MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    23-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2484

    *

    Maandag 23 maart

    Zon 6u40-19u00

    H Ethelwald

     



     

    *

    Nooit geen twee zonder drie…..

    .

    Dit stukje gaat over de liefhebbende Antwerpse Stellvertreter…..

    *

    INLEIDING

     

    De Antwerpse Führer als U mij deze lichte overdrijving toestaat - staat inderdaad bekend om zijn straffe Latijnse uitspraken, maar deze keer heeft hij toch ongewild lelijk in zijn kaarten laten kijken. Meer nog: hij heeft zichzelf ontmaskerd als Moslim-vriendje, erger dan die getinte Rotterdammer waarmee hij zo graag optrekt.

    Lees hem hieronder, en zeg als ik ongelijk heb. Ook die andere twee heren op de afbeelding hierboven, waren/zijn sterk in het manipuleren van anderen. Alle drie doen ze zelfs hele regeringen naar hun pijpen dansen….. Nooit nergens zelf schuldig aan, altijd zijn het de anderen!

    Ik moet die man niet meer! Zelfs al heeft hij andere grote verdiensten.

    Wie hij meest te vriend had moeten houden, zijn harde medestrijders, de Rechtlijnigen van het Vlaams Blok/Belang, deelt hij in bij de ‘Extremisten’, en ik moet het hem toegeven: die heeft hij (voorlopig) succesvol bestreden. Het Islam-gevaar telde toen even niet mee. Maar juist daardoor is hij in het kamp der vijanden van Vlaanderen beland, en dus is hij automatisch de vriend geworden van die hun vijanden.

    Dat is een strategie die zelfs straatkinderen, die onder elkaar soldaatje spelen, al vroeg door hebben. De vrienden van mijn vijanden zijn ook mijn vijanden. Daar moet men zelfs geen ‘Historicus’ voor te zijn. Dat is gewoon gezond verstand.

    De man is nu al enkele maanden op het schild geheven, dank zij de stemmen van het Vlaams Belang; die net als ik, in hem de Redder des Vaderlands zagen. Heeft hij al één betoging va n dat Slinx schorremorrie verboden, zodat zijn politie er met de wapenstok eens duchtig kon op kloppen? Heeft hij al één huiszoeking op zoek naar wapens en explosieven laten uitvoeren? Zijn alle inieuwelingen nagegaan op hun banden met Al Quada? Heeft hij gevraagd aan de Staatsvuiligheid om speciale gevallen tot op het bot uit te spitten? Zijn er preventieve aanhoudingen gebeurd?

    40 à 50 van dat soort ‘kansloze jongeren’ zijn gedurende zijn Ambtstermijn al ten strijde getrokken: heeft hij iets ondernomen om hen dat te beletten? Heeft hun ’kiendjkesgeld’, resp. leefloon afgenomen of terug geëist? Werd er opgetreden tegen de ouders, fundamenteel de hoofdverantwoordelijken voor deze gevaarlijke opvoeding? Werden de opruiende Islamitische ‘geestelijken’, ‘de slechte vrienden’ aan de tand gevoeld? Werden er van die soort als ‘ongewenste vreemdeling’ het land uitgezet? Of werden ze integendeel, nog méér gepamperd? Hoe zit/zat het met hun ‘leerachterstand en/of schoolverzuim? Is hun strafblad terdege uitgeplozen? Is er gezocht naar verbaden?

    Allemaal vragen, omdat ondertussen het ‘bashen’ van zijn Vlaamse strijdmakkers onverminderd is doorgegaan.

    Zijn er ‘verkeerscontroles’ op de weg gehouden of hangen er ‘slimme camera’s’, waar er bijvoorbeeld met veel geluk, lijk in in het buurlad, een zuurgooier kan naar boven gevist worden? Wapens en explosieven komen toch niet vanzelf zo maar gewandeld in de handen van criminelen? Ze worden op alle mogelijke manieren het land binnen gesmokkeld. En al die ‘dubbele identiteiten’: neem best beide alle twee af, en doe dan kiezen: kiezen ze de exotische, is dat dan het bewijs dat ze niet willen ‘integreren’ maart loyaal willen blijven aan hun eigen vaderland, die dan ook verantwoordelijk moet zijn voor hun opvang, voor hun kost en hun inwoon. Voor niks gaat alleen de zon op. Die ‘dubbele nationaliteit’ is gewoon de kat bij de melk zetten van ‘verstoor maar zoveel mogelijk de natuurlijke orde in ons land door ‘nieuwe mensen’ zonder verleden en dus ook zonder toekomst te zijn. Er wordt jullie niets in de weg gelegd want jullie zijn immuun voor onze wetten, zo lang jullie zich kunnen verschuilen achter die tweede nationaliteit….

