MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    11-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2457

    *

    Woensdag 11 maart

    Zon 7u06-18u40

    H Alberta

    *

    11/3/2004 Al Quada aanslagen Madrid.

    Onze ver-ameriklaniseerde Westerse Wereld heeft voortdurend de mond vol over ‘nein ellèven’ in 2001, iets dat aan de overkant van de oceaan is voorgevallen, maar over wat vlak onder de neus is gebeurd, schenkt men liever geen aandacht. Daarover spreken of schrijven zou immers door de Islammerdjes als een onderduimse belediging kunnen opgevat worden. Ze zijn o zo rap beledigd, en iedere belediging roept om wraak. Laten we het liever over de tegenovergestelde boeg hebben: de sterk verminderde terreur-dreiging, dat heeft een kalmerende invloed op de bevolking. Dat komt de diversiteit en de tolerantie ten goede, en voor de mensen het goed en wel beseffen, zal het doek definitief gevallen zijn. De volgende generaties zullen dan jaarlijks op bedevaart naar Mekka mogen gaan in plaats van naar het ‘Verre Lourdes’ van de Pastoors.. Als progressieven, moeten de mensen leren met hun tijd meegaan! We zijn toch allen broeders en zusters, zoals we zingen in het Europees Volksliedd…

    Och, dat akkefietje met die treinen in Madrid! Waarom daar nog op terugkomen? Er vielen een paar doden, da’s waar en tot op de dag van vandaag zijn er mensen die wat sukkelen met de gezondheid, maar ondertussen is alles hersteld, de sporen, de gebouwen, de treinen. De rode vrienden daar in Madrid - er zijn daar geen andere - hebben er zelfs nog een goed pak geld aan verdiend! De terroristen content, de rode pakbonden content, iedereen content en zwijg er nu over. Er zijn belangrijker zaken in het leven!

    Marc Leemans van het ACW dat nu ‘bewegingpuntnet’ heet om niet altijd herinnerd te worden aan de ARCO-aftroggelarij, hoopt binnenkort, samen met zijn goede vriend Rudy van de Sossen, de Kamer van Volksvertegenwoordiging van 3 van de 6 regeringen die ons land rijk is, te gaan bezetten. Enerzijds denkt hij dat er daarbij geweld van oorlogswapens zal nodig zijn, en anderzijds vreest hij hierdoor het imago van het ACW teveel te beschadigen. Ook van Madrid of van Londen en van de terreur in het algemeen, wil hij niets meer horen. Als het gebeurt, zegt hij, kunnen zij als werknemersorganisatie, daar toch niets aan doen, en zullen ze de schuld in de schoenen schuiven van de werkgevers en hu aandeelhouders.

    *

    .

    *

    Knackebröd, om er Uw tanden op stuk te bijten…..

    .

    En vooral slecht voor de maag….

    *

    INLEIDING

     

    Laat U echter niet afleiden. Het gaat hieronder helemaal niet om terreur of om die Zweedse ontbijtkoeken, maar om KNACK, het bedrukt papierl dat de wereld ons NIET benijdt….

    Men hoort er wel eens over spreken, over dat knacjebröd, maar echt geliefd als ontbijtkoek, neen, dat zijn ze niet. Zo ook de ‘Neck’, zoals de Pettrick die naam ooit uitsprak, in plaats van ‘     KNACK’, te zeggen, zoals het er stond in al zijn Rousselaerse Nieuwmarkt kracht. .

    U moet weten, als u dat nog niet wist, dat de Familie Nols, als eigenaars, als tijd- en geestesgenoten van André Leysen van HNB, de vroegere Hitlerjunge, achteraf als teken van hun goede wil, liever Rousselaere zagen staan, op z’n Frans, dan Roeselare op z’n Vlaams. Nog net geen blauw bloed, maar wel in die richting geneigd.

    Zie zo, U weet nu weer van waar de wind komt, mocht U het vergeten zijn. En het doet me plezier, hieronder te lezen, dat dit druksel in Israël zelfs verboden is….

