MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    03-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2506

    *

     

    2506 - YSLAMISERING VAN EUROPA? MAAR NEEN: IS GEWOON ONS GOED HART TONEN.

     

    *

    N een zeer nabije toekomst ook in Vlaanderen:

    .

    Ouder bijeenkomsten in de moskee

    *

    INLEIDING

     

    Iedere Samenleving heeft zo haar eigen prioriteiten. Bij ons bestaat al een tijdje de ‘Scheiding tussen Kerk en Staat, wat eigenlijk wil zeggen, dat de Kerk overal wordt buiten gehouden, en dat de Staat zich overal mee bemoeit. De Kerk, om het met een bekend fenomeen te zeggen, achter de prikkeldraad van het cordon sanitaire’…..

    Tot, samen met de criminaliteit, de Yslam heel Europa binnensloop. Ineens werd overal opgelegd dat deze vieze gasten heil en genezing zouden brengen, om ons op die manier te genezen van al dat ouderwets gedoe rondom van elk Europees volk de historische eigenheid, gebaseerd op tradities en eeuwenoude gebruiken, te vervangen door iets helemaal nieuws, overgewaaid samen met de woestijnwind uit de pietrol-landen.

    De Europese mentor, zijnde de democratische socialistische Zwarte Ongelukskater uit de USA, bezag alsdan zijn werken, en net als de Almachtige in het Scheppingsverhaal, bezag hij zijn verken en zag dat het àl vèl was. Dat is de versie met Hollandse tongval, in Schoon Vlaams zouden wij lezen dat al Zijn werken wèl waren, goed geslaagd dus.

    Socialistisch Nazisme - of is het eerder Nazistisch Socialisme – blijkt dus meer en meer een Siamese Tweeling te zijn van het Yslamisme. Een draak met twee koppen dus. Ze willen namelijk dat de hele wereld denkt en handelt zoals zij. En als iemand van hen als periodiek verkrachter de schande hiervoor niet meer aankan, dan moet het hele land mee rouwen omdat die gast zo zielig aan zijn einde is gekomen. Niks geen schande dat het misdrijf zelf is gebeurd, maar typisch voor alle Slinxen waar ook ter wereld, naast de kwestie, niet meer verder kunnen leven met de schande dat het publiek aan de grote klok werd gehangen.

    Dat laatste over SS uit H. alleen maar, omdat ik vrees weer teveel gezegd te hebben met invoer van criminaliteit samen met de ‘verrijking’ van de 1400 jaar achterlopende Yslam uit de pietrol-landen. Let maar eens op, welk spektakel is ontstaan omdat BDW de aandacht getrokken heeft op de kwalijke zeden en gewoonten van de Berbers met dubbele nationaliteit. Die statistieken citeren is gewoon discriminatie en haatzaaierij: weeral verlegt men het kerngedachte uit de hoofdzaak (crimineel gedrag) naar een voor hen negatief gevolg, het bekend raken en belichten der feiten.

    Anders gezegd: niet die – geforceerde (*) – statistieken zijn belangrijk, en al zeker niet de ruchtbaarheid die een volksvertegenwoordiger uit hoofde van zijn mandaat, daaraan geeft, zelfs niet de gepleegde feiten. Is werkelijk belangrijk de oorzaak van die criminaliteit, namelijk de ongehinderde toestroom van die soort. Zij plegen misddrijven die ze zekerlijk niet in de thuislanden zouden plegen, want daar is het gevaar op verminking als straf veel te nadrukkelijk aanwezig. Ook is het zò, dat het Berbervolk ‘an sich’ gelijk staat met fierheid, een soort van primitieve eerlijkheid, zodat we gerust kunnen stellen, dat de soort die is ‘uitgeweken’ daar zekerlijk niet tot de elite behoorde.

