MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    07-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2517

    *

    Dinsdag 7 april 2015

    Grasmaand

    Zon 7u06-20u24

    H Johannes Baptista, patroon van de onderwijzers en leraren

    *

    *

    Mevrouw wil hier niet weg uit Bonn…

    .

    Zie https://www.youtube.com/watch?v=PAihVSINgCI#t=15

    *

    INLEIDING

     

    Ebola, zeer erg, maar zo goed als bedwongen. Aids: idem dito, alhoewel dat grotendeels ‘Eigen schuld dikke bult’ is geweest, ‘emanente rechtvaardigheid’, zoals een aartsbisschop ooit beweerde, wat wel flagrant juist is, maar even flagrant niet mocht gezegd worden, want groepsbelediging. Net zoals in onze ‘Verlichte’ Tijden, elke laffe zelfmoord, inclusief het geleerde woord euthanasie, verkocht wordt als ‘zelfdoding’, ‘uit het leven stappen’, allemaal rond-de-pot-draaierij om, net als bij vruchtafdrijving, abortus provocatus dus, het woord ‘moord’ te verdoezelen. Als men het niet vernoemt, bestaat het volgens de Slinxe heilsleer, ook niet. Net bange kinderen in het donker!

    Aaislam-aandoening echter, Yslam-aandoening dus, is een kwaadaardig iets iets waarmee men geboren wordt. Net, zoals de Katholieken zeggen, ‘met een merkteken op de ziel’, maar bij hen komt dat merkteken er slechts door het Doopsel, de vrijwillige aanvaarding van het Christendom, zij het dan, vlak na de geboorte, via de mond van Peter en Meter.

    Om even terug te komen bij de Boef, de Judas van het Vrij Onderwijs, zijn er 3 sacramenten die een eeuwig en onuitwisbaar merkteken op de ziel prenten : de aanvaarding van het Christendom bij de geboorte, en de bevestiging daarvan op latere leeftijd (Het Vormsel, de bewarende zalvende Gewijde Olie): die twee zijn in principe toegankelijk uit vrije wil voor iedereen. Maar het Derde Sacrament met een Eeuwigdurend Merkteken op de Ziel, Het Priesterschap, de sublimering, is slechts voor enkelen weggelegd.

    Tu es sacerdos in aeternum, en daar wordt niet mee gelachen, zoals we zongen in onze Bisschoppelijke Colleges. Daar waar men pasters kweekt, met melk en kiendjespap….

    Ach, sag mir wo die Manner sind, wo sind Sie geblieben….Was ist geschehen.

    En zie: de resultaten liegen er niet om. Die Aaislammerij heeft zich bovenop onze Beschaving gezet als een broedse klokhen op haar nest, die er ook met geen stokken is af te slaan…

    Zie https://ejbron.wordpress.com/ : de bovenvermelde video over het leven in Bonn, een stuk na de Wende, de reportage zelf is hallucinant en toont hoe onze steden er binnenkort zullen uitzien. Zie https://www.youtube.com/watch?v=PAihVSINgCI#t=15

    Ziende blind zijn, noem ik dat! Al moeten die vele Slinxe wereldverbeteraars wel een kramp in hun kl*ten krijgen, te zien op de Oost Vlaamse Gewestelijke TV (gisteren zondag) de Gentse Sint Baafs Kathedraal vol meestal jonge mensen zat voor de Mis van de Gentse Bisschop. Zijn naam is niet belangrijk, maar is daarentegen wèl belangrijk in zijn homilie, de boodschap dat steeds meer jonge volwassenen zich laten … dopen.

    Wie zei daar ooit weer, dat als de nood het hoogst is, de redding nabij is?

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Het gif van de islamitische intolerantie

    Een artikel uit het jaar 2010, maar nog steeds uiterst actueel!: Foutieve ontwikkeling met ernstige gevolgen: de lerarenvakbond in Berlijn waarschuwt voor de gevolgen van een pedagogische noodtoestand in islamitische families. De onderwijsautoriteit echter waarschuwt leraren voor “morele overweldiging” met westerse vrijheidswaarden.

     

    Zelfs de lerarenvakbond heeft het nu opgemerkt: waar Duitsers nog slechts een minderheid zijn, in klaslokalen en op schoolpleinen in bepaalde wijken, gaat het tamelijk woest toe; de intolerantie treft Duitse medescholieren en anders gelovigen – de vakbondskleden spreken van “niet-moslims” –, meisjes sowieso. Maar ook het vrouwelijke onderwijspersoneel en goede leerlingen zijn het slachtoffer van enorme discriminatie en verbale of lichamelijke aanvallen. En eindelijk wordt nu openlijk benoemt wat iedereen al lang weet die niet lijdt aan wereldaanschouwelijk beïnvloede waarnemingsstoornissen: het gaat hier niet om de zoons van immigranten uit Polen, Kazachstan of Italië, maar om jonge moslims. Om deze reden had de Berlijnse Vakbond Opvoeding en Wetenschap (GEW) een uitnodiging verstuurd voor een workshop, wat velen al als een kleine sensatie zouden willen beoordelen.

     

    Buitengewoon hieraan is echter alleen dat pas de ruzie rondom Thilo Sarrazin´s boek “Deutschland schafft sich ab” zulke en gelijksoortige bijeenkomsten voortbrengt en niet het reëel al jarenlang smeulende conflict van buiten zijn oevers tredende, vaak gewelddadige intolerantie op scholen met veel islamitische leerlingen. Natuurlijk beriep de GEW zich niet op Sarrazin, maar op een eigen analyse, die verscheen in het eigen vakbondsblad “Berlijnse lerarenkrant”.