    Voilà. Ik heb gezegd, en verhoop van U hetzelfde. ’t Is zonde van Uw goede geld daar ook maat één Eurocent aan uit te geven.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://ejbron.wordpress.com/

    &

    https://martienpennings.wordpress.com/2015/03/10/hilde-gebuur-benno-barnard-rudi-roth-montasser-aldeemeh-en-de-rancuneuze-knack-censor/

    *

    Hilde Gebuur, Benno Barnard, Rudi Roth, Montasser Aldeemeh en de rancuneuze Knack-censor

    *

    Bij Knack hebben ze een speciaal mannetje in dienst dat niet alleen de nazislam in België vooruit moet helpen, maar die ook een speciale rancune koestert tegen bepaalde personen.

    Rudi Roth is een Vlaamse medestrijder contra de islam en pro-Israël, dat wil zeggen een medestrijder tegen de massamoorddadige barbarisering van Europa en eigenlijk de hele wereld. Je hebt ook krachten in Vlaanderen, zoals overal in het Westen, die gezegde massamoorddadige barbarisering uit alle macht helpen bevorderen. Zo was er in Knack weer eens stuk verschenen pro-islam, dus pro massamoorddadige barbarisering . . . . . . nou ja . . . . . niet rechtstreeks natuurlijk, maar op de bekende sluwslinkse linkse wijze waarbij het Abolute Kwaad collaborerend met veel enerzijds-anderzijds wordt benaderd en vooral het Westen de schuld krijgt van de misdadigheid van de nazislam. Bijna altijd wordt er dan ook een “goede nazislami” ten tonele gevoerd en dat was ook deze keer zo, te weten Montasser Aldeemeh, die ik Mondplasser Aldemekker dan wel Mondplasser Alde-mèh-mèh-mèh noem omdat ik anders die naam niet kan onthouden.

    Nu was er een reageerster in Knack, Hilde Gebuur, die nou eens lekker voluit tekeer ging tegen dat smerige collaboratiegelul, waarbij ze geen blad voor de mond nam. (Ga maar eens lezen.) En dan moet je altijd uitkijken als getergd fatsoenlijk mens, want bij linkse liefhebbers van de nazislam zoals bij de nieuwe bazen bij Knack, is alleen quasi-nette Orwelliaanse New-Speak in dienst van het smerigste totalitairisme aanvaardbaar. Dus waren de commentaren van Gebuur snel verdwenen.

     

    Maar er was meer. Ook de meest doorwrochte, fatsoenlijke en geleerde commentaren van toch best wel beroemde mensen werden weggevaagd. (Ga zelf maar checken.) Neem nou een comment van Benno Barnard dat door Rudi Roth gepreserveerd werd en dat aldus luidde:

     

    Benno Barnard 2015-03-09 19:02:26

     

    Knach is niet toevallig verboden in Israel: die beweging staat haaks op het Joodse humanisme. De IRA handelde radicaal in strijd met het Evangelie. De Kruisvaarders nog veel meer (zij het in reactie op binnenvallende jihadisten), maar dan hebben we het wel over een millennium geleden. IS handelt conform de Koran en Hadith. Dat, beste Montasser, is het absolute verschil. Iedere jihadi kan zich beroepen op de islam en heeft nog gelijk ook.

    Hoe diepmenselijk netjes en gevoelig accuraat wil je het hebben? Zou de censor van Knack een grief koesteren tegen Benno Barnard? Iets dergelijks geldt voor een comment van Rudi Roth zelf, want waarom zou een reactie als deze verwijderd moeten worden? Omdat er waarheid in wordt verteld?

     

    Rudi Roth 2015-03-09 19:01:22

     

    Toen 10-15 “jongeren” waarvan één moedig in mes in de rug stak van een talmoed student in Wilrijk jaren geleden (op een paar mm van zijn hart ) heeft er nooit één nog één van de familie dat aangegeven en de dader(s) werden nooit gevonden. Die 10-15 “jongeren” zullen dat gedaan hebben omdat ze door de politie “gediscrimineerd” waren? Ook zo die tientallen die op 12 juli 2014 op het St Jans Plein met AELers tijdens de betoging door een zekere Mark De Quidt publiek opgeroepen schreeuwden “snijdt de Joden de keel om” en “khaybar ya Yahoud” (equivalent met “moord de Joden uit”) deden dat wegens discriminatie vanwege de politie?