    SS uit H, die uit vensters, deuren en ja zelfs uit keldergaten gesmeten heeft met geld, uiteraard niet met het zijne, maar lijk alle socialisten, met het geld van anderen, heeft met zijn leven bewezen, dat on-eerlijkheid effectief niet loont. Wanneer we datzelfde zullen ondervinden dat on-eerlijkheid niet loont, met de schuldigen voor de Yslammerij-invasie, staat in de sterren geschreven. Al murmelt mijn glazen bol vandaag bijna onhoorbaar heel stilletjes in mijn (likr)oor, dat wat iheden n Kenia gebeurt, morgen ook in Leuven of aan de Antwerpse Unief kan gebeuren: 5 tot de tanden gewapende Djihadisten-Menseneters overvallen bij nacht en ontij een studentencampus, doden daarbij minstens 70 personen, scheiden daarbij de schapen van de bokken (Moslims mogen gaan, Christenen worden ter plaatse afgemaakt) en gijzelen op dit ogenblik nog een paar honderd persoenen. Maar SSSt! Niet verder vertellen. De eigen Yslam zou zich wel eens kunnen beledigd voelen, met alle gevolgen vandien.

    Maar ja, zelfs daarover berichten op een blog is racislme aanwakkeren en dat mpet; volgens de Sinxe heilsleer, met alle middelen voorkomen èn bestreden worden.

    *

    (*) ‘Geforceerde statistieken’: wil zeggen, statistieken waar vreemdelingen van de 2de, 3de of 4de generatie (!) uit geweerd zijn, omdat zij als ‘Belg’ staan ingeschreven: Belg door geboorte, en niet door afkomst. Dat het eigen lijk, in dit geval Berbers uit Marokko zijn gebleven, zijn ze zerlf heel fier over. Ze kunnen, volgens de daar heersende wetgeving, in der eeuwigheid van dat merkteken net af geraken…. Zo zijn, Slinxer gewoonte na, de Coburgse wetten lijnrecht in tegenspraak met de Marokkaanse wetten, wat weeral een zijdelingse bevoordeliging is van de Yslammerij…..

    Ach, ze kunnen het gewoon niet laten om Slinx te marcheren….

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    *

    Scholen in Noorwegen: ouderbijeenkomst in de moskee

    Wanneer Joden en Denen in Kopenhagen door een moslim gedood worden, hoe reageert men dan in het Scandinavische buurland Noorwegen? Men ondersteunt geheel EU-conform een moskee! Het gebeurde kort na de terreuraanslag in Kopenhagen, toen rector Øystein By Rise van de Kolstad-school in Huseby bij Trondheim in Noorwegen bijeenkwam met de oudervereniging om een moskeebezoek te plannen. De 500 ouders werden voor de ouderavond op 25 maart niet zoals gebruikelijk in de aula van de school ontvangen, maar uitgenodigd in de nabijgelegen moskee.

    “De scholen moeten erover informeren wat er in de samenleving gebeurt… Deze keer waren onderwerpen zoals IS, Mohammed-karikaturen en de daaraan verbonden terreur in de buurt van ons juist heel actueel. Het is ons doel dat de ouders naar de moskee komen om te zien hoe het er daar uitziet en door de imam uitgelegd te krijgen waarvoor het gebouw gebruikt wordt en welke doelen men daar heeft. We willen ook de moeilijke vragen betreffende de laatste terreuraanval aanspreken”, zei By Rise.

    Voor By Rise maakt de ouderbijeenkomst deel uit van een plan op de lange termijn om de gemeenschap te onderhouden. “We hebben dezelfde doelen voor onze kinderen: het is bijzonder belangrijk dat we één lijn trekken”, benadrukte By Rise. Onbegrijpelijk, deze onwetendheid over de islam! De kinderopvoeding op islamitische scholen komt niet echt met onze ideeën daarover overeen.

    Niet alleen de ouders van de Kolstad-school moeten naar de moskee, ook de rectrix van de Saupstad-school, Inger Sagen Hasselø, plant ouderbijeenkomsten in een islamkazerne. De Saupstas- en de Kolstad-school werken nauw samen en Inger Sagen Hasselø benadrukt de grote verscheidenheid van het stadsdeel. De ouders van de Saupstad-school mogen naar de moskee in verband met de vriendschapsweek van de school – de “Wij-week” – in juni.

