MET SNELTREINVAART DOOR DE DAGEN
Foto

Foto

Inhoud blog
  • 906 - EEN CLOWN-KONTDRAAIER OP DE DANSVLOER HEEFT ALTIJD SUCCES
  • 905 - HET APENLAN D NA MEI 2024
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID D E E L I I
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID
  • 903 - DE STILTE VOOR DE STORM IS VEEL TE LUID


    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Zoeken in blog


    VOOR WIE GRAAG EEN EINDJE MEERIJDT
    17-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2398

    *

     

    *

    .

    *

    De hoofdtoon van de Italiaanse Pers?

    *

    *

    Tegen-terreur, nog net niet. Kinderen in de brandkooi.

    .

    • ‘Brave Moslims’ reageren gepikeerd op de gebruiken van hun gestoorde geestesgenoten…

    *

    INLEIDING

     

    Na jaren twijfelen vanwege de lichtgeraaktheid om de dingen bij naam te noemen bij de Islammerij, wordt vanaf vandaag, op deze blog alleen nog gesproken van Het Beest.

    Eerst had k gedacht van te spreken over het afgodsbeeld van Het Gouden Kalf uit Mozes’ tijd; maar kalveren bijten niet en ze vermoorden zekerlijk geen onschuldige kinderen.

    Ik geef gaarne toe, dat er ook brave beesten bestaan, maar die blijven alleen braaf tot zol0lg de net-brave hun beer ontbinden. Wolven huilen altijd samen en in groep, alleen zijn ze veel te laf. Daar komt op de VT binnenkort de zoveelste aflevering van, van Dieren in Nesten.                              

    *

     

    MIDDENSTUK

    Onder voorname dankzegging

    overgenomen door Digitalia bij

    http://xandernieuws.punt.nl/

    *

    IS waarschuwt christendom voor een aanstaande ‘zee van bloed’

    *

    ‘... en ik zag de zielen van hen die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld aanbeden hadden...’

    Inzet: beeld van de ISIS-video waarop 21 Egyptische christenen worden onthoofd door volgelingen van het beest.

    ‘Waarschuwing: Een boodschap ondertekend met bloed, aan het volk van het kruis – komt spoedig’, is de titel van een nieuwe video gemaakt door ISIS. Op de achtergrond van de banner zijn bloedrood gekleurde golven te zien. De jihadisten maken hiermee duidelijk dat hun massale slachtpartijen op christenen in het Midden Oosten –en daarna ook daarbuiten- verder zullen worden opgevoerd. In het Westen houdt men zich echter liever bezig met de kleinschalige aanslagen in Parijs en Kopenhagen, en zelfs die zijn voor de meeste Europeanen al nauwelijks te bevatten – laat staan de op stoom komende islamitische holocaust in het Midden Oosten en Afrika.

    ISIS voegde de daad onmiddellijk bij het woord door 21 Koptische christenen uit Egypte op een strand in Libië te onthoofden. Op de video van de gruweldaad is te horen hoe de christenen met het mes tegen hun keel gezamenlijk ‘Ya Rabbi Yasou’ (O Mijn Heer Jezus) roepen. Begeleidende tekst van ISIS: ‘ze hielden vol om ongelovig te blijven’. Met andere woorden: ze hadden de keus gekregen om zich tot de islam te bekeren en te blijven leven, maar ze kozen er allen voor om tot de dood trouw te blijven aan hun Meester. (4)

    Egypte bombardeert doelen ISIS in Libië

    De Egyptische president El-Sisi, die zich de afgelopen maanden enkele malen fel uitliet over de islam als religie –en niet enkel over ‘extremisten’-, gaf zijn luchtmacht vandaag het bevel om als vergelding van de massamoord doelen van ISIS in Libië – dat enkele jaren geleden zogenaamd ‘bevrijd’ werd door de NAVO, waarna het land in totale chaos verviel- te bombarderen. Daarbij zouden zo’n 40 tot 50 terroristen zijn gedood. Ook kondigde hij zeven dagen van nationale rouw af.

    Egypte wordt zowel vanuit Libië als de Sinaï belaagd door aan ISIS gelieerde moslim terreurgroepen. Caïro heeft daarom besloten om offensieve actie te ondernemen door te proberen de opmars van de jihadisten naar de Libische hoofdstad Tripoli te blokkeren, en de islamistische bolwerken in Benghazi en Darnah uit elkaar te slaan.

    Sinds het met behulp van het Westen afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi worden er met steun van de CIA en Turkije enorme hoeveelheden wapens vanuit Libië naar Syrië, Irak, Jordanië en de Gazastrook gesmokkeld. Andersom zijn er een groot aantal ISIS-strijders van Irak naar Libië gereisd (2).

