MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    09-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2451

    Maandag 9 Maart 2015

    *

    .

    Bij de échte Islammerij lopen zelfs de vrouwelijke kanarievogels…

    .

    Het risico hun maagdelijkheid te verliezen

    *

    INLEIDING

     

    Binnenkort ontwaken wij allemaal - dwe zij die het overleven – wakker in het sprookje van Duizend en één Nacht, met overal harems in plaats va badhuizen, afgewisseld op de onpare nummers met de Grotten van Ali Baba en de 40 Rovers. We zullen leven als het ware in één grote reusachtige uterus voor al wie vrijkaarten van de Islammerij heeft.

    Het Beest weet dus beter dan niet één, dat seks altijd succes meebrengt. Weten ze zelfs bij de VRT!. Meteen sluit het stevig de gelederen! Boko Haram onderwerpt zich aan Het Nieuwe Kalifaat van IS en overal in West Europa raast de wervelwind van de ‘geradicaliseerde’ Jihadi’s, de Strijders van De Heilige Oorlog. En al wat onze Leiders daarover weten te vertellen, is dat we ‘tolerant’ moeten zijn…

    *

    De verwrongen geest van Marc Dutroux blijkt bij nader toezien, een vaste karaktertrek te zijn geweest van de theologen bij de Islammerij. De man is alleen een beetje te vroeg in actie geschoten. Verkeerde tijd, verkeerde plaats. Want nu is het officieel in een ‘fatwa’ gegoten door de Religieuze Politie van ISIS: doe zoveel mogelijk lijk Marc Dutroux, maar doe dat uit liefde voor Allah en zijn Profeet…..

    Nog altijd spreken onze verkochte media van de opkomende Islamitische Staat als van een plaatselijk dus te verwaarlozen verschijnsel. Jihadi’s zin ‘toevallige geradicaliseerden’, alleenstaande gevallen, uitzoderingen als het ware, die niets te zien hebben met de pietrolgodsdienst van de Wrede.

    In Lecce, in de Hiel van Italië, willen ‘gemarigde Islammers een ‘universiteit’ uit de grond stampen, betaald met bloedgeld, gewoon een school om nóg slimmer te worden. Om zodoende de instructies van Het Kalifaat beter te kunnen naleven en uitvoeren?

    Zijn alle Islammers dan bezeten door de seks? Tje, wie twijfelt daar nu nog aan?!

    Alleen mag daar niet te luid over gesproken worden, want dan voelt elke Moslimmerzoals zich beledigd. Net zoals moordenaars bij ons: die zijn ook niet fier over hun misdaden! En ook zij steken de schuld meestal op het slachtoffer….. Vrouwen zonder boerka vràgen gewoon om verkracht te worden! Daarom worden onze meisjes en vrouwen in de straten door het getinte schorremorrie uitgescholden voor ‘hoer’. Daarom al die groepsverkrachtingen: ach man, ‘het was toch aar ’n Christen slavin’! En die zijn vogelvrij, ttz vrij om te vogelen!

    Mij is het ondertussen opgevallen, hoe onze media het miniemste voorval met Pastoors weken blijven uitvergroten. Om aldus te bewijzen dat zij niet beter zijn dan de ISIS-strijders? Waarom zegt er nooit eens iemand, dat die dingen uitzonderingen zijn, 1 op 100.000, en bij de Moslims algemene regel? Typisch Slinx: naast de kwestie argumenteren. Perversie voorgeschreven in de Koran? Jamaar, laten we vooral spreken over die pastoor, of dat nonneke dai, enz…. allemaal zaken die jammer genoeg nooit bezezen zijn, verjaard maar toch betaald zijn… Heel de familie van het neefje van Stout Rogeetje is er schatrijk door geworden…..

