MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    20-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2476

    *

    Vrijdag 20 maart

    Zon 6u46-18u55

    H Herbert

    *

     

     

    *

    In vroeger tijden kwam er niet zoveel

    .

    Taqiyya voor als heden ten dage, maar het resultaat is wel veel indringender omdat het onderduims gebeurt…..

    *

    INLEIDING

     

    Het begint stilaan door te dringen tot de grote labiele massa: dat onbestemde vage ‘iets’ dat in de lucht hangt. Dat wat iedereen wel ongeveer bij naam kent, blijkt stilaan uit te draaien op een regelrechte ramp. Maar onze hersenloze en medeplichtige Overheid blijft het voorstellen als een ‘verrijking’ en weigert, op bevel van de Verenigde EU-Nazi’s, de instroom te beperken.

    En zij die de dingen bij naam durven te benoemen, zoals Geert Wilders in de Kamer der Volksvertegenwoordigers in Den Haag worden verketterd omdat zij deze ‘bevolkingsgroep’ stigmatiseren door ons op hun verborgen bedoelingen te wijzen.

    U leest hieronder hoe het Vlaams Belang deze zaken bij ons aanpakt. Tenminste tot zolang ze niet door de ‘geraducaliseerden’ van Het Beest worden aangevallen, of totdat ze, zogezegd voor het verstoren van de Openbare Orde, toegevoegd worden aan de dodenlijst van 2 Maart der Pegida-Betogers.

    Bij http://www.golfbrekers.be/page/2/, de vrienden die dagelijks op de hen eigen manier proberen – net als ondergetekende - ijzer te breken met blote handen, vond ik gisteren deze getuigenis van Geert Wilders. Die is voor ons helemaal niet nieuw, maar wat wel nieuw is voor ons, zijn z’n collega-volksvertegenwoordigers, die met van haat verwrongen gezichten het licht van de zon loochenen. De Koran schrijft alle Moslims voor, dat ze ten allen tijde het recht ja zelfs de plicht hebben om alle ‘ongelovigen’, om de Islam vooruit te helpen, mogen belazeren zoveel ze willen. In de Koran is daar zelfs een speciaal woord voor voorgeschreven: Taqiyya. Als Wilders hierop wijst, vliegt het Slinxe schorremorrie recht, als door een horzel gestoken. Via deze link kunt U het verhaal volgen, en ik verzeker U: U zult het nooit meer vergeten.

    https://youtu.be/Oi9lx0tvVrA

    Net zoals het beeld van een uitzinnige Hitler die roepend en tierend om oorlog budert, zo blijft vooral de bevallige Groene Feeks Femke Halsema die de aanval opent, haar onuitwisbaar merkteken plaatsen op de onderwerping van het Westen aan de geloofsgenoten van de ISIS of Boko Haram koppensnelleers.

    De eerste video (met Wilders) loopt naadloos over in een soort Pauw & Witteman, waar Hans Jansen, de Arabist op de korrel wordt genomen, omdat hij ’beweert’ dan Slinx hand en spandiensten aan de Islammerij zou bewuhzen. Die idee wordt gewoon weg gehoond, en Jansen zwijgt diplomatisch bij de uitdaging om voorbeelden te geven. Dat is geen NL TeeVee meer, maar de hoorzitting van een Rechtbank door een groep sultans en kaliefen die Janssen levend willen villen.

    Te onthouden: de Islammerij houdt van het door de Koran voorgeschreven opdracht, vervat in het woord ‘Taqiyya’, maar als Wilders daar de aandacht op trekt, is dat haat zaaien…. Wilders daarentegen brengt niets nieuws inzake dat duivels woord, want op http://nl.wikipedia.org/wiki/Takiyya lees je er meer over dan je lief is….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    ‘Oost, west? Thuis best!’

    Onder het motto ‘Als de overheid het niet doet, doen we het zelf’ stelde Vlaams Belang Antwerpen op de luchthaven van Deurne de nieuwe campagne ‘Oost, west? Thuis best!’ voor.

    Meer dan ooit tevoren wordt onze samenleving geteisterd door de islam: Syriëstrijders en andere jihadi’s en moslimterroristen, radicalisering op school en daarbuiten, doodsbedreigingen tegen cartoonisten en islamcritici enzovoort. Kortom, onze samenleving islamiseert. De jihad-aanslagen in Europa en in ons land en het aanhoudende verhoogde dreigingsniveau in belangrijke Europese steden als Antwerpen en Brussel, tonen aan dat de situatie verder uit de hand loopt. Onze vrijheid staat op het spel. Dat is grotendeels te wijten aan het beleid van de afgelopen decennia, waarbij men blind en doof is geweest voor de ongemakkelijke waarheid, namelijk dat de islam niet compatibel is met onze waarden, normen en manier van leven.