    God belooft Egyptische gelovigen uitredding

    Op deze video is te zien hoe christenen in Egypte, waar 90% van de bevolking moslim is, moedig de straat op gaan vanwege hun vele verdrukkingen, en tijdens hun diensten God smeken om in te grijpen. In Jesaja 19, dat handelt over de tweede komst van de Messias, staat voorzegd dat dit inderdaad zal gaan gebeuren:

    ‘En dit zal tot een teken en tot een getuigenis wezen voor de Here der heerscharen in het land Egypte. Wanneer zij tot de Here roepen vanwege verdrukkers, dan zal Hij hun een verlosser en een strijder (SV: Heiland en Meester) zenden, die hen zal redden.’ (Jes.19:20)

    De onthoofdingen van gelovigen door volgelingen van het beest (Allah) zijn eveneens voorzegd:

    ‘... en ik zag de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest (Allah) noch zijn beeld (de Ka’aba steen in Mekka) hadden aangebeden en die het merkteken niet op hun voorhoofd en op hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.’

    Meeste westerse christenen blind voor identiteit van ‘het beest’

    Terwijl het beest steeds woester tekeer gaat in het Midden Oosten en Afrika, zijn de meeste Westerse christenen echter nog altijd blind voor zijn identiteit en de tijd waarin wij leven; de protestanten, omdat voor hen de eindtijd altijd nog minstens 100 jaar in de toekomst ligt, en de evangelische- en pinksterchristenen, omdat zij nog altijd denken dat niet de islam, maar het Vaticaan ‘Antichrist’ is, en dat een toekomstige paus in de toekomst bevel zal geven om christenen massaal te laten onthoofden.

    Waar ze overigens naar hun stellige overtuiging toch niet bij zullen zijn, omdat Jezus hen vóór dit alles zou ‘opnemen’ in de hemel – een theologie die door niet één Bijbelvers rechtstreeks wordt ondersteund, maar enkel is gebaseerd op enkele zeer twijfelachtige vertalingen en dito verklaringen van totaal uit hun verband gerukte teksten. Dat is meteen de belangrijkste reden waarom ze nauwelijks waarde hechten aan het lijden van hun medegelovigen in Egypte en talloze andere door moslims beheerste landen; omdat het niet past in hun eindtijdvisie, wordt het gemakshalve genegeerd, gebagatelliseerd of weggeredeneerd.

    Miljoenen christenen afgeslacht

    Zoals we al vaak uitgebreid hebben laten zien voldoet de islam als enige ideologie aan alle Bijbelse kenmerken van ‘Antichrist’, compleet met ‘valse profeet’, tekenen op voorhoofd en arm, aanbidding van een ‘beeld’ (de zwarte steen in Mekka die uit de hemel zou zijn gevallen) en het onthoofden van christenen. Westerse gelovigen kunnen daar maar beter zo snel mogelijk hun ogen voor open doen, want ‘Antichrist’ zal niet stoppen, ook niet als straks miljoenen christenen in het Midden Oosten en Afrika zijn afgeslacht in de naam van Allah en zijn profeet Mohammed.

    Xander

    (1) Shoebat
    (2) DEBKA
    (3) Arutz 7
    (4) Shoebat

     

    UITLEIDING

     

    Hebben wij dan iets tegen dat Beest in Mekka? We hebben er, om maar iets te zegge, evenveel bang van als van een paar miljoen wilde krokodillen rond onze deur.. Mits wij deze – uit voorzorg – naar de achterkant va de maan konden sturen. Dat is gewoon het logisch gevolg van de bedreiging die ze uitmaken.

    In vrede met hen leven, lukt alleen ‘pribatie’ in een soort overgangsmaatregel, in afwachting dat de kaken toeknappen. Zie Libië, waar de steden Benghazi, Tripoli e.a. met een zeker heimwee doen terugdenken aan Erwin Rommel, de Woestijnvos. De heerser daarna, Kadafi, was zeker niet de ideale schoonzoon, maar het bleef er 30-40 jaar rustig. Tot Sarkozy absoluut wat wilde gaan bombarderen… En Bush Sr even later kon triomferen met de kreet ‘We got him’ En ter voorkoming van elke onbescheidenheid, werd de man kort nadien aan een stuk koord gehangen.. We zagen dat zelfs van uit onze luide zetel… Erg, hé!!!!

    *

    Ik begin stilletjes te denken, dat Montgomery in de strijd tegen Rommel, beter in zijn broek had gedaan dan Rommel in Noord Afrika buiten te borstelen. De wereld keek toen als gebiologeerd naar dat ‘Afrika Korps’, op safari tussen de wilden, dat door de felle hitte, zijn eitjes kon bakken op de motorkap van hun 4 x4. Rommel was daar in Afrika, onderweg naar Alexandrië, geland met een handvol taks. Die liet hij echter n dat havenstadje gewoon rondjes rijden. Zodat de Geallieerden vol schrik en beven nar huis rapporteerden, dat Rommel daar geland was met een onmetelijke troepenmacht…Het duurde tot ERl Alamein, een jaar later, voor ze doorhadden, dat de sukkelaar zelfs geen pietrol meer had om nog één meter verder te rijden.

    Het waren toen heroïsche tijden, maar van dat Beest had toen nog niemand gehoord…

    *

    Op een eeuwig zwijgen en nergens en door niemand verder te vertellen.

    (Get) Digitalia

    .

    *

    EINDE

    *

     

     

     












    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 10/04-16/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!