MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    04-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2509


    *

     

    2509 - HOE HET VROEG OF LAAT UITDRAAIT MET YSLAMMERS IN DE BUURT

     

    *

    Herkent U de mannen uit Uw straat?

    leefden jaren naast U, van een leefloon

    *

    INLEIDING

    Kenia is, volgens de huidige stad van zaken op Wikipedia, een voortvarend land, dt voor 83 % Christelijk is.

    Zoals hier een aar dagen geleden ook al stond, zou ik iever spreken over iets dat mij nauwer aan het hart ligt, dan die verre Oud-Engelse kolonie; waar een paar gewapende barbaren, gehersenspoelde dienaars van Het Beest, 147 jonge Christelijke studenten koelbloedig hebben vermoord. Gisteren avond, Goede Vrijdag, vermeldde een zichtbaar veroeide Paus Franciscus tijdens de Kruisweg waaraan een ontzaggelijke mensenzee deelnam, met gebroken stem deze wreedheden. Waarbij hi smeekte daarmee toch te willen ophouden. Hier waren Christenen van over de hele wereld aanwezig, en velen, waaronder vooral jonge mensen, lieten hun tranen de vrije loop. Het wàs ook otroperend te zien, hoe binnen de muren van het OOude Colosseum, waar vroeger Christenen voor de leeuwen werden gegooid, nu tien duizenden mensen biddend en zingend het Lijden en de Dood van onze Heer herdachten.

    In gedachten keek ik mee op de Italiaase Staatszender, en maakte de link Kenia-Rome-Vlaanderen. Want in deze moderne tijden zijn er geen afstanden meer. Tenminste, als er geen zelfmoord-piloten aan de stuurknuppel zitten….

    Er zijn in Vl     aanderen percentsgewijze, veel meer Yslammers dan in Kenia en statistisch zijn die waarschijnlijk op verstandelijk gebied meer ontwikkeld en beter uitgerust. Een kleine stap dus, om een heldendaad te forceren zoals de terroristen van 9/11 die met vliegtuigen gewoon zichzelf lieten te pletter vliegen op hoge gebouwen. ’n Paar van dergelijke barbaren, gewapend met gesmokkelde Kalshbikovs en een flinke voorraad patronen, die vloekend en schietend ergens waar veel volk is, binnenvallen: waarom zouden ze niet, want er is zelfs geen bewaking.

    Samengevat is het dus zò, dat we niet vang moet zijn, dat de Yslam hier vroeg of laat toeslatt, maar eerder bezorgd moeten zijn hoe we uit die valstrik uit geraken. Het krioelt in onze straten van Djihadisten, gekend of geniepig stil, uitkijkend naar het bevel om op te treden.

    Dit bevekl kan iedere seconde binnenvallen, want het reist met de snelheid van het licht….

    Verder bericht Elsevier per mail:

    “De autoriteiten maken tevens jacht op wat zij zien als het mogelijke brein achter het bloedbad: Mohamed Kuno, een voormalige leraar uit Garissa, die de leider van al-Shabaab zou zijn in de Somalische regio Juba. Daar zou hij de terreurdaden van al-Shabaab in Kenia plannen.

    “Ooggetuigen zeggen dat de slachtoffers zich in een lijn moesten opstellen, om te wachten op hun executie.

    JaJa! Bij de Yslammerij een beetje zoals bij de Nazi’s: ‘Ordnung muss sein’…. Zo bent U een beetje voorbereid op wat komen zal, ook in onze Gewesten, als we niets doen.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.demorgen.be/buitenland/al-shabaab-dreigt-met-nieuwe-aanslagen-in-kenia-a2276336/

    *

    Al-Shabaab dreigt met nieuwe aanslagen in Kenia

     

    De massamoord van de Somalische terreurbeweging al-Shabaab op Keniaanse studenten staat niet op zichzelf. Grote delen van Afrika vormen een ideale broedplaats voor de gewelddadige extremisten. Ook vandaag dreigen Al-Shabaab-strijders weer met nieuwe aanslagen in buurland Kenia.

