MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    22-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2482

    *

    .


    *

     

    Het is wel geen vraag uit de Mechelse Catechismus,

    .

    Maar net als de God der Christenen, is ook ISIS overal: in de Hemel, op Aarde en, wat het ergst is, ook op alle plaatsen. Enfin, toch nog voor even.

    *

    INLEIDING

    Bij ISIS is men in de kosten gekomen, voor nieuwe super-de-luxe vlaggen. Ze hebben er tot hun laatste cent aan besteed, om te bewijzen dat het hen voor de wind gaat. De Taqiyya, ziet U. Dat is de door de Koran voorgeschreven gedragsregel, die opdraagt zo vals mogelijk te zijn als het de Islam niet voor de wind gaat, als de Islammerij als geheeld daar maar baat bij heeft. U wordt verondersteld te begrijpen, dat ISIS onmetelijk rijk is, en dus onverwoestbaar…. Volgens de Italiaanse Pers heeft ISIS zelf een heus departement van de fijnste ‘hackets’ ter wereld in dienst, die moeiteloos rapper Uw eigen mailbox doorbladeren dan Uzelf met de ogen kunt knipperen. ISIS leest zelf in Uw hart als in een open boek! Enze houden, et als Sinterklaas, alles bij in een groot boek, op dodenlijsten.

    Moet trouwens niet moeilijk zijn geweest, om die kennis van super-hackers te verwerven: ze werd hen gratis en voor niks aan de hand gedaan door de Amerikaanse cowboys van de CIA/FBI, ingevolge persoonlijke instructies van Superman Mohbama, de grote Zwarte Ongelukskater die liefst als grootste Islam-Beschermer aller Tijden de Geschiedenis wil ingaan.

    Elders las ik vandaag ook dat deze nu na de bloedige slachting door Moslims voor Moslims, zijn ‘personeel’ terugtrekt uit Jemen. Benieuwd of dat zou gaan over koks, schoenlappers, kleermakers of ander dienstpersoneel. Maar daarover schrijven, is voor onze verkochte media onmogelijk. Ze weten niets, zien niets, horen niets. Een mens zou zich beginnen afvragen, wat ze dan de hele dag doen, buiten pinten pakken.

    *

    En nu het goede nieuws. Ondergetekende leeft en ademt wel al vele jaren ergens te lande in Centraal Italië, maar om de band met Vlaanderen levendig te houden kunne we via satelliet bijvoorbeeld ook ATV volgen. Omdat er op het uur van de siësta nergens anders wat is, wordt deze zender opgezet om zo halvelings met een half oor open en het ander hald dicht, in te dommelen. Een beter slaapmiddel is er biet. Vandaag, zondag, liep no altijd de beeldband va vrijdag en daar vernam ik tot mijn stomme verbazing, dat er dit jaar meer dan 2.500 twaalfjarigen zijn, die in de Antwerpse O.L. Vrouw Kathedraal hun Plechtige Communie doen. Dat zouden er zelfs meer dan 1.000 meer zijn dan verleden jaar. God-in-den-hogen-Hemel, dacht ik: geen wonder dat het Vlaams Belang de stemmen krijgt van de jongeren: het bloed kruipt waar het niet gaan kan. De decennia-lange Slinxe ontkerstening heeft dus niet gewerkt en zo te zien aan de achteruitgang van het Socialisme in alle landen rond ons, valt, wie een put graaft voor een ander, er zelf in….

    Curieus hoe de VRT deze avond de verkiezingen bij de Zuiderburen zal verslaan… De VRT-Tang zal ze weer knijpen….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.standaard.be/cnt/dmf20150321_01591693

    **

    IS gooit ‘hitlist’ met foto’s en adressen van VS-soldaten online

    *

    IS gooit ‘hitlist’ met foto’s en adressen van VS-soldaten online Op de ‘hitlist’ viseert IS vooral soldaten die betrokken waren bij luchtaanvallen in Syrië, Irak, Jemen en elders.

    De terreurgroep Islamitische Staat heeft een ‘dodenlijst’ met honderd foto’s, namen en adressen van Amerikaanse militairen online gezet. IS roept via sociale media ‘lone wolf’-aanhangers op de soldaten te doden. De Verenigde Staten onderzoeken de zaak.

    Een groep die zichzelf de

    ‘Islamic State Hacking Division’

    noemt, zeg maar de hackersafdeling van IS, heeft naar eigen zeggen hoogst vertrouwelijke informatie van Amerikaanse militairen gehackt. De IS-groep hebben een lijst samengesteld met honderd namen en adressen van soldaten die volgens hen luchtaanvallen in Irak, Syrië, Jemen, Somalië en Afghanistan hebben uitgevoerd. Er staan ook hogere officieren op de lijst.

    Islamitische Staat roept in een foto van een mes en pistool onder de lijst om de mensen op de lijst op te sporen en te doden. De hackers van IS maakten gebruik van een Poolse sociaalnetwerksite om hun propaganda te verspreiden en aan te sporen tot ‘een jihad tegen de kruisvaarders’.