    Wat bij de media nog meest opvalt, is wat hun geestesgenoten soms voorhebben met die onderbuik-dinges, zo rap vergeten wordt. Walter Capiau, Jos Gheysen, de ontelbare sportcoaches die hun poten niet kunnen thuishouden, de internaten van het Gemeenschapsonderwijs….. Allemaal zo rap mogelijk toedekken, dan is het morgen vergeten! Er is wel de ‘sexuele revolutie’ geweest, maar Pastoors mogen daar niet aan meedoen! Steve Stunt mag dat wel. En Willy SPA, zelfs de Ouaarde Oufriede van de o zo christelijke Tsjeven mag van het ene bed in het andere duiken!

    Zou Assan, de vriendelijke man uit onze straat…. Neen, waarschijnlijk niet, omdat de gelegenheid er niet is, maar volgens zijn ‘Geloof’ moet hij die dingen van zijn geloofsbroeders in zijn hart koesteren. Zijn tijd komt nog wel.

    Vandaag is er in Dresden weer die avondwandeling tegen de Islamisering van het Avondland. Zouden daar ook al lijsten opgemaakt zijn van al die betogers zodat de latere aanslagen doelgericht kunnen gestart worden? De werkwijze kan anders altijd bevraagd worden bij het AA-burgemeesterke, voluit: het Achterbaks Antwerps Burgemeesterke….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS(IS) publiceert fatwa hoe vrouwen en kinderen volgens Allah verkracht moeten worden

    *

    Voor hun moslim meesters vluchtende meisjes begaan ‘de zwaarste zonde’ – Gewoon trouwen met een niet-moslima is ‘ontucht’

    Meisje ontvoerd, verkracht en gemarteld door IS(IS)-jihadisten (3). ‘En hij (‘antichrist’, ook in algemene zin, dus tevens van toepassing zijnde op Mohammed en zijn volgelingen) zal geen acht geven op de begeerte (= de wensen) van vrouwen.’ (Daniël 11:37, correct vertaalde SV)

     

    De islamitische terreurorganisatie IS(IS) heeft een fatwa –religieus bevel- uitgevaardigd waarin uitgebreid staat beschreven hoe Allah in de Koran moslim mannen toestemming geeft om ‘ongelovige’ vrouwelijke gevangenen en zelfs kinderen te verkrachten, inclusief Joodse en christelijke. Gewoon trouwen met een Joodse of christelijke vrouw is in Allahs ogen echter ‘de zonde van ontucht’.

    ‘Su’al wa-Jawab fi al Sabi wa-Riqab’, oftewel ‘vragen en antwoorden over het houden van slaven en gevangenen’ heet de fatwa van het IS-ministerie van Religieuze Zaken. In deze ‘gebruiksaanwijzing’ staan 32 vragen en antwoorden hoe moslim mannen met hun vrouwelijke gevangenen moeten omgaan.

    In vraag 3 en 4 staat dat alle ‘ongelovige’ vrouwen gevangen genomen mogen worden, inclusief Joden en christenen. De meerderheid van de geestelijken wijst het gevangen nemen van moslima’s echter af.

     

    Verkrachting ‘door Allah gegeven recht’

     

    De islamitische theologen verzekeren dat het verkrachten van vrouwelijke gevangenen een door Allah gegeven recht is. Daarbij baseren ze zich op de Koran (Sura 23:5 en 6). Let wel: bedoeld wordt de enige echte gezaghebbende Koran in het Arabisch, niet de verzachte en verdraaide Nederlandse of enige andere vertaalde versie, die speciaal voor Westerse ogen werden ‘aangepast’.

    Maagden en peutermeisjes

    Het religieuze bevel richt zich ook specifiek tot vrouwen en kinderen die nog maagd zijn. ‘Als de gevangen nog maagd is, kan haar bezitter gelijk na inbezitneming (geslachts)verkeer met haar hebben.’ Als de moslim echter twijfelt of ze nog maagd is, dan moet ‘eerst haar uterus (baarmoeder) gereinigd worden’.