    Het dreigement komt enkele dagen na de bloedige aanval op de universiteit in het Keniaanse Garissa waarbij bijna 150 doden vielen. “Geen enkele voorzorgs- of veiligheidsmaatregel zal uw veiligheid garanderen, een aanval verijdelen of nog een bloedbad in uw steden voorkomen’’, maakte de terreurbeweging in een verklaring bekend. Al-Shabaab (de jeugd) belooft het Keniaanse volk een lange, gruwelijke oorlog waarbij steden in Kenia “rood zullen kleuren door bloed’’.

    Kenia heeft na de aanslag in Garissa een prijs van 215.000 euro op het hoofd van Al-Shabaableider Mohamed Mohamud alias Sheik Dulayadayn gezet.

    Drie aanslagen per dag

    De aanslag deze week van al-Shabaab staat niet op zichzelf. Grafieken over Afrika uit de terrorismedatabase van de Universiteit van Maryland tonen dat het terrorisme sinds een jaar of 10 omhoogschiet. De Zuid-Afrikaanse professor Hussein Solomon bestudeerde ze voor zijn net verschenen boek Terrorism and Counterterrorism in Africa en telde op dit moment gemiddeld drie aanslagen per dag op het continent.

    “Al 22 landen zijn getroffen. En het groeit maar door: zelfs in Zuid-Afrika zijn nu terreurtrainingskampen. Ik kom net van een VN-conferentie over terrorismebestrijding in Zambia, iedereen had het daar over dezelfde problemen.”

    Afrikaanse terroristen gaan steeds geraffineerder te werk. Solomon: “Boko Haram gebruikte 5, 6 jaar geleden nog pijl en boog, nu plegen ze gecoördineerde bomaanslagen met allerlei explosieven.”

    De Britse historicus Stephen Ellis, verbonden aan het Afrika Studiecentrum in Leiden, merkt op dat nietsontziend geweld tegen burgers in Afrika niet nieuw is. “Het is al decennia gaande, alleen werd het niet altijd als terrorisme gezien. Daar denken we alleen aan als het om een autobom of iets dergelijks gaat. Als een dorp vol vrouwen en kinderen wordt uitgemoord door rebellen, noemen we het een tribale oorlog of zo. Maar in burgeroorlogen, zoals in Sierra Leone en Liberia in de jaren 90, wordt net zo goed geweld gebruikt met een politiek doel.”

    Terreurorganisatie

    Vandaag de dag houden verschillende terreurorganisaties huis in Afrika. Boko Haram in Nigeria en het bedreigt ook Tsjaad, Kameroen en Niger. Al-Shabaab vecht in Somalië en meer en meer in Kenia. In Noord-Afrika zijn al-Qaeda en daaruit voortgekomen splintergroeperingen actief. Toeareggroep Ansar Dine gebruikt geweld in Mali. Ansar al-Sharia is een terreurgroep die met name in Tunesië en Libië werkt. En dan is er de opkomst van IS, dat zich in Libië heeft genesteld. Daar strijden nog veel meer milities.

    Veel groepen vechten uit naam van de radicale islam, maar ook christelijke strijders zijn berucht. Het Verzetsleger van de Heer uit Uganda bijvoorbeeld, opereert nu in het grensgebied van Congo, Zuid-Sudan en de Centraal-Afrikaanse Republiek. Waar gaat dit heen? Vooralsnog lijkt de groei van terreurgroepen door te zetten. Al-Shabaab krijgt makkelijk voet aan de grond onder etnische Somaliërs in uitzichtloze posities in Kenia, bijvoorbeeld in vluchtelingenkampen. “Ze groeien daar snel,” weet Ellis.

     

    Een andere hotspot is Libië, dat in complete chaos is vervallen, met een keur aan milities en een opkomend filiaal van IS.

    Boko Haram verloor terrein in Nigeria en wordt mogelijk nog verder opgejaagd door de nieuwe president Buhari, maar heeft ondertussen ook veel uitbreidingsmogelijkheden, waarschuwt Peter Knoope, tot voor kort directeur van het Haagse Internationaal Centrum voor Contraterrorisme. “In Kameroen zitten veel moslimvluchtelingen uit de Centraal-Afrikaanse Republiek. Dat is rekruteringspotentieel om naar het oosten uit te breiden. En als er niet snel iets gebeurt, ontstaat dat ook in het westen. In Togo, Benin, Ivoorkust en Ghana bestaat dezelfde economische spanning tussen islamitische herders in het noorden en christelijke landbouwers in het zuiden.”