    Werden er razzia’s gehouden waarbij er altijd iets zou gevonden worden, dat aanleiding geeft tot massale huiszoekingen? Werden er al op goed geluk GSM’s, smartfoons, of laptops in beslag genomen, die mogelijks terroristische acties aan het licht zouden brengen? Werden er al telefoons ‘getapt’? Voorkomen is altijd beter dan genezen, is een spreekwoord dat zelfs bij Witse breeduit aan bod komt in alle afleveringen. Maar dat is ‘fictie’; niewaar, Meneer de Burgemeester, en daar hebben figuren op niveau geen tijd meer voor.

    Ha, neen, hé, want we leven in een ‘rechtsstaat’ waar eenieders ‘privacy’ heilig is. Maar verdomme, wat helpen rechtsregels, als de oorlog voor de deur staat!!! Als het galgenaas alle wetten en reglementen aan hun laars lappen en er maar op los stelen en verkrachten? JaJa, ‘integreer’ maar voort met hen, zo zie je elke dag minder dat naderend on heil, dat oorlog heet.

    Heeft al één van zijn Ministers geprobeerd om daar wettelijk iets tegen te doen? Bla-bla-bla, en onder de dreiging (met de dood in het hart, voor de allerlaatste maal, enz) hebben we besloten dat iedere die mogelijks onze Joods-Christelijk georiënteerde Beschaving vijandig gezind zou kunnen zijn, als vogelvrij verklaarde te behandelen. Tegen deze maatregel, die duurt tot de Islam wereldwijd eindelijk alle bloedvergieten stopt, is geen beroep mogelijk. Wie zich verzet, wordt dezelfde dag nog boven zijn thuisland gedropt, met of zonder parachute. In afwachting worden die in het ‘cordon sanitaire’ geplaatst en krijgen de Vlaams Belangers een koninklijke receptie aangeboden in het Brussels parlement. En bieden Jos Gheysels, in de boeien, samen met Cruella Onkelynx, beiden uitgedost als Gentse Stroppen, op een fluwelen kussen, hen de sleutels aan van het Antwerps Schoon Verdiep. De beiaard speelt zo schoon hij kan, de vreugde heerst alom….En vrij en blij is Vlaanderenland weerom. Men stroiie palme’n kruiden uit bij klank en zang….

    Toemaatje. Aan de Pers geeft men de opdracht, het ‘Rechtssysteem’ in de Moslimlanden zelf uitvoerig uit de doeken te doen. Liefst aan de hand van video-reportages, waarbij men de zieltjes van de gevoelige kijkers niet ontziet. Op die manier zal het publiek met kennis van zaken kunnen oordelen over de ‘zegeningen’ van de verrijking.

    Wie van de aangespoelden graten ziet in deze nieuwe wetten, en tot op dat ogenblik nog niet is gerepatrieerd, wordt vriendelijk maar dringend verzocht in een beter land te gaan leven. Op die manier zou er tenminste klare wijn geschonken worden voor iedereen. Zelfs ‘bootvluchtelingen’ zouden voordien goed weten waar ze aan toe zijn. En zou dit het einde betekenen voor zo wat 95% van de thans bestaande politieke carrières.

