MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    01-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2431

    *

    .

    *

    .

    Dit is het beeld waar Obama op kickt

    .

    Michelangelo baseerde er zijn Pieta op…..

    *

    INLEIDING

     

    Wat U hierna leest, kadert helemaal niet in de dolle gekte van het wielergebeuren van de dag Kuurne-Brussel-Kuurne. Meer, het staat er zelfs op als een tang op een varken.

    Was dat maar waar, dat van dat varken. Liefst van veel varkens. Van hele kudden varkens. Want daar is Het Beest afkerig van. Zodat het in de komende 3de Wereldoorlog niet zal weglopen met het been waar de twee wereldmachten op zullen vechten….…

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    10 redenen waarom de VS en de EU uit zijn op oorlog

    *

    Het vrije Westen bestaat niet meer. Als Washington en Brussel niet van hun huidige koers afgebracht kunnen worden, dreigt een wereldwijd drama van ongekende omvang.

    De meeste gewone mensen weigeren te geloven dat de globalisten in Washington en Brussel een oorlog met Rusland willen veroorzaken. Iemand met een beetje verstand zou onmiddellijk inzien dat zo’n oorlog alleen maar verliezers kent en onvoorstelbaar veel menselijke leed zal veroorzaken. We hebben het hier echter over politici die letterlijk bereid zijn over lijken te gaan om hun positie van macht in een doodziek, door- en door corrupt en op zijn laatste benen lopend systeem te redden.

     

    ‘Eenvoudige zaak volk mee te krijgen in oorlog’

     

    Nazi kopstuk Hermann Göring legde tijdens de Nürnberg processen na de Tweede Wereldoorlog in slechts enkele woorden uit hoe Duitsland zover kon komen de tot dan toe meest bloederige oorlog ooit in gang te zetten:

     

    ‘Natuurlijk willen de gewone mensen geen oorlog, niet in Rusland, noch in Engeland, en trouwens ook niet in Duitsland. Dat is duidelijk. Maar uiteindelijk zijn het de leiders van het land die het beleid bepalen, en het is altijd een eenvoudige zaak om het volk daarin mee te sleuren, of het nu een democratie, een fascistische dictatuur, een parlement of een communistische dictatuur is. Want stem of geen stem, het volk kan er altijd toe worden aangezet de leiders te gehoorzamen. Dat is makkelijk. Je hoeft hen enkel te vertellen dat ze worden aangevallen, en de vredesstichters te beschuldigen van gebrek aan patriottisme en het blootstellen van het land aan gevaar. In ieder land werkt het zo.’

     

    Görings verklaring kan één op één worden toegepast op de situatie in 2015. In zowel Amerika als Europa staat de politieke en financiële 1% elite al enige jaren onder grote druk. Nog nooit zijn ze met zoveel bedreigingen geconfronteerd die hun monopoliepositie in het vergaren van alle beschikbare macht en welvaart –ten koste van de burgers- ondermijnen.

     

    Complottheorieën

     

    Complotfanaten geven van alle ellende doorgaans de schuld aan één of meerdere machtige –al dan niet ‘geheime’- organisaties en groepen, zoals de Vrijmetselaars, de ‘Illuminati’, Skull & Bones, de ‘neocons’, de ‘banksters’, of –en dat is het oudst denkbare en tevens makkelijkste zwarte schaap dat het altijd goed doet bij de ‘gecontroleerde oppositie’- de Joden of de ‘Zionisten’.

    Keer op keer blijkt echter dat de wereld niet zo zwart/wit in elkaar zit en er niet zoiets bestaat als één heersende klasse die alles onder controle heeft of probeert te krijgen, maar dat het om een groot aantal invloedrijke ‘clubjes’ gaat met soms zeer tegengestelde belangen en doelstellingen. Kijk naar Rusland, dat ook recent weer het verwijt kreeg te hebben gebroken met de ‘Nieuwe Wereld Orde’. Ook de Chinese elite vaart een geheel eigen koers.

     

    Vrije Westen bestaat niet meer

     

    Wat wel klopt is dat het ooit vrije democratische Westen niet meer bestaat. In zowel de VS als de EU is de werkelijke macht stap voor stap in handen van slechts enkelen komen te liggen. In Amerika gaat dat nog via verkiezingen, maar in de EU nemen ze daar zelfs de moeite niet eens meer voor, en worden de heersers in Brussel –à la het Politburo van de voormalige Sovjet Unie- simpelweg benoemd.

    Waarom verzet de burger zich niet?

    Hoe kon het zover komen, zonder dat de burgers massaal in opstand kwamen? Omdat zij via de media murw zijn gebeukt met propaganda en hersenloos vermaak, waardoor de meesten inmiddels dermate apathisch zijn geworden, dat ze de meest schaamteloze leugens en schandalige maatregelen –zoals in eigen land het afbreken van de zorg voor ouderen en chronisch zieken- schouderophalend accepteren.