    Oorzaak

    De aantrekkingskracht van extremistische islamitische groepen is in grote delen van Afrika enorm, schetst professor Solomon. “Overheden stelen van hun burgers, laten hun troepen verkrachten. Het is makkelijk om islamitische retoriek te gebruiken om te zeggen: dit is het falen van de democratische rechtsstaat, als we de sharia invoeren, zijn we hier van af.”

    Jihadistische groepen delen bovendien voedsel uit en bieden islamitisch onderwijs. Dat wekt sympathie onder ontevreden burgers.

    Tel daarbij op dat grenzen poreus zijn, valse documenten makkelijk zijn te verkrijgen via omkoopbare ambtenaren en corrupte leden van de veiligheidsdiensten soms samenwerken met terreurnetwerken, en Afrika wordt een ideale broedplaats voor terroristen.

    Oplossing

    Solomon heeft weinig vertrouwen in Afrikaanse overheden die terreur moeten bestrijden. “Ze krijgen hun zaken niet op orde. Neem Nigeria. De politiek heeft het leger beroofd van wapens. In veel landen zijn presidenten zo bezig met aan de macht blijven, dat ze hun inlichtingendiensten liever op de legitieme oppositie af sturen.”

    “De inzet van het leger leidt vaak tot meer boosheid bij de bevolking,” ziet Knoope. “Hoe begrijpelijk een militaire aanpak ook is, om echt iets op te lossen moet je zorgen dat mensen zich niet meer aangetrokken voelen tot dit soort groepen. Er moet meer naar hun grieven worden geluisterd.”

    *

    *

    UITLEIDING

     

    ‘Wees voorbereid’ ‘Waakt en bidt’, zijn dezer dagen inde Goede Week meer dan gepast. Maar dat helaas niet meer volstaan.

    Aan welke kant de Autoriteiten staan, moge duidelijk zijn, dat Ahoe Dja Dja in Bruxellabad voor de Zetel van de NVA mag betogen van de het Socialistisch Stadsbestuur, mits het zelf istaan voor de orde en de veiligheid (!) terwijk Peguda in Gent op 13 April tussen ee haag van oproerpolitie en aan de andere kant een haag van SP & Yslalovers mag tegenbetogen….

    Hoe lang nog moeten wij dus tolerant zijn tegenover one toekomstige moordenaars?

    Mocht het éénaal, al is het maar voor een paar seconden doordringen, dat de Yslam geen mensen zijn zoals andere vreemde nationaliteiten?!

    “Geen enkele voorzorgs- of veiligheidsmaatregel zal uw veiligheid garanderen, een aanval verijdelen of nog een bloedbad in uw steden voorkomen’’,

    Blik in de toekomst. Tien jaar geleden vocht Boko Haram nog met pijl en boog. Nu met automatische wapens en munitie van de UNO.

    Al eens aan gedacht?

    En de komedie gaat maar door. Deze morgen op een buitenlandse zender gehoord, dat Obama, die nu trimpfeert wegens zijn ‘succes’ bij de onderhandelingen met Iran over atoomwapens, weet drommels zeer goed dat zijn gepruts door de Senaat, waar de Republikeinen baas zijn, nooit zal aanvaard worden…

    Maar o kijk dit op jet laatst bijgekomen bericht: ‘Liz-a-Beth “Er komt een netwerk van islamexperten dat in “onze” scholen een ‘tegendiscours’ moet voeren in de strijd tegen “de” radicalisering. Het plan moet de basis vormen van een preventieve aanpak van radicalisering in Vlaanderen. Dit laatste bericht vanwege de Nieuwe Vlaamse Alliantie: zal dat Uw nachtrust teruggeven? Of is het maar om te lachen en is dit ook al een idee uit de Taqiyya-wonkel?

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!