    Wedden dat BDW niet één van bovenstaande suggesties zal willen uitvoeren? Hijzelf is daarbij, met zijn lijfwachten, goed uit de wind gezet. Maar de gewone burger? Vooral die burger die ‘Islamofoob’ is, omdat hij de hele situatie niet betrouwt, die moet gecatalogeerd worden op multi proposal GAS-boetenlijsten.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.gva.be/cnt/dmf20150322_01591770/de-wever-over-radicalisering-dit-viel-perfect-te-voorspellen

    *

    De Wever over radicalisering: “Dit viel perfect te voorspellen”

    *

    Antwerps burgemeester Bart De Wever was zaterdagavond, tijdens een boekvoorstelling van politicoloog en expert radicalisering Bilal Benyaich, bijzonder scherp over radicalisering. “Vlaanderen is te laat in actie geschoten. Dit viel perfect te voorspellen, met een ander migratiebeleid zou ik nu geen burgemeester zijn van een stad waar 70 Syriëstrijders zijn vertrokken.”

     

    Bilal Benyaich, politicoloog en expert radicalisering aan de VUB, heeft zaterdagavond zijn nieuwe boek #Radicalisme, #Extremisme, #Terrorisme, een essay over gewelddadig radicalisme, voorgesteld op het Antwerpse stadhuis. Dat gebeurde in aanwezigheid van burgemeester Bart De Wever en Ahmed Aboutaleb, De Wevers ambtsgenoot uit Rotterdam.

    “Antwerpen is vergelijkbaar met Rotterdam. Er wonen heel veel verschillende nationaliteiten bij elkaar. Helemaal geen extremisten is onmogelijk, maar je moet verhinderen dat die paar onvermijdbare extremisten slachtoffers maken”, zei De Wever.

    “Antwerpen heeft een zeventigtal Syriëstrijders zien vertrekken. Heel veel van hen met de intentie om niet meer terug te keren. En dat is maar beter ook. Ze hoeven voor mij niet terug te keren. Daarbij, dit viel perfect te voorspellen, met een ander migratiebeleid zou ik nu geen burgemeester zijn van een stad waar 70 Syriëstrijders zijn vertrokken.”

    De Antwerpse burgemeester haalde daarop ook fel uit naar het Vlaamse beleid tot nu toe. “Op vlak van preventie heeft Vlaanderen de trein totaal gemist. We zagen dit aankomen. Bij de rellen in Borgerhout tijdens de reuzenstoet twee jaar geleden, hebben we tientallen arrestaties gedaan. Als ik er achteraf naar terugkijk, hadden we toen al de volledige passagierslijst van de latere Syrië-expres.”

    “Het departement Welzijn is totaal niet aanwezig in de gemeenschap. Ook in de scholen wordt er geen actie ondernomen. De agenten van de Antwerpse cel (de)radicalisering zijn meestal de eerste hulpverleners die ouders van geradicaliseerde kinderen zien,” aldus nog De Wever.

     

    UITLEIDING

     

    Terug naar de realiteit. GVA, zoals trouwens alle ‘vaderlandsche gazetten’, lees ik op Internet alleen via ‘Krantenkoppen’, tenzij er mij iets opvalt dat mijn nieuwsgierigheid trekt.

    Maar daar alle titel van iedere gazet zowat dezelfde zijn, is deze lectuur van korte duur. Gewoon want roddel of rommel. Via het klantennummer van die zoon van mij, heb ik toegang tot De Tijd, maar zelfs die is het lezen niet meer waard. Via de mij geëigende kanalen koter trouwens al zoveel op me af, dat zelfs Het Journaal van 19 uur kouwe pap lijkt, waar men 4 à 5 keer hetzelfde herhaalt. Wereldnieuws voor dummies! Kijken die mensen dan nooit zelf naar hun eigen Journaal? Zouden die nog zo durven liegen of verdraaien, moesten ze weten dat op andere kanalen andere nieuwszenders ook Journaals uitzenden? Dat is gewoon kokerzicht, erger dan de mijne!

    Paus Franciscus, het Hoofd van de religieuze debielen, was in Napels, waar hij de maffia in niet mis te verstane bewoordingen uitkafferde, maar nadien wel de maaltijd ging nemen, in de plaatselijke gevangenis, samen met de 250 gevangenen die voor Hem hadden gekookt…. Als zo’n ouderwetse zak als Franciscus dat kan, waarom dan de veel jongere aanstormende Führer van Antwerpen niet? Samen met Markouch en een tolk Arabisch-Nederlands naar de Nieuwe Wandeling, om de kostgangers aldaar mede te delen wat er eindelijk van hen verwacht wordt. Namelijk dat dit land geen land van leeglopers is….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!