     

    In tegenstelling tot zoals ze zich doorgaans presenteren is de elite bepaald niet almachtig en alwetend. Dat ze dit wel proberen te worden blijkt uit de politiestaat waarin met name de VS, en op enige afstand ook de EU, wordt omgevormd. Edward Snowden toonde aan dat sommige complottheorieën inderdaad tenminste deels kloppen, en dat burgers die met woord of daad in opstand komen tegen het beleid van de elite, steeds harder worden aangepakt.

     

    Niet kapitalisme, maar socialisme wil totale controle

     

    Met name ‘links’ geeft de schuld aan het kapitalisme, maar dat is een drogreden. Net als de vrije democratie bestaat het vrije kapitalisme namelijk niet meer. Alle beurzen en markten worden gemanipuleerd en onder controle gehouden. Deze vorm van sturing door de overheid is juist tegengesteld aan het kapitalisme, en is één van de belangrijke kenmerken van het socialisme, dat alles en iedereen wil regelen en reguleren.

     

    Denkt u maar even terug aan hoe het er in de ‘Unie van Socialistische Sovjet Republieken’ aan toe ging, en u hebt een goed idee welke kant het opgaat. Het enige grote verschil is dat deze controle en manipulatie in het Westen ten gunste komt van de grote banken en multinationals, die vervolgens hun lakeien in de politiek belonen met allerlei lucratieve baantjes, gunsten en posities.

     

    Alles is propaganda geworden

     

    U bent niets anders dan dom als u er blindelings op vertrouwt dat de overheid en reguliere media u hier eerlijk en objectief over informeren. Alles is propaganda geworden en dient enkel de belangen van deze machtige internationale politici, organisaties, banken en multinationals. Zelfs de gerechtelijk macht zit grotendeels in ‘hun tas’.

     

    Arabische Lente bedrog

     

    Zo werden en worden ons de bloederige ‘Arabische Lente’ revoluties in bijvoorbeeld Egypte, Libië en Syrië verkocht als een ‘rechtvaardige’ strijd voor vrijheid en democratie. Dat deze landen ontaardden in poelen van geweld en chaos, en radicale islamisten juist de macht overnamen of proberen te nemen, deed niet ter zake. Sterker nog, in Libië hielpen we de jihadisten gewoon een handje door het bestaande en stabiele regime weg te bombarderen of te laten fusilleren. Syrië staat al enige tijd op de nominatie hetzelfde lot te moeten ondergaan.

     

    Gevaarlijke staatsgreep Oekraïne

     

    Wat de Westerse elite in Oekraïne heeft gedaan is nog gevaarlijker. Pal aan de grenzen met Rusland en op korte afstand van Moskou werd een smerige staatsgreep georganiseerd, een democratisch gekozen regering afgezet en vervangen door een regime dat schaamteloos drie Amerikanen –waaronder een investeringsbankier- op topposities benoemde. Toen de bevolking van de Krim zijn democratische recht uitoefende en bijna unaniem koos voor aansluiting bij Rusland, werd dit in het Westen een ‘annexatie’ genoemd.

     

    ‘Oorlog is slechts een andere manier om het bestaande beleid voort te zetten’, zei Von Clausewitz ooit. Zijn woorden zijn absoluut van toepassing op de huidige Westerse leiders en al hun speciale belangengroepen, die onschatbaar veel geld en bijna onbeperkte macht hebben weten te verzamelen – om niet te zeggen stelen. Historisch gezien grepen ze heel vaak naar oorlog als laatste redmiddel om hun verworven posities en rijkdom vast te houden.

     

    10 redenen voor WO-3

     

    Probleem is echter dat zelfs een ‘beperkte’ oorlog –als er al zoiets bestaat- heel eenvoudig uit de hand kan lopen en wijd verspreide vernietiging met tientallen miljoenen doden kan veroorzaken, zoals met de eerste twee wereldoorlogen gebeurde. Er zijn 10 redenen waarom de gevestigde orde ondanks alle risico’s toch willens en wetens op een mogelijke Derde Wereldoorlog afstevent:

     

    1. Oorlog betekent crisis, en die kan worden aangegrepen om de schulden verder te laten oplopen en het bijdrukken van nieuw geld onbeperkt te laten doorgaan.

     

    2. Bij een oorlog kunnen de politici anderen –Rusland en China- de schuld geven van het instorten van de dollar en een alsnog uit de hand lopende Amerikaanse en Europese schuldencrisis.