     

    Christenen worden ten onrechte als “ongelovigen” gemeden

     

    Dat het nu bediscussieerde artikel “Duitservijandigheid op scholen – Over de oorzaken van een toenemende tendens onder jongeren van Turkse en Arabische komaf” al bijna een jaar geleden in de krant stond – onopgemerkt, werd daarbij verzwegen. Dat het artikel nu officieel wordt aanbevolen aan leraren, laat alleen maar zien hoe explosief de stemming intussen geworden is.

     

    De schrijvers Andrea Posor en Christian Meyer behoren tot de “commissie voor multiculturele aangelegenheden”, wat verklaart waarom zij bij de omschrijving van de buitensluiting van de Duitse minderheid door de meerderheid van islamitische medescholieren alleen willen vermoeden dat het “verbindende element” van deze groep “veelal de gemeenschappelijke islam lijkt te zijn”. Christenen, aldus de schrijvers, zouden “onterecht als ongelovigen” gemeden worden, wat een bepaalde onwetendheid van fundamentalistische islamideologie verraadt. De filmmaaksters Güner Balci en Nicola Graf hebben dit in hun film “Strijd in het klaslokaal” (tv-documentaire over de cultuurstrijd in het klaslokaal: in verloren positie) op niet mis te verstane wijze als foutieve ontwikkeling met ernstige gevolgen gedocumenteerd, en niet alleen in Berlijn.

     

    Het ontbreekt aan interculturele competentie

     

    De meeste deelnemers aan de buitengewone GEW-bijeenkomst wilden, zo meldt de “Berliner Tagesspiegel”, niet ruziën over “Duitservijandigheid”, omdat dit slechts één bevinding onder velen zou zijn. Alles wat anders zou zijn, wordt geperst, zei de lerares Mechthild Unverzagt. Op haar school zouden Duitse leerlingen al lange tijd vragen om in de pauzes binnen te mogen blijven. Maar over het algemeen blijft de ruzie zo mak als een lammetje en georiënteerd langs de politiek correcte scheidslijn. Het zou ontbreken aan interculturele competentie en het zou veelmeer gaan om de poging van sociaal achtergestelde leerlingen om kracht te demonstreren.

     

    Deze zienswijze – volgens welke er zelfverdediging in het spel zou zijn, niet echter de fatale gevolgen van de pedagogische noodtoestand in islamitische families en indoctrinatie door islamitische en radicaalislamitische moskeeverenigingen – heeft de vakbond de afgelopen tientallen jaren veel leden gekost. Juist betrokken leraren, die in tegenstelling tot functionarissen en politieke ambtenaren steeds opnieuw probeerden misstanden openbaar te maken, geven berustend op.

    Meedogenloze ignorantie

    De leraar Wolfgang Schenk bijvoorbeeld, ooit woordvoerder van de “Alternatieve Lijst”, heeft desbetreffende ervaringen moeten verzamelen hoe de vakbond en de onderwijsautoriteit hem afwimpelden toen hij zich wegens vrouwvijandige overvallen op leraressen of scheldwoorden zoals “Nazi”, “sletten”, “racist” of de dreigende uithuwelijking van een leerling tot hen wendde. Men adviseerde hem zich rustig te houden om daarmee geen voorzet aan de rechts-radicalen te geven. Deze gewetenloze ignorantie wordt tot op de dag van vandaag volgehouden. Al in de vroege jaren-90 zou de invloed van de islamverenigingen en van bepaalde moskeeverenigingen merkbaar zijn geworden, wier antiwesterse, antidemocratische ressentiment intussen de sfeer op veel scholen met steeds meer succes vergiftigen, zegt Schenk. De “Duitservijandigheid”zou in werkelijkheid slecht één van de vele fenomenen van buitensluiting zijn.

    De Berlijnse onderwijsautoriteit heeft zojuist een handreiking m.b.t. de islam naar de scholen gestuurd. Het boekje, veelvuldig bewerkt en nu in ieder geval ontdaan van de clandestiene aanbevelingen van een imam die werd opgeleid op een Frans sharia-instituut, is eigenlijk een schandaal. Er staat geen informatie in over de gevolgen van islamitische seksescheiding en seksualiteit en waarschuwt leraren vooral voor “morele overweldiging” met westerse vrijheidswaarden.

    Bron:

    www.faz.net
    Auteur: Regina Mönch

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    *

    UITLEIDING

    Net zoals men bij de kist van de Hasseltse ‘Met Dikke goesting’ krokodillentranen staat of zit te wenen, zo zal de Slinse Kerk krokodillentranen wenen als onze steden, dorpen en onze weiden als wiegende zeeën bedolven liggen onder een metersdikke laag lava uit de vuurspuwende bergen van de Aaislam.

    Of handenwringend ten hemel smeken ‘Das haben wir nicht gewusst’…

    En hiermee is het doek gevallen over –gelukkig – al een van de delvers van onze ondergang. Hier zal ik verder geen woord meer aan vuil maken, want ‘Gratis’ is ook al voltooid verleden tijd….

    Wat we wèl zouden kunnen doen, is een vertaling maken van de ‘Gids voor Terrorisme’ verspreid ten gerieve van de Djihadisten. Waarbij uiteraard de rollen omgedraaid worden. Altijd nuttig om die dingen in huis te hebben, tegen dat meerder nood komt!

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!