    Tevens is het toegestaan om seks te hebben ‘met een slavin die nog niet in de puberteit is, voor zover ze tot geslachtsverkeer in staat is’. Is het meisje té jong –en volgens eerdere IS-publicaties kan het hier zelfs om 1-jarige peuters gaan die nog niet eens uit de luiers zijn- dan ‘is het voldoende om ook zonder geslachtsverkeer van haar te genieten’.

     

    Vluchten is de ‘zwaarst mogelijke zonde’, en trouwen is ‘ontucht’

     

    Een vrouw of meisje dat wegvlucht voor haar moslim meester begaat ‘de zwaarste zonde’, en verdient een straf die dermate afschrikwekkend is, dat andere gevangen vrouwen het wel uit hun hoofd laten om eveneens te proberen te vluchten. Een 15 jaar oud Yesidisch meisje, dat meerdere malen als (seks)slavin werd verkocht, was vorig jaar één van de weinigen die de IS-hel wist te ontsnappen.

    IS-terroristen worden ook enkele verboden opgelegd. Zo mogen ze beslist niet gewoon trouwen met een ongelovige, Joodse of christelijke vrouw, want daarmee begaan ze de ‘zonde van ontucht’.

     

    ‘Fatwa niet meteen van toepassing op alle moslims’

     

    De Israëlische professor en terreurexpert Assaf Moghadam waarschuwt dat deze fatwa niet meteen op alle moslims moet worden toegepast, omdat er in 1400 jaar islam verschillende interpretaties van de Koran zijn geweest. Dat neemt niet weg dat grote delen van de islamitische wereld snel radicaliseren en overgaan tot het deels of geheel toepassen van de discriminerende, racistische en onderdrukkende Sharia wetten.

     

    Mannen publiekelijk opgehangen

     

    Mannen die door IS gevangen worden genomen ondergaan veelal een ander gruwelijk lot. Zo doken er gisteren videobeelden op van 8 doodgemartelde mannen die door IS ondersteboven aan een stellage midden op straat in Hawija, zo’n 75 kilometer ten noorden van Tikrit (Irak), waren opgehangen. Boven hen de tekst: ‘De Islamitische Staat, een Kalifaat volgens de leer van de Profeet. De Provincie Karkuk heet u welkom.’ (2)

    Xander

    1) Stuttgarter Nachrichten
    (2) Shoebat
    (3) FFMU (Facebook)

     

    UITLEIDING

     

    Er zijn gouden tijden op komst voor Goedele Liekens! Dergelijke ‘fatwa’s’ openen formidabele vooruitzichten voor heel de branche. Zal dus goed zijn voor de tewerkstelling, als er veel volk moet bijkomen op de ‘werkvloer’ van deze ‘dienstensector. Payoke zal in elke stad en in elk dorp bijhuizen moeten openen. Onns Matil zal niet weten waar eerst gelopen om ze te openen!

    Wie ook volk zal moeten bij aanvaarden, is Prof. Adriaensens, die deze keer toch een vast standpunt zal moeten innemen: is hij nu voor of tegen de Islammerij, nu blijkt dat ze van al zijn strijdpunten brandhout maken….

    Ik mag r niet aan denken, dat er lijsten zouden bestaan van die 500.000 betogers van De Witte Mars. Als die in handen vallen van de Jihadi’s zal heel Coburgland zwemmen in het bloed…..

    *

    Enne, o ja, de moord op de brug in Moskou was dus niet het werk van de Poet – wat zo innig verhoopt en voorspeld was – maar van Tjetsjeense moslim-extremisten. Gelieve dus zo rap mogelijk het hele voorval te vergeten.

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    09-03-2015
    Zouden...
    Zouden er verkiezingen op komst zijn in de UK?? http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/11457174/Extremism-in-Britain-Now-the-crackdown-is-launched.html

    09-03-2015, 11:26 geschreven door Ottorongo


    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!