MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    18-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2399

    *

    Woensdag 18 februari

    Aswoensdag

    Zon 7u50-18u04

    H Bernadette Soubirous

    *

    18/02/1546 Overlijden Maarten Luther Geboren 10/11/1483, die met reden, op dat ogenblik katholieker wilde zijn dan de Paus. Waar op dat ogenblik het celibaat alleen nog van toepassing was op de lagere geestelijkheid, niet op de Kerkelijke Hovaardighiedsbekleders. Die leefden van de verkoop van aflaten (vluggere toegang tot de Hemelse Zaligheid!) als koningen en keizers, omringd door alle mogelijke praal en pracht. Vandaar dat Luther het leergezag van de toenmalige Kerk verwierp en hij zich uitsluitend baseerde op de eenvoud van de Bijbel, als zijnde het Woord van God, waardoor hij meteen de mening van het overgrote deel der bevolking vertolkte.

    Vooral in de Lage Landen had deze broedertwist rampzalige gevolgen, omdat het politiek gedwongen, partij most blijven kiezen voor Rome en hierdoor verstoken bleef van de welvaart die De Gouden Eeuw meebracht voor het ondernemende protestantse Noorden.

    Deze toestand va   n slaafse onderdanigheid smeet vervolgens voor vele eeuwen over de Zuidelijke Nederlanden een verstikkende deken van uitbuiting en leegroof, die duurt tot de huidige dag. Even is er, tot twee keer toe, een kleine hoop geweest dat de twee wereldoorlogen daar verandering zouden in gebracht hebben, maar die hoop werd weggeschoten door de vele vuurpelotons achteraf. Maar heden ten dage zijn er vele volkeren in Europa die op het punt staan hun ketenen te verbreken en van die mogelijkheid moet Vlaanderen profiteren om eindelijk, na meer dan 500 jaar, weer aansluiting te krijgen met de oude fierheid der Vaderen. De landkaart kleurt al geel, sedert 2007, zij het nog met ranzige roze-rode-groene kantjes. 2014 werd het jaar waarover in de Geschiedenis zal geschreven staan, dat de mensen die toen leefden, terug aansluiting hadden gevonden met hun glorieus verleden, zodat dit verleden eindelijk herboren en nieuw als nooit tevoren, terug kan herleven

    *

    .

    *

    Italiaanse Pers vandaag: de UNO

    .

    … moet er op los gaan!

    *

    INLEIDING

     

    Dit artikel hierna zegt dat ze hem ‘aan de tand voelt’. Beter zou het zijn hem in de ballen te knijpen, net zo lang tot hij overgaat tot de daad. Zoals de Pers in Italia het ziet. Zie afbeelding.

    Dit van die ‘trekstoel’ klinkt iets of wat dubbelzinnig - maar het is hier de VRT niet - met ‘de Daad’ bedoel ik niets onwelvoegelijks, maar wel de volle charters richting alle windstreken. Die 250 levenslange vreters die gemakkelijk in een enkele Boeing 747 gaan, hier houden kost namelijk heel wat meer dan de chartervlucht zelf.

    Dat ‘Uitwijzingsbevel’ is inderdaad een authentieke Belgenmop van het zuiverste karaat. Een mes tussen Uw ribben krijgen door zo’n eeuwige over-tijd-zijnde uitgewezen sacoche trekker, heeft namelijk precies hetzelfde effect als het mes van een ‘geradicaliseerde’ aanhanger van Het Beest.

    Wat kan toch de bedoeling zijn? Als wij als brave Vlaamse burger een verkeersboete oplopen wegens verkeerd parkeren, en deze niet vlug genoeg betalen, staat de volgende week de deurwaarder aan de deur voor het dubbele. Wetten zijn er om gerespecteerd te worden. Dat is een deel van onze cultuur! Niet zo voor vreemdelingen. Die reizen zelfs met het openbaar vervoer het land door in alle richtingen, zonder betalen. En wee de vermetele kaartjesknipper die durft zijn hand uit te steken om te ontvangen! Seffens wordt hij omringd door een bende ‘kansloze jongeren’ met dreigende taal. En dan is een mes vlug getrokken, moet U toch bedrijpen!

    Wiens schuld dat is? Die van de eigen ‘Overheid’ die door Slinx en Groen gehersensoeld is, om tolerant te zijn….

    Wat er dus met typen als Francken Theo van de Partij der Verandering, moet gebeuren, nu blijkt dat hij maar een heel klein beetje beter is dan zijn voorgangers? Die moet plaats maken voor een échte buitenwipper, een kleerkast van een vent, zoals je die vindt aan de toegang van dancings. Wie deze opdracht heeft ‘verkloot’ moet eindigen aan een stevige tak, de voeten lichtjes van de grond….

