MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    25-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2419

    *

    .

    *

    .

    .

    *

    Onze eigen bondgenoten, de Engelsen en de Amerikanen blijken nu – iets dat we al lang vermoed hadden - ook de beschermers te zijn van Het Beest met de vele opengesperde muilen. Zij bevoorraden de ISIS in het geheim met wapens en voorraden, in plaats van hen uit te hongeren.

    Je kan niets achterlikers bedenken. En de werkelijkheid is nog veel erger. De komedie gaat terug tot deze twee schurkenstaten de dictator Sadam Houssein – tussen haakjes de man die ons nooit iets misdaan had – in Irak zijn gaan vernietigen. Sadam was niet eens een partj voor hen!

    Natuurlijk draait in elke oorlogstijd de geruchtenmolen aan een duizelingwekkende snelheid. Zelfs met de inzet van coloradokevers als geheim wapen. Met ofwel neergehaalde burgervluchten waarvan iedereen de schuld op de ander steekt, terwijl de werkelijkheid, doe iedereen vermoedt, geheim gehouden blijft. Neergeschoten militaire vrachtvliegtuigen met wapens en voorraden voor ISIS kunnen echter niet zomaar geloochend worden. Dus wordt er als de dood over… gezwegen….

    Het klinkt natuurlijk wel zeer ouderwets, maar daar waar de Bijbel verhaalt, dat Jahweh door de zondvloed de mensheid heeft willen vernietigen, winnen steeds aan geloofwaardigheid. Wegens hun doortrapte slechtheid, kreeg Hij spijt hen te hebben geschapen. Zou Darwin dat over het hoofd hebbe gezien? Alleen Noach met de zijnen vond genade in Zijn ogen.

    De Fabeltjeskrant, zegt U?

    Gewoon een beetje snuisteren in de overleveringen bij alle volkeren, waar ook ter wereld: overal is de herinnering aan deze ramp in het collectief geheugen geprent. Er moet dus wel iets van aan zijn. En nee, dat is weer geen bij het haar gesleept Godsbewijs, maar wel het bewijs van een collectief schuldbewustzijn.

    In de Apocalyps staat hetzelfde met andere woorden. Met de voorspelling dat het mensdom zou hervallen. Aan U de keuze: vergaan door het water of door het vuur. Al wijst de executie door het vuur, opgesloten in een ijzeren kooi, verdacht veel op de werkwijze van Het Beest uit de Apocalyps. Alleen de engelen met bazuinen aan de vier hoeken van de wereld ontbreken bij ISIS.

    Maar allez, we zijn allemaal terug van de eerste ski-vakantie van het jaar 2015, de kinderen zijn na het krokusverlof terug naar school bij de Moslim-leraar, en het wordt als vanzelf iedere morgen weer dag. Straks beginnen zelfd de ‘voorjaarsklassiekers’ en is er weer stof om urenlang aan de toog te blijven plakken.

    Zodat onze Overheden ons rustig verder kunnen verlappen voor een bord pietrol-linzensoep.

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    Irak schiet Britse vliegtuigen neer met wapens voor ISIS’

    *

    Obama blokkeert militaire hulp aan Koerden, die strijden tegen ISIS

    Volgens de voorzitter van het Iraakse parlementaire comité voor Defensie, Hakim al-Samili, heeft het Iraakse leger twee Britse vliegtuigen neergehaald die volgeladen waren met wapens voor ISIS in de al-Anbar provincie. Talrijke Westerse vliegtuigen zouden met de regelmaat van de klok grote pakketten vol met wapens boven ISIS-gebied afwerpen. Dit bevestigt wat we al geruime tijd schrijven, namelijk dat ISIS heimelijk wordt gesteund door de regering Obama, en dat de spaarzame Westerse bombardementen op doelen van de jihadisten enkel voor de show zijn, zodat de bevolking in Europa en Amerika effectief een rad voor de ogen wordt gedraaid.

    Het Iraakse parlement heeft uitleg geëist van de regering in Londen over de wapenleveranties, die volgens Samili aantonen dat het Westen niet wil dat de rust in de provincie Anbar terugkeert, omdat men de ISIS-crisis om politieke redenen wil laten voortduren. Westerse toestellen die eigenlijk ISIS zouden moeten aanvallen, gooien in plaats van bommen voedsel en wapens naar beneden.

    De voorzitter van de provinciale raad voor Anbar, Calaf Tarmus, verklaarde dat er in door ISIS-gecontroleerd gebied wapens zijn gevonden van Amerikaanse, Europese en Israëlische makelij. ISIS zou zelfs enkel nog kunnen bestaan dankzij Amerikaanse en Europese steun.

    ‘Internationale coalitie beschermt ISIS’

    Een Iraaks onderzoekscomité constateerde dat de VS doelbewust wapens afwerpt boven ISIS gebied, en vervolgens met de smoes komt dat men niet precies zou weten waar de terroristen zich bevinden. In een tijdperk van drones en satellieten is het echter nauwelijks geloofwaardig dat de VS niet precies weet waar de stellingen van ISIS zich bevinden.

