MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    31-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2498

    *

     

    *

    Deze uitgemergelde figuur is de opvolger van Dwight Eisenhower, die we nog kenen uit WO II

    .

    Het is Philip M. Breedlove, de Opperbevelhebber der Navo….Hij is niet alleen breed van schouders, maar ook breed van liefde…

    *

    INLEIDING

     

    Ik meende – blijkbaar ten onrechte – dat Elsevier bij onze Noorderburen een grote en betrouwbare partner-bron van objectieve inlichtingen was. Een blad waarnaar wij als Vlaming konden naar opkijken en zelfs een beetje verzuchten, omdat wij zoiets niet hadden.

    Maar zie, de vele reacties (36 om 14 uur) van verontruste lezers logen er niet om: haast unaniem deelden ze de mening van mijn goede oude vriend Jos op http://blog.seniorennet.be/rechts/ , waarbij zelfs de woorden ‘schandalig’ naast vele ‘asjemenou’s’ de boventoon voerden. Wat me doet veronderstellen, dat er bij Elsevier die dag een koningsmoord moet gebeurd zijn om de storende LEUGENS gepubliceerd te krijgen..

    Waarbij ik niet wil gezegd heb ben, dat de Russische Poet een leukerd is, of de geestigste van heel de Doema. De man zal ook wel zijn kleine kantjes hebben. Maar hij is verdorie onze vriend. Wat bewezen is door het feit dat hij tegenover ons nog altijd in geen… Russische coleire is geschoten voor al het gevaarlijk gecouilloneer van de EUSSR, de USA, de Navo en tutti quanto. De man moet niet alleen stalen zenuwen hebben, hij moet bovendien ook een groot politiek talent hebben!

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2015/3/Een-sterke-NAVO-moet-Rusland-herinneren-aan-zijn-grenzen-1737640W/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2015-03-30|%27Veilig_Europa_kan_alleen_als_NAVO_Rusland_herinnert_aan_zijn_grenzen%27

    *

    Veilig Europa kan alleen als NAVO Rusland herinnert aan zijn grenzen

    Poetin moet concurrent worden in plaats van vijand

    Afshin Ellian1712 door Afshin Ellian 30 mrt 2015

    *

    Rusland is nog altijd een militaire grootmacht. Als het Westen een nieuw Krim-scenario wil voorkomen, moeten miljarden worden geïnvesteerd in defensie. Want alleen met een sterk en slagvaardige NAVO is de veiligheid in Europa te waarborgen.

    Niet eerder sinds de val van de Muur waren er zo veel ernstige conflicten als nu. De wereld wordt met de dag onveiliger.

    Jemen verkeert in chaos, in Syrië veroverde de alliantie Jaysh al-Fateh, met daarin Al-Qa'ida-gezinden als Al-Nusrah, de Syrische stad Idlib.

    Damascus is de hoofdstad van president Bashar al-Assad, Idlib de hoofdstad van Al-Qa'ida en Raqqa de hoofdstad van Islamitische Staat. Ook de situatie in Noord-Afrika is zeer zorgwekkend. En dan is er nog de Oekraïense burgeroorlog.

    Indrukwekkend

    Afgelopen week organiseerde het ministerie van Defensie een indrukwekkende conferentie met ruim driehonderd topmilitairen uit NAVO-landen en enkele vertegenwoordigers van militaire moderne industrieën. Ik had de eer om deze conferentie te mogen bijwonen.

    Future Force Conference 2015 was een geslaagde veiligheidsconferentie. Ik ga hier niet citeren uit vertrouwelijke gesprekken of toespraken. Desondanks probeer ik enige hoofdzaken aan de orde te stellen die van belang zijn voor de politiek en de burgers.

    Ideologische groei

    Er zijn grofweg drie veiligheidsvraagstukken voor Europa en haar bondgenoten:

     

    1) De instabiliteit en de burgeroorlogen in islamitische gebieden. Die kunnen op allerlei manieren onze veiligheid beïnvloeden. Er zijn daarom in het afgelopen decennium verschillende militaire operaties en vredesoperaties geweest in de door burgeroorlog geteisterde gebieden.

     

    2) Het terrorisme van eigen bodem. De toename van deze terroristische activiteiten is niet los te zien van de instabiliteit en burgeroorlogen in de islamitische gebieden. Niet de ideologische groei van het islamitische terrorisme, maar de operationele aspecten van het terrorisme zijn nauw verbonden met de instabiele gebieden.

     

    3) De Russische federatie onder leiding van president Vladimir Poetin. Ook dit is een ernstige bedreiging aan het worden voor het NAVO-gebied. De Baltische staten nemen nu de positie in die ooit door West-Berlijn werd ingenomen.

    Verstoord

    Na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie besloot het Westen terecht om Rusland niet als vijand maar als vriend te zien. Daarom werd het land betrokken bij de NAVO. Rusland zou de NAVO niet meer hoeven vrezen. De Russen mochten aanschuiven en meekijken. Deze verhouding is nu geheel verstoord. De Russische Federatie zit niet meer aan; ze ziet in de NAVO een vijand. Generaals vertelden mij over zeer verontrustende Russische provocaties - militair en op het gebied van inlichtingen - in NAVO-landen.

    Supermacht

    Ook Scandinavische landen zijn in toenemende mate bezorgd over de Russische houding. Finland, Noorwegen en Zweden staan nog altijd tegen een overmacht van het Russische leger.

