrekt volop in het verhaal.

    “Jozef is geboren 2197 jaar nadat de Here God de aarde gemaakt heeft.”

    Neem er gerust Uw tijd voor, het is spannender dan de spannendste voetbalmatch van het jaar! En U maakt er opnieuw kennis met een van Joost van den Vondel (1587-1679) klassiekers: het verhaal van Jozef in Dothan….

    Het eindigt voor Jozef net niet tussen de lakens van de Cleopatra van die dagen, want het verhaal gaat over in De 10 Plagen van Egypte; en De Vlucht uit Egypte, te voet dwars door de Rode Zee, gevolgd door de 40-jarige Tocht door de Woestijn.

    Het zijn allemaal zaken waar elke goede kandidaat-historicus zou moeten van watertanden….

     

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    07-04-2015
    Het feit...
    ...dat moslims van achteren naar voren lezen maken ze zich blij met een dode mus, ze lezen dat 72 maagden op ze staan te wachten, ha ha ha ha ha....., er staat werkelijk dat er een maagd van 72 op ze staat te wachten. Ha ha hi ha ha hi.... heerlijk..

    07-04-2015, 20:14 geschreven door Jean


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!