    Zelfs vandaag nog blijft men de kop in het zand steken: de subsidies voor moskeeën nemen toe, er worden zogenaamde ‘islamconsulenten’ opgeleid, de toenemende hoofddoekdracht wordt geen halt toegeroepen, er wordt door onderwijsministers van over heel Europa - inclusief Hilde Crevits - gepleit voor (nóg!) meer tolerantie enzovoort. Waartoe een dergelijk islamofiel beleid leidt en reeds heeft geleid, tonen de onrustwekkende cijfers:

     

    1) 66% van de Europese moslims vindt de regels van de Koran belangrijker vindt dan de wetten van het land waarin ze leven;

    2) 75% van de Europese moslims stelt dat er maar één interpretatie van de Koran is die dwingend zou moeten gelden voor alle moslims;

    3) 60% van de Europese moslims vindt dat moslims moeten terugkeren naar hun ‘islamitische wortels’.

    4) 44%, oftewel meer dan 10 miljoen moslims in de EU en een 300.000-tal moslims in België, antwoordde bevestigend op alle drie deze stellingen en wordt gekwalificeerd als ‘consistente fundamentalisten’. Die 44 procent is bovendien evenredig verdeeld onder jongere en ouder moslims.

    (Bron: het ‘Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung’ (‘WZB’) of Centrum voor Sociaal Onderzoek uit Berlijn - Onderzoek in 2013 bij Turkse en Marokkaanse moslims in zes Europese landen: Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zweden)

    Deze cijfers tonen aan dat onze Europese steden, waaronder Antwerpen, islamiseren en dat moslims in Europa alleen maar meer radicaliseren, ondanks (of moeten we zeggen: dankzij) al het gepamper van de islam en de voortdurende westerse tolerantie. Geen wonder dat er uit Europa, met België als koploper, zoveel jihadisten naar landen als Syrië vertrekken.

    Het Vlaams Belang gelooft dan ook niet in (peperdure) zogenaamde ‘deradicalisering’. Deradicaliseringsprogramma’s in landen als Groot-Brittannië hebben immers bewezen dat dat niet werkt. Bovendien heeft de bekende onderzoekster Marion Van San aangetoond dat (ingebeelde) sociaaleconomische achterstelling van moslims niet de oorzaak is. Volgens het Vlaams Belang is er maar één oorzaak van radicalisering en dat is de jihadistische islam. Filip Dewinter: “De jihad en de zogenaamde ‘radicale islam’ zitten als een kuiken in het ei van de islamitisch leer.” Bovendien geloven wij in de hypothese van Van San dat pogingen tot deradicalisering vaak zelfs het tegenovergestelde effect genereren: moslims zullen zich daardoor nóg meer op de islam richten en zich des te meer tegen het Westen keren.

    Het Vlaams Belang wil dan ook de koe bij de horens vatten en doen wat de overheid ook vandaag nog nalaat te doen. Filip Dewinter: “We moeten de bokken scheiden van de geiten. Dat betekent dat we niet moeten niet inzetten op de zogenaamde ‘deradicalisering’ van jihadisten of radicaliserende moslims, maar dat we hun vertrek uit onze samenleving bespoedigen door middel van een actieve exitpolitiek onder het motto: ‘Oost, west? Thuis best!’.” Het afnemen van de Belgische identiteit, het bestraffen van de deelneming aan de (jihad-)strijd bij buitenlandse strijdkrachten, het ontzeggen van de toegang tot ons land en alleszins tot onze sociale zekerheid, zijn hierbij onontbeerlijk.

    Om een dergelijke exitpolitiek in de verf te zetten, deelt het Vlaams Belang Antwerpen eenrichtings-vliegtuigtickets uit aan moslims die zich hier niet willen aanpassen en /of onze westerse maatschappij verderfelijk en decadent vinden. Zij kunnen immers beter ons land verlaten en vertrekken naar een of ander moslimland dat deel uitmaakt van Organization of the Islamic Cooperation (OIC), dat de sharia of islamitische wet boven westerse wetten en mensenrechten stelt. “Jihadi’s, salafisten en andere moslimradicalen zijn we hier beter kwijt dan rijk,” aldus Filip Dewinter. Met een aangepast pamflet, affiches, een quiz en vliegtuigtickets wil het Vlaams Belang Antwerpen de betrokkenen aanzetten om snel te vertrekken en nooit meer terug te komen.

     

    UITLEIDING

     

    “De jihad en de zogenaamde ‘radicale islam’ zitten als een kuiken in het ei van de islamitisch leer.”

    Dit zijn weeral historische woorden van de kant van Gilip DeWinter. Met dien verstande, dat het ei zeker een kieken wordt, eenmaal uitgebroed, zoals de Islam bij ons heden ten dage. Dat is wel een ‘ongemakkelijke waarheid’ zo groot als een olifant, maar zoals Slinx en de Overheid zich moe maken om de Islammers aan hun kant te krijgen, bewijst dat de Taqiyya werkt.

    Stel U in gedachten één ogenblik het Zevende van de 10 Geboden Gods voor ogen “Mijdt de achterklap en ’t liegen’, een der stelregels van de christelijke religieuze debielen zoals sommigen over hen denken, en U merkt onmiddellijk het verschil tussen de Bijbel en de Koran, tussen menselijke Beschaving en dierlijke primitiviteit.

    Maar ja, in de meeste gevallen bracht de Verlichting nu eenmaal, net als voor Icarus, teveel licht. Maar dat is een ander verhaal, dat pas zal duidelijk worden micht Het Beest overwinnen.

     

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!