     

    UITLEIDING

     

    Voor ik het vergeet! We zijn in Coburgland – helemaal binnen de eigen goed beveiligde grenzen – gezakt van Niveau 3 naar Niveau 2. Nog twee te gaan, en we zijn weer terug waar het allemaal is begonnen. Islammerij-vrij, vrij van criminaliteit, vrij om zonder vrees ’s avonds op straat te komen, vrij om te spreken en te schrijven wat we denken… En dat beetje Sossen die nog zullen overblijven, krijgen we ook wel klein….

    Hebbe jullie verder iets gehoord, gelezen of geroken, dat er terroristen zouden betrapt, respectievelijk in verzekerde bewaring gesteld? Zijn sommigen, met de staart tussen de benen, het land uit gevlucht? Ja, meer controle op de verstrooide GSM-lmers achter het stuur, dat wel. En ‘Traject Controle’, die we alleen maar kunnen vermijden door regelmatig een ander traject te nemen…..

    Momentje Bitte!!! Heeft onze Staatsvuiligheid de nodige contacten gelegd om dat soort bruine van vreemde origine kanskoze jongeren in bedwang te houden? Wat werd hen beloofd? Een nieuwe mega-moskee zoals in Gouda? Zijn er contingenten (christelijke) seksslavinnen ingevoerd, van bij de ISIS-Moslimbroeders in bruikleen gekregen? Zijn die getest op hygiëne en andere venerische ziekten? Neen, mag ik hopen….

    Is hen, omdat het asielzoekers en vooral asielvinders zijn, verzekerd dat hun werkloosheidsvergoeding in de tijd nooit voor hen zal beperkt worden? Zijn hu oudjes op hun gemak gesteld, dat ze, zodra de onze aan de deur worden gezet in de OCMW rusthuizen, zij daar hun intrek verzekerd weten, gratis kost en inwoon + zakgeld inbegrepen?

    Allemaal mogelijkheden war wij het gissen naar hebben. Al bestaat er heel zeker een systeem van er naar gooien met de klak. Kruis: er wordt geschoten. Munt: wij kunnen niet terugschieten, want ons geld is op.

    Hebben ze hun licht opgestoken bij het KMI? Wat is de tussenkomst van het IMF. Van de ECB? Wat zegt Christine Lagarde hiervan? Verder poker spelen, of het in de broek doen?

    Hebben de terroristen getelefoneerd of gemaild, om te zeggen dat ze braaf zullen zijn, en dat ze op school wèl zullen leren? Of is het uitgelekt dat ze geen kogels meer hebben, en vrezen ze dat de politie er nog wel heeft, omdat ze die nog altijd niet hebben teruggegeven aan de Hollandse collega’s?!

    Onze Staatsvuiligheid heeft toch nooit geen boodschappen onderschept, dat ze (de terroristen) het ook allemaal niet meer zien zitten, en dat ze liever zouden terugkeren bij Moeder-aan-de-Haard, nu ISIS zijn eigen mensen afmaakt?

    Zit Poetin, die geniepigaard, hier soms achter? Of hebben de kleursyndicaten besloten de fakkel over te nemen?

    Het kan natuurlijk altijd ook, dat onze Veiligheidsdiensten een berekend risico nemen. Een paar honderd doden op 11 miljoen landgenoten= dat valt eigenlijk nog mee. Rekening gehouden met enige communautaire spreiding zou dat op 6.5 miljoen Vlamingen ook nog maar een te verwaarlozen percentage zijn….

    Om het even, ze (de terroristen) moeten eerst uit hun kot komen, vooraleer we ze kunnen pakken. Stelling van JJ, Jean Jamboneau, sous-chef bij de Stuk Wevers…..

    *

    Op een eeuwig zwijgen en door niemand verder te vertellen……

    (‘Get) Digitalia

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!