    Want de UNO… die is er alleen voor als het niet meer nodig zal zijn….

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    https://ejbron.wordpress.com/

    &

    http://www.vlaamsbelang.org/

    *

    Exodus vanuit Kosovo bereikt ook ons land

    Barbara Pas: “Van een effectief uitwijzingsbeleid is in dit land nog steeds geen sprake”

    Sinds enkele maanden zetten Kosovaarse Albanezen in toenemende mate koers richting West-Europa. Ondertussen waarschuwde de Duitse ambassade in Pristina voor “een massa-exodus” vanuit het Balkanland. Volgens de ambassade zijn dan ook dringende maatregelen nodig - zoals het organiseren van “mediagenieke terugkeervluchten per charter” – om de toestroom te stoppen.

    In eigen land worden de berichten over een toenemende instroom vanuit Kosovo in ieder geval bevestigd door de cijfers van het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en Statenlozen. Daaruit blijkt namelijk dat Kosovo in december 2014 en januari 2015 tot respectievelijk de zesde en de vierde plaats in de ranglijst van asielaanvragen opklom. Dat is een opmerkelijke evolutie, zeker gezien het feit dat Kosovo eerder werd opgenomen op de zogenaamde lijst van veilige landen.

    Een en ander toont nogmaals aan dat het niet volstaat om illegalen en afgewezen asielzoekers het fameuze ‘bevel om het land te verlaten’ – ondertussen wereldwijd bekend als het Belgische vodje papier – in de hand te drukken. Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas: “Zolang een uitwijzingsbevel niet wordt gevolgd door een effectieve repatriëring blijft zich via ‘radio trottoir’ het bericht verspreiden dat België het land is waar men, eens voet aan wal gezet, ook kan blijven.”

    Een bericht dat overigens nog eens werd bevestigd door de recente aankondiging van staatssecretaris Francken dat slechts 10 procent van de illegalen effectief wordt gerepatrieerd, wat betekent dat 90 procent in het land blijft. Veel meer dan als een open uitnodiging aan heel de wereld om zijn geluk in dit land te komen beproeven, kan deze uitspraak niet worden geïnterpreteerd.

    Kamerfractievoorzitter Barbara Pas heeft dan ook aangekondigd de bevoegde staatssecretaris ter zake aan de tand te zullen voelen. “Hoe men het ook draait of keert: de achilleshiel van elke geloofwaardige immigratie- en asielpolitiek is een effectief en efficiënt uitwijzingsbeleid. Daarvan is tot op heden helaas geen sprake,” besluit Pas.

    *

    UITLEIDING

     

    Voor universitairen, die onze Leiders Grote Verstanden toch meestal zijn, zou er een reglement moeten bestaan, dat ze eerst een bepaalde werktijd moeten doorlopen, als stagiair in de onderhoudsploeg. Niet met 14 dagen minder betaald verlof per jaar, maar met helemaal geen. Waar ze leren dweilen als de eerste de beste kuisvrouw, die moedwillig weigert overal het kraantjeswater af te sluiten. Nu dweilen ze met de kraan open…..

    Eenmaal met vrucht die stage doorlopen kunnen ze aan de slag. Tot er ergens weer iets begint te druppelen. Dan vliegen ze het land uit, om hun kennis bij te schaven bij een of ander neger-konig.

    Om de vinger op de wonde te leggen: onze polletiekers, eenmaal in de pluche, gedragen zich als hongerige katers: omwille van het smeer, likken ze des Konings kandeleer. Als een cameleon veranderen ze van N. Vlaamse Alliantie naar N. Belgische Alliantie in het teken van Het Beest.

    Zij zweren in de eerste plaats de eed om de wetten van het Belgische volk te respecteren – een volk namelijk dat alleen in de verbeelding bestaat – en dan gaan ze er op los, al naar gelang de inspiratie van het ogenblik. Altijd in de zekerheid dat hun broodje gebakken zou zijn.

    Na deze diagnose, volgt noodzakelijkerwijze de remediëring… Een betere weg dan hierboven geschetst, bestaat er niet. Al kan er wel ietwat worden afgeweken van de gestelde hoogte van de tak waaraan ze zullen bengelen. Als de voeten maar van de grond zijn…..

    Wedden dat de kieslijsten de volgende keer zo goed als leeg zouden zijn? Met alleen maar kandidaten van mannen van de daad, die van het Vlaams belang!

    Psssst

    Denk nu niet dat ik veranderd ben van gedacht over BDW & C°. Het zijn zeker niet mijn beste vrienden, maar dat ze, voor langere of kortere tijd de regering van dit apenland kunnen leiden, moet men hen toegeven. Zó slecht kunnen ze dus niet zijn!

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *










    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!