    Onderzoek

    Het Pentagon en het FBI onderzoeken de zaak. ‘Ik kan niet bevestigen of de informatie klopt, maar we onderzoeken het’, zegt een Pentagon-medewerker die anoniem wil blijven.

    The New York Times schrijft dat het waarschijnlijk niet om een hacking van Amerikaanse overheidsservers gaat. De krant citeert een bron bij Defensie die stelt dat de meeste informatie al publiek te vinden was, onder meer op adressenwebsites en sociale media. Het ziet ernaar uit dat de IS-lijst werd samengesteld op basis van informatie uit krantenartikels over aanvallen op Islamitische Staat, klinkt het.

    Volgens een VS-veiligheidsbron zijn de mensen op de lijst gecontacteerd. Ze worden ook aangeraden hun online voetafdruk te controleren en hun privacy settings aan te passen.

    *

    UITLEIDING

     

    Een bericht in De Schandaard over de wereldwijde Moslim-oorlogen onder de ISIS-vlag, heeft altijd een dubbele bodem. Enerzijds brengen zij de feiten, maar anderzijds vijlen ze die bij (of aaf) in de richting van hun eigen voorkeur. En die voorkeur is altijd in dezelfde richting: vergoelijkend en vooral met veel schaars bedekte sympathie voor Het Beest.

    Elders gev en ze de video van de VRT met dat lange intervew vnn de overlevende van Tunis, waardoor intens edeleven met het slachtoffer dat zijn vrouw verloor, maar zonder één woord van afkeuring vanwege de DFS voor de daders. Wat overeenkomt met een stilzwijgende goedkeuring voor de daad ‘an sich’. Het geheel, in perfect Algemeen Aantaarps, is onwezenlijk, als had het drama zich had afgespeeld bij ons in het Shopping Centrum van Wijnegem. Wat de mensen zou moeten doen nadenken: Tunis is inderdaad aan onze acterdeur en het is precies vanaf de stranden van Tunesië, dat de meeste ‘bootvluchtelingen’ de overtocht naar Europa wagen….Voor de rest van dit verhaal hoeft niet veel fantasie meer.

    Over de ‘ingesteldheid’ bij De Schandaard: probeert U het maar eens hieronder: nergens vindt U een woord van afkeuring, in tegensteling met de Italiaanse Pers, die vooral de nadruk legt op de opdracht, liever: het bevel, aan alle Islammers om waar ook ter wereld deze 100 personen an de lijst te doden. Nee, zegt DS, het Pentagon, beweert dat die lijst niet is gehackt (wat inderdaad vreselijk zou zijn) maar is samengesteld met openbaar gemaakte v roegere gegevens. Een wel erg gratuite bewering, want nergens wordt er ook maar één voorbeeld gegeven.

    Ziet U: mij glazen bol over de dodenlijsten van de Antwerpse SA van DeWever (Sanctionerend Ambtenaar) was weer eens juist; de Islamitische Staat is overal doorgedrongen, tot in de kleinste gledingen van onze samenleving. Dat komt omdat iedere Moslim van in de wieg tot het graf als hoofdopdracht heeft in alle omstandigheden de Islam te bevorderen, op straffe van daarvoor bij de lminste nalatigheid, met het eigen leven te moeten betalen.

    Het is dezelfde redenering die Dr Joseph Goebbels toepaste, toen hi de opgezweepte massa voor de keuze stelde, of zij ‘den totalen Krieg wunchten oder nicht’. Waarbij gezegd moet worden, dat het toen ook overkwam bij de Vrije Wereld als een kreet van wanhoop.

    PS

    Om volledig in de sfeer te komen van om het even welke schietpartij waar de Islam de regie over voert, geeft DS ten overvloede ook nog de bewakingsbeelden van de camera, waarop te zien is hoe 2 schietgrage ‘jongeren’ zongel     maskers met het wapen aan de heup, schietend het gebouw – in alle kalmte – betreden. Vraag: weet U ook de camera’s hangen in Wijnegem? Denk er dan aan, dat later Uw nabestaanden daarop de laatste beelden zullen zien van U en Uw familie. De schutters zelf zijn niet bevreesd dat ze zullen herend worden, want zij weten dat ze niet leend uit dit avontuur zullen stappen. Twee jonge ‘geradicalieerden’ met rugzak, vallen dus nooit op tussen andere ‘kansloze jongeren’ in de massa….

    Maar – zie volgend stukje – er is nog beter nieuws op komst. De Antwerpse Führer heeft de remedie tegen ‘radicalisering’ ontdekt. Het zijn vaststellingen uit het verelden, op de ekening van anderen. Wat hij zelf denkt te doen, weet hij nog niet zo precies. Heb de indruk dat alle suggesties welkom zijn….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!