    Ik wil hier de illusie van het totale uiteenvallen van het Sovjetleger wegnemen. De Russische strijdkrachten zijn nog steeds zeer sterk, goed georganiseerd en uitstekend bewapend. De Russische federatie is in militair opzicht nog altijd een supermacht.

    En Europa is voor haar veiligheid nog steeds afhankelijk van die andere supermacht, de Verenigde Staten van Amerika.

    Er bestaat geen doctrine voor de omgang met Rusland, de partner die geen partner meer is. Een nieuw Koude Oorlog is een dwaas idee. Daarover is het iedereen het eens.

    Pacificatie

    Ik vind dat Rusland moet worden beschouwd als een politieke en militaire concurrent - dus niet als een vijand. Daarvoor moeten de NAVO-landen wel bereid zijn om de invloedssfeer van de concurrent te erkennen.

    Deze begrenzing moet leiden tot pacificatie en het nemen van verantwoordelijkheid bij het Kremlin. Dit impliceert niet dat de NAVO niet voorbereid hoeft te zijn op militaire confrontaties.

    Een concurrent moet niet in de verleiding komen om zich te gedragen als een avonturier. En dit kan op militair gebied leiden tot ongelukken waarvan later iedereen spijt krijgt.

    Daarom moet juist de NAVO sterk en slagvaardig zijn om de concurrent aan de grenzen van zijn macht te herinneren. Oftewel: versterk de NAVO.

    Slagvaardig

    En dat kan alleen als NAVO-landen bereid zijn om hun defensiebegroting uit te breiden. Miljarden moeten worden geïnvesteerd in een slagvaardige en snelle krijgsmacht in diverse NAVO-landen.

    Tegelijkertijd moet de NAVO zich bezinnen op de definitie van artikel 5 van het NAVO-verdrag: aanval op één is een aanval op allen. Generaal Philip M. Breedlove, de hoogste militair van de NAVO, vraagt terecht naar een hernieuwde interpretatie van artikel 5.

    Een concreet voorbeeld: wanneer Moskou via de Russische inwoners van een Baltische staat een burgeroorlog zou ontketenen, rijst de vraag of hier artikel 5 van het NAVO-verdrag van toepassing is.

    Vakantie

    Zijn wij dan in oorlog met Rusland? Het gaat hier om het Krim-scenario, waarbij Russische inwoners met behulp van de Russische commando's de staat hebben overgenomen.

    Ja, zou ik zeggen, artikel 5 moet worden geactiveerd als een NAVO-lidstaat slachtoffer wordt van het Krim-scenario. Deze boodschap moet luid en duidelijk aan de Russische federatie worden overgebracht. Anders maakt de concurrent, Rusland, een verkeerde inschatting van de NAVO.

    Europa moet ter zelfverdediging miljarden investeren in de krijgsmacht. De vakantie is voorbij. De geschiedenis vindt volop ingang in ons leven. Een sterke en slagvaardige NAVO is de enige garantie voor de veiligheid van Europa.

    Rechtsgeleerde Afshin Ellian blogt regelmatig over uiteenlopende onderwerpen voor elsevier.nl.

     

    UITLEIDING

     

    Na de twee wereldoorlogen van de voorbije eeuw, die de Europese volkeren voor altijd getekend hebbe – en gedecimeerd – zijn deze na het uitbreken van de vrede, in het kamp der overzeese wereldverbeteraars terecht gekomen, zodat ze vanaf dan van Meesters, de knechten werden in eigen huis. Ondertussen zijn overal in onze wereld, twee andere ‘religies’ aan de beurt gekomen die zeggingsscap eisen: de IJslammerij en de Negerbeschaving. IJSlam rules the wives, weg met de Apartdheid en weg met ons!

    Dit gezegd zijnde, moet het spoor dat Afshin Ellian wil trekken wel duidelijk als misleidend herkend worden. Hij zegt het trouwens zelf: de Navo, Het Noord Atlantisch Verbond der Naties (NATO) staat onder leiding van de hoogste bevelhebber Generaal Philip M. Breedlove, Amerkaan ° in Atlanta, Georgia, USA

    Met de ogen van een Vlaming die (tegen wil en dank) Europeeër is moeten worden, zie ik de Navo gewoon als de verderzetting van de ‘Geallieerden’ uit ’40-’45 onder het Opperbevel van die andere Amerikaan (Dwight Eisenhower, de latere President van Amerika). Alleen gaat de strijd niet langer tegen Das Dritte Reich van Nonkel Dolf, maar tegen diens vijand, het Rusland der Communistische Tsaren met de eeuwig zingende bossen.

    Amerika, samen met Festun Europa, onder leiding der Verenigde Nazi’s, tegen de Russen; ziedaar zelfs de ultieme hoop van de Führer voor het beëindigen van de oorlog. Adolf Hitler krijgt dus eens te meer, zij het deze keer post mortum; gelijk…..

    Alleen al deze idee moet een aansporing zijn voor lle Europeeërs om eindekijk dat handje los te laten, en om alleen te leren lopen.

    Aandacht AUB. Eisenhower, de notoire vrouwenversierder en voorloper van de latere President–Loverboy van een zekere Monica Lewisky, wiens vettitge vandaag kandidateert voor de Hoogste Post (Hilaty Clinton) is voorbestemd om zijn naam dus alle eer aan te doen. Na de eindzege op de Poet te hebben behaald, dat spreekt vanzelf.

    Moge de Heer ons genadig zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!