     

    3. De Federal Reserve, de ECB en het wereldwijde centrale bankenkartel hebben de economieën van het Westen verwoest met het onbeperkt creëren van nieuw geld, goedkope kredieten en het tot onvoorstelbare hoogte laten oplopen van de (staats)schulden. Een oorlog stelt ‘onze’ politici in staat om de schuld van het uiteenspatten van deze zeepbel in de schoenen van ‘de vijand(en)’ te schuiven.

     

    4. Door oorlog krijgt de VS de totale controle over de EU, de NAVO en de individuele Europese landen. Ondanks sporadische tegensputteringen volgen alle EU-landen, inclusief Duitsland en Frankrijk, de koers van het Witte Huis richting oorlog met Rusland, zogenaamd om de ‘democratie’ van Oekraïne te verdedigen.

     

    5. Oorlog zal de sterke opkomst van afscheidingsbewegingen in Europa –Spanje, Schotland, Griekenland, Italië- en anti-Brusselse politieke partijen –Frankrijk, Nederland, Groot Brittannië en heel Zuid Europa- een halt toeroepen.

     

    6. Oorlog zal door Washington en Brussel als excuus worden gebruikt om alle oppositie monddood te maken en alternatieve websites als ‘staatsgevaarlijk’ te bestempelen en te blokkeren. Het publiek krijgt dan uitsluitend nog propaganda te lezen en te horen, wat in de reguliere media feitelijk nu al het geval is.

     

    7. Oorlog tegen het olierijke Rusland en Iran zorgt ervoor dat het monopolie van de Arabische moslimlanden op energieleveranties aan het Westen in stand blijft, en daardoor ook de petrodollar –waaraan het overleven van de euro is gekoppeld- zijn status behoudt.

     

    8. Net zoals tijdens WO-1 en WO-2 gebeurde stelt oorlog de heersende elite in staat om alle politieke partijen, groepen en bewegingen die zich verzetten tegen het beleid van deze elite en die tegen oorlog zijn –denk aan het Front National in Frankrijk, de UKIP in Groot Brittannië en de PVV in Nederland-, op iedere mogelijke wijze te elimineren.

     

    9. Een succesvolle oorlog tegen de bondgenoten van China stelt de onvermijdelijke strijd om de wereldmacht met de VS / het Westen weer een aantal jaar uit.

     

    10. Tijdens een oorlog is het voor politici heel eenvoudig om de laatste restjes vrijheid –zoals die van de pers- weg te nemen en de welvaart van burgers en bedrijven (niet-multinationals) in beslag te nemen. Het eerste begon in Amerika reeds na de aanslagen van 9/11, het tweede na het uitbreken van de financiële crisis in 2008, toen de banken met honderden miljarden werden ‘gered’ en de gewone man daar middels keiharde bezuinigingen voor moest betalen. (1)

     

    Alle bezittingen in beslag genomen

     

    Een echte oorlog is het excuus om spaargeld, goud, pensioenen, vastgoed, vermogen en andere bezittingen in beslag te nemen, de sociale zekerheid af te breken, de belastingen fors te verhogen en onze vrijheid van leven en bewegen tot in extreme mate te beperken.

     

    Wie trekt er aan de handrem?

     

    ‘Zij die essentiële vrijheden opgeven om tijdelijk enige veiligheid te verkrijgen, verdienen noch vrijheid, noch veiligheid,’ is wellicht de beroemdste uitspraak van een van Amerika’s ‘founding fathers’, Benjamin Franklin. En dat is dan ook precies wat in de komende jaren dreigen te verliezen: onze vrijheid en onze veiligheid, naast onze welvaart, onze bestaanszekerheid en daarmee onze hele toekomst.

     

    Laten we daarom hopen dat er ergens in Washington, Brussel en Den Haag nog politici te vinden zijn die tenminste zullen proberen aan de handrem van de Westelijke oorlogstrein te trekken.

    Xander

    (1) Zero Hedge

    *

    UITLEIDING

     

    Deze 10 punten staan wel niet op Twee Stenen Tafelen zoals de 10 Geboden Gods, maar als waarschuwing slaan ze de nagel op de kop.

    Verder is het niet aan mij om daarop commentaar te geven. Ik verwijs vooral naar de uiteenzetting van Göring in Nürnberg, en naar de Pieta van de afbeelding hierboven.

    *

    Het grote verschil met de duistere Middeleeuwen, die wat dat betreft, geduurd hebben tot de jaren ’80 van vorige eeuw, is dat we nu sneller met elkaar communiceren. Dat zal dus het eerste zijn, waar er wereldwijd beperkingen zullen opgelegd worden. Enne… als U goed rond kijkt, zult U zien dat zulks al is begonnen, de verrdoezelmachine van de VRT op kop.

    Het mooiste voorbeeld is echter, hoe het Vlaams Belang de mond gesnoerd wordt en hoe men probeert de Pegida-beweging te onderdrukken….

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

     

    *

    EINDE

    *

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!