    De leider van de Mevlana Cultuurvereniging Trondheim, Bilal Kara, was ontroerd door het idee “ouderbijeenkomsten in moskeeën”. De Mevlana “Cultuurvereniging” is een filiaal van de staatsinstelling tot het beheer van religieuze aangelegenheden in Turkije, Diyanet. Op de website staat:

    …onze vereniging is afhankelijk van de Diyanet (Dernegimiz Diyanet baglidir).

     

    Zo heeft dan ook de gastheer van de moskee, imam Mustafa Ergun, zijn “informatie” op de ouderavond in het Turks doorgegeven; vanzelfsprekend stond hem een vertaalster ter beschikking (foto boven). Van de 500 uitgenodigde ouders lieten zich goed 100 Turkse stroop om de mond smeren, want zij waren ontroerd door de “informatie”.

     

    Wat gebeurt er met het mooie, rijke, maar bevolkingsarme Noorwegen met 5.165.802 inwoners? Noorwegen is weliswaar oprichtingslid van de NAVO, maar toch heeft het buurland van de humanitaire grootheid Zweden enkele keren d.m.v. referenda geweigerd toe te treden tot de EU. Maar – Noorwegen en de EU zijn sinds 1994 door het EER-akkoord nauw met elkaar verbonden. EER staat daarbij voor de “Europese Economische Ruimte”, een gemeenschappelijke markt, waarop alle spelers dezelfde rechten en plichten hebben. De samenwerking van de EER-landen omvat ook gebieden zoals milieu, onderzoek, cultuur, onderwijs en sociale aangelegenheden. Zo geldt het EU-recht grotendeels ook voor de Noorse wetgeving en bovendien is Noorwegen toegetreden tot het Schengen-akkoord.

     

    Daarmee is ook in Noorwegen het gevestigde politieke systeem van de EU met het daarbij behorende maffianetwerk van de humanitaire organisaties van toepassing.

    Een van deze netwerken, de FRA, beschrijft voor ons hoe de EU tot in de gemeenten voor de vestiging van de islam, inclusief de islamisering, zorgt. Het rapport van dit agentschap “Gemeenschappelijke samenhang op lokaal niveau: voldoen aan de belangen van islamitische gemeenschappen” geeft voorbeelden voor gemeentelijke initiatieven en schrijft:

    De FRA gaat er van uit dat het door het systematische inbinden van islamitische gemeenschappen tot zichtbare verbeteringen in de stadsdelen met meer samenhang evenals in de samenlevingen met actieve burgerdeelname zal komen.

    En er wordt ook nog gecontroleerd:

    De gemeentelijke autoriteiten zelf hebben zich tot nog een serie initiatieven verplicht om deze uitdagingen aan te gaan: een beoordeling van deze initiatieven zal met regelmatige tussenpozen plaatsvinden.

    Er vindt geen islamisering van Europa plaats. .

    Bron:
    www.pi-news.net
    Auteur: Alster

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    *

    UITLEIDING

     

    We zullen op deze blog Het Heilig Paterke van Hasselt vandaag of morgen nog wel in onze gebeden gedenken, wees maar gerust. Vandaag zijn we meer bezig met een zeker Iemand die, net als hem, Zijn leven heeft gegeven voor de medemens. Alleen: zelfs na 2.000 jaar, niet de moeite waard, want het was geen…. socialist.

    Met het doel de Yslammerij toch even onder te sneeuwen deze paar versregels van Meester Guido Gezelle. Als U tegelijk via deze link de klank van Stabat Mater Dolorosa van J.S. Bach, kunt U dit alles nog eens rustig herkauwen.

    https://www.youtube.com/watch?v=jm1os4VzTgA&list=RDjm1os4VzTgA&index=1

    Als U deze link aantikt komt U TERECJHT BIJ Philppe Van Jerreweghe §Gent) die U instrumentaal en vocaal drie uur lang stemmingsmuziek voor deze Goede Vrijdag A.D. 2015 levert.

    Naast het kruis, met wenend’ ogen,

    Stond de Moeder Gods bewogen,

    Wijl haar Zoon te sterven hing.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

    *

    EINDE

    *

     








    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!