    ‘De internationale coalitie is slechts een voorwendsel om ISIS te beschermen en de terreurgroep met uitrustingen en wapens te helpen,’ aldus de Shi’itische partij van Muqtada al-Sadr. ‘De centrale stellingen van ISIS in Irak zijn door de coalitie niet in het vizier genomen.’

     

    ‘Amerika wil militaire bases Irak behouden’

     

    Een andere parlementariër zei dat er bewijs is dat de Amerikanen ook in andere provincies –zelfs iets ten noorden van Baghdad- wapens en voorraden leveren aan ISIS. ‘Terwijl ze de technische macht hebben om ISIS binnen een maand te vernietigen,’ verklaarde Madjid Al-Gahrawi, eveneens lid van het comité voor Defensie en Nationale Veiligheid. Volgens hem rekt de VS de strijd tegen ISIS uit om de Amerikaanse militaire bases in Mosul en Anbar te kunnen behouden.

    De Amerikanen zouden alleen boven gebied waar ook de Koerdische Peshmerga actief is precisiebombardementen uitvoeren. Op andere plaatsen zouden de bombardementen veel minder nauwkeurig zijn.

    Obama blokkeert militaire hulp aan Koerden

    Vorig jaar oktober beschuldigde een Iraanse generaal de VS er al van ISIS heimelijk te steunen. Washington beweerde toen dat het enkel een ‘vergissing’ was geweest dat pakketten met wapens en voedsel in de handen van ISIS waren gevallen, en dat ze eigenlijk voor de Koerden waren bedoeld (1). De Amerikaanse president Obama heeft echter nadrukkelijk alle militaire hulp aan de Koerden, die daar strijden tegen ISIS, verboden.

    Daarentegen besloot het Witte Huis vorige week om 1200 jihadisten, zogenaamd behorende tot de ‘gematigde’ Syrische oppositie, te gaan trainen om ‘tegen’ ISIS te gaan vechten. Waarom zou Obama wel besluiten om Syrische islamisten, die voornamelijk president Assad willen afzetten, te steunen, maar niet de Koerden, die geen interesse hebben in het verwijderen van Assad, maar wel in het tegenhouden van ISIS?

    Steun aan ISIS helpt Turkije en herstel Ottomaanse Rijk

    Het antwoord moge duidelijk zijn: de Irakezen hebben gelijk. Obama doet alsof hij tegen ISIS vecht, maar geeft hen in werkelijkheid de steun die ze nodig hebben om hun gruwelijke terreur te kunnen voortzetten. En dat past allemaal weer precies in het door ons al vaak besproken ‘masterplan’, waarin Turkije –dat actief ISIS steunt, traint, beschermt en bewapent- straks het in totale chaos gestorte Syrië kan binnenvallen, en een begin kan maken met het herstel van het Ottomaanse Rijk. De korte Turkse militaire operatie eerder deze week vlak over de grens in Syrië (3) was daar een voorbode van.

    Xander

    (1) KOPP
    (2) Aranews (via Shoebat)
    (3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten

    *

    UITLEIDING

     

    Colombus had beter in zijn broek gedaan, dan Amerika te ontdekken. Woonden de Indianen daar nu nog altijd gezellig in stamverband in hun wigwams, en zaten de Azteken of de Maya’s nu al op Jupiter!

    Anno Domine 1492, zo goed als dezelfde tijd als de oplevering van het Antwerps stadhuis, maar dat is tenminste een sieraad die ze ons, het nageslacht, hebben nagelaten. Dat, terwijl Amerika met de dag een grotere nachtmerrie dreigt te worden.

    Het doet er mij aan denken, dat die Amerikaanse cowboys niet aan het begin zijn van hun fratsen. Zie de genocide op de Indianen. Iets wat ze nu proberen over te doen met de Europeanen…. namelijk door WO III weer langs onze kanten te laten uitvechten!

    Hopelijk doen ze dat niet voor Vande La La Liere, samen met die andere Hoge Pieten-Sosser ’t Land Uit, hun gerechte straf hebben gekregen voor de mosselfraude met EUSSR-geld. Ze zijn het goede voorbeeld, wat Hoge Sossers kunnen met het geld van anderen! Niet alleen het volk, de mensen dus, wilden ze in een keurslijf dwingen, maar ook de schelpdieren in de Noordzee! Nu de EUSSR eist dat het boeltje moet terugbetaald wordden, stelen zdie twee grijnzende smoelen nu de schuld op hun aangestelden. Ook typisch Slinx!

    Geef mij dan maar liever Kuifje in Afrika: die smeert dat soort profiteurs inderdaad geen zeep aan hunne baard. Zo’n Croo-tje zou zelfs welkom zijn als kaderlid bij Het Vlaams